69 av de bästa blonda balayagehåridéerna för dig

40

Din Tror du inte att blondan är färgen för dig?
Inga bekymmer älskar!
Blond balayage kan skräddarsys just för dig.

Men en sak ändå verkar hårfärgerna se unormal ut när ditt hår växer ut mer, eller hur?

Vill du ha en blond färg som ser naturlig ut när du är vuxen?
Blond balayage är svaret på den frågan.

Blonde verkar vara en populär färg denna säsong. Så, jag förstår om du är orolig att du kommer att ha samma utseende som dina flickvänner. Blond balayage gör att du kan använda samma färg i en unik stil som gör var och en av er vacker av ditt eget slag.

Du vet skönheten i blond balayage är att den kan blandas med nyanser av brunt eller en annan nyans av blondin för att ge ett dynamiskt utseende. Var det kort, lång, rak, lock eller bob blond balayage kan vara rätt alternativ för alla. Varför inte se några söta exempel?

1. Mörkblondin

Om du vill prova blondin, gå till en mörk blond balayage. Ett perfekt hår alternativ för de tjejer som vill prova blondin på ett subtilt sätt.

2. Golden

Inte bara guld, men vi älskar också guldhöjdpunkter, gör vi inte tjejer?

Dessa höjdpunkter på mörkt hår är AMAZING. Om du vill ha det bästa av blond balayage på sitt minimum, kan du bara lägga till det i dina ändamål. För att lägga ljusstyrka i ansiktet, färgsträngar i håret nära ansiktet.

3. Blondin

En enkel blond balayage kan ta fram ditt bästa utseende. Försök.

4. Ljus och kul

En blond balayage med låg underhåll, som speglar din funky och kylda sida. Använd höjdpunkter för att accentuera hela ditt utseende.

5. Naturligt

Lägg lite färg på ditt texturerat hår med naturlig blond balayage.

6. Brunette Ombre

Använd olika nyanser av blond nyans för att skapa en ombreffekt. Ad några gyllene höjdpunkter för att knyta utseendet tillsammans.

7. Mörkblondin

För en enkel look, använd en mörk blond balayage hårfärg.

8. Snygga lockar

Mörkt hår med blond balayage ombre effekt är vacker hår effekt. Curls går aldrig fel, gör de?

9. Cool Blonde

Använd en isig blond hårfärg för en ljus effekt. För sommaren, ge ut coola vibbar med denna hårfärg.

10. Mörk och Vit

Ljusblond i ändarna, mörkt på toppen är en ombre effekt gjord för oss alla. Tiden att besöka din frisersalong, kanske?

11. Blondin

Ge dig själv en dramatisk förändring med en blond balayage. Vågor och rörigt hår ser fantastiskt ut med denna hårfärg.

12. Golden Blonde

Ditt långa raka hår kan ha sin ljust effekt med guldblond balayage. En hårfärg för dig som fungerar för alla.

13. Pinkish Glow

Lägg till några rosa nyanser till din vanliga blonda balayage för en ljus och glödande effekt. En av mina favoriter, definitivt.

14. Rosie Huntington

Rosie Huntington ser snygg ut med subtila gyllene höjdpunkter på hennes mörka hår. Hennes läppfärg och sidopartitioner gör henne snygging.

15. Brown Blonde

Blond balayage på änden av ditt bruna hår är en fin look. Använd vågor för att accentuera utseendet. En titt du kommer definitivt vill flaunt till dina flickvänner.

16. Glam Blonde

För en glamorös look, skapa en ombre effekt med en blandning av coola toner och varma toner. Använd platina aska blond och gyllene nyanser av blondin för ett vackert utseende.

17. Mörkblond Balayage

Blond balayage om det är mörkt eller ljus är alla våra favoriter. Mörka blonda nyanser och ljusa blonda nyanser, blanda upp dem och förvandla dig själv den här säsongen.

