55 Fantastiska lavendelhår idéer

51

Lavendel hår har snabbt intensifierat rösterna i topp stil uttalanden i år. Medan det fortfarande är på modet, prova dessa underbara lavendelhårideer, allt från tämtade toner till de mest levande lila, blå och lila nyanserna. När du väl har hittat din lavendel hårfärg inspiration, tveka inte att fråga en specialist om de bästa tipsen om hur du får den outlandishly fantastiska lavendel skugga du vill ha. Få inspiration nedan!

1. Lavendelhåridé

långt lavendel hår

Medan det inte är en blockfärg, blandar detta subtila lavendelbalayage de trevligaste nyanserna för ett nästan naturligt utseende. Stil ditt hår i vågiga lås för bästa möjliga visning av färgpalett du är ute efter.

2. Lavendel Rainbow Hair

lavendel hår updo

Regnbågehår och sjöjungfruhår är två topp trender de senaste åren. Spelar med starka, okonventionella färger, de är frisyrer som är reserverade för den vågiga som älskar en skarp anteckning som läggs till i deras dagliga utseende.

3. Lavendel Ombre Havfruhår

sjöjungfrunhår

Det här är en bra lavendelhåride som använder tonade ner, nästan grå lavendelfärger. För kromatisk balans använder lavendelbrädet pastellfärgämnen som börjar medellång längd hela vägen till slutet.

4. Lavendel Ombre Hår

lila grön ombre

En excentrisk färgduo gör denna ombre hårfärgidean ganska spännande. Den turkosa hårfärgen blockerar inte den levande lila. Tvärtom ökar den färgen och skapar en visuellt tilltalande balans. Vi rekommenderar lila ombre hår idéer när som helst, vilken dag som helst.

5. Ljus Lavendel Balayage

lavendel balayage

En gång i tiden hade en sådan vågig hårfärg varit reserverad för kostympartyperor. Nu har det blivit en stil uttalande som vi uppmuntrar dig att prova. Se till att denna ljusa lavendelbalayage kompletterar din hudton. Om din hudton är lättare, prova en mörkare basskugga.

6. Lavendel Lilac Bob Haircut

bob frisyr på lavendel hår

En helt skiktad hårklippning i en levande lavendelskugga är ett starkt uttalande. Dessutom kan denna hårfärg testas som ett tillfälligt alternativ. Ändå garanterar vi att du kommer att bli kär i det och vill förändra det till ett permanent val.

7. Blå Lavendel Hårfärg

lavendel hår idé

Om du någonsin sett en lavendelbukett, vet du att varje blomma vanligtvis visar en annan färg. Detta foto av lavendel balayage står som bevis för att du framgångsrikt kan kombinera lavendel nyanser för ett bra utseende.

8. Varm Lavendel Hår

lavendel hår halfdo

Vi blev kär i denna varma lavendelton. Passar perfekt som en sommar hårfärg, det kan vackert göra övergången till ett fall hårfärg tack vare de varma rödaktiga övertonerna.

9. Lång lavendel vågigt hår

vågigt hår i lavendel hårfärg

Här är vacker lavendel hårfärg mot den ljusare änden av spektret. Det är perfekt om din hudfärg är lättare. Dessutom fungerar det bra om din nuvarande hårfärg är platina blondin.

10. Lavendel hårfärg

rosa lavendel hårfärg

En annan röd-infunderad lavendel hårfärg idé som fungerar bra med den skiktade hårklippningen. Lägg till några soliga orange och blonda höjdpunkter för bästa belysningseffekten.

11. Mörk lavendelskiktat hår

skiktade frisyr

Från en mörk bas är den här lavendelfärgsidan idealisk för mer konservativa och formella miljöer. Om du vill experimentera med denna nyans rekommenderar vi att du provar med en halvfast hårfärg först.

12. Lavendel Bob Cut

bob frisyr på lavendel hår

Detta snygga utseende är en av våra personliga favoriter. Stumma smällar, trubbiga tips och en kall lavendelbalja är de hemliga ingredienserna för en spetsig stil som speglar din personlighet.

13. Silver Lavendelhår

lavendel balayage på silver hår

Ta din frisyr i fokus med denna silverbas och söt lavendelfärgstans. Bär ditt hår rakt eller vidta en vågig frisyr – allting går med denna subtila hårfärg.

