68 senegalesiska vrider du borde försöka

40

Senegalesiska vridningar som kallas repvridningar skyddar inte bara ditt hår utan är en otroligt cool extra stil i din dagliga stilrutin.

Trött på att räta eller krulla eller använda kemikalier på ditt hår?

Använd senegalesiska vändningar för ett nytt utseende med mångsidighet och elegans. När det gäller frisyrer kan du bära vändningarna upp eller ner, flätat eller knutet; denna stil är en du måste försöka i din livstid.

Här är några frågor om senegalesiska vändningar.

-Hur gör senegalesiska vändningar?

Denna stil kan göras hemma eller salongen. För det första är ditt hår fuktat, avskilt och sedan är det andra hårhår [Marley eller Kanekalon] fäst vid varje avsnitt som vridningar skapas.

-Vad sorts hår att använda för senegalesiska vändningar?

Finns i vilken skönhetsbutik som helst, alla dessa stilar använder Marley eller Kanekalon hår.

– Vilka stilar kan du göra med vridningarna?

Du kan prova många kreativa frisyrer, inklusive en updo, fritt flöde och halva updo stilar.

Kolla in alla stilar du kan arbeta med dina fantastiska vändningar.

1. Konstnärligt Touch

Denna frisyr är ett konstverk. Hennes vändningar skapas i en vacker krona, och färgerna har gjort hela hennes livliga liv.

2. Eleganta Twists

Virka Senegalesiska vridningar ser vackra ut. Vridningarna är stora nära rötterna och små i ändarna. För att lägga till en feminin touch, färga några strängar en vacker röd och gör den till en snygg vridning bak.

3. Kronan på huvudet

Det här är en unik frisyr. Om du vill prova något helt nytt, kan du gå till medelstora senegalesiska vändningar och göra det till en bulle på toppen av ditt huvud och låt resten av ditt hår flöda. Koppla det med guldörhängen och måla staden röd, tjej!

4. Virka vridningar

Ge en vridning mot dina vändningar! Du kan gå för medelstora vändningar och skapa en elegant updo. Den perfekta frisyren för din söta sommarklänning! Avsluta utseendet med ett iögonfallande öronstycke. Rosa läppstift är perfekt!

5. Bun för twists

För dina senegalesiska vrider kan du gå för en hög bulle för ditt kvällsutseende. Skapa några träd flätor på framsidan om du vill ha något annat. Detta lägger till en ny krydda i din bulle. Bär en unik nyans av läppstift med dina extra stora ögla örhängen.

6. Icy Frost

Icy frostfärgning på dina små senegalesiska vändningar kan dras in i en extra hög hästsvans. Detta ger en cool effekt till ditt utseende för en varm sommardag. Bär din tank topp och gå till den perfekta sommardagen med dina flickvänner.

7. Ganska du

Mittparti dina vridningar och skapa sidovridningar och dra hela håret till en låg hästsvans. Detta är en av mina personliga favoriter. Flott! Detta kommer att gå perfekt med en klänning eller en t-shirt. Ha en vacker nyans av läppstift.

8. För bröllopet

Dina små senegalesiska vändningar kan göras till en sidledningsfläta. Denna look är perfekt om du måste delta i ett bröllop. Dina pärlor kommer att gå perfekt med detta utseende

9. Twists for Crown

Gå för en oändlighet form bulle på huvudet med dina små senegalesiska vändningar. Klar för dagen ut? Sätt lite vacker smink och bär din unika topp för dagen.

10. Bun eller låt det flöda?

Färg dina senegalesiska virka vrider helt ljusröd. Du kan låta håret flyta eller skapa en fin stor bågebulle. Något som fungerar! Bär en subtil rökig ögonmakeup och söt hörsnäcka.

11. Tree Bun

Färg dig själv rosa! Trä flätar framsidan och går för en högt vridet röd bulle. Bär en blank rosa nyans och du är redo för din dag.

12. Rosa

Använd rosa läppstift för att avsluta dina senegalesiska virka vridningar upp i en topp knut bulle. Hon ser fantastisk ut och älskling, så vill du. Se till att du går till höger salong och betalar rätt pris.

13. Skaka bort dig själv

Dina vändningar kan göras till en elegant updo genom att skapa en lös sida hästsvans som är insvept i toppen av ditt hår. Denna stil är perfekt för din dagskväll med den röda läppstiftet på poäng.

