65 bästa pastellhår idéer att prova i sommar

44

Balayage och Ombre är allas favorit. Lägg i pastellfärgerna. och du har fina och vackra hårblandningar. Skapa regnbågseffekter, sjöjungfrueffekter eller gå djärva med enfärgad färg. Spela bortom de naturliga hårfärgerna och använd rosa, orange, grön, blå, lila och mycket mer.

Pastellhårfärger är trendsättare och iögonfallande. Om du vill ge dig en drastisk makeover, prova några av våra 65 pastellhårsideer.

1. Silver Hue

För en trendig och flickaktig, använd en unik kombination av färger som kan få dig att se yngre ut. Silver är en av de mest populära färgerna denna säsong. Övergången från mörk till ljus med lockiga förlängningar är fantastisk. Det dekorativa huvudstycket avslutar hela utseendet.

2. Pastell och Neon

För en metallisk effekt, använd en blandning av rosa, lila, grön och gul i en vacker pastell. Denna mid-length stil som lämnar det tjocka håret i vågor är faktiskt chic. Du kan prova detta utseende i ombre där hårets ändar kan vara gråvita.

3. Pastellhår för bröllop

En blandning av rosa och blå pastellfärger kan lägga till magi till din stora dag. Måla ändarna på ditt hår och fläta dem med en glamorös bit av huvudstycket. Definitivt kommer alla ögon att sättas på dig.

4. Blå pastellhår

Den blå färgen är ett av de mest populära valen när det gäller pastellhår. Du kan alltid prova en ombre effekt med olika nyanser av blått från ljus till mörkt.

5. Holografiskt hår

Så många lager, så många lockar, den här frisyren, och färgen är fantastisk. Blandningen av blått, vitt, rosa, lila allt spelas perfekt för att ge ut en Disney Princess-känsla. Du kan bara inte ignorera skönheten i detta pastellbalayagehår.

6. Silver Pastellhår

Silverfärg med en glans ser fantastisk ut. Hennes krullar är att dö för. Definitivt en av mina personliga favoriter. Denna hårfärg kan vara ett subtilt sätt att ge dig själv en makeover.

7. Mörka rötter

För pastellhår är ombre en vacker effekt som du kan lägga till. Rosa för färg är definitivt feminin och elegant. Håll rötterna naturligt svarta och bli galen med olika nyanser av rosa.

8. Kort pastellhår

Pastellfärger kan också fungera helt på kort hår. Curl ditt korta hår och få dig den bästa pastellbalayage hårfärgen. Detta är en subtil ombreffekt som ser ut som solnedgången på ditt hår. Färgerna är dagsljusets färger som stylisterna lyckats fånga perfekt.

9. Lila

Lila är en ny och trendig färg. Använd lila färg för pastellhåret och ge det en ombre effekt. Detta är en enkel men elegant för färgat hår.

10. Grön Touch

Ge ditt hår en minty beröring med gröna, blå och lila. Lägg till några höjdpunkter nära ansiktet för att lysa upp. Gå grön, tjej!

11. Blommor för ditt hår

Använd grå färg för dig hela pastellhår. Lägg till lite blå färg på rötterna. För en prinsessliknande atmosfär, gör några blommor och gör den till en krona.

12. Dascha Polanco

Orange är den nya svarta stjärnan visar oss hur man rockar en pastellfärg. Den grå, lila och vita blandningen är otroligt. Fantastisk!

13. Amanda Steele

Amanda Steele stenar ett attraktivt rosa färghår. Hennes korta hår ser väldigt sofistikerat ut med denna pastellfärg.

14. Peek-a-Boo Blue

Vi vet redan att rosa, blå och lila är populära pastellfärger. Du kan använda en kombination av dessa tre färger för att ge omvänd effekt. Balayage ditt hår med lila och rosa med några blå höjdpunkter. Koppla ihop med en skön par nyanser och du är redo.

15. Winter Frost

Denna vinter, låt ditt hår känna den isiga handen. Du kan bara använda grå färg för ändarna av ditt hår för en subtil makeover. Bär en keps och drick den koppen varm choklad.

16. Grå Blå

För din bleka hud kan du välja en blandning av blå och grå färger i slutet av ditt hår. Använd de bästa färgämnena för att tvätta hårets pastell.

17. Blått och lila Ombre hår

Välj de moderna färgerna blå och lila och skapa en ombreffekt. En iskallig cool effekt för ditt hår.

18. Lysande Rosa

Du kan alltid rocka en rosa pastellfärg som de flesta kändisarna. Från Lady Gaga, Katy Perry

19. Grönt pastellhår

En ren grön färg kommer att fungera om du vill ha en skön, men otrolig look. Detta är ett pastellhår för att visa din kärlek till naturen.

20. Lila ponny

Rosa en ljus och ljus nyans av lila färg för ett nytt pastellhår. Dra upp den i en ponny, så att dina rötter blir mörka. Den här frisyren visar den roliga sidan av dig. Använd de bästa färgfärgsmärkena.

