60 bästa uppdateringar för medium hår

33

Att ha medellångt hår är bra för att experimentera med olika updos och intressanta frisyrer, det kombinerar lätthet och djärvt utseende av kort hår och mångsidighet och feminin utseende av långt hår. Om du är en fan av att försöka på nya frisyrer för dig själv ganska ofta utan för mycket ansträngning (eller med lite ansträngning men mindre krångel än långt hår skulle kräva), är medellång längd det bästa. Dessa 60 kändisar medium hår updos är verkligen inspirerande och lätt att replikera själv eller med hjälp av din stylist, och de ser bra ut. Välj några stilar som passar bäst din hårstruktur och färg och ditt ansikte och du är redo att imponera.

1. Jennifer Lawrence: cool och avslappnad.

Updos för Medium Hair_01

Vi kan inte riktigt se här men den här uppenbarligen lätta höga uppdateringen har en fläta i ryggen, vilket ger en ny intressant vridning till hela bilden. Jennifer Lawrence är mästaren på att vara högen och chic medan hon håller sitt naturliga utseende intakt. Denna stil är perfekt för kvinnor med oklanderliga ansiktsegenskaper och de flesta ansiktsformer. Det fantastiska med den här stilen kommer att vara länge och under de flesta väderförhållandena.

2. Selena Gomez: söt och girly.

Updos för Medium Hair_02

Denna söta frisyr skulle vara ett utmärkt val för unga kvinnor och tonårsflickor som behöver styla sitt hår på något sätt och skulle vilja se sofistikerade och eleganta utan frisyren och lägga till extra år till utseendet. Lägg till några stylingprodukter på din sida för att hålla dem silkeslika, samtidigt som du håller ryggen en lockig röra. Söt och trevligt val för att gå tillbaka till skolans frisyr.

3. Katy Perry: retro glamour.

Updos för Medium Hair_03

Den här chic chignon som Katy Perry visar upp här skulle inte se ännu nära vad det gör på detta foto om inte det gyllene tunna huvudbandet. Resultatet är super slät och glittrande, och återger minnet av Hollywoods guldålder. Frisyren är allt annat än avslappnad, så ha den bara vid ett speciellt tillfälle, som ett bröllop (när du är en brudtärna eller ens bruden) eller en gala.

4. Scarlett Johansson: Rustik prinsessa.

Updos för Medium Hair_04

Denna flätade updo ser väldigt oskyldig och chic på samma gång, och det skulle vara ett underbart alternativ för en prom. Scarlett Johansson bar håret i en söt rustik Heidi flätan medan han deltog i den europeiska premiären av The Avengers, och det är i toppen mest eftersökta flätade frisyrer någonsin.

5. Emma Watson: faux bob.

Updos för Medium Hair_05

Denna faux bob frisyr är ett utmärkt sätt att försöka på en kortare frisyr utan att skära bort dina dyrbara lås. Det kräver en hel del tålamod och uthållighet, men det slutliga resultatet är definitivt värt det. Det uppmärksammar decolleteområdet så se till att det här området är fri från ofullkomligheter. Här är en instruktion om hur man återskapar den här snygga frisören. Börja med att torka håret med en rund borste för att skapa volym. Dela sedan ditt hår något över ena sidan för en svepad romantisk stil och fäst håret nedanför. Säkra håret med bobby stiften på toppen av nacken. Smid ditt hår bakom dina öron, säkra med en stor hårstift och håll den på plats med hårspray.
Avsluta den falska boben med lite glansspray och du är redo för ditt speciella tillfälle i retrostil.

6. Kristen Stewart: volymen är allting.

Updos för Medium Hair_06

Kristen Stewart är ganska feminin även med en enkel frisyr, och mer med denna feminina flätad updo som bringar ut det bästa av ögon och nacke. Frisyren hon valde här är väldigt söt, men elegant och elegant, och lämnar oss alla som vill se baksidan av denna frisyr. Enkel och avslappnad stil är bra för många tillfällen och är ganska lätt att replikera med några bobby stift, stor runda borste för volymen och starkt håll hårspray.