14. Unik Updo

Hennes hud lyser som solen! Jag älskar hennes hud. Det här är en fantastisk uppdatering. Vridningarna används för att skapa en fantastisk frisyr. Få hjälp av en professionell frisyrer för denna uppdatering. Avsluta utseendet med en vacker subtil smink.

15. Bun

Skapa en söt vridad stor bulle på baksidan av ditt huvud. Det här är en fantastisk uppdatering som passar perfekt med din kvällsklänning eller din cocktailklänning. Vem sa senegalesiska vridningar kan inte vara chic /

16. Markerad Röd

Dra upp alla dina vridningar i en högvridd bulle som ger den en oändlighet form. Du kan markera halva håret rött och hålla resten svart för att lägga till en viss definition. Avsluta utseendet med ett pärlhalsband.

17. En annan toppknut

En enkel topp knut frisyr kan inte gå fel med dina senegalesiska vändningar. En enkel look som inte kan gå fel för din dag ute. Ha så kul!

18. Brand eller is?

Skapa en hög bulle och låt resten av håret flöda. Du kan välja för varm färg eller ny färg. Lila eller rött? Välj ditt val och se till att du gör din smink rätt.

19. Blond Bun

Vill du ha en titt på ditt kvällsutseende med dina senegalesiska vändningar? Färga ditt hår brunt med blonda höjdpunkter och skapa en vacker spiralbulle. En puff på framsidan är vacker och sätter hela utseendet ihop. Var tjejen chefen!

20. Stor och liten

Du kan hålla stora snoddar och små snoddar längst ner. Skapa en sidopartition överst och dra sedan tillbaka den till en söt updo. Låt de småstora senegalesiska vridningarna falla och lägg till några höjdpunkter för att lysa upp ditt ansikte.

21. Hästsvanshårning

Dra hela håret i en lös hästsvans. Dessa senegalesiska virka frisyr är enkelt och inte alls till ett högt pris.

22. Röd och Hög

Hitta toppen av ditt huvud och dra alla dina senegalesiska vändningar i en hästsvans. På baksidan av ditt huvud kan du skapa några skrymmande mönster. Färga ditt hår och ha kul, tjej!

23. Twisted Top Knot

Skapa en snodd toppknut på huvudet. Detta är en frisyr som är väldigt populär den här säsongen. Avsluta utseendet med en ljus röd läppstift.

24. Blå för dig

För dina medelstora senegalesiska vändningar kan du färga den blå för sommaren. Denna frisyr ökar din kyla. Näsringen är iögonfallande. Bär dina skraj juveler och gå ut, tjej!

25. Blå bulle

För en isig effekt, färga dina snoddar blå och skapa en snodd updo i en elegant bulle. Använd ett huvudstycke med skraj örhängen. En prinsessa som en titt! Du kan stjärna i en Disney-film med den här frisyren.

26. Trä för en pose

Dina fantastiska vridningar kan visa sig som det är med några höjdpunkter för att ljusna upp ditt ansikte. Sida del ditt hår! Skapa en härlig lockig effekt på några strängar för att lägga till en definition på ditt hår.

27. Medium

Senegalesehårig frisyr ser också fantastisk ut i sin naturliga form utan någon frisyr eller färger. Avsluta utseendet med en subtil smink.

28. Prinsessan

Behandla dig som prinsessan du är. Gör en uppdatering med dina senegalesiska virkavridningar och avsluta utseendet med ett bra hårstycke. Bär din cocktailklänning, och du är redo att gå.

29. Wow!

För en enkel look, gå för medelstora senegalesiska vändningar och skapa en hög effekt på kronan för en söt frisyr.

30. Big Crochet Senegalese

Skapa en blandning av hästsvans och flätor med dina signifikanta vändningar. Detta är en perfekt frisyr för sommaren som håller ditt hår av ditt ansikte och fortfarande väldigt snyggt. Sätt på en ljus röd läppstift.

31. Blonda höjdpunkter

Stora senegalesiska vändningar med bruna höjdpunkter och pärlor skapar tillsammans en mycket elegant frisyr. Smokey ögon smink och läppstift kommer att avsluta detta utseende helt.

32. Lila Bun

Skapa en twisted bun på toppen av ditt huvud för ett graciöst utseende. Du kan välja någonhårfärg. Gå till en fin ljus lila. Du kan matcha din läppstift med din hårfärg.

