55 Luscious Long Hairstyles för alla personligheter

289

Vilket bättre sätt att fira fördelarna med att växa ditt hår än genom att prova på roliga långa frisyrer? Dam med långa lås vet hur svårt och oändligt processen med att få håret av sina drömmar var. Som ett resultat är det vildt med flätor, ponnytappar, bullar, pigtails och mer, ett perfekt sätt att börja njuta av det. Läs mer nedan!

1. Långa frisyrer med lager

Långa frisyrer med lager

Ett underbart sätt att göra dina långa låsningar mer dynamiska är att börja skära bort. Innan du freak out, vet bara att vi pratar om lager. Särskilt om håret är vågigt eller krökt, hjälper lagen dig att få den mycket önskade extravolymen.

2. Blanda flätor

Blandning Flätor

Flätor är några av de mest mångsidiga teknikerna i långa frisyrer. De kan vara som standard eller komplexa som du vill, och du kan till och med kombinera flätstilar. Till exempel, prova den här halva halvan ner frisyren med en stor, lös fransk flätad och klassisk flätad framsida.

3. Flätta frisyrer för långt hår

Flätta frisyrer för långt hår

Du kan också starta en flätning genom att vrida den första halvan på toppen. När du kommer till ditt öra, börja fläta ner. Lägg till en eller två klara hårband för att accentuera sidledet.

4. Fishtail Flätor

Fishtail Flätor

En av de mest älskade långa frisyrerna är fiskstensflätan. Det är lite mer komplicerat än den traditionella flätan, men det ger underbara resultat på långt hår.

5. Snygga frisyrer för långt hår

Nätt frisyrer för långt hår

Även om den här frisyren kan se lite svårt att få, är det lättare än du trodde. Börja med en sida flätad krona och förena den med resten av ditt hår för en lång, lös flätan. Dra ut den andra fläkten åt en bit för ett rörigt och elegant utseende.

6. Långa Curly Hairstyles

Långa Curly Frisyrer

Många av oss drömmer om att ha naturligt lockigt hår, men tyvärr var många av oss födda med raka lås. Du kan dock mjukt utforma ditt hår för att få dessa avslappnade lockar.

7. Boho Chic med Volume Boost Frisyrer

Boho Chic med Volume Boost

Ta din halv upp, halva ner frisyren till en helt ny nivå med detta kreativa tillvägagångssätt. Skapa två till tre slumpmässiga flätor vart du vill. Efter att ha kopplat håret halvvägs, reta det med en kam för att få lite volym och för att få utseendet komplett.

8. Sopa Updos med lösa strängar

Sopa Updo med lösa strängar

Långa frisyrer med röriga bullar är super enkla och har stor inverkan på hela ditt utseende. Förutom att glöda med enkel stil, är de lätta att bära med något outfit. Vik upp ditt hår och lämna några slumpmässiga trådar lossna.

9. Söt frisyrer för långt hår

Söt frisyrer för långt hår

Om du inte vill slösa för mycket tid med långa frisyrer, kan du få en snygg look med bara några flätor. För en blick som den ovan, fläta två tunna franska flätor på ena sidan och eventuellt krulla resten av ditt hår.

10. Lager med en guldpekare

Lager med guldpekare

Layered och curled hair kommer alltid att ge bort en glamorös glöd. Ändå styling dessa lås i en lös updo gör ditt hår ser ännu mer majestätisk ut. Lägg till ett guld hår tillbehör som den i bilden ovan för den perfekta isningen på kakan.

11. Prom frisyrer för långt hår

Prom frisyrer för långt hår

Om du var tålmodig nog att odla ultralånga lås kan du ha massor av roliga styling dem till prom. Den här vridna halva uppen, halva ner frisyren kommer till liv med hjälp av de två slumpmässiga flätorna som läggs till det sista utseendet.

12. Elegant Half Up Half Down frisyrer

Elegant Half Up Half Down frisyrer

Bröllop kommer upp? Om du inte är ett fan av komplicerade uppdateringar, kan du alltid gå till stilig halv upp, halvhåriga frisyrer som den här. Det som verkligen gör frisyren vacker är det vågiga eller något krullade håret, så håll den aspekten i åtanke.

13. Messiga Pigtail Flätor

Messiga Pigtail Flätor

Selfies är mat för själen av dina sociala medier. Om du vill visa upp dina underbara egenskaper i en selfie utan för mycket ansträngning, gå till några röriga pigtail flätor för bild-perfekt resultat.