7. Emma Stone: enkelhet i sitt bästa.

Updos för Medium Hair_07-1Updos för Medium Hair_07-2

Emma Stones upstyle ser elegant ut vid första ögonkastet tills du ser baksidan av denna fantastiska updo, som är vriden och fastspänd i huvudet för att skapa denna intressanta form. Det fungerar bra för dem med naturligt långa lås som letar efter en stil som kommer att vända huvud vid varje speciellt tillfälle. Tänk på att denna frisyr behöver upp till två timmars stylingstid. Men som en belöning för all din tid och ansträngning kommer det att överleva alla väderförhållanden och till och med de flesta heta fester.

8. Kristen Bell: naturlig uppdatering.

Updos för Medium Hair_08

Kristen Bell bär sitt hår i en elegant bobby pin updo som ser ut som naturlig och enkel men samtidigt sofistikerad och fantastisk. Den här frisyren mjuker ansiktsfunktionerna, vilket gör hela seriet romantiskt och sött, och skulle vara bra som en frisyr val frisyr. Den här frisörens mångsidighet gör att kvinnor i alla åldrar kan bära den med stil och värdighet, eftersom det är klassisk och tidlös stil.

9. Cameron Diaz: Könshår.

Updos för Medium Hair_09

Cameron Diaz chockade världen när den ikoniska blonda skådespelerskan debuterade den här spridda, jet-svarta frisyren. Och gissa vad: vi älskade det! Det gör stor kontrast med hennes ljusblå ögon och hennes lätta röriga frisyr lägger till hela bilden av en het tjej. Denna uppdatering kommer att gå bra var som helst – stranden, kontoret, festen eller ett speciellt tillfälle, glöm inte bara att le!

10. Keira Knightley: låg bulle är .

Updos för Medium Hair_10-1Updos för Medium Hair_10-2

Denna fantastiska updo är ett utmärkt alternativ för kvinnor med medium vågigt hår som vill ha det bästa av sin hårstruktur utan att helt ändra det. Den är utformad med fingrarna för att hålla låsen vågig och snygg samtidigt, och den låga vriden bullen håller den .

11. Rita Ora: ut ur duschen.

Updos för Medium Hair_11

Rita Ora har använt massor av hårmousse och gel för att hålla håret så vått och slätt. Det är en av de enklaste frisyren att replikera men du måste ha rätt ansiktsform för att dra av det. I grund och botten fungerar det bäst med det ovala formade ansiktet där alla funktioner är mycket proportionerliga. Och glöm inte ljus smink för att hålla hela utseendet klart och synligt, om du inte vill se helt ut ur duschen.

12. Jessica Alba: ordning i kaos.

Updos för Medium Hair_12

Denna avslappnade mjuka fingervågor som Jessica Alba visar på i detta foto ser avslappnad och enkel att göra. Och faktiskt behöver denna frisyr inte någon grad i hår styling och minimal tid och ansträngning. Det fungerar bra för naturligt vågigt hår som det låter vågorna stanna som de är.

13. Amber Heard: låser upp.

Updos för Medium Hair_13

Denna lockiga markerade manen dras tillbaka och fastnar i denna fantastiska frisyr som passar bäst för att komplimera ett runt ansikte. Denna updo frisyr är utmärkt att bära till något speciellt tillfälle och behöver lite tid att skapa. Utseendet är perfekt för ett speciellt tillfälle. Kan vara en utmärkt frisyridé för ett bröllop eftersom det håller sakerna naturliga och oskyldiga.

14. Olivia Wilde: Lös upp.

Updos för Medium Hair_14-1

Updos för Medium Hair_14-2

Olivia Wilde rockade verkligen den graviditetsglödgen i bilderna ovan, men det var hennes hår som fick vår uppmärksamhet mest. Skådespelerska komplexa twisted updo blandas bara rätt mängd volym, en liten naturligt våg och mycket glans. Resultatet är ultimat hår perfektion.