18. Sköldpaddesskal

Ecaille balayage är överallt denna säsong. Långt djupt brunt hår med lagrade balayage accentfärger som ger en ombreffekt. Resultatet är naturligt graderat med ett fantastiskt utseende.

19. Ombre Blonde

För en subtil ombreffekt, välj färger som bara är en eller två nyanser som skiljer sig från varandra. Håll din bas mörk, mitten lite lättare och ändarna lättaste. Detta är vackert.

20. Höjdpunkter

Mörkblondin med vita blonda höjdpunkter ser perfekt ut. En rosa topp och tunna blå jeans med en enkel smink går aldrig fel. Enkelt och snyggt.

21. Sun Kissed Hair

Ge ditt hår en solskön behandling. Med blont balayage kan du ge ditt hår en mjuk finish. Krullarna ser underbara ut med denna hårfärg.

22. Sandig kärlek

Kom ihåg Spongebobs vän Sandy?

Varför inte ha kul med din vän som Sandy där med din sandiga blonda balayage. Inte under havet, men denna blonda balayage fungerar definitivt nära havet.

23. Röd för Blondin

Vill du bli redhead för den här säsongen? En drastisk förändring, jag måste säga. Det ser definitivt fantastiskt ut. Curls och rödaktig blond balayage, makeover som du definitivt kommer att älska.

24. Platinum Blonde Ombre

För ditt långa hår, välj en slående platina blond hårfärg. Håll din basfärg mörk. En vacker ombre effekt för dina lås. Definitivt en titt som kan göra ett djärvt uttalande.

25. Curls

Detta är kärlek vid första ögonkastet.

Mörkt hår?

Oroa dig inte, blond balayage kan göra underverk för dig.

Curl dina ändar och lägg till en mörk blond balayage, det här är fantastiskt. Definitivt, mitt nya utseende.

26. Höjdpunkter för ansiktet

Vill du lägga till lite gnista i ditt utseende? Lägg till lite blont balayage i ditt hår. En mittdel för ditt hår, lägg till några höjdpunkter nära ansiktet för att ljusa hela ditt utseende. Mörk bas och ljusa färger tillsammans kan fungera underverk.

27. Subtile Blonde Highlights

För ditt mörka bruna hår, använd krullens magi för att lägga dimension till dina blonda krullar. Blond balayage fungerar för alla, eller hur?

28. Strawberry Blonde

Vill du ha en blond balayage men lägg till lite feminin touch? Lägg lite rodnad på din blonda hårfärg för att få ett vackert rosärt hår. Den mörka basfärgen ger hela utseendet tillsammans.

29. Blonda höjdpunkter

För ditt bruna hår kan blond balayage lägga till en helt ny dimension. Använd blonda höjdpunkter för att ge en gyllene glans. En hårfärg som kan fungera underverk för ditt medellånga hår. Gå och skaffa dig en balayage makeover.

30. Vågor

Från blond till brun kan balayage dras av. För blondiner är blont balayage det perfekta sättet att lätta hårfärgen som har blivit mörkare med åldern. För brunetter, ha det roligt med ditt hår och skapa en dramatisk effekt med kontrasthöjdpunkterna.

31. Vågig karamell

För en upptagen kvinna som alltid har något att göra, vill du ha en frisyr som ser fantastisk ut utan någon ansträngning. Med rätt lager kan du uppnå lösa vackra lockar.

32. Glänsande Golden Curls

Något inuti dig vill ändra ditt utseende? Varför inte möta den efterfrågan med blond balayage? För ett subtilt och perfekt utseende, välj guldblonda tresses. Den bruna hårfärgen blandas med blonda nyanser skapar en naturlig dimension. Den underbara glansen gör det till ett fantastiskt val för någon av er lovelies.

33. Blondin för brunt hår

Gå för ett dramatiskt utseende med en kombination av färg och lock. Denna frisyr är en epitom av nåd och skönhet.

34. Bleach-ed Bob

Blond balayage fungerar otroligt bra med en kort frisyr också. Blondin är vägen för den naturliga brunetten eller blondinen.

