60 Chic & Edgy Undercut Design Ideas

46

Undercuts är tillbaka och blomstrande som aldrig tidigare. Om någon tid sedan en underskott ansågs lämplig för en välskötta man, kan damerna nu njuta av denna hårda hårklippning för sig själva. Rakade frisyrer är perfekta för kvinnor som vet vad de vill ha och har en djärv attityd. Om det här beskriver din personlighet, så ha kul att utforska dessa designidéer för inspiration!

1. V-formad underskärning av hårklippningsmönster

V-formad underskärning hårklippsmönster

Detta är en klassisk underkroppsdesign som just har rätt mängd femininitet och kant. Tre är ett bra tal för dina V-formade linjer; inte för få, inte för mycket.

2. Double Diamond Design

Dubbel diamantdesign

Om klassiska play-card diamanter är din sak, kommer denna design definitivt att sparka ditt intresse. Förutom de två diamanterna, lägg till en annan V-formad linje för dynamik.

3. Triangle och Lotus Undercut Frisyr

Triangle och Lotus Undercut Frisyr

Lotusblommor och trianglar är båda vackra symboler som du kan införliva i din rakade design. Underhålla din chi när du letar flyga.

4. Flödande bladdesign

Flödande bladdesign

Du kan också återansluta med naturen genom din rakade hårklippning. Detta vackert utformade blad är slät och fullt av mening samtidigt.

5. 3 rakade linjer

3 rakade linjer

En annan idé är att hålla det relativt enkelt, med bara några rakade linjer. Denna form är idealisk om du redan har en excentrisk frisyr, som en ljus hårfärg.

6. A-line Ascending Design

A-line Ascending Design

Byt upp din design med V-formade linjer i ett stigande mönster. Det här är en annan underskådad idé som är diskret, men ändå ganska vacker.

7. Lotus Flower Undercut Women Style

Lotus Flower Undercut Women Style

Som du snart kommer ta reda på är lotusblommor en av de mest populära underskärna. Om du omfamnar minimalism, gå bara till en skisserad rakad i nacken.

8. Söt och enkelt

Söt och enkel underskott

Ännu mer kan du hålla saker så enkelt som möjligt med den här typen av design. Det kommer inte att få dig att stå ut för mycket, samtidigt som du gör ett uttalande.

9. Horisontella och diagonala linjer

Horisontella och diagonala linjer

Varför behåll allt på ett sätt? Kombinera horisontella rakade linjer med några diagonala sådana för ett unikt förhållningssätt till din rakade hårklippning.

10. Upside Down Diamond Long Hair Undercut

Upside Down Diamond Long Hair Undercut

De säger att diamanter är en tjejs bästa vän, men vad de symboliserar är ännu lovligare. En upp och ner diamantformen ser fantastiskt ut på en underskärning, så håll den här idén i åtanke om du är en stark kvinna.

11. Snowflake vinterdesign

Snowflake vinterdesign

Finns du alltid att räkna ner dagarna till jul? Är vinter din favorit säsong? Denna snöflinga rakad design kan hålla din säsongsmatch hela året.

12. Undercut Frisyr Kvinnor med invecklade linjer

Undercut Frisyr Kvinnor med invecklade linjer

Om du är stolt över originalitet kan du få en komplex rakad linjedesign som du troligen inte hittar på någon annan. Kreativitet är nyckeln till en framgångsrik rakad skärning.

13. Spindel webbdesign för Halloween

Spindel webbdesign för Halloween

Oavsett om Halloween ligger precis runt hörnet eller om du älskar andan i denna semester, kan du få inspiration från en spindelväv för din design. Förutom att vara elegant, det flyter också snyggt med resten av ditt hår.

14. Tre sidor linjer Undercuts Idé

Tre sidor linjer Undercuts Idé

En annan enkel men ändå effektiv idé är denna asymmetriska design. Tre enkla linjer på ena sidan visar att du inte är den som helt enkelt går med trenden.

