56 Stacked Bob Frisyr för stilåret 2019

46

Stacked Bob är det hårklipp som verkar vara talet om staden i år. Oavsett om du bestämmer dig för att gå för lång, kort, super kort eller den som är knuffad, kommer det inte att gå fel, lita på mig.
Denna gränslösa frisyr, staplad bob eller graderad bob, är ett knep för att använda lager för att ge fullfodrad, avrundad form frisyr. Även om det fick sin popularitet tillbaka på 60-talet, är det som håller det så trendigt till datum dess magi. Att ha inga dåliga hårdagar är inte mindre än magiska, rätt damer?
Varför ser vi inte om det är sant?

1. Markera & Layer

Alla vi är inte välsignade med tjockt och glänsande hår.
Så naturligt, tunna hårproblem.
Här kommer staplad bob för att rädda. Det lägger till så mycket volym. För att lägga till mer djup och struktur, använd höjdpunkter.

2. Blond och stark

Håll det blont och bara nästan axel längd långt. (-D)
Vacker djupblond hårfärg ger denna staplade bob frisyr den chica som inte kan matchas av någon annan frisör. Denna frisyr kan gå från ett snyggt kontor till den trendiga klubbstilen.

3. Hög “Slut”

Att lägga hög volym på parietalområdet i ditt huvud ger dig den bästa effekten! Du kan räta ut resten av ditt hår för att uppmärksamma storleken. Denna uppdatering är för dem som vill bli djärva varje dag.

4. Ljusad staplad Bob

Ljusa upp din frisyr med några roliga höjdpunkter. Kort staplad bob frisyr med några sidor på framsidan har all den dimension du behöver.

5. Kort staplad Bob

Torka håret och få dig lite kort staplad bob. Det här är frisyren för tunt hår!

6. Skruva upp och stapla upp

Oroa dig inte lockiga hårda skönheter; Jag har inte glömt bort dig. Du kan se dig själv hur lockar ser så vacker ut i bobben. Asymmetriciteten lägger till en oomph för hela utseendet. Sidostavarna är det perfekta körsbäret på tårtan. Curls och bob annan lösning för tunna hårproblem.

7.Purple Bob

Om du har den odödliga kärleken till lila som jag, så är det dags för dig att använda nyans för din redan coola staplade bob. En annan frisyr för det tunna håret, bob frisyr är lätt att hantera och har obegränsade variationer.

8. Brown & Blonde

A-linjeklippet med blandningen av mörka och ljusa blondiner ser fantastiskt ut! Lite viftad frisyr, denna korta staplade bob är en av mina personliga favoriter.

9. Bäst av båda

Kan inte bestämma om man väljer antingen mörk eller ljus nyans? Vem sa att du måste? Ha det roligt med båda! Gå för en majoritet av ljusa nyanser och stänk lite lila eller du vet vice versa. Naturligtvis är super kort staplad bob alltid snyggt.

10. Lila eller Rosa?

Asymmetriska och vågor är kärlek. Kärlek är alltid bättre med färger, så lägg till några färger! Rosa, lila, blå eller grön. Hur som helst, avsluta denna super korta staplade bob med pärlor.

11. Mörk Choklad eller Vit?

Skulle det inte vara kul om du hittade en stor bit av mörk choklad mitt i din vita chokladbar? Det skulle vara en behandling. Så, ge ditt hår som behandlar och bli prata om staden.

12. Ikonisk

Denna blick för mig är ikonisk. Den superkorta asymmetriska bob frisyren ser perfekt ut med grå nyanser. Den mörka ögonmakeupen ser “WOW” ut med hårklippningen. Lägg lite kontur i ansiktet och gå med stil.

13. Kris Jenner Look

Denna frisyr påminner mig om Kris Jenner mycket. Oavsett om du älskar dem eller hatar dem, kan du inte förneka dem, Kardashians är den här generationens berömda familj. De är kända för sin känsla av stil, och denna frisyr är så klanens mamma. Välj det!

14. På punkt

Frisyren är så bra och jag menar bokstavligen! Den staplade bob frisyren sätts på ett sådant sätt att det ser ut att det är allt riktat till ena änden. Ett nytt sätt att style staplade bob frisyr. Jag ljög inte om de oändliga variationerna.

15. Bouncy och Fluffy

Om du är välsignad med rakt och voluminöst hår, kan du använda staplad bob frisyr för att skapa en fluffig effekt på ditt hår. Denna look är fantastisk för kontoret och får dig att se super söt varje minut.

16. Dåligt foto? Bra hår!

Det skulle vara bra om ditt hår ser drop-dead underbart även i ett dåligt kvalitetsfoto. Jag menar att titta på det! Titta på hur denna frisyr med dö-för lager ser fantastiskt ut!