15. Jessica Biel: halvformell upstyle.

Updos för Medium Hair_15

Denna underbara brunett mane dras tillbaka och pinnas till baksidan av huvudet för att skapa denna formella updo, vilket är det perfekta utseendet att vända huvud vid något speciellt tillfälle. Denna speciella frisyr fungerar bäst på tunt hår vilket är lätt att stila. Och det kommer att behöva någon produkt för att hålla och skina. Förutom alla dessa underbara saker är en sak som är extremt bra om denna frisör att den är obelös och kommer att gynna kvinnor i alla åldrar från 18 till 75 år.

16. Gwen Stefani: Fransk twist.

Updos för Medium Hair_16-1

Updos för Medium Hair_16-2

Ingen tvekan alla älskar Gwen franska twist. Thisupdo kan vara avslappnad eller formell, allt beroende på hur snyggt eller rörigt du lämnar det. Det är ganska lätt att återskapa och här är hur: Börja med dag gammalt hår, eftersom du får lite textur i ditt hår och det blir lättare att hantera. Använd torrt schampo för att verkligen öka texturen på dina rötter. Spraya genom dina rötter och till och med mittlängderna för att skapa kropp och textur. Använd en lätt hårspray för lite håll. Dimma över allt och skaka upp med dina händer för att verkligen skapa volym och rörelse. Sektion ut kronan och framsidan och stift till ena sidan. Skydda sidorna och tillbaka ihop och vrid sedan uppåt och stift. Ta det övre avsnittet, borsta lätt och borsta det sedan på baksidan. Lossa hårlinjen lite med fingrarna för att fungera passar din ansiktsform. För att slutföra, lägg till lite glans överallt och du är redo att skina precis som Gwen Stefani gör här i dessa bilder.

17. Charlize Theron: insvept bulle.

Updos för Medium Hair_17-1Updos för Medium Hair_17-2

Denna eleganta låga bulle är lätt att uppnå med hjälp av några bobbynålar och hårlack. Det ser särskilt fantastiskt ut och elegant på ljust blont hår med tunn struktur, precis som Charlize hår här. Hårets baksida är mycket enkel, men inte förenklad alls, medan den främre långa vågiga sidokanten ramar ansiktet på ett fint sätt, vilket gör hela utseendet mer elegant och sofistikerat.

18. Anne Hathaway: pixie updo.

Updos för Medium Hair_18

Anne Hathaway kan lätt erkännas för hennes pojkeaktiga utseende och hennes gigantiska gazelleögon. Även när hennes hår var medellångt lyckades hon fortfarande behålla detta oskyldiga tomboyutseende genom att dra håret tillbaka och upp i en formell updo. Hon lyckades göra det genom att lämna sitt ansikte öppet utan några knäppningar eller lösa lås alls. Prova den här frisyren om du känner dig som en tomboy för en natt utan att klippa av ditt hår.

19. Rachel McAdams: elegant och stilfullt.

Updos för Medium Hair_19Updos för Medium Hair_19-2

Vackra karamellvirvlar och en slät, vinklad frans gör en underbar kreativ kontrast i denna trendiga formella casual look. Rachels hår har en något avstånd från mitt centrum, med en asymmetrisk, sidosvepad frans. Den noggranna definitionen av lås håller det långa fransljuset och riktigt accentuerar ögonen, vilket vi måste erkänna är fantastiska. Den franska Pleat chignon på baksidan är slät och det långa håret runt kronan utgör en fantastisk virvel av lätt markerade karamell- och honungsvågor. Vågorna är lite tuffa, för att visa att denna fantastiska kvällshår är trendig och hip.

20. Hilary Duff: Gigantisk rörig bulle.

Updos för Medium Hair_20

Denna roliga updo ser ut som en karamellmuffin, eller en glass och samtidigt som det är roligt och hip, är det fortfarande elegant och lite elegant. Det kräver inte mycket ansträngning eller tid att skapa och kan vara både avslappnad och formell, beroende på hur mycket hårprodukter du tillämpade. Det stora med det är att det lyfter upp hela utseendet och gör det mer luftigt och lätt.

