54 Crimped Hair Ideas för 2019

70

Det ser ut som 80-talet är tillbaka! Tillbaka med ett bang och här för att stanna. Krympt hår är trenden i den här säsongen och har tagit fram stilar som vi aldrig sett tidigare. Färgat hår och fantastiska updos är de nya favoriterna denna säsong.

Krympt hår ger textur som bygger upp och bibehåller volymen i ditt hår. Det är till och med en lösning på dina oljiga rötter. Krympa järn med åsar är något vi alla vill ha för våra frisyrverktyg, men krympt hår kan också uppnås med rätare.

Här visar vi dig hur man rockar en krympad frisyr.

1. Blondkrympt hår

För en modern och frisk frisyr, krympa ditt blonda hår hela vägen. Krympa ditt hår kan även hjälpa till att styra din frizz. Lägg till sin svalhet med ett elegant hårband i en fast färg. En djärv läppstift kan avsluta utseendet.

2. Blå & Rosa

Färga håret helt lavendel. Markera den i pinks. Krymp ditt hår i olika delar. Vi vet alla hur fantastiskt flätor och krympt hår fungerar. Så börja med en fransk twist och arbeta helt med enkla vändningar för hälften av ditt hår. Vacker updo!

3. Punk

För ditt korta hår, krympa ändarna av ditt hår. Om du har ombrekt hår, kläm fast de lättare delarna av ditt hår. Nu dela upp i två delar och skapa små söta två ponnytails. Funky frisyr, faktiskt.

4. Vinterkrympt hår

Krympt hår verkar vara en av favoriterna för alla designers eftersom stilen är så posh och feminin. De krympta ändarna kan vara showstopparen på någon banan. Askfärgat hår med några varma röda nyanser ger solskenet samma effekt på en isig kall dag.

5. Kallkrympt hår

Britney Spears ser fantastiskt ut i krympt hår. Krympa delar av ditt hår som henne. Mittparti hennes hår och bära fantastiskt nackstycke för att komplimangera ditt utseende.

6. Tråddror

Dra upp ditt krympta hår i en lös hästsvans. Lägg till några gängade höjdpunkter.

7. Hög för krympt hår

Dra upp ditt krympta hår i en hög hästsvans. För den varma hudtonen kan du färga håret i orange-rött nyans. Skapa en puff om du vill.

8. För bruden

För en utsökt brud look kan du också gå för krökt hår. Hon ser både vacker och oskyldig ut. Din brudgummen kommer inte ta ögonen på dig.

9. Bangs för ditt krympta hår

För dina långa mörka lås skapar du krympt hår i olika delar av ditt hår. Bangs arbetar också med den här frisyren.

10. Elegans

Stil ditt långa hår med ett krympjärn. Skapa en elegant frisyr för den. Varje dag är din dag, kärlek.

11. Straightener för krympt hår

Har du inte ett krusningsjärn eller ett krusningsjärn?

oroa dig inte!

Ditt rätningsjärn kan ge både håret och det krullade håret. Hennes hår är som ett vattenfall av lockar.

12. Geisha Look

Vem sa krympt hår är bara för en modern västerländsk frisyr? Skapa en Geisha frisyr med krympt hår. Lägg till den med söta japanska tillbehör. Skön!

13. Enkelt

Bär din crimped frisyr till ett enkelt vardagligt utseende som Olivia Hayes. Denna frisyr är ett perfekt exempel på hur frizz kan bli en stil.

14. Krympt hår för varje dag

Du kan lägga krympt hår till en daglig frisyr. Om du vill ha krympning till ett minimum, gör det bara nära rötterna. Därefter krulla hela vägen. Långt, vackert hår.

15. Hot

Hennes blandning av mörkt hår med blont hår är vackert. För att lägga till hennes skönhet använder hon sina krympande strykjärn och krympa delar av hennes hår. Stil det i en elegant frisyr. Fantastisk smink!

16. Exklusivt vacker

Fantastisk!

Krul alla dina röda hår med lite krympning gjort nära rötterna. Bär en voluminös frisör. Hennes smink ser fantastiskt ut. Detta är en av mina favoriter.

17. Krona för ditt hår

Hon ser fantastisk ut. Lämna dina delar av krympt hår med ditt raka hår. För att lägga till sin skönhet, ha en nätad rose krona. Hennes djärva och ljusa makeup får henne att se ut som en grekisk skönhet.

18. Krympt hår för porträtt

Mellersta delen utsträckte uteslutande krympt hår. Ställ för ett foto. Skapa en livstidsaffisch av dig själv med denna retro frisyr.