14. Två färg långa frisyrer för kvinnor

Långt rött och svart hår ger en fantastisk kontrast för ditt övergripande utseende. För att markera de två djärva nyanserna, gå till en flätad frisyr som smickrar övergången från en till en annan.

15. Bröllop frisyrer för långt hår

Bröllop frisyrer för långt hår

En annan av de snygga långa frisyren du kan rocka vid ditt bröllop (eller en väns) är den här krullade sidan sopade hästsvans. Det börjar med en subtil flätad sida och försiktigt gör en axel, vilket gör den till en av de enklaste och snyggaste bröllopshårstylarna för långt hår som du kan prova.

16. Halv dubbla holländska pigtails

Halv Dubbel Holländska Pigtails

Dubbelholländska flätor blir allt populärare bland långa frisyrer. Du kan finjustera utseendet genom att stoppa flätorna på baksidan av nacken. Lämna resten som vanliga pigtails för en sassy inställning till denna heta look.

17. Långvävda frisyrer

Långvävda frisyrer

Med hjälp av väv, peruker och förlängningar kan varje tjej få håret av sina drömmar. Denna super långa, vågiga, kungliga blå frisyr är en utmärkt idé för din nästa makeover.

18. Classic Half Up French Braids

Classic Half Up French Braid

Du kan alltid välja enkelhet med långa frisyrer. Detta foto visar en traditionell fransk fläta, vackert utformad halv upp halvvägs.

19. Enkla frisyrer för långt hår

Enkla frisyrer för långt hår

Detta är ännu ett ögonljus långt frisyr som är enklare än det verkar. Huvuddelen är en bred kronflätad, som fortsätter med en snurrad hästsvans. De extra strängarna i fronten lägger till stora bonuspoäng.

20. Full Bangs och Long Locks

Full Bangs och Långa Lås

Långa frisyrer med pärlor ger en känsla av mystik mot din övergripande närvaro. Långt mörkt hår, i synnerhet, ser fantastiskt ut med en uppsättning fullpack. Ändå kan du rocka dem oavsett hårfärg.

21. Twisted Braids

Twisted Braid

Om du inte är upp för komplicerade flätor, kan du alltid gå för en enkel tvåsträngsträva. Börja från huvudets krona och vrid håret hela vägen ner på ena sidan.

22. Långa frisyrer för svarta kvinnor

Långa frisyrer för svarta kvinnor

Underhåll av långt hår är redan utmanande som det är. Om det är naturligt, afro-texturerat hår blir underhållet ännu mer krävande. Men det är definitivt värt att bevittna de fantastiska korkskruven lockarna.

23. Långa raka frisyrer

Långa raka frisyrer

Om ditt hår, väv eller peruk är silkeslen och rak, kan du välja långa frisyrer som accentuerar längden ännu mer. Till exempel är denna halvt uppe knuten extremt smickrande, för att inte tala om att det är bland de hetaste långa frisyrerna i år.

24. Festival Flätor

Festival Flätor

Oavsett om du har din favoritmusikfestival eller du bara vill ta fram din inre bohemiska flicka, är flätor ett måste. Istället för att välja ett helt flätat huvud, skapar vi tillfälligt två på ena sidan för lite slarvig glam.

25. Bridal Braids and Buns

Bridal Braid and Bun

Bröllop frisyrer framstår som en särskiljande kategori på grund av deras unika egenskaper. En brud frisyr du kommer ihåg för resten av ditt äktenskap är denna mjuka krona flätan som slutar i en lockig updo. Lägg till några rosor för extra femininitet.

26. Långa vågiga frisyrer med hattar

Långa vågiga frisyrer med hattar

Inte i humör för komplex styling eller vill du bara ha ett coolt tillbehör för att gå med din #OOTD? Mössor är alltid svaret. Ta tag i din favorit och gör någon outfit från vanligt till rent vackert.

27. Medium långa frisyrer

Medium långa frisyrer

Om du har medium till långt hår är flätning i ett strategiskt område tillräckligt för att få utseendet på dina drömmar. I det här exemplet ser du hur två horisontella flätor kan bilda en härlig krona. Inget behov av pannband eller andra tillbehör, bara några bobby pinnar för att säkra flätorna.