17. Nästa Up!

Nästa frisyr som jag vet att du kommer att vilja försöka är den korta staplade bob frisyren. Besök ett besök i salongen, lägg till några lager och se till att du Snapchat och Instagram ser ut.

18. Håll det enkelt, dumt!

Jag har sagt det, håll det enkelt, tjej! En annan kort staplad bob frisyr som har minimala lager. Enkla sidoband med ett snedsteg av lager kompletterar detta utseende. Vagga den här stilen och få dig en makeover. Ibland gör den enklaste tekniken den nya trenden.

19. Sida sopas

Sida sopa din kort staplade bob frisyr för att lägga till mer volym i ditt hår. Om du gillar en fin och snygg snitt, gå till en enkel bob frisyr. Se till att du sopa den och färga håret som det är en duk. Kanske färgar det någon nyans av konst.

20. Solnedgång Bob

Om du har en varm underton kommer du förmodligen att gå för ljusa och röda färger som detta. Super kort bob frisyr ser imponerande ut med långa lås på framsidan av huvudet.

21. Sidodel

Sida delen din kort staplade bob frisyr. Om du vill kan du gå för en super snabb funky look. Ett av sätten att krydda utseendet är att använda höjdpunkter i ändarna av ditt hår. Laga dem upp!

22. Enkelt

En enkel kort staplad bob frisyr kan få det extra utseendet med mörk hårfärg i occipital regionen. Detta kan spara pengar och få dig att se fantastiskt ut. Gå för detta staplade bara bob.

23. Röd och Brun

Layered och stilig är vad jag skulle kalla detta utseende. När du väl har fått den här staplade bob frisyren på salongen med höjdpunkterna, behöver du bara göra det. Att se vacker ut utan dröm är drömmen.

24. Något Messed Up

Den något förstörda looken och den super korta staplade bob frisyren ser bra ut med denna ljusa bruna hårfärg. Stilen har hållits till minimal och kräver inte mycket ansträngning.

25. Kombination för perfektion

Mörka och ljusa nyanser är hårfärgskombinationen av kort staplad bob frisyr. Ryttigt utseende, skikten och A-linjen skapar det nya utseendet som du alltid ville försöka.
Djärv och vacker!

26. Rainbow!

Om du älskar blandning, blanda dina lock och färger. Du behöver inte bestämma en enda färg, måla dem alla. Rosa, grön, blå, gul och lila. Den här frisyren är skyldig att göra en hel del vändning.

27. Lysande Röd

En kort staplad bob frisyr ser royal ut med den ljusa röda hårfärgen. Denna bob frisyr har inte många lager men hårfärgen gör det ser vackert ut!
Återigen, enkel och klassisk!

28. Röda höjdpunkter

Super rakt hår behöver bara höjdpunkter och en A-linje staplad bob frisyr att se mer än fantastisk! Lägg till en hårsnip på sidan för lite extra bulk eller bara låt det flöda som det är, det går inte fel. College-tjejer eller gymnasieelever kan spara mycket tid med denna frisyr.

29. Blondans nyanser

Använd många nyanser av blondin på din långa staplade bob frisyr och håll det enkelt. Detta kan vara en perfekt frisyr för kontoret och för dem som inte vill ha mycket drama för sitt hår.

30. Straighten & Wave-en

Blandningen av utökade raka smällar och korta voluminösa skapar en vacker staplad bob frisyr. Lägg till några streck av färg, kanske röd och fyll i perfekt full utseende.

31. Mörk och Ljus

Använd magiken i mörka och ljusa färger för att lägga till dimensionen i den långa staplade boben. Denna färgkombination fungerar för att ge dig ett helt nytt utseende.

32. Brown Curls

Denna hårfärg har en vacker gyllene touch till den. Kort staplad bob frisyr kan alltid se bättre ut med asymmetriska ljuskrullar. Håll utseendet rörigt för den perfekta effekten.

33. Sid Bangs

Detta är hårklippningen för tunt hår. Denna frisyr har inte mycket gjort med det men ser fortfarande imponerande ut. Skikten är dess magi. Höjdpunkterna avslutar utseendet!

34. Svart och staplat

Om du har super rakt och tunt hår kan du gå för den här enkla, korta staplade hårklippningen. Enkelt och klassiskt, du kan lägga till några blåaktiga nyanser om du vill ha roligt.

35. Perfekt Office Look

Jag vet att jag inte hade beskrivit den staplade bob frisyren som en kontors frisyr. Jag skulle inte låta dig klaga! Kombinationen av långsidans smäll med fulla lager på baksidan är fantastiskt. Använd olika hårfärger för att lägga till mer konsistens och drama.

