68 Inspirerande Black Braid Hairstyles For Black Women

50

Har du någonsin hört talas om en svart flätad frisyr? Vet du vilket land det ursprungligen tillhör? En svart flätad är inte bara en frisyr som en smart tjej skapar för att göra henne trendig bland hennes cirkel. Istället har den en stor social betydelse i vissa delar av världen. En svart flätad frisyr är en gammal konstform. Forskning visar att den härstammar från Egypten som en del av Afrikas stamtollar och har varit i trenden i århundraden bland afrikanskamerikanska samhällen. Tidigare innebär olika slags flätor en symbol för olika åldersgrupper, social status, civilstånd, religion, makt, rikedom och samhälle.

Nu har afrikansk hårflätning blivit ett vanligt sätt bland allt från filmstjärnor till artister till collegeflickor till sångare. Det visar att det måste finnas något speciellt på dem. Det intressanta är att det finns en stor variation av det; microbraids, Ghana flätor, cornrows, Marley twists, fishtail flätor, blocky flätor, twist flätor, träd flätor, hårband och franska flätor är få att namnge. Vet du det faktum att svarta flätor är mest söka frisyrer på internet? Hårflätningen är lämplig för både långt och kort hår och både daglig användning och speciella evenemang. Naturlig perm och hårtjocklek är de största pluspoängen.

Dyk in i de vackra bilderna nedan och bli inspirerad. Glöm inte att ta en bild och ladda upp den till din Facebook-sida eller Instagram; ett av de snabbaste sätten att rack upp din popularitet.

1. Black Braiding Crown Bun

Flätor kan ge dig gudinna-liknande utseende. Gör en bulle på din krona och tjäna elegant utseende. Denna unika frisyr är ganska kändis stil men inte nödvändigtvis behöver du vara en kändis för att få det själv. Detta är lämpligt för hela tiden.

Att rocka med ditt hår är en fantastisk sak. Men hur? Okej, den svarta flätningskronen kan vara ett alternativ! Det gör att du sticker ut ur publiken, verkligen elegant.

Lämplig för alla slags händelser och tillfällen.

2. Ananasflätande frisyr

Det ser komplicerat ut att skapa. Men det jag tror är desto mer komplicerat att utveckla desto mer värt att få det. Du ser väldigt fantastiskt ut med ananasflätande frisyr med platt bulle.

3. För långt hår

Wow! Vilken frisyr? Braiding frisyr gör att du ser vacker ut. Människans hjärta slutar att slå när de ser dig, särskilt på det avslappnade sättet. Glöm inte att le tillbaka som svar.

4. Svart hårflätning Svart Braid Frisyr

Hår är den viktigaste egenskapen för att ge dig olika slags utseende. Kompromissa aldrig med din frisyr! Bli tokig!

5.Jumbo Updo Braiding frisyr

svart flätat frisyr

Detta är mycket speciell jumbo bulle för att göra ditt utseende vackert. Du kan få mer attraktion, särskilt under en festtid.

6.Sneaky och Boxer Braids

En kombination av luddiga och boxerflätor ger en livlig utseende. Det är inte tidskrävande frisyr, du kan skapa även när du är slut på tiden.

7. Cornrow med Big Bun

Detta är pråligt, men ändå härligt att ha det klassiska utseendet. Denna imponerande updo är skön att ha på sig som ger dig en enkel look.

8.Double Top Knot Frisyr

Det här är roligt att göra med flätat hår. Dra dina vändningar i två höga ponnytält och lämna några vridningar som faller genom näsan. Skapa sedan två härliga boller.

9.Cornrows med hästsvans

Det ser helt underbart ut med höjdpunkten. Det är enkelt men ser bra ut! Det är aldrig ur mode och lämpligt för alla slags tillfällen.

10.Half flätad frisyr

Du skulle ha komplett flätande frisyr men känna dig tråkig på vägen ut! Det är okej att ha den halva flätta frisyren. Du ser fortfarande elegant ut.

11. Mikrovridningar för Long Hai r

Om du vill ha vintage look med ditt utseende hår. Prova blond flätad frisyr. Mikrovridningar ger dig drottningliknande vintageutseende.