14. Deep Lavendel Färg

Doppa hårfärg i en ljus, purpurfärgad nyans? Ja tack! Du är garanterad ett excentriskt utseende med alla fördelarna med att ha på ögonblickets hårfärg.

15. Varm Lavendel Shades

lavendel balayage höjdpunkter

Den här hårfärgsidan är bland våra favoriter till hösten. Det är tillräckligt mörkt för att komplettera alla hudtoner, det är smickrande för alla åldrar och det skapar en unik look.

16. Pastell Lavendel Hår

Pastell Lavendel Frisyr

Briljansen av denna lavendelskugga verkar nästan änglalös. En perfekt passform för kvinnor i alla åldrar med lättare komplex, det ger också en sommaröverton till ditt utseende.

17. Flätat lavendelhår

holländska flätat lila hår

Gör ditt hår glittrande i strålkastaren genom att sporta en flätad frisyr. Ovan kan du se bara en av de otaliga alternativen du har för en flätad updo med lavendel hår.

18. Lavendel Balayage i pastellfärger

lavendel balayage på kort hår

Var inte rädd för att blanda och matcha uttalande färger för ett personligt utseende som är skyldig att vända några huvuden. Särskilt när de presenterade nyanserna är varma pasteller kombinerade i en underbar balayage.

19. Lavendel Gråt hår

grå hår och lavendel hårfärg

Lösa vågor och skikt utöver lavendelövertonen tvätta bort monotoni som vanligtvis är förknippat med grå hår. En härlig färgstans för regniga falldagar.

20. Lavendel Pixie Haircut

outgrown pixie cut

Pixie haircuts med edgy stilelement som underkroppar och invecklade mönster är allt raseri. Lägg till en jämnare anteckningsbok med denna härliga lavendelfärg.

21. Mörk Lavendel och Grön Ombre

grön lila ombre

Wow ditt entourage med en makeover genom att leka med dessa två starka färger. De är perfekta för tjockt, voluminöst hår som de raka låsningarna i bilden ovan.

22. Ljus lavendel hår

lavendel hår updo

Det finns bara några frisyrer som kan komplettera denna ljustonade hårfärg lika bra som en lekfull, rörig uppdatering. Det ser inte bara helt fantastiskt ut, men det är också en bekväm och praktisk frisyr.

23. Vågigt lavendelskiktat hår

vågigt lavendel hår

Denna rosa och lavendel balayage är säker på att tjäna dig några stilpoäng. Om du har medium eller långt hår, rocka utseendet med perfekt utformade vågiga lås.

24. Lavendel Deep Dye

Deep Lavendel Hårfärg

Visst inte för svimma av hjärtat, denna djupa färgämne hårfärg idé faller inte mindre än fascinerande. Du kan få det som en blockfärg eller en del av ett balayage. Oavsett vilken väg du väljer kommer resultatet att vara levande, elegant och elegant.

25. Lavendel Silver Hår

Lavendel Silver Frisyr

Bara en touch av lavendel på mörkt silverhår kan förändra hela ditt utseende. Vi rekommenderar särskilt att lägga lite lavendel till en grå grund för wome4n med långt hår.

26. Lavendel Balayage på mörkt hår

balayage i lavendel nyanser

Denna utsökta balayage i lavendel nyanser kräver inte ens användning av blekmedel. Uppnås på en mörk bas, det här är ett sätt att kliva upp den mellersta längdskiktade frisyren.

27. Lavendel Balayage på brunt hår

brunt lavendel hår

Om du behövde extra bevis på att lavendel fungerar bra med naturligt brunt hår, här är det. Stör inte över den naturliga färgen på rötterna. De ljusbruna och lätta lavendelfärgerna är perfekt komplementära.

28. Kort lavendel hår

kort lavendel hår

Den feminina noten som medförs av denna lätta lavendelton är inget annat än underbart. Det sticker ut ännu mer i kombination med en djup, sida svepad, lång pixie cut.

29. Medium Lavendel Hår

medellängd lavendel hår

Letar du efter sätt att krydda din medellängdslagda frisyr? Lägg en touch av lavendel till den naturliga hårfärgen med en subtil balayage.

30. Ljus lavendel på långt hår

lavendelfärg på långt hår

Här kan du beundra den perfekta lavendelfärgen för sjöjungfrunhår, vilket är smickrande även för porslinhud. Runt, långt hår kan enkelt bli ett krångel när det gäller nya stylingidéer. Ändå kan du med hjälp av en levande och lekfull hårfärg rädda dig för att komma in i komplicerade frisyrer. Tonen i sig gör att du lyser.