33. Maroon Twists

Gå för rödbrun hårfärg och skapa ett litet vriden, upphöjt hår på framsidan. Låt resten håret flöda med en naken skugga av läppstift. Glöm inte att Instapost detta utseende.

34. Twisted High

Dra ditt hår i en hög hästsvans och skapa lösa krusar från dina senegalesiska vändningar. Välj en fin hårfärg och avsluta utseendet med en ljus läppstift. Loopörhängen är vägen att gå.

35. Nice och High

Din medellånga senegalesiska vridningar kan göras till en stor ponnytail frisyr med en snygg vred hög på framsidan av ditt huvud. Smokey ögon smink med naken läppstift. Ett iögonfallande par hörlurar ser perfekt ut.

36. Exotisk

Gå för ett exotiskt utseende med pärlor och cowryskal. Använd många olika tillbehör som du kan. Småstora snoddar fungerar perfekt för detta utseende.

37. Lite senegalesiska vridningar

Gå för den minsta storleken på snoddar och skapa en fin updo på baksidan av ditt hår. Lägg till några höjdpunkter och pärlor och voila en Instaworthy frisyr.

38. Flätor för krona

En fin updo för att skapa en krona med ditt hår ger en feminin touch till dina vrider. Detta är en sådan söt frisyr som går hand i hand med din rosa läppstift. Skön!

39. Flätor för snoddar

En lös fläta från dina senegalesiska vridningar ser fantastiskt ut! En fishtail fläta ser vacker ut. Dessa flätor kommer att se snyggare ut med små vändningar.

40. Zigzag

För en djärv look kan du först skapa en enkel hög bulle med dina vrider och sedan göra ett zigzagmönster nära din nacke. Stora snoddar är perfekta för denna bulle. Gå till det här utseendet, om du vill ha ett helt nytt utseende.

41. Chic

Skapa en vacker frisyr med ditt långa vrida hår. Använd naken smink och dra in det i en fin updo med bara några strängar i håret. Underbar!

42. Flätor och lockor

Använd en kombination av lockar och flätor om du inte vill ha det för en komplett senegalesisk vridning. Det kommer också att minska några av dina priser. Se till att dina krullar är fuktiga. Dra detta till en halv hästsvans för att visa upp dina lock och dina flätor.

43. Snygg Hög

Detta är en trendig frisyr som skapas genom flätning på framsidan av ditt hår och sedan dra resten av håret i en fin och hög hästsvans. Hennes smink är felfri. Den här frisyren ser fantastisk ut på alla.

44. Pärlor för snoddar

Lägg till lite stil på dina snygga senegalesiska vändningar bara med hjälp av några pärlor. En fantastisk frisyr som inte kan gå fel för någon!

45. Ljus rosa dag

Ljusa upp din dag med din rosa läppstift som komplimangerar dina småstora senegalesiska vändningar. Du kommer att se vacker ut. Välj den här utseendet om du vill ha en komplett makeover.

46. ​​Top Knot

Du kan prova medellång frisyr för vändningar och kan göra något med dina vrider och flätor. Sopa tillbaka något av ditt hår för att skapa en övre knut och låt det andra håret falla. En av mina personliga favoriter!

47. Golden Fishtail Braids

Kombinera vändningar och flätor för att få en fantastisk frisyr. Skapa små senegalesiska vridningar som alltid byggs för att hålla. Efter att allt du behöver göra är att skapa en lös fishtail fläta. Färg håret blont och du är bra att gå.

48. Kärlek till rosa

Vi alla älskar ombre effekt, eller hur? Denna frisyr med en mörk färg för bas och poppande rosa färg kombinerad med vridningar ger en fantastisk effekt. Prova detta för senegalesiska vändningar.

49. Röd och svart

Med långa Senegalee-vridningar har du så många alternativ för frisyrer. Du kan låta din frisyr vara lika naturlig, hög bulle eller en hög hästsvans. För att lägga till effekt kan du färga en del av ditt hårröda för att ge röda och svarta ränder.

50. Bara du

Visa din enkelhet med dina senegalesiska vridningar genom att låta det vara som det är. Vridarnas storlek kan sträcka sig från små, medelstora till stora. Det här är snygg och söt frisyr som går rätt för alla.

51. Flätor och bulle

Stil ditt hår i en högvridet bulle på toppen av ditt huvud och gör flätor från resten av ditt hår. Skapa löst flätor. Avsluta utseendet med en subtil smink och du är bra att gå.