35. Coola blonda vågor

Vill du ha något unikt i din blonda balayage hårfärg? Plocka askens blonda nyans för ditt hår.

36. Caramel Balayage

Blont balayage på brunt hår är guld. För en avslappnad look, gör en härlig kombination av bruna och blonda nyanser. En enkel stil som lätt kan bibehållas.

37. Smutsig och ljusblond

För ljusare hud, välj ett balayage med extremt lätt färgämne. Om du vill maska ​​dina gråa hår är blond balayage en perfekt lösning. För ett ungdomligt utseende, välj en blond balayage med rakt hår.

38. Chop Chop Blonde

Hackiga skärningar kan uppgraderas med blond balayage. Blont balayage med brunt hår skapar ett fantastiskt utseende. Välj röra vågor för att definiera volymen på dina lager.

39. Silverhöjdpunkter för honung

Skapa en blandning av varma och snygga nyanser för dina tresses. Silverhöjdpunkter på ditt blonda blonda hår kan lägga till en ny dimension till din hårfärg. Medelånga vågor är en fantastisk hårklippning för accentuering av volymen. Vit blondin skapar en glänsande effekt med ljus studsar av strängarna.

40. Blond Balayage för långt hår

För en “cool girl” frisyr, välj den här. Detta är väldigt modernt och tilltalande.

41. Medium Blonde

Ibland kan du se snygg ut med en enkel färg och klippa. Välj en balayage med en blandning av blonda och bruna nyanser för en djärv, enkel stil.

42. Blond Balayage för rakt hår

För de upptagna arbetande kvinnorna är denna frisyr en gudgåva. Den eleganta frisyren och de vackra färgerna fungerar för varje tillfälle.

43. Platinum Locks

Blonde är ett perfekt val på grund av alla fantastiska nyanser som den kan införliva. Titta, hur evig är övergången från smutsig blondin till en ljus blondin. Den ljusa blondinen är för en fascinerande look.

44. älskling blondin

För en söt och look, välj en färg så rik som honung. Denna honungblonde balayage fungerar otroligt bra med dina mjuka studsar.

45. Blonda vågor

Blond hårfärg är ljus och ljust. Med detta behåll dina rötter mörka och stora krullar för volym. En frisyr för kontoret eller ett datum.

46. ​​Snygg Blondin

Blond balayage är känd för sin mångsidighet. Det fungerar på lockigt hår, vågigt, rörigt eller rakt. En enkel klippning kan göras vacker med ett blont utseende. Prova några spetsiga smällar för att få utseendet tillsammans.

47. Vit Blondin

Få din sommarvibe på, tjej. Välj den ljusaste nyansen av blondin och bli galen med ditt hår. Om du vill, behåll din basfärg mörk. Vågor, varför inte?

48. Ash Blonde Balayage

För en cool frisyr, välj askfärg med en fashionabel frisyr. Skikten är så lätta att behålla med frizz som accentuerar volymen. Flygvägarna ger ett enkelt tillfälle. Detta är en frisyr för alla dina kylda skönheter.

49. Blond Curls

För sådant ikoniskt voluminöst hår kan lockiga hårflickor välja blondiner. Välj att vara djärv och raffinerade genom att behandla ditt hår som en tom duk. Visa upp din stilstil.

50. Ljus Blondin

Ljusa upp ditt liv med några ljusa hårfärger. Välj en ljus blond nyans och få dig några strandvågor. En hårfärg som fungerar för college eller stränderna. En frisyr för din bikini eller dina casual tröjor.

51. Enkel Blondin

För ett enkelt vardagligt utseende, använd en färg för din blonda balayage. En titt som aldrig kan gå fel.

52. Silvervattenfall

Lägg lite krydda i dina tråkiga långa lås med en isig gråaktig nyans. Blond balayage är gjord för långt rakt hår.

53. Balayage för Face

Gå in i en frisör och fråga din frisör att färga trådarna runt ditt ansikte till det lättaste. Ge den blonda balayage trenden din personliga stil.