19. Mermaid Hair

Gå till stranden med honom. Ser ut som en vacker sjöjungfru, kärlek. För att bara krympa håret och lämna det hela vägen. Nu, mittparti ditt hår och lägg till några fantastiska delar av huvudstycket. Bär din bikini och bli havsgudinnan.

20. Crimped Frizzed Hair

Ett sätt att du kan sticka ditt frizzed hår är med ett krympjärn. Dra upp den i en hög hästsvans med flätor på framsidan. Gör lite fantastisk smink och se fenomenal ut.

21. Celebrity Crimped

Tyra Banks visar hur man klär sig på knäppt frisyr rätt. Hennes hår gör henne snygging, och sminken och outfit gör rättvisa till hennes utseende. Hon är vacker.

22. Söt Updo

För lite hårklipp, varför inte göra det snyggare med en blandning av flätor och krympt hår? Franska fläta den övre delen av ditt hår och krympa ändarna av ditt hår. En söt updo, skulle jag säga.

23. Lavendel Texturer

Krympt hår blandar perfekt med rakt hår. Flätor med krympt hår är allas favoriter. Inte bara håret utan färgerna lavendel och grått blandas också i fantastiskt. En vacker sjöjungfrun-frisyr, eller hur?

24. Söt för Crimped

För ditt långa blonda hår, skapa krympade accenter i vissa delar av ditt hår. Lägg till sin skönhet genom att skapa en flät runt kronan. Ha en skön par solglasögon och gör dig redo att ta världen.

25. Smokey Look

Hon ser ut som en grekisk gudinna. Krympt hår med ett rökigt öga och naken smink, ett ord fantastiskt. Ha lite pärlor med och ha det roligt.

26. Krympt hår för scenen

För alla sångare där ute, gå en karaoke natt med dina flickvänner med denna fantastiska frisyr. Krympa allt hår och mittparti ditt hår. Sida sopa din smäll och rock på scenen. Ta ut rockstjärnan i dig.

27. Curls for Crimp

Kärlek för lockar?

Spice upp lite med lite krympning. Om du älskar små lockar, lägg till lite krympning i närheten av dina hårrötter och voila, du är redo. Den här frisyren är fantastisk. En frisyr som fungerar i alla händelser.

28. Maskros Crimped Hair

Har du någonsin velat ha en bra frisyr? Varför inte välja ett maskroslook. Detta är en annan frisyr som bärs av en modell. Men det kommer att fungera otroligt bra för dig också om du vet hur man gör det rätt. Krymp ditt hår nära rötterna och krusa håret uppåt. Ljusmakeup går bra med den här frisyren.

29. Sida Look

Ge dig själv en komplett makeover denna säsong. Färg håret helt i en elegant färg. Nu för frisyren, krympa ditt hår subtilt i olika sektioner. Efter det, dra upp det till en mycket elegant updo. En vacker och vacker frisör som fungerar för varje tillfälle. Det fungerar till och med på den röda mattan.

30. Knutna flätor

För sådan krympning, använd antingen ditt krympta hårjärn eller flätor. När du har krympt håret, gör ett band flätat utan några band! (blinkande ansikte)

31. Crimped Pixie

Krympt hår ser fantastiskt ut på ditt korta pixie hår. Ge din pixie cut en urban touch med rakade linjer och micro crimps. Platinfärgat hår med sådana texturer, perfekt!

32. Classic Crimp

Du kan enkelt lära dig att krympa ditt hår. Krympa hela ditt hår. Visa upp ditt krympta hår med en central del. Gör bottenlagren nära rötterna och arbeta sedan upp till de översta lagren.

33. Röd för flätor

Krympt hår kan också formas till en hästsvans. Zigzag dela ditt krympta hår, skapa sedan tre franska flätor och stanna halvvägs. Dra det nu i en hästsvans. Se till att du drar din hästsvans och retar håret för volym.

34. Tucked Braid

För en sådan updo med elegans och volym, dra fördel av dina lilla åsar i din crimper. Nu, skapa en fransk fishtail fläta löst med några hårsträngar utdragna. Till slut, ta ihop din fläta. Du kan också välja en enkel bulle också.

35. Messy Texture

Vill du inte använda en crimper? Inga problem! Du kan få krympt hår utan en crimper. Micro flätar ditt naturligt vågiga hår och lämnar några timmar. Om du vill kan du använda en rätare för att förkorta din väntetid. Du kan göra små såväl som stora flätor för en blandning av texturer.