52. På de bästa barberna

Denna Senagelese vridning frisyr har en kombination av flätor och Mohawk. Hennes flätor läggs på toppen av hennes huvud vackert och för att definiera hennes djärvhet är hennes rakade sidor. Denna frisyr är ett exempel på djärv och vacker.

53. Ut och om tjej

Skapa en fin och hög bulle för en fin topp knut frisyr. Bär din sötaste skörd och kjol och tjej du är bra att gå. Avsluta utseendet med dina solglasögon och ett funky nackstycke.

54. Stora vrider och en stor bulle

Din storstora senegalesiska vridningar ser fantastiskt ut när de dras in i en stor bulle. En frisyr för sommaren!

55. Halvhästsvans

För en fin touch till dina senegalesiska vridningar kan du skapa en halv hästsvans och vrida slutet på din hästsvans i vackra krullar. Gå till en feminin färg om du vill visa upp din flickaktiga sida. Hennes ögonmakeup är helt enkelt fantastisk.

56. Lila Touch

Prova senegalesiska virka vridningar med en stor bulle på toppen av huvudet. Resten av håret lades ner som de är. Välj vilken färg du vill, men lila verkar vara ett av de rätta valen. Smokey ögon smink för att avsluta utseendet, kanske?

57. Hårfall

Låt dina små snoddar falla som ett vattenfall. Lägg färg till ditt hår och din dag med den färg du vill ha. Kastanjfärg kan inte gå fel.

58. Golden Pony

Färg dig själv guld som ger en ny glöd till dina senegalesiska vändningar. Dra allt i en hög hästsvans och gå dagen. Ljusa upp dina dagskänslor!

59. Alicia Keys

Alicia Keys visar oss hur man rockar senegalesiska vridningar rätt. Hon drar ut små vändningar framtill och utformar dem med pärlor. För resten av hennes hår skapar hon en vacker bulle och ser fantastisk ut. En fantastisk frisyr för sommaren! Hennes toppdoser sommarvibbar överallt.

60. Curl Your Twists

Använd småstora senegalesiska vridningar för att skapa en frisyr som gör några huvudsving. Skapa en elegant updo och låt resten av dina vrider falla med lockar. Håll låsen fuktig. Få dig den här frisyren till något rimligt pris! (blinkning)

61. Högt Bun Lågt Hår

Prova de stora snoddarna och skapa en hög rund bulle med hälften av ditt hår och låt resten av håret flöda. En topp knutbulle är på trenden, och med dina vrider kan det aldrig gå fel.

62. Röd för dig

Få dig senegalesiska virkavridningar med en vacker, lysande burgunderfärg. Sätt hela håret på ena sidan och ta din bästa självjobb. En vacker naken sak läppstift lägger till definitionen på ditt utseende.

63. Blonda höjdpunkter

Det enklaste sättet att utforma dina senegalesiska vridningar är att lägga till några höjdpunkter. Det kommer inte att lägga mycket till ditt pris och ser väldigt snygg ut med några blonda höjdpunkter.

64. Hårannons

Den här frisyren är perfekt för en hårannons. Håret ser glänsande och mjukt ut, allt för att dö för. Vridningarna går från stor till liten. Låt håret flöda. Denna frisyr är ett tillägg till mina personliga favoriter.

65. Stora vrider

Skapa ett mönster på sidan av ditt hår och låt dina vrider vara fantastiska som det är. Storleken på vridningar kan vara stor, medelstor eller liten. Bär dina glasögon och ett fint glänsande öronstycke, och du är redo att gå.

66. Round Bun

En enkel high round bulle kommer att se söt och chic. Avsluta utseendet med ett fint öronstycke och naken läppstift. En enkel och enkel utseende!

67. Grön är färgen

Skapa små vrider på ditt långa hår och låt det vara som det är. Det här ser fantastiskt ut med färgat hår. Denna frisyr ser ännu snyggare ut med en ombreffekt.

68. Ut och Om

Lägg dina medelstora senegalesiska vändningar i en hög rund bulle. Det här är ett friskt utseende på vintern med din vackra överrock och djurhalsduk. Ha en ljus röd läppstift. Dina vridningar kan ge dig ett professionellt utseende också.

Vändningar, stil ditt hår på något sätt du vill. Vad du än gör är du vacker.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More