21. Rose Gold Hair.

Inte bara rost vin rosenfärgade pastellhår ger också en chic och sofistikerad atmosfär. Detta är en så subtil pastellrosa hårfärg som ger dig ett fantastiskt nytt utseende. En perfekt pastellfärg för din bleka hud.

22. Havets färger

Använd grå, lila, blå och grön för att ge ditt hår en oceanliknande vibe. Låt det vara eller göra några flätor. En färgstark stänk till ditt hår som är perfekt för sommaren.

23. Ljus pastellblå

För ditt korta hår kan du använda en ljus pastellblå hårfärg. Kör dina rötter en mörkare färg. Bär ditt soliga par solglasögon och gör dig redo att ta världen.

24. Midas Touch

Ge ditt hår Midas touch. Använd en ljusgul färg som ger en gyllene vibe. En ljus hårfärg som definitivt kommer att förbättra ditt övergripande utseende. Håll dina rötter din naturliga mörka färg för att lägga till en dimension i hela ditt utseende.

25. Bara för slutet

För dig kort hår, om du vill ha en pastellfärg på ett ljust sätt, använd ljus lila färg i ändarna. Ett färg hår som kommer att lägga till din skönhet. En vardaglig look som du kommer att vilja behålla för alltid.

26. Eld och is

Ge ditt hår en smak av både kalla och varma toner. Ha det bästa av båda världarna. Håll din basfärg en isig blå och dina ändar varma röda. En fantastisk pastellfärg för att krydda din korta frisyr. En iögonfallande frisyr, definitivt!

27. Rainbow Twirls

Kan inte bestämma sig för en färg för att välja ditt nya pastellhår utseende? Varför inte tro dem alla? Ge ditt hår en snurr av färger. Använd lila, gul, blå, rosa, grön och många fler för att ge en blandning av färger för dina vackra långa lås. En halvt knut kommer att lägga till en ny dimension till din hårfärg.

28. Mörk och Ljus

Spela med den mörka och ljusa kontrast av blond färg till ditt vågiga hår. En voluminös frisyr där färgerna lägger till för att ge full effekt.

29. Mer för holografiskt hår

Det här är de färger som en prinsessan skulle älska. En feminin hårfärg som ger ut din söta sida. Använd ljusblå, rosa, lila och grön färg för pastellhåret. Skapa en fläta och bära dina flätor som en krona. Lägg ett stjärnhårband bakom dina flätor för att avsluta utseendet.

30. Ljus lila pastellhår

Välj en lila hårfärg för ditt pastellhår. Curl ändarna på ditt underbara voluminösa hår. Lägg till en söt båg hårband och klipp för en fin look. Lägg till din bubbla sida med den vackra toppen och kjol som du har.

31. Rosa igen

För din bleka hud kan du välja en lysande rosa färg över hela pastellhårets utseende. Lägg en fläta i kronan för att avsluta hela utseendet.

32. Blå Och Slighlty Svart

Håll dina rötter naturliga svarta och sedan för dina långa strandiga vågor, ge det en smak av havets färg. Använd en pastellblå färg för att lugna dig själv i sommar.

33. Pastellfärgad

För ditt hår, om du vill ge en färgad beröring, lägg bara till färger i dina ändar. Håll dina rötter en naturlig brun färg, och för ändarna använd en blandning av lila, blå och rosa pastellfärg. Denna pastellfärg lyser upp din bleka hud.

34. Färger för våren

Välj den ljusaste och ljusaste nyansen av rosa, blå, lila, grön och gul för olika hårsträngar. Halva fläta ditt hår och låt resten av dina vågiga tresses som det är. En vacker pastellfärg!

35. Wow!

Hon ser fenomenal ut! Hennes varma orange pastellfärg lyser helt upp sin bleka hudfärg. Den fantastiska sminken för att avsluta hennes utseende är körsbären på kakan till hela hennes utseende. Denna hårfärg kan vara den nya färgen för hösten. Detta är en av mina personliga favoriter. Tiden för dig att besöka frisörsalongen, kanske?

36. Lila Bun

Välj en mörk lila färg för ditt pastellhår som passar perfekt med ditt svartfärgade hår. Dra allt i en bulle och se till Instagram.

37.Ombre Pastelhår

Använd lila, rosa och blå färger för att skapa en fantastisk pastellfärg med en ombreffekt. Välj något av utseendet och gör ett uttalande. Du kan skapa flätor för en krona, låt den vara eller ha på sig en keps. Pastellhårfärgerna fungerar med alla stilar eller hårtillbehör.

38. Ljusblå för dig

Välj den ljusaste nyansen av blått för din bleka hud. En kylningseffekt för ditt hår! Dina långa tressar kommer att se fantastiska ut med ljusmixen.

39. Mörk, Lätt Och Varm

Håll din basfärg mörk och använd blå för midaxeln och varma röda för ändarna. En färgstark frisyr blandar varma och kalla nyanser.

40. Grå och Blå

För ditt hår, använd askblond färg och håll ändarna en isig blå färg. En blandning av grå och blå färger fungerar bäst för den bleka hudfärgen.

41. Bara lila

Använd en ljust lila färg för din korta lockiga frisyr. Fabulous hårfärg, eller hur?