15. Pixie Undersökning

Pixie Undersökning

Du hittar ofta rakade mönster i samband med funky pixie haircuts. Detta är ett underbart sätt att visa upp rockstjärnan i dig medan du bor fabulously fashionabla.

16. Back Braid Styling Idé

Tillbaka Braid Styling Idé

Ett underbart sätt att utforma din underskott är med denna bakre flätan. I huvudsak är det en omvänd fransk flät som börjar från toppen av din rakade klippning och slutar antingen i en rörig bulle eller hästsvans

17. Optisk illusion

Optisk illusion underskott

Spela runt med de skönheter som geometrin har att erbjuda. Du kan hålla förbipasserande undrar om din rakade hårklippning visar kuber, livets blomma eller till och med fredsskyltar med en design som den här.

18. Diskret Undercut Hair Design

Diskret Undercut Hair Design

Medan vissa damer väljer riklig raka frisyrer, föredrar andra smala men ändå effektiva. Till exempel lämnar denna V-formad design, medan den grundläggande, ett långvarigt intryck.

19. Komplicerad nacke underskott

Komplicerad nacke underskott

För en verkligt minnesvärd underskott, gör lite forskning om symboliken. Inkorporera de symboler som är mest betydelsefulla för dig i den slutliga designen för en rak näsklippning du kommer att älska.

20. Flying Heart Design

Flying Heart Design underskärning

Är kärlek en av dina ledande principer i livet? Var inte rädd för att visa den i din frisyr! Detta flygande hjärta är fullt av mening och ser vackert ut som en rakad design.

21. Tribal Long Hair Undercut

Tribal Long Hair Undercut

Tribal prints, även kända som Aztec mönster, har tagit modevärlden med storm. Men de ser inte bra ut bara på kläder. Du kan tillämpa ett stammönster för din underskådning glamoröst.

22. Stora Triangle och Inner Designs

Stora Triangle och Inner Designs

Håll de trekantarna som kommer! Om den här symbolen betyder mycket för dig, experimentera med olika linjer och snitt för den ultimata triangeln raka frisyren.

23. Undersök långt hår med diamantmönster

Underskärning långt hår med diamantmönster

Diamanter behöver inte vara komplexa för att se bra ut på en rak hårklippning. Du kan gå till ett klassiskt diamantmönster som flyter bra med resten av ditt hår.

24. Kitty Design och Two Tone Hair

Kitty Design och Two Tone Hair

Kan du säga kawaii? Om du älskar den japanska popkulturen eller är en fan av allt som är uber söt, är en excentrisk hårklipp så här bara för dig.

25. Heartbeat Undercut Bob

Heartbeat Undercut Bob

När värst kommer till värst kommer kärleken alltid att hitta sin väg. Denna hjärtslag rakad design är precis vad du behöver om du älskar livet och är inte rädd för att visa det.

26. Lining Up

Lining Up Undercut

Enkelhet är verkligen en pålitlig elegans. Med bara några rader rakade i enlighet med huvudets form har du en underbar stilig design.

27. Måncykeldesign

Måncykeldesign

Om du har en speciell anslutning till månen, uttrycka den genom din frisyr. Denna design visar vackert månens cykel.

28. Subtil kvinnlig underskott

Subtil kvinnlig underskrift

En diskret underskott är en fantastisk idé om du ofta måste delta i formella evenemang eller du väljer bara minimalism. Dessa snygga linjer är en utmärkt inspiration för en.

29. Allround Undercut Frisyrer

Allround Undercut Frisyrer

Trots att vi brukar se underlag som är knutna till pixie haircuts, ser det ut som det är fantastiskt med långt hår. På så sätt kan du gömma eller avslöja din underskott som du vill.

30. Mohawk Glam

Mohawk Glam

Allt om detta hårklipp är fantastiskt. Från den livliga omrullen, till den edgy mohawk och iögonfallande rakade mönster på sidorna.