21. Reese Witherspoon

Updos för Medium Hair_21

Denna snygga och söta updo ser bra ut på kvinnor som försöker skapa ett romantiskt oskyldigt utseende, tack vare sina lösa strängar och ojämn utseende, när det verkar som att alla skådespelerska gjorde drogs håret ihop i någon frisör och det blev bara bra det var. Denna stil kräver mycket liten smink, eftersom vi pratar oskuld här och kommer att gå bra med en chiffong romantisk klänning.

22. Emily Blunt

Updos för Medium Hair_22-1Updos för Medium Hair_22-2

Emily Blunt dike sitt vanliga långt naturligt hängande hår för denna komplicerade updo och vi älskar henne med att börja denna sofistikerade trend med flätat mjölkmaidhår. Det fungerar som ett bra alternativ till styvt flätat hår och håller sakerna naturliga samtidigt som de är eleganta och sofistikerade. Skådespelerskan betonade hennes mjuka delikata egenskaper med en sidodel och två franska flätor som möts i en twist på baksidan av huvudet.

23. Adele: kunglig utseende.

Updos för Medium Hair_23

Adele slår oss igen med denna kungliga frisyr, när den enkla frisyren lyfter fram en ny nivå av sofistikering och raffinaderi. Hemligheten till denna frisyr lämnar den lite lös för att hålla rörelsen och samtidigt hålla den välformad och organiserad.

24. Katherine Heigl: elegant volym.

Updos för Medium Hair_24

Katherine Heigls bobby pinned frisyr är utförandet av elegans och chic. På baksidan görs det i en komplicerad vridning, men det spelar ingen roll mycket eftersom här är den främre delen som håller alla ögon på dig. För att uppnå denna volym använder du en stor rund hårborste och fingrar och många stylingprodukter för att hålla volymen uppe hela natten.

25. Katie Holmes: söt och elegant.

Updos för Medium Hair_25

Dessa bruna lås sugs upp, vrids och pinnas mot kronan för att skapa den här svaga frisyren som passar bäst för att balansera ett runda ansikte. Denna frisyr är lätt att skapa hemma och perfekt för dem med fint till medelhårt hår. Produkten behövs för att hålla denna stil på plats och hela processen tar inte mer än en halvtimme. Resultatet är söt och elegant.

26. Christina Hendricks: sid bun.

Updos för Medium Hair_26

Christina Hendricks drog sitt underbara ljusa hår i en sida låg bulle medan du håller avskedningen vanligt och slät. Denna struktur hjälper till att hålla håret på plats och låta det ordnas i en elegant frisör. Casual-formell updo fungerar bäst på rakt eller vågigt hår.

27. Rose Byrne: pageboy chic.

Updos för Medium Hair_27

Alla kan känna igen Rose Byrne’s bangs, vilket ger henne ett utseende av en söt sidobarn, men här tog hon på en helt ny förhöjd nivå genom att maximera längden. Hennes hårdare sneda linje går över ögonbrynen och det är verkligen synd att hon gömmer sina underbara ögonbryn. Hur som helst, den här uppdateringen kommer att fungera bäst för kvinnor med tyngre mer särskiljningsegenskaper som gör dem visuellt mindre och finare.

28. Lena Headey: helt enkelt fantastiskt.

Updos för Medium Hair_28

Lena ser bra ut med denna enkla och samtidigt mjuka frisyr. Hennes hår är dras tillbaka och allt vi kan se framifrån är bara hennes sida svepade snygga smällar. Prova bara denna uppdatering om du har proportionella ansiktsegenskaper, eftersom dess enkelhet drar all uppmärksamhet på ansiktet.

29. Ashley Benson: söt och fräck.

Updos för Medium Hair_29

Denna vackra lilla lögnare drar av sin fräcka roll igen med denna söta frisyr. Skillnaden i längd och texturer är det som gör denna updo väldigt attraktiv och charmig. Ashley Benson tog upp sina främre strängar på något stökigt sätt men använde massor av frisyrprodukter för att hålla allt på plats. Ett utmärkt val av en formell casual frisyr för yngre kvinnor.