54. Celebrity Blonde

Rosie Huntington vet inte vad en dålig hårdag är. Titta på hur hon glänsar med det smarta håret. Denna frisyr är definitivt för de röda mattorna. Det som gör henne hårklippning raffinerad är den blonda balayagen. Några ljus hyser här och där, ett ord WOW.

55. Lavendel Bob

Du kan alltid använda ljusa färger på ett subtilt sätt. Lägg till lite kul på din bob frisyr.

56. Ombre Brown

Vill du fancy upp din blonda balayage

57. Blek för strand

Underbara lås med blekt nyans och vågiga texturer oser av strandiga vibbar. Med en beachy balayage frisyr visad, bär din sand och strand utseende vart du än går.

58. Subtil Ombre

En titt på människor som vill ha blondiner åtminstone. Det här utseendet är definitivt en av mina favoriter. Curls i botten med blonda höjdpunkter. AMAZING LOOK, verkligen. Blond balayage på brunt hår, flicka du behöver för att få det.

59. Naturlig Blondin

För ditt medelhår kan du lägga till lite naturlig ton med en nyans av blond balayage. Ett perfekt utseende för college. Dra över din hoodie och rocka den här hårfärgen.

60. Blond Lob

Mörka rötter med blonda längder skapar en naturlig blond balayage. Om du vill ha maximal effekt med minimal ansträngning, är blonda tresses vad du letar efter.

61. Balayage för medium hår

Älskar det blonda utseendet, men inte glatt över underhållet? Det kan finnas en chans att balayage är perfekt för dig. Det är typ av en fattig mans blonda balayage. Rötterna hålls mörka så det finns inget problem på hårfärgen när det är återväxt. Mörk topp och lättare rötter lägger fantastiskt glans i håret vilket gör att du är vacker.

62. Sandy Blonde Balayage

För en vanlig, vacker look kan du välja blond balayage hårfärg. Använd sandig blond nyans, en söt tank top och flaunt din skönhet.

63. Bob Blonde Balayage

För kvinnor över 50 år kan du välja denna bob frisyr. Du kan också blonda balayage över ditt mörka hår. En sidodel och voila, du är redo.

64. Varm Blond Balayage

För ditt medellånga vågiga hår, mittpartiet ditt hår. Använd den varma nyansen av blonda nyanser och skapa ett nytt utseende för stranden. Njut av din dag med dina flickvänner, kärlek.

65. Här och där

Är du osäker på om du vill få dig ett komplett blont utseende?

Varför inte hålla blondinen åtminstone och få ett dramatiskt utseende? Använd gyllene blonda nyanser och balayage det i dina ändar. För ett tillägg av dimension, lägg till några höjdpunkter här och där.

66. Blondin för Bob

Korta frisyrer ser sofistikerade ut, eller hur?

Få dig en snygg bob frisyr. Nu är alla vänster att blanda den mörka nyansen av blond nyans och ljus blond nyans för en ombreffekt, voila, ett iögonfallande utseende.

67. Blond Balayage för mörkt hår

Blond balayage är en vacker hår trend för alla hårtyper. För mörkt hår kan detta balayage skapa allas favorit ombreffekt.

68. Blondin för Beige

För ditt långa raka hår, sätt det i några vågor. Använd ash blond nyans för att skapa all vår favorit ombre effekt. Håll din bas en beige färg och dina ändar aska blond färg. En ny frisyr som du definitivt vill behålla länge.

69. Vinterblond Balayage

Vill du ha en isaktig effekt på ditt hår?

Skapa en ombre-effekt med isiga hårfärger. Balayage dina ändar med ljusaste blonda nyanser som gör det mörkare när det gäller rötterna. En halv topp knut frisyr är den sötaste håret trenden i staden.

Välj blond balayage eller anpassad gör en för dig själv. Sammantaget driver vi världen, tjejer, blondiner eller brunetter.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More