42. Vitaktig Rosa

Färga den hårvita rosa färgen. En ljus röd läppstift för din bleka hud slutade hela utseendet. Se till att du har en skimrande ögonmakeup för att skapa en glans på ditt ansikte.

43. Messed Up Blue

En ljusblå pastellfärg är en fantastisk hårfärg att ha. En rotig frisyr ser lika frisk ut som någonsin.

44. Bruna höjdpunkter

För din mörka hårfärg, skapa en ljus ombre effekt genom att måla änden av ditt hår en mörkbrun färg. De subtila vågorna är otroliga.

45. Mint Green

Använd pastell mintgrön hårfärg för pastellfärg. För din lediga dag, ge dina hår strandiga vågor och slappna av.

46. ​​Silver Och Lila

Färg ditt hårfärg med en blandning av rosa, silver och blått. En funky frisyr för det fashionabla i dig. Håll dina rötter den mörka bläcken, din mittparti en grå färg och dina ändar en mörkblå färg.

47. Glänsande

En blandning av silver och lila kan ge din pastellfärg en utmärkt glans. En ögonblickande frisyr. Denna hårfärg och stil är de som godkänner hårprodukter.

48. Ljus Lila

Denna vinter ger din hårfärg en ljus lila färg. Bli galen med lock och skapa en volym. Håll dig varm med din kalla, men snygga frisyr.

49. Grön

Din mörka hårfärg behöver inte vara tråkig längre. Markera ändarna på ditt korta lockiga hår grönt.

50. Peek-a-Boo Höjdpunkter

Skapa en halv topp knut bulle för din korta frisyr. Använd nu rosa höjdpunkter på ett subtilt sätt för pastellfärg och blek hud.

51. Double Bun Pink

Skapa två stökiga bröd på håret och använd pastellrosa för höjdpunkter för ett söt och flickaktigt utseende. Koppla ihop denna look med en spaghetti tank top.

52. Blå Pastell

För din korta, vågiga och röriga frisyr välj en pastellblå färg. En nosering för att ta fram den skraj sidan av dig.

53. Silver Blue

Välj en kombination av silver och blå för en vinterlook. Bär en hoodie och var varm. Du kan prova den här utseendet efter nästa semester och låt dina studentrum fortsätta att ha hårfärgen.

54. Subtil Rosa

För din bleka hud och blek hårfärg, försök att färga ändarna med ljusrosa pastellfärg. I sommar ljusar denna look upp hela ditt utseende.

55. Lysande Lila

Curl din korta bob frisyr helt glänsande lila hårfärg. En trendig färg för den här säsongen, det här utseendet är fantastiskt.

56. Grå Frisyr

Kruma upp din korta frisyr och bli galen med en grå hårfärg. En näsring och matt röd läppstift är perfekt för denna hårfärg. Gråa hårfärger är för de bleka skinniga skönheterna.

57. Choker Purple

Det här är ett trendigt utseende denna säsong. Hennes hårfärg ljuslila har alltid varit en trendig pastellfärg. Den korta hårstilen med det röriga utseendet är fantastiskt. Choker, matt läppstift och smokey ögonmakeup är perfekta.

58. Bara Blå

Välj en unik blå färg för ditt pastellhår och dra upp det i en rörig hög hästsvans. De långa tressarna har en mycket tunn textur som görs vacker med hårfärgen.

59. Pastellhöjdpunkter

Använd olika färger för pastellhår och markera olika delar av dina långa vågiga tresses. En vacker hårfärg för din blonda hårfärg. Hårfärgerna ser ut som om de är färgade i hennes blonda hår.

60. Sea Green

Välj en ovanlig havblå färg för ditt pastellhår. Denna hårfärg är perfekt för din bleka hud. En mörk färg som gör att du ser stupendous ut. Dra ditt hår i en hästsvans.

61. Kylskärm till dina varma nyanser

För din naturligt varma hårfärg, ge en cool nyans för en ny dimension till ändarna av ditt hår. Använd lockar i ändarna för att lägga till en finish på ditt utseende.

62. Ombre Blue

Använd lila och blå för att ge en ombre effekt på ditt hår. Håll dina rötter mörkblå, din mittdel en ljusblå och din krullade slutar en ljuslila. Kombinationen av dessa färger skapar en härlig ombreffekt som är ögonblicklig.

63. Rosy Touch

Visa din flickaktiga och djärva sida med en pastellrosa färg för ditt hår. Din hårfärg avbildar din söta sida med din tatuering som visar din adventerösa och dominerande sida. Håll din make up till ett minimum. Din hårfärg gör redan ett uttalande.

64. Grå För Lång

För de mörka skinnade skönheterna kan du också spela med de coola nyanserna. Använd grå och blå färger för dina långa lockiga lås. Stunning frisyr för grogoeus du.

65. Blå Höjdpunkter

Använd pastellblå färg för hårets höjdpunkter. Din bruna lockiga korta frisyr kan göras ännu kallare med en isig beröring.

I denna värld av svart och vitt, måla dig själv med färg eller en blandning av dem.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More