12. Halvflätad frisyr

På samma sätt som osynliga mikroflätor kräver detta utseende små flätor för att få det naturliga utseendet. Se till att du har valt lämplig outfit.

13.Mohawk Cornrow Med Rakade Sidor

Det här är något som varje tjej ska försöka en gång i sitt liv, antingen för att utmana den traditionella trenden eller att göra ditt utseende djärvt. Vanligt följer det existerande sättet, extraordinärt utforskar det nya sättet som uppfyller sin dröm! Gör ditt utseende fantastiskt!

14.Cornrows med två låga bunar

Wow! Det här är något som ger dig elegant utseende. Flätat snyggt och skapade bulle noggrant. Nu kommer jag ihåg vad min mormor brukade säga “Du ser drottning ut, om du kunde hantera ditt hår artistiskt”. Tjejer, bliv glam, blir mormor aldrig fel.

15. Svart flätande frisyr för uppväxt flicka

Att välja en frisyr för din tjej är alltid en stor utmaning. Du måste lyssna på henne och uppfylla hennes efterfrågan. Men om du visar henne den här bilden som hon definitivt älskar att ha. Försök.

16.Braided Frisyr för liten flicka

Vad ett förtjusande utseende hon har med bob flätor. Jag kunde inte undvika mina tankar för min lilla tjej att ge henne den afrikanska drottningen.

17.Curly Crochet Braids

Vilken look kan du ha med ditt delvis hakade flätat medelstort hår? Det är anledningen till att tjejer blir galen för delvis flätat medelstort hår.

18. Mikrovridningar med Back Bun

En gång i tiden var det tro på att tjejer borde tillhöra kungliga familjer för att ha drottningliknande utseende? Nu är historien ganska annorlunda, med hjälp av sofistikerade tillbehör kan vi skapa kungliknande utseende.

19. Delade flätor med vågig platt hästsvans

Om du vill ha det supervoluminerade utseendet, gå igenom Partial flätorna med vågig platt hästsvans frisyr. Även enkel smink gör att du ser vacker ut.

20. Sidosvängningar

Många tjejer har praktiserat fritt hängande frisyr, men väldigt få av dem har tänkt på sidokroppar. Jag har inte tänkt på det förrän jag inte såg den här bilden. När min älskling blir tillräckligt lång kommer jag att bära sidodelade mikrovridningar.

21. Mikrovågor

Mikrovågor är valet av alla tjejer eftersom det ger dem kreativ och artistisk rättvisa. Låt ditt val vara ditt varumärke; låt folk viska runt downtown viskningen, “tjejen med mikrovågiga vridningar”.

22. Flätad för tunt hår

Detta är nästa semester frisyr som du ska spendera runt stranden. Njut av stranden när du hör musiken som produceras av tillbehören som du har på dig för att designa flätor.

23 Curly med Messy Braids

Små vändningar är ett smart alternativ för att göra ditt naturligt lockiga hår att designa. Vrid inte hela vägen ner till slutet, halvvridningarna ger halva krökningar ett kreativt utseende.

24. Svart flätad frisyr med lockig hästsvans

Vilken typ av hår älskar du? Har du någonsin tänkt på det? Låt oss prova svart flätad frisyr med lockig hästsvans tillsammans.

25. få flätor med naturligt hår

några flätor med naturligt vågigt hår är alltid bedårande. Det ger dig en naturlig och fantastisk utseende. Om du har naturligt lockigt hår, få det här utseendet innan du flyttar till det speciella tillfälle.

26. Klassiska fiskben Cornrows sidled låg Bun

Herregud! vilken utseende hon har! Låg bulle med fiskben ger dig lugnt och lugnt utseende. Det ser perfekt ut för dem som söker klassiskt afrikanskt utseende.

27. Updo Mohawk

Glöm alla andra slags hår och försök updo flätade med mohawk för att undvika det vanliga utseendet. Slösa inte bort din tid att tänka för mycket. Ingen tvekan gör det att du ser elegant ut.

28. Cornrows Mohawk

Att designa din är alltid ett konstnärligt begrepp genom vilket din insikt avslöjar. Låt ditt hår hjälpa dig att utforska enastående förmåga. Se till att du väljer lämpliga tillbehör för att lägga till perfektion.