36. Bob Crimped Hair

För ett sorglöst utseende, använd din krimpjärn. Behandla din bob haircut med få krympta accenter och multi-tonad nyans.

37. Bubble Braids

Tjejer med långt hår kan bli kreativa såväl som fantastiska med detta krympta hår. Stil ditt crimped hår med en blandning av franska flätor och bubbla flätor. Wrap varje avsnitt för att skapa en poof.

38. Urban Touch

Vem sa att det krympta håret var en stil på 90-talet? Ge det en modern touch med ett spel av grå och blonda nyanser. En stil rockad av Victoria’s Secret-modeller.

Förresten kan du välja denna stil för årets Halloween.

39. Sida flätor

Vill du ha en updo för ditt hår Titta inte längre, älskar.

Den krympade effekten ger din uppdatering större effekt. Dela ditt hår i fyra eller fem delar för att hantera det effektivt. Se till att du inte borstar håret när du gör sådana flätor.

40. Exotisk

WOW!

Blandning av lock och krympt med en hel del frizz är en exotisk frisyr. En frisyr definitivt för fotograferingarna. Om du vill ge en varm och känsla, kan du välja den här frisören för ditt alltför långa hår.

41. Tvåsidig Fishtail Braid

För en frisyr som skapar en full effekt, utforma den i två fishtail flätor. Den krympta konsistensen läggs till rötterna. Denna frisyr är så mjuk och romantisk; du kan bära den på något av dina datum.

42. Mohawk

Ha det roligt med fluffigt mikrokrympt hår. Dessa krympningar gör flätorna fluffiga och tjocka. Den bubbla Mohawk hästsvansen är perfekt.

43. Flätad krympt hår

Långt krympt hår kan vara flaunted när de flödar med några flätor. Du kan också välja mellan halva upp och halva ner frisyren. En snygg frisyr, eller hur?

44. Prinsessan Crimped

80-talets inspirerade krympta frisyr kan ge dig en prinsessansliknande känsla också. Välj för små, lösa lockar för hela ditt hår, utom rötterna. Håll det krympt nära rötterna.

45. Berry Färgad

Om du vill ha en unik nyans för ditt hår, försök på denna bärfärg med en fantastisk uppdatering. Skapa två kronflätor bredvid varandra genom att avskärma håret nära hårlinjen.

46. ​​Crinkled Updo

För ett så fantastiskt utseende, behöver du först fina att krympa ditt hår. Holländska fläta ditt hår från mitten och springa upp till nacken. Skaka av resten av håret i en luftig hästsvans.

47. Sida Crimped Updo

Det här är vackert hår, eller hur? Om du inte vill spendera hela dagen med hjälp av ett krimpjärn, krympa några hårstycken för en accentuerad stil. Krympt hår med flätor är ett konstverk. Dessa flätor med färska nyanser kan fungera på någon av dina skönheter.

48. Havblå

Alternativt, krympa och räta ut ditt hår. Lägg till det med en lös twist skapad av några bitar av ditt hår. En blandning av havsfärger ger ut en sjöjungfru vibe. Gå för den här djärva stilen. Ge ut en kylningseffekt var du än än går.

49. Holländska Braid för Crimped Hair

Dessa dagar med hjälp av ditt crimpingjärn dras ut innan du gör några snygga uppdateringar. Konsistensen av krympt hår uppnår ett friskt utseende och gör det ser tjockare ut. Holländska flätan lägger skönhet i det texturerade håret och ger ett helt utseende.

50. Krona för ditt hår

Vill du prova något ovanligt för ditt hår? Varför inte prova en fishtail krona? Varför inte använda de drömmande enhörningsfärgerna? Fantastiskt!

51. Hästsvans

Använd ditt blonda hår med krymp accentuates i en lös hästsvans. En total svart outfit ger detta blonda hår ett utmärkt utseende.

52. Multi-toned Updo

Du kan ha krympt hår med flätor helst för lockiga hårflickor. Braid allt hår i mini twists eller bara några vrider för accent och sova av det. På morgonen har du vackert krympt hår. Prova en stilfull updo för att visa upp höjdpunkter.

53. Långa krullar

Ditt alltför långa hår kan stylas med korta krullar hela vägen. Lägg till i volymen med genom att använda din krympningsjärn. Ett vattenfall av lockar, ja!

54. Runway Crimp

Slå upp ditt hår i en snygg och hästsvans. I en enkel men elegant stil kan du välja något sådant.

Klar att utföra favorit 80-talets frisyr? Välj din favorit och gå på banan i ditt liv.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More