28. Svarta och lila vågiga Ombre frisyrer

Svart och lila vågigt ombrehår

Två andra färger som kan förbättra hårlängden är svarta och lila. Med denna vackra ombre kan du bära dina långa lås raka, vågiga eller krullade med en häpnadsväckande effekt.

29. Sida dra genom flätor

sida dra genom flätan

Dra genom flätor är också bland de trendiga långa frisyren i år och säkert nästa. Du får se de flesta av dem flätat vertikalt från topp till botten. Var det som det kan, kan du bli funky med den här halvan dra genom flätan på sidan.

30. Svarta frisyrer för långt hår

Svarta frisyrer för långt hår

Box flätor är ett exceptionellt sätt för afroamerikanska kvinnor att få långa frisyrer som omfamnar din kultur och rötter. Få dem så länge du vill och ha kul styling!

31. Flätor och blommor

Flätor och blommor

Ett annat sätt att få en fantastisk fishtail fläta är att införliva det i en halv upp, halva ner frisyr. Använd två tjocka strängar på varje sida och vrid dem till mitten. Därifrån, skapa en fishtail fläta tills du når dina tips. Placera några blommor under snoddarna för ett annat boho chic look.

32. Formella frisyrer för långt hår

Formella frisyrer för långt hår

Som du har märkt används flätor i många långa frisyrer. För att öka din frisyr för en formell händelse, linda resten av håret i en lös chignon.

33. Rakade frisyrer med långt hår

Rakade frisyrer med långt hår

Om du är djärv och inte rädd för att visa det, kan du utforska raka frisyrer. I det här exemplet är den ena hälften av huvudet rakad, medan den andra kvinnligt strömmar över en axel med mjuka vågor.

34. Långblonda frisyrer

Långblonda frisyrer

På samma sätt som en annan av de långa frisyren vi presenterade skiner den här genom tre sidokrokar. Medan flättekniken liknar cornrows är flätorna lite bredare och lösare än den ovan nämnda kategorin.

35. Bländande Dreadlocks

Bländande Dreadlocks

Dreadlocks ser helt fantastisk ut på kvinnor som är representativa för kulturen. Du kan stile dem med huvudband, huvudomslag och silver eller guldpärlor som ströks över hela håret.

36. Half Up Ponytails med lösa flätor

Halv upp Ponytail med lösa flätor

Uppgradera din halva hästsvans med några lösa franska flätor. En på varje sida och en annan på toppen ska räcka, men se till att du drar ut dem lite för den röriga effekten.

37. Lätta långa frisyrer

Lätta långa frisyrer

Å andra sidan kan du få 5-6 lösa franska flätor runt och placera dem i en hästsvans. Denna look är speciellt smickrande för damer med ombrehår, eftersom du kan uppskatta kontrasten mellan de två färgerna snyggt.

38. Frisyrer för lång tjockt hår

Frisyrer för lång tjockt hår

Om du har ett fullt huvud av tjockt, långt hår, vet du att det är en välsignelse och en förbannelse samtidigt. För att beskriva dina tjocka lås samtidigt som du bor bekvämt, gå till denna knutna och knyta hästsvans som gör att vi tänker på den enda Rapunzel.

39. Half Up Flower Flätad Bullar

Half Up Flower Flätad Bulle

Ett annat sätt att visa upp ditt ombrehår är med denna söta frisyr. Den övre halvan är vriden i en vacker flätad bulle, medan resten strömmar fritt ner på ryggen.

40. Hästsvans och Cap Långa frisyrer

Hästsvans och Cap Long Hair Style

Daddy hattar är tillbaka igen som trendiga tillbehör för stilfulla urban gals. Ett sätt att sporta en är med en hög, rörig hästsvans. Den löst, smidiga flätan är en diskret men ändå framgångsrik touch för denna härliga look.

41. Braid och Cap Frisyrer

Braid och Cap Frisyr

Du kan också rocka din pappa hatt med fläkten efter eget val. Fishtail, franska, holländska eller traditionella är bara några exempel. Om du följer oss på HairMotive, vet du redan regeln – ju snyggare desto bättre.

42. Säsongens enkla frisyrer för långt hår

Säsongens enkla frisyrer för långt hår

Om julen ligger runt hörnet (eller om det är i ditt hjärta året runt), varför sprid inte semesterhelgen genom dina långa frisyrer? Medan super enkel är den här frisyren lika effektiv. Allt du behöver göra är att binda håret halvt halvvägs och lägg till ett sött rött band.