30. Sophia Bush:

Updos för Medium Hair_30

Sophia Bushs glansiga lås släpas tillbaka och på ena sidan, vrids in i en vet och fastspänd i huvudet för att skapa denna formella updo. Överdelen är också avskuren till sidan och slätas ner vilket gör det perfekt att komplimera ett långt ansikte. Detta är en bra frisyr för alla tillfällen och kan enkelt replikeras hemma och fungerar bra på de flesta hårtyper.

31. Kate Winslet: Bobby pinned updo.

Updos för Medium Hair_31-1Updos för Medium Hair_31-2

Denna bobby pinned updo tar tillbaka epoken med guldåldern Hollywood kvinnlighet och elegans. Det här är inte den enklaste uppdateringen att göra och det kräver viss klädsel och attityd, och förmodligen viss mognad också, men resultatet är värt det eftersom det kommer att få dig att se riktigt fantastisk ut och se till att alla ögon är på dig.

32. Lily Collins: enkel i sextiotalet.

Updos för Medium Hair_32

Lily Collins bouffant updo ser ojämförligt ut och bringar tillbaka 60-talet. Hon parade sin svepade bouffant med en enkel kattögd flik av fodrar, felfritt lövhud och den obligatoriska neutrala läppfärgen. Svart band håller allt ihop.

33. Kirsten Dunst: Boho chic.

Updos för Medium Hair_33-1

Updos för Medium Hair_33-2

Kirsten Dunst slår oss igen med den här sorglösa, rustika stilen Bohemian Update. Håret delas jämnt i mitten och varje del rullas upp på ett avskaligt sätt med hjälp av bobbynålar. Frisuren skulle se väldigt avslappnad om inte för blommans huvudband som skådespelerskan använder här för någon Boho sofistikerad touch. Bra val för ett utomhusbröllop eller någon annan formell utomhusevenemang när världen blommar och solen skiner ljus.

34. Isla Fisher: flicka i brand.

Updos för Medium Hair_34

Den underbara ginger kändis skiner med denna okomplicerade updo. Hennes hår är centrum för hela hennes utseende och vi älskar det helt! Hon håller sina lås naturligt vågiga på sidorna och silkeslen över huvudet. Ser fantastiskt ut, även om du med denna hårfärg kan dra av bokstavligen någon frisyr.

35. Kelly Clarkson:

Updos för Medium Hair_35-1Updos för Medium Hair_35-2

Denna unika och ganska distinkta frisyr ser fantastisk ut på kvinnor med tyngre ansiktsdrag. Nyckeln till framgång här är kontrasten mellan lockigt baksida och slät front på denna updo. Gör krullarna väldigt snäva med hjälp av heta rullar, samtidigt som du stryker framstyckena med en hårtork och anti-frizz-mousse. Glöm inte det glänsande hårsprayet för något ultimat glans och glans.

36. Ginnifer Goodwin: bedårande fingervåg.

Updos för Medium Hair_36

Ginnifer Goodwins petit mörka vågiga updo ser så mjuk ut i sin underbara fingervåg, en stil som blev populär över nittio årtionden sedan, som fortfarande levererar en hel del även i våra tider. Hennes långa mörka ögonfransar har en egen våg och det gör en fin kombination med hennes frisyr.

37. Cobie Smulders: rörig sida.

Updos för Medium Hair_37

Cobie Smulders mellankorriga vågor ser väldigt charmigt ut här, eftersom stilen ger lite tomboyish touch till hennes utseende och får henne att se oskyldig och naiv. Ett perfekt alternativ för kvinnor med naturligt vågigt hår som vill hålla vågorna på plats utan att använda för mycket stylingprodukt. Att dra håret på ena sidan är det som ger denna annars vardagliga updo ett mer elegant utseende.