31. Små hjärtform

Små hjärtformat underskott

Om du inte vill ha en stor design, fungerar en liten form på baksidan av nacken alltid bra med underkant. Detta hjärta är bara ett exempel, men du kan prova någon geometrisk form.

32. Undercut Ponytail

Undercut Ponytail

Det är ingen tvekan om att underkanten ser spektakulärt ut med långa ponnytappar. Detta foto visar hur den slutliga effekten av att kombinera de två kan vara.

33. Honeycomb Undercut för kvinnor

Honeycomb Undercut för kvinnor

En design som detta visar sig vara så söt som honung. Alla puns åt sidan, denna honeycomb design är verkligen en syn för ömma ögon. Styling den med flätade dubbla bullar är en bestämd bonus.

34. Djurutskriftsmönster

Animal Print Pattern

Ta ut din vilda sida med ett djurutskriftsdesign för din underskott. Cheetah är populär, men du kan också experimentera med ditt favorit djurinspirerade mönster.

35. Zig Zag Girl Undercut

Zig Zag Girl Undercut

Istället för rakningslinjer bara vertikalt eller horisontellt, blanda dem i en zigzag-rörelse som blir en glädje att titta på. Du kan göra underskottet bredare eller smalare, som du vill.

36. Tousled Pixie Cut

Tousled Pixie Cut

Gör det som en snubbe! Denna man-inspirerade pixie cut har en synlig feminin touch, med den underbara lavendel ombre.

37. Batman Undercut Girl Style

Batman Undercut Girl Style

Superherosymboler är ett roligt sätt att uttrycka dina lustar. En Batman-underskridande design kommer definitivt att skilja dig från de andra.

38. Trianglar och Zig Zags

Trianglar och Zig Zags

Kan inte bestämma mellan zigzags och trianglar? Använd dem båda! Denna design ser bra ut på tjejer med långt hår bunden i en hästsvans.

39. Underskärning Pixie med Bangs

Undercut Pixie med Bangs

Gå mot spannmålet genom att välja en underskärning från under-boxen. I stället för rakning både på sidorna och baksidan får du en asymmetrisk pixie med ena sidan fantastiskt rakad på två sätt.

40. Sea Inspired Undercut Frisyr Kvinnan Idé

Sea Inspired Undercut Frisyr Kvinna Idé

Det är omöjligt att inte tänka på långa dagar på stranden med en underskott som den här. Bortsett från den rakade designen som får oss att tänka på sjöjungfrur och fiskskalor, gör de blå och gröna tonerna det inspirerade blicken komplett.

41. Längre underskärning med Pixie Haircut

Längre underskärning med Pixie Haircut

En underskärning behöver inte innebära att du helt och hållet rakar ryggen på nacken. Du kan också enkelt klippa undersidan mycket mer än resten, som med den här vågiga pixiehårklippningen.

42. Blommor och Glitter

Blommor och Glitter underskott

Allt om det här utseendet gör att det sticker ut gorgeously: från det kontrasterande ombrehåret till blommans underskott och glitter. Som en bonus kan du fläta håret uppåt för att förbättra dina två färger.

43. Hårtattuering Underskärning Styles

Hår Tattoo Undercut Styles

Vi kan ofta hitta termen “hårtatuering” som hör samman med undernycklar. Anledningen är att vissa mönster är så väl genomtänkt att de verkligen liknar tatueringskunsten.

44. Överlappande trianglar

Överlappande trianglar underkastas

Trianglar är enkelt en av de trendigaste underkastade idéerna. För att göra din super speciella, överlappa dem och lägg till några fler rader för den mycket önskade dynamiken.

45. Mörk och Lätt Slickad Tillbaka Undersökning för Flickor

Mörk och Lätt Slicked Back Undercut for Girls

Ett snyggt trick du kan ansöka om din rakade hårklippning använder olika längder. Till exempel sticker denna design ut genom att ha en linje med tjockare hår och då en som är nästan helt rakad.