29. Fishbone Cornrows med låg bulle

Söt och kreativt utseende finns inte förrän du inte tänker på. Låg bulle gör att alla tjejer ser super anständigt ut. Ingen tvekan! Cornrows lägger till perfektion.

30. Lång friflödande flätad frisyr

Lång fritt flödande flätad frisyr ger dig ett enkelt och signaturt utseende när det lyser huden. Inget problem för outfitsfärgen. Det är kostym för alla slags färgkläder och alla typer av människor. Bara du behöver ha en önskan.

31.Artistic bun

Vilken konst som du kan skapa med ditt hår! Spela med ditt hår och var kreativ.

32. Updo Braids Black Hair

Hårdesign spelar en avgörande roll för att behålla din personlighet. Människor bedömer dig genom att bara titta på dina frisyrer. För att göra din look fantastisk gör updo braiding för ditt svarta hår. Stil lätt och charmig dam.

33.Cornrow Mohawk Frisyr

Är det inte en intressant idé att göra dig snygg och glänsande. Med denna fantastiska design får du två i en.

34. Box twist för långt hår

Ibland är det en stor utmaning att byta vanliga frisyrer till extraordinära. Det kan komma många frågor! Box twists frisyr kan vara ett alternativ, det gör att du verkar djärv och kreativ.

35. Brading Frisyr för Silkigt Hår

Designa ditt silkesiga hår och få ditt nya utseende. Alla kommer att förklara din insats och beundra valet.

36. Elegant Bun Style

Elegant bun stil gör att du ser mångsidig ut. Lägg till lämpliga tillbehör och outfit med röd läppstift för att göra ditt utseende fantastiskt.

37.Kärlekstil

Gör två flätor på din sida och lämna lite ångra i slutet och lämna hela ditt naturliga hår som det är. Där får du en fantastisk kändis utseende.

38.Cornrows för medelstort hår med hästsvans

Braiding ditt medelstora hår i en cornrows design ger dig ett fantastiskt resultat. Se till att du har använt en outfit.

39. Fyra snygga cornrows

Denna stil gör att du står ut ur publiken under sommaren. Det tar inte mycket tid att skapa, göra ditt sommarliv underbart.

40. Fina cornrows med hästsvans

Fina cornrows med hästsvans leder dig till perfektion.

41. Cornrows Braids

Det finns olika typer av cornrows som du kan behöva utforma ditt hår. Men det här är väldigt avslappet att du kan ha vart du än går från gymnasiet till universitetet för att träffa.

42. Cornrow Mohawk

Varje tjej älskar att spendera mycket tid på att designa hår! Är vi exceptionella? Obiously inte som vi också vill ha ett sofistikerat utseende med cornrows mohawk.

43.Braids med lösa lockar för små tjejer

Ditt experiment med ditt hår lurar dig aldrig eftersom experimentet är den stora n till att ha en ny existens. Flätor med lösa lockar kan ge din lilla flicka oväntade existens som Cinderella får i slutet av berättelsen. Vem vet!

44

45. Fishbone Braids

Ett konstnärligt utseende kommer inte inom en minut. Detta villkor är tillämpligt för alla slags arbete och det gäller även fiskbensflätor. Du får ett fantastiskt utseende med det.

46.Långa vackra Micro Braids

Människor tror att svarta flätor är lämpliga uteslutande för svarta kvinnor. Det tror jag inte på. Det gör alla tjejer fantastiska och a.

47. Delvis flätning med lockigt hår

Fet utseende framträder med den djärva frisyren. Om du har ett naturligt lockigt hår, gör det till en delvis flätande frisyr och allt lockigt hår som det är. Det gör att du ser elegant ut.

48.Angled cornrows för Long Hair

Till skillnad från cornrows som kör rakt tillbaka är vinklade cornrows en ny trend, särskilt populär år 2019, eftersom dessa medelstora flätor ger dig kreativt utseende.

49. Kinniga vändningar

Små tjejer är alltid söta och perfekta på egen hand. Smala flätor gör dem mer attraktiva och söta.

50.Half upp halvvägs med markering

Silverfärghöjd i svart hår och askgrå outfit gör dig fantastiskt kvällsmat vackert. Detta är mode av afroamerikan och passion alla tjejer i centrum.