38. Alexis Bledel: gotisk beröring.

Updos för Medium Hair_38

Alexis Bledel slår oss med sin övergripande kombination av ljusblå ögon, porslinhud och svart lakritshår. Med allt detta har hon råd att ha en mycket enkel updo, eftersom det inte är huvudpunkten för hennes bild. Men hennes frisyr är värt att notera eftersom dess enkelhet gör det till ett perfekt val för både en avslappnad sammankomst och en formell gala. Dra ditt hår tillbaka i en ponnysvans, fläta det och ta ihop flätorna i ett fritt läge. För att lägga till mer medkänsla, dela håret före i två ojämna delar, gör en liten flät på ena sidan och klistra in den i din ponnysvans.

39. Rashida Jones: trendsättare.

Updos för Medium Hair_39

Rashida Jones ställer djärvt trender istället för att följa dem, sportar en mjukt bobbed stil och trubbiga smällar. Frisyren är väldigt lätt att återskapa och är också ganska lågt underhållande. Allt du behöver är lite näringsrik olja till vått hår innan du torkar för de allra vanligaste resultaten.

40. Lucy Liu: retro chic.

Updos för Medium Hair_40-1Updos för Medium Hair_40-2

Lucy Liu har en elegant och elegant frisyr för medellång asiatiskt hår och det ser otroligt fantastiskt ut. Håret skiljs i mitten och formas till en komplicerad updo i retrostil. Ansiktet är öppet, vilket är bra, annars skulle det vara för upptaget totalt. Lucys svartvita klänning passar perfekt hennes retro eleganta frisyr.

41. Jennifer Connelly: hög elegans.

Updos för Medium Hair_41

Jennifer Connelly drog hennes knäppning på ryggen och fastnade det på ett visst sätt för att försäkra den volym som var nödvändig för ett mer elegant och elegant utseende. Denna frisyr är lätt att göra och effekten är fantastisk. Nyckeln till att dra av den är rökiga ögon och mörka ögonbryn, att den lägger accentet på dina ögon snarare än dina läppar och du är den ultimata elegansens trendsättare.

42. Naomi Watts: sängvågor.

Updos för Medium Hair_42-1Updos för Medium Hair_42-2

Naomi Watts mästar äntligen hennes upstyle och vi kan inte vara mer nöjda med det vi ser på bilderna ovan. Skådespelerskan älskar att byta hennes frisyrer, samtidigt som hon håller sin gyllene färg, och här spelar hon söta och naturliga sängvågor. Den naturliga sminken komplimangerar sin persikahudton och hennes helt naturliga utseende. Updo kan vara lite knepigt att behärska på grund av den tunna linjen mellan organiserat sänghår och sänghår som inte är snyggt, så var försiktig när du försöker kopiera den här frisyren.

43. Anna Paquin: komplicerade flätor.

Updos för Medium Hair_43

Anna Paquin deltog i en fin fest med en korsad frisyr. Hennes hår vi ser här är halv mjölkmaid flätat, halvt vridet frisyr, vilket gör det till en unik takt på röd matta stil. För sin smink hade Anna en vingeögonskugga som gav illusionen av ultralånga fransar, och det perfekta valet av smink komplimangerar sin frisyr precis perfekt.

44. Brittany Snow: modern romantik.

Updos för Medium Hair_44-1Updos för Medium Hair_44-2

Prata om brist på komplicerade updos och outfits nuförtiden! Brittany Snow visar oss fel och visar att moderna dagar och romantik och drömmar kan existera i harmoni när du har rätt inställning. Hennes komplicerade romantiska uppdatering gör att alla ångrar åldern av minimalism och drömmer om Bronte-systrarna. Denna uppdatering är en perfekt illustration av hur skådespelare också migth är bedrägeri. Hennes uppdateringsfront ser normal ut, inget komplicerat, bara vågor läggs ut naturligt. Men när hon vänder henne tillbaka till oss ser vi ett helt annat universum av flätor och vågor. Allt detta går ganska bra med hennes ljusblå puritanska kappa och lite smink. Hairdo är värt försöket och kommer att se bra på tjockare vågigt hår.