31. Lavendel Blont hår

lavendel balayage på blont hår

Askblonda och subtila lavendelnotor utstrålar en elegant feminin glöd när de kombineras i den här perfekta, ljusa balayagen. Pastellfärger är också alla raseri i år.

32. Iced Lavendel Hårfärg

blå lavendel hårfärg

Här är ett annat kantigt utseende som inte är för svagt i hjärtat. Trots det, om du inte är villig att anta frisyren, ge åtminstone den här ista lavendelskuggan en chans. Vi satsar på att det kommer att gå mellan vinterens bästa hårfärgstrender.

33. Lavendelfärg för blont hår

kort lavendel hår

Oavsett om du blekt ditt hår eller har ett naturligt blont hår, blir det den perfekta basen för att få denna lockande lavendelfärg. Besök din frisersalong för mer tips om hur du får denna nyans och vilken typ av färgämne som ska användas för blekt eller naturligt hår.

34. Blond och Lavendelhår

lavendel blond balayage

Lägg till en delikat lavendel beröring till dina ljusa blondiner med denna perfekta balayage. För en extra feminin anteckning, stil ditt hår i hoppvågor.

35. Lavendelhöjdpunkter på blont hår

mörka lavendelhöjdpunkter på blont hår

Om du inte är villig att ändra ditt utseende med en dramatisk nyanser av lavendel, prova dessa vackra nyanser för höjdpunkter. De kommer att skapa en stor visuell effekt och lägga till en fin touch av färg.

36. Lavendel Grå Hår

lavendel grå hår

En snygg frisyr av vintage inspiration med platta lösa lockar kunde inte passa som en duk för dessa lavendelgrå färgtoner att fläta ut. Du kan aldrig gå fel med stora, lösa lockar, speciellt om du rockar lavendellås.

37. Lavendel Lila Hår

djup lavendel och lila hår

Ser den här hårfärgsidan inte vacker ut? Vi stöder det som en professionellt gjort balayage som kombinerar rosa, lavendel och lila för äkta sjöjungfrunhårresultat. Testa de föreslagna frisyrerna i bilden och få ännu mer inspiration för lila hår på vår plattform.

38. Lavendel Balayage på brunt hår

Lavendel Balayage på Brown Hair Style

Om du älskar balayage frisyrer, var beredd att bli förvånad. Lavendel är den ideala balayagefärgen om ditt hår är naturligt ljusbrunt. De svarta lila tonerna gör att din naturliga hårfärg kommer till liv.

39. Lavendelbrunt hår

brunt hår med lavendel balayage

Visa av ditt lavendelhår med en perfekt formad snitt. Ett mellansidigt och tjockt rakt hår är idealiskt för att visa upp lavendelbalayaget på brunt hår. Lättare ändar ger mer ljusstyrka och volym, vrider strålkastaren på konsistensen och hårfärgen.

40. Lavendel Balayage Höjdpunkter

Balayage höjdpunkter i lavendel hårfärg

En blond lavendel balayage markerad av de perfekta lockarna gör en stor stil uttalande för de chica tjejer där ute. De mjuka lavendelnoterna lägger till precis rätt feminin touch till utseendet. Före och efter skottet ovan är det säkert att övertyga dig.

41. Mörk Lavendelhår

Mörk Lavendel Hår

Här kan du kolla in en lavendelskugga som är smickrande för både mörkare och lätta till medelhöga hudtoner. Anledningen till att det går så bra för alla typer av kvinnor är den balanserade, mellan-mörka lavendel som används i hela håret.

42. Lavendel Höjdpunkter Balayage

rosewood lavendel balayage höjdpunkter

Känner du att ditt hår behöver en extra dos av liv och energi? Det finns inget som en levande och energisk färg som kan hjälpa dig att uppnå ditt mål. Det finns ingen bättre idé än en vacker färg som ligger högst upp i hårfärgstrender i år.

43. Svart och Lavendelhår

lavendelhöjdpunkter på mörkt hår

Denna lavendelhåridé blinkar ut som ett mer nykt alternativ till sommarens regnbågsfärger. Ändå appliceras lavendel och lila nyanser fortfarande i smala streck i hela den rotiga manen.