46. ​​Bow Design

Bow Design underskärning

Om du anser att du är en flickaktig flicka, men du fortfarande vill ta en promenad på vildsidan, är det den rakade hårklippningen för dig. Bågen är full av femininitet, men frisyren är fylld med attityd.

47. Blixtnedslag

Blixtnedslag

Oavsett om du alltid är partiets liv eller om du har en elektrisk personlighet, skulle blixtdesignen fungera otroligt för din rakade hårklippning.

48. Star Design Curly Undercut

Star Design Curly Undercut

Du kan kanalisera din inre superstjärnan med den här flerstjärniga designen. För att hålla saker funky, överväg att raka stjärnorna till sidan.

49. Blommande Blommig Slick Tillbaka Undersökning

Blomstrande blomma Slick Tillbaka Undersökning

Förslagets kraft är enorm. Istället för att gå till en fullblodig lotusblomma kan du återskapa en blomstrande som föreslår symbolen utan att lägga upp den på framsidan.

50. Mönster med linjer

Mönster med linjer underskridna

Artsy själar bör överväga att arbeta med en professionell stylist för att få en bild-perfekt design. Djupet av de rakade linjerna och precisionen bidrar alla till felfria resultat.

51. Hur man utformar en underskärning

Så stilar du en underskärning

Så, du har en underskott. Nu vad gör du? Hitta underbara sätt att utforma det. Omvänd dubbla nederländska flätor som slutar i bullar är ett underbart sätt att börja.

52. Rakad Ombre Lines

Rakade Ombre Lines

Detta är verkligen en design som du inte kommer att fånga runt varje hörn. Det som gör det briljant är kombinationen av naturliga rötter med färg på hårbotten och skapar en konstliknande bild.

53. Mandala Undercut

Mandala Undercut

Mandalas är lika vackra, suggestiva och meningsfulla som någon annan symbol på denna lista. Läs mer om dem och se om de är den rakade designen för dig.

54. Dynamisk design

Dynamisk design

Raka linjer ser charmerande ut, men svepande, virvlande, krökta linjer är ännu mer originella. Det här är den perfekta underskärningsidén för en dam fylld med energi.

55. Kristaller Kvinnor Undersnitt

Kristaller Kvinnor Undersnitt

Med potentiella helande krafter är kristaller härliga föremål både bokstavligen och metaforiskt. Du kan lägga till dem i din underskott för en fin design med mycket betydelse.

56. Smal Rakad Undersökning

Smal Rakad Undersökning

För den här underskärningen är allt du behöver göra raka omkring en tum eller två runt huvudet. Det är funky, fräscht och stiligt samtidigt.

57. Red Carpet Styling

Röda mattan underkastade styling

Vi känner Rosamund Pike för sin enastående talang för att agera, men hon är också en inspiration för snygga frisyrer. Till exempel visade hon sig på 2019 Oscars med denna eleganta chignon dekorerad med en underkorsning.

58. Stor Chevron Design

Stor Chevron Design

Vissa säger att det är bäst att gå stor eller gå hem. Vi kan säga detsamma för underskärningar som är avsedda för djärva kvinnor.

59. Hur stilar man sig kreativt

Hur man gör stilen underkastad kreativt

Den som trodde att du kunde kombinera kanten av en sassy rakad frisyr med elegansen i en bröllopsliknande frisyr? Resultaten är hisnande.

60. Tiger Print Design

Tiger Print Design

Sist men inte minst är en stor tigerutskärning för kvinnan som inte är rädd för att visa upp sin smak. Få en sådan som att skina bland annat genom mod och attityd.

Sammantaget bör din underskott vara en korrekt reflektion av din personlighet. Vi hoppas att dessa mönster hjälpte dig att rikta dig i rätt riktning, men du bör alltid komma ihåg att det finns oändliga alternativ. I slutändan är det här skönheten i dessa hårklippningar – du kan bli så kreativ som du vill med designen. Nu samla ditt mod och få de rakade linjerna du har drömt om!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More