45. Ashley Judd: Det handlar om höjd.

Updos för Medium Hair_45-1Updos för Medium Hair_45-2

Ashley Judd frisyr ser vacker ut och kommer att passa bra för äldre kvinnor med bra ansiktsdrag. Hissen och fokuset på toppen av huvudet balanserar ut det runda ansiktet och passar de flesta hårtyper. Allt du behöver göra är att dra ditt hår upp i en hög ponnysvans, dela sedan delarna och ge dem en form med ett lockigt järn. Ordna låsen i vad som helst som du gillar bäst och använd hårspray för att fixa det slutliga resultatet. Och naturligtvis lämnar du inte ut en glänsande spray för lite glans och glans.

46. ​​Diane Kruger: retro faux bob.

Updos för Medium Hair_46

Diane Kruger går retro med denna släta faux bobshår. Det skulle se helt vanligt om inte för hårnålarna som är en betydande del av hela retrostjärnans bild. De har också en funktionell roll genom att hålla sidosträngen på plats och försäkra sig om att krullen hålls på plats.

47. Claire Danes: casual-formal.

Updos för Medium Hair_47-1Updos för Medium Hair_47-2

Denna magnifika updo är retad vid rötterna för att uppnå höjd och lyft medan längden dras tillbaka klädd i en chignon för en fantastisk finish. Den här frisyren passar bäst för dem med runda ansiktsformer och kommer att behöva vara för att hålla och skina. Det ser avslappet ut på grund av den nedre bunken, men formell tack vare de ruggade rötterna. Slutför utseendet med några tendrils för att rama ansiktet. Claire Danes avslutade utseendet med glödande porslinskinn och ett löst medium till låg bulle.

48. Nicole Richie: pin den tillbaka.

Updos för Medium Hair_48

Det bästa med den här frisyren som gör den så enastående är hur Nicole Richie hanterar hennes smäll. Hon stifter i grunden det efter att ha tappat det för lite volym. Utförandet av elegansen är vad vi ser som slutresultatet.

49. Gemma Arterton: rörig uppdatering.

Updos för Medium Hair_49

Gemma ser alltid glad och glad ut och den här rotiga sexhåran passar perfekt för hennes bild. Denna frisyr är perfekt för kvinnor med lockigt eller vågigt hår som föredrar naturliga stilar och är livliga och glada.

50. Kelly Osbourne: punk rock.

Updos för Medium Hair_50

Denna frisyr är för de djärvaste modigaste kvinnorna där ute som inte är rädda för att göra ett uttalande. Kelly Osbourne visar att det är svårt att vara unikt. Med håret gjort i två franska flätor som spolade sig i en bulle, lade Kelly en seriös kant med en uppsättning spikade huvudstycken som böjde sig runt huvudets sida. Sminken som hon använder matchar nyanserna med hennes klänning, med ett glittrande silver över ögonen.

51. Jennifer Lawrence: klassisk chignon.

Updos för Medium Hair_51

Jennifer Lawrence markerade trådar dras tillbaka, vrids och fastspänd på baksidan av huvudet för att skapa denna avslappnade updo bäst lämpad för dem med fint till medelhårt hår. Den långa sidan smällen är utelämnade för att falla fritt till sidan för att mjuka ansiktet och det kompletterar det övergripande utseendet magnifikt. Denna stil kommer att hålla länge under de flesta väderförhållanden.

52. Selena Gomez: vågig bob.

Updos för Medium Hair_52

Selena Gomez ser super söt ut med denna fauxbob som ger ut det bästa av sitt naturligt tjocka vågiga hår. Återigen, som redan pekat tidigare för andra kändisar med faux bob, är denna frisyr ett utmärkt sätt att uppleva en kort frisyr utan att verkligen klippa av ditt hår. Vågorna ger lite lekfullhet och betonar sångarens unga ålder.