36. Lila Splash

Om du älskar askens hårfärg, bara få det! Medan du är på salongen, varför går du inte för A-linjen staplad bob frisyr? Och om du är redo för det kanske lägga till ett stänk av färg!

37. Curly & Bobby

Vanligt svart hår kan ha mycket textur och dimension med härliga lockar. Detta är en super kort staplad bob frisyr, som ser jättebra ut och samtidigt.

38. Kärlek för Blå

Om du älskar blått eller nyanser av blått, gå för detta djärva, dramatiska utseende. De andra strimlorna av blont och blått med ett stänk av lila på framsidan lägger till drama till den kort staplade bob frisyren.

39. Curls och Volume

Om du gillar din hårfärg så är det roligt med det. Gå för några lager och super kort staplad bob frisyr. Curl dem upp!

40. Ut ur lådan

Okej, jag ska, ärlig, denna frisyr behöver tarmar! Detta kan inte uppnås genom att titta på något sätt för att skära staplade bob frisyr. NEJ! Gå till din salong och gå för det om du vill göra något knäppt! Se till att du kan dra av den.

41. Super Short Stacked Bob

En super kort frisyr med kyss av lekfulla färger ser fantastiskt ut. Messiness är det som håller utseendet livfullt och friskt. Hoopsna kompletterar utseendet perfekt. Använd lite gel och fingrar varje dag!

42. Guldsträngar

Få ditt hår en gyllene behandling genom att hålla boben med minsta lager och ge dem höjdpunkter. Denna typ av höjdpunkt är svår att dra av, så innan du försöker se till att du ser bra ut på det!

43. Ash Blonde

Alla verkar vilja dra av aska blond hårfärg. Så, om du är en av dem, använd bob frisyr för att komplimangera det. Se till att du tar en bild på en fin blåsig dag, vilket gör att ditt hår ser perfekt ut!

44. Några Långa Några Korta

Bob frisyr tillåter variationen att hålla en del av ditt hår långt och lite kort. Använd igen bangs om du vill. Bangs måste vara enligt ditt ansiktssnitt. Gör lite forskning innan du får dig själv fransar. Färga håret som du vill eller bleka det till vitt.

45. Funk Purple

Använd kraften av asymmetricitet, lager och super kort bob frisyr och dra dem till en punkt. Kom ihåg välj din färg enligt din hudton.

46. ​​Spiky

Gyllene strimmor och spikar ser bra ut med super kort bob frisyr. Detta är för de upptagna som har mycket på sin tallrik och kan inte hantera trycket för att behålla ditt hår. Alla vill se fantastiska! Så, håll den kort och spikig!

47. Highlight & High-light

Stacked bob frisyr och höjdpunkter är perfekt tillsammans. En match gjord i himlen. Välj den färg som passar din hudton och lägg färg till din frisyr.

48. Super korta höjdpunkter

Använd höjdpunkter för att lägga till dimension och textur till din super korta staplade bob frisyr. Även fjäderörhängen kommer inte att gå fel med det här utseendet.

49. Blondin och lite lång

Bob frisyr ser elegant ut när den hålls enkel. Allt du behöver göra är att lägga till några lager och färger. Sida sopa det eller dela det i mitten.

50. Choklad eller karamell?

Lager och färger, de kan skapa magi! När du går för en asymmetrisk staplad bob frisyr, färg ditt hår med två nyanser. Titta på alla lager med olika färger. En annan frisyr för tunt hår!

51. Damn!

Denna super-korta pixie staplade bob är rent guld precis som hårfärgen. För mig är detta inget mindre än perfekt. Denna look är klassisk och !

52. dela det!

Vem tror på “Håll det enkelt, håll det klassiskt”?
Jag gör! Jag gör!
Bilden talar för sig själv, eller hur?

53. Brant och staplad Bob

Bob frisyrer har sin charm på grund av sina lager. Men om du inte är ett fan av lager kan du hålla det till ett minimum. Detta är en tvåskikts frisyr, där hårfärgen används för att ge den perfekta dimensionen. Den asymmetriska skärningen är ren skönhet.

54. Sken din Bob

Ge dig själv en rosa guldhår behandla. Frisyrens lilla vågor håller det enkelt och klassiskt.

55. Funk It Up

Funk upp din staplade bob frisyr genom att hålla den kort! Bob frisyrens skönhet är att det kan dras av av någon åldersgrupp med små variationer. Använd fingrarna för att hålla det rörigt.

56. Bluish White

Den främsta höjdpunkten i denna frisyr är färgen. Hårklippningen är enkel och perfekt för tunt hår. Håller den blå och vit, den här nyansen skapar en kylningseffekt till den redan idealiska frisyren. Bangs är där för att rama ansiktet vilket gör detta hårklippningen för tunt hår.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More