51.Artistic Bun

Detta är tillbaka av den konstnärliga bullen. Att bära denna bulle betyder att den är sofistikerad och får vintage look.

52.Havana och Marley Twists

På den ena sidan av världen dör många asiatiska för att bleka deras hud och glömma det svarta är vackert. På andra sidan jordklotet lägger dramatisk svart flätning extra charm på svart kvinnas ansikte. Jag är absolut för havana och Marldy vändningar.

53. Fishbone Braids med Big Bun

Du är fri att tänka så många som flätande frisyrer, men när du kommer under fiskbensflätningen med stor benfräshet kommer du fastna på den. Mitt antagande blir aldrig fel! Ha en bra festtid.

54.wavy fläta med bulle

Det här är liten tjejstil, det gör att din tjej ser prinsessan ut och ger henne en självsäkerhet eftersom hon ser distinkt och charmig ut.

55.Box Braids

Fantastiska tjejer älskar fantastiska frisyr, speciellt när sommaren närmar sig kör de här och där för att fråga vilken sorts hår som kan vara enkelt och lämpligt. Självklart blir lådor en bland många. Se till att du är med outfit.

56.Black Duch Flätad Frisyr

Varför heter det den svarta Duch flätta frisyren? Eftersom det ger dig en hertigliknande look även när du inte är Duch. Det är enkelt och mindre tidskrävande. Så när du är ute av tiden är det här det bästa alternativet att ha.

57.Black Braid Hairstyle För Little Girls

Små tjejer ser bäst och underbara hela tiden. Hjärtformad flätad frisyr gör dem kreativa och mer känsliga. Hårflätad skyddar också ditt barns hår.

60.Black Braid frisyr för långt hår

lila och svarta jumbo vrider är imponerande och förtjusande. Folk kunde inte stoppa sig från att inte titta på dig medan du hänger runt i centrum. Allt du kan för att i det ögonblicket är le tillbaka!

61.Best Mohawk Flätad Frisyr

Alla tjejer från hela världen älskar att designa sitt hår och de är alltid på jakt efter ny stil. Bästa mohawk flätad frisyr är en som ger dig ett kreativt och attraktivt utseende med fallande frans på pannan.

62.Asymmetrisk Flätad med två updo-bunkar

Tonåringar älskar att vinna popularitet! De försöker olika frisyrer tillsammans med den perfekta outfiten. Asymmetrisk flätad frisyr med två updo bun är en av deras favoriter 2019.

63.Short Bob Cut Box Braids Frisyr

Detta är den populära frisyren bland afroamerikan. du måste ha varit förvirrad och fråga dig själv om jag inte är afroamerikansk. Inga begränsningar! Alla kan få dem att göra ditt utseende sofistikerat.

64.Black Braid frisyr för kvinnor

Det här eleganta utseendet framstår bara med blandningen av mikroflätor accenter och jumbo cornrows. Denna klassiska frisyr passar bäst för kvinnor och gör dem yngre än deras ålder.

65. Tjocka flätor

Smala och tunna tjejer ser a ut med tjocka flätor i mitten av kronområdet. Om du är tunn och lätt mörk som afroamerikan, vänta inte mycket.

66. Runda cornrows med kronhåret ångra

Du kan skapa din egen design och skapa ditt liv. Gud skapar tjejer och tjejer skapar konsten för att göra sitt liv perfekt.

67.Black Natural Braiding

Denna bild visar att begreppet flätning skapas endast för svarta tjejer. Vilken kreativ och underbar idé.

Totalt sett är kvinnor och tjejer erkända för sin konstnärliga frisyr i århundraden. De gör trenden och de bryter trenden enligt nessecity. Olika typer av svarta flätor är få som har varit i praktiken för tiden omedveten. Tidigare var det en del av en viss kulturell praxis, men för närvarande är det fråga om mode har blivit världspraxis. Tjejer bär det för att göra deras utseende t, djärvt och fantastiskt. Kvinnor tränar för att göra sitt utseende lugnt, vintage och klassiskt, men det beror fortfarande på occastion och situation. Hur som helst, bli inte senast för att ge dig en poetisk rättvisa som bara är möjlig med din frisyr. Lycka till!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More