53. Katy Perry: Bubblegum locks.

Updos för Medium Hair_53

Kändisar är berömda för att byta hårstilar och färger hela tiden, och ibland är förändringen ganska drastisk, som till exempel när hon blev all rosa under 2011. Tja, rosa hår är fortfarande varmt och frisyrerna klarar knappast att ha alla nyanser av bubblegumfärger på lager. Uppdateringen här är verkligen en uppgift med sina höjder till ytterligheten och ett kristalltillbehör som dekorerar hela denna magnifika struktur.

54. Scarlett Johansson: uppåtgående retro.

Updos för Medium Hair_54

Scarlett Johansson går alla retro igen med den här släta frisören där allt håret dras tillbaka i komplicerade vändningar. Den här frisyren fungerar förmodligen bäst för äldre kvinnor eftersom det kräver någon form av sofistikering och medfödd elegans, så gå bara till det om du är helt säker på att du kan gå med nåd och värdighet och le med lugn.

55. Emma Watson: ta det lugnt.

Updos för Medium Hair_55

Emma Watson bestämde sig för att ta det lugnt med den här okomplicerade casual frisyren. Det är i grunden en vanlig ponnysvans, gjuten i en gång med några lösa strängar ut. Bra val för unga och vackra tjejer som inte vill komplicera sina liv och hår och är fortfarande nöjda med vad naturen har gett dem.

56. Emma Stone: chic chignon.

Updos för Medium Hair_56

Emma Stone sportar återigen en attraktiv frisyr som har både tidlös elegans och modern chic.
Det är ett smart sätt att skapa en chignon på en haka-längd bob. Från en asymmetrisk sida avskjuts håret lätt borstas tillbaka från toppen, vilket ger en attraktiv, naturlig höjd. Håret är fastsatt med hairgrips eller bobby-pinnar, sedan styled under och sprayat för att hålla det på plats. Sedan är håret från ena sidan format till en kontrasterande dekorativ sektion som lägger till mycket elegant och elegant sofistikering. De subtila blandade höjdpunkterna bidrar till den fantastiska konsistensen och rörelsen i detta kreativa utseende.

57. Cameron Diaz: t sänghår.

Updos för Medium Hair_57

Skådespelerskan är en mästare av a säng frisyrer och det här fotot visar det en gång till. Det är enkelt och väldigt lätt att återskapa och det är bra att uppdatera är att det inte finns något unikt recept på det, eftersom det kommer att se annorlunda ut varje gång och även om två kvinnor i rummet bestämde sig för att gå för denna uppställning, kommer de inte ser lika ut. Det sätt som strängarna är ordnade är väldigt individuella och den här mångsidiga frisören passar de flesta ansiktsformer och hårtexturer, även om det blir bättre på tunnare hår.

58. Jessica Biel: tjock krona.

Updos för Medium Hair_58-1Updos för Medium Hair_58-2

Jessica Biels tjocka vågiga hår skapar en perfekt grund för denna intressanta updo. Hennes underbara mörka choklad mane dras tillbaka och lämnar rötterna påverkade och naturliga och ryggen ordnade i kaotisk ordning. Allt detta skapar en perfekt tjock kronbild, som går så bra med Jessicas vackra leende och olivskinn.

59. Gwen Stefani: Formell fransk twist.

Updos för Medium Hair_59-1Updos för Medium Hair_59-2

Gwen förbluffade alla med en annan extraterrestrial updo. Hon stylade hennes platina blond coif i en mjuk fransk twist, samtidigt som den övre delen höjdes upp. Det ser formellt och ganska imponerande ut.

60. Anne Hathaway: utsökt upstyle.

Updos för Medium Hair_60

Annes vågor är fastspända genom ryggen, och för att skapa en mjuk kontur löstes strängar för att umgås. Det här utseendet kan enkelt återskapas med rätt produkter och varmvalsar eller ett krusjärn, och det ska hålla sig bra under alla väderförhållanden. Men det går förstås bäst på lockigt hår.

Dessa 60 uppdateringar för medelhår kommer att hålla din inspiration levande och hjälper dig att välja den bästa stilen som matchar ditt hårstruktur och karaktär. Vilka uppdateringar är din favorit? Vänligen meddela oss!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More