44. Lavendel Blonde Ombre

blond lavendel ombre

Detta är en personlig favorit så långt som lavendel ombre idéer är berörda. Den subtila överträdelsen från ljusbrun till blondin och slutligen till en tonad ner men intensiv lavendelskugga är helt enkelt fascinerande.

45. Lavender Blonde Highlights

lavendel och blonda höjdpunkter

En ljusbrun bas är idealisk som en duk för blonda och lavendelhöjder som kommer att föra en ny anteckning till din frisyr. Vi rekommenderar denna höjdpunktside för flickor som är naturligt ljushåriga eller har håret färgat i en liknande ton.

46. ​​Kort bob med lavendelhöjdpunkter

vinklad bob frisyr på mörkt hår

Mörka hår och mörka lavendelhöjdpunkter fungerar tillsammans som en charm. Om det här snygga hårklippet behövde något kallt tillsats, kommer lavendelstoppen att hitta rätt balans.

47. Lavendel Hårfärg

lavendelblått hår

För den konstnärligt lutande, är denna ista pastell lavendel skugga ett måste i år. Det är inte bara ett vackert val för alla hårtyper och hudtoner, men det hjälper dig också att lysa under alla årstider.

48. Ljus Lavendelhår

Ljus lavendel hår

Några frisyrer är bundna att stå över tidens test. Samma sak förtjänar de några tweaks här och där. Om du letar efter den perfekta justeringen för ett fräscht utseende, är den här mjuka lavendelfärgen bara det bästa för att hålla dig uppdaterad.

49. Lavendel Långt Hår

långt lavendel hår

Alla drömmer om att ha en så lustig, full man. Medan du växer ut håret i denna längd krävs massor av tålamod gör fördelen med att visa sin fulla skönhet i en intensiv färg att väntetiden är värdig.

50. Kort Lavendel Hårklippning

kort bob frisyr på lavendel hår

Vad kan du önska mer än en asymmetrisk pixie haircut utsmyckad med en rik lavendel färg? Som ett resultat av kombinationen får du mer volym, ljusstyrka och din textur accentueras. Denna frisyr är definitivt en vinnare för dig som vill genomgå en uppfriskande blickbyte.

51. Faded lavendel kort frisättning

Faded Lavendel Hair Short Cut

Det är lätt att se varför korta hårklipp är så populära med lavendelhår. Ta en titt på den glamorösa Kelly Osbourne, till exempel. Hon stenar sin korta inverterade bob med en spektakulär nyans av blekt lavendel. De vita undertonerna bidrar också till den bländande effekten.

52. Metallic Lilac Hair med Shadow Roots

Metallic Lilac Hair med Shadow Roots

Under de senaste åren har skuggrötter blivit en stilklammer för kvinnor över hela världen. Om du funderar på att hålla dina rötter mörka, fortsätt och para dem med en metallisk lilakton för resten av ditt hår. Du kommer bli blåst bort av resultatet.

53. Dark Lavendel Hair Lowlights

Dark Lavendel Hair Lowlights

Vi har pratat om höjdpunkter, men hur är det med den ljuvliga skönheten i lowlights? För en elegant och subtil touch till din övergripande frisyr, släng in några mörka lavendelljus. Vi rekommenderar särskilt idén till tjejer med brunt eller svart hår.

54. Lavendel Hår Ombre med Silver

Lavendel Hår Ombre med silver

För det mesta ser vi ombreka frisyrer med lavendel som sekundärfärg. Men vad händer om du vågade gå ut ur din komfortzon och gå tvärtom? För ett ursprungligt tillvägagångssätt, använd lavendel mot dina rötter och blanda till silver.

55. Rosa, Strawberry Blonde och Lavendel Hair Highlights

Rosa, Strawberry Blonde och Lavendel Hair Highlights

Vårt hårfärgsidé är så underbart att du kan rocka dem året runt. Om du verkligen vill sticka ut bland dina kompisar, blanda lavendel håret med ljusa jordgubbar och rosa streck. Du kommer bli förvånad över hur mycket din unika frisyr lyser!

Slutsats

Avslutningsvis är vi övertygade om att vår samling av lavendelhåridéer kommer att vara till nytta när du planerar din modiga förändring av hårfärg. Trots att lavendelhår inte är en ide som passar alla kvinnor, gör det många olika toner som gör det till en överraskande flexibel hårfärg. Du kan prova en prickig nyans eller ton din till en subtil lavendelfärg. När du har fattat ditt beslut, fortsätt och dela det med oss ​​i en kommentar nedan!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More