43. Afro-texturerad Puffy Locks

Afro-Textured Puffy Locks

Om du var välsignad att ha naturligt afrohår som du lyckats växa, har du all anledning att flaunt det fantastiskt. Dela håret mitt i mitten eller till sidan och låt dem gorgeously textured curls göra resten.

44. Flätad Medium till Lång Frisyr

Flätad Medium till Lång Frisyr

Vattenfallet är all raseri just nu, så du borde prova om du har långt hår. För att lämna ett långvarigt intryck, locka försiktigt de lås som dras genom flätan.

45. Naturliga frisyrer med stora lösa lockar

Naturlig frisyr med stora lösa lockar

Känd som en naturlig hårikon, sångare och låtskrivare SZA är det perfekta exemplet på hur afroamerikanska kvinnor kan bära långt naturligt hår. Med hjälp av platta twist eller Bantu knut outs, kan du få dessa käftande krökor också.

46. ​​Långt hår, Short Bangs

Långt hår, Short Bangs

För en intressant vridning till ditt långa hår, överväga att hugga av framsidan för några onda pärlor. Skär dem ungefär en halv tums kortare för en slående kombination.

47. Formella frisyrer för långt hår

Formella frisyrer för långt hår

Rosor kan ofta hittas i långa frisyrer som passar för black-tie-händelser. Den här är inget undantag, med en invecklad, vriden hästsvans och tre rosa rosor placerad från topp till botten.

48. Flätade långa frisyrer

Flätade långa frisyrer

Klassiska dubbla nederländska flätor bör vara bland dina långa frisurer om du har tjockt hår. Även om du har fina lås kan den här flätade frisyren hjälpa dem att bli tjockare.

49. Vattenfall Flätar i Traditionella Flätor

Vattenfall fläta in i traditionell fläta

Du kan också skapa en flodfälg på sidan och avsluta den med en klassisk fläta. Det är ett underbart sätt att bli kreativ med långa frisyrer.

50. Classic Pigtails med rakt hår

Classic Pigtails med rakt hår

När du är i tvivel om söta långa frisyrer, gå till gamla skola pigtails. Vad som en gång ansågs vara en barnslig frisyr är nu bland några av de trendigaste valen inom hårindustrin, så fortsätt och bära dem med ett leende.

51. Twisted Pigtail Buns

Twisted Pigtail Buns

En av fördelarna med att ha långt hår är att du kan experimentera med massor av kreativa frisyrer. En av dem är definitivt den vridna pigtails looken. Dela ditt hår i två och vrid varje sektion i en låg bulle. Grisarna kommer att vara förtjusande!

52. Half Up French Twist Long Hairstyles

Half Up French Twists

Vi känner alla till den franska twist som en mycket sofistikerad frisyr avsedd för formella händelser. Men vad händer om du vill ha en avslappnad touch till din? Allt du behöver göra är att bära håret halvt, halvt ned, med den franska vridtekniken för den övre delen.

53. Flätor i ponnytappar

Flätor i Ponytails

Här är en annan jaw-dropping idé för våra tjejer med tjockt hår. Istället för att ha en vanlig hästsvans, använd en del av ditt hår för en flätad flicka. När du är klar med flätning, linda den med resten av ditt hår för den slutliga lösa hästsvansen.

54. Tungt flätad lång frisyrer

Tungt flätade långa frisyrer

Tala om flätor, varför inte gå ut med din? Du kan lägga till flera flätor till dina frisyrer, till och med leka med olika tekniker. Bilden ovan är bara ett exempel, men du bör inte tveka att prova olika flätningsmetoder för din.

55. Cornrows med ponytails

Cornrows med ponytails

Slutligen har vi en lång frisyr som är lika elegant som den är full av attityd. Det består i att fläta håret i 3 till 5 cornrows för den övre delen, som föredragen. Efteråt knyta hela ditt hår i en hoppande, hög hästsvans.

Slutsats

För att uttrycka det i ett nötskal finns det många sätt att fira ditt glamorösa hår. Allt kommer ner till hur du vill uttrycka dig själv genom din frisyr. Vi hoppas att dessa fantastiska långa frisyrer hjälpte dig att låsa upp din kreativitet. Bortsett från det, låt din fantasi springa fri!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More