70 Blonda frisyrer: Lång, Kort, Medium (2019)

65

Så, bara två procent av världens befolkning är välsignade med vackert naturligt blont hår. Och även dessa valda människor får inte ens att behålla det hela livet.

Men för resten av oss, de olyckliga själarna, har vi balayage och ombre teknik som ger oss den naturligt blonda känslan. Lyckligtvis har vi trettio nyanser av blondin som kan komplimera hela hårets längd, vare sig den är kort, lång eller medium!

Visst kan det låta lite sträckt, men lita på mig, det är värt allat besväret! Tänk på det; Prinsessan Diana tillbringade till och med en hel del $ 6000 på hennes höjdpunkter! Varför? Även prinsessor behöver veta om de kan dra blondin ut. Det ger oss alla förtroende!

Och kom ihåg; Margaret Thatchers vackra hår blev blontare när hon blev starkare. Se länken?

Jag säger, alla du vackra damer där ute ska försöka blonda utseendet en gång under din livstid. Välj din passform och stick ut damer!

Det här är 70 av mina personliga favoritformiga blonda stilar för att du ska välja mellan för att styra din 2019.

1. Den mörka blonda casual looken

blont hår

Detta medellånga hår med mittpartition honung blond utseende är ett vardagligt utseende du borde gå för!

Kasta på din denimjacka och mörka jeans, bära den här frisyren för en krona och gå på banan i ditt liv. Du förtjänar den uppmärksamhet som kommer till dig!

2. Blond hårfärg för oliv hud

Nu kommer ett balayage gjort rätt att se vackert ut på någon! Denna mellanskiva bob hår klippa allt från mörkbrun blondin till ljusbrun blond vid basen är en totalt flatterer.

“Alla ensamstående damer, alla ensamstående damer, lägg nu händerna upp!” (om du vill ha det här.)

3. Kort och snyggt.
Bildresultat för scarlett johansson

Kort hår visar på dig för att vara smart och självsäker kvinna. Ett perfekt exempel Scarlett Johansen.

Var inte rädd för att hugga av dina tresses och lägg till de gyllene blonda streck. Med lite gel, ge dig en kammad look. Alla med ett hjärtformat ansikte kan helt dra av detta utseende.

4. The Basic Bangs

Ett enkelt rakt blont utseende med några tillsatta sidokanter för ett triangulärt ansiktssnitt kan stärka dina funktioner. Kort bak och längre fram med några mörka blonda stränder nära rötterna lägger en helt ny dimension till det här utseendet.

Välj den här sandiga blondinen vid basen och le som Reese Witherspoon här.

5. Den enkla

Detta enkla men stilfulla utseende går aldrig fel. Sidosektion med en sida uppspänd och mörk aska blond hårfärg gör att du ser så chic ut. Kate Upton här dödar helt detta utseende.

En daglig frisyr som inte kan gå fel även i fester.

6. Blank Space Look

Ljust beige blont hår parat med ljusrött läppstift, Taylor Swift ser så vackert ut som hon sjunger. Hon klarar av att dra av blondin ser ut som ingen annan. Den här säsongen, varför få dig inte Taylor inspirerad? Få det här balayaget och “Skaka av det.”

7. Messed Up Blonde

Krossat hår, blekt guldblondt utseende med mycket lager och vågor kan vara ett beachy utseende som inte kan gå fel i andra händelser. Koppla upp den glänsande sequinklänningen som vår Gossip Girl-stjärna här och le.

Om du har ett ljust ansikte och vill ha blonda höjdpunkter för att komplimangera dig, visar den storslagna Blake Lively här hur du gör det rätt.

8. Honung och Honung Blonde

Vackra käkar och den här frisyren, ja tjejen! Men mer än det ser ut så otroligt Amber Heard gör ljusbrun blondin hårfärgen du vill ha. Ta med allt hår till ena sidan och ge dig ett voluminöst utseende.

9. Platinum hela vägen

Platina aska blond hårfärgen för de coola underton hudtyperna. Denna hårfärg är underbar och unik. En enkel hårklippning och en naken smink gör att du ser elegant ut.

10. Peek-a-Boo Blue

De 50 nyanser av Grå eller en annan nyans av blondin?

Ellie Goulding gör blondin metallisk med glimt av blått. Denna silverblonda hårfärg är för någon med en cool underton och en tarm för att bli djärv.

11. Dark Golden Blonde

Blake Lively här visar hur vi hur brinnande hud och guldblond hårfärg sprider all värme. Få denna hårfärg och sprid kärlek vart du än går.

12. Sunkissed Blonde

Få den här gyllene blondinen leta efter en mycket rättvis hud som får dig att se oh så vacker. Charlize Theron bär sitt solkvistade hår med en enkel bulle för att perfekt gå med sin porslinhud.

13. Gul, kräm och vit

En ny unik efterfrågan är blandningen av vita och gula toner. Ge dig en krämig makeover den här säsongen med nyanser av gul i botten. Lägg till en komplett kontrast av rödbrun röd läppstift som vår Poppy Delevigne här. Var djärv, den krämiga nyansen av Blonde.

14. Gullig Blondin

En enkel kastanjrörelse för att ta fram din fräschhet. När ljusbrun och blondin blandar för att ge en ljuskonsert, lägg till en annan blandning av lock och rak voila, blir du nybörjare av den nya trenden i stan. Gigi Hadid rockar helt detta utseende.

15. Den Neutral Mean Girl

En blandning av värme och kyla ger dig en perfekt neutral färg som ligger i trenden. Vår medeltida tjej klarar här att visa upp sin neutrala hårfärg som sin naturliga hårfärg.

16. Svart, brunt och blont

Jessica Alba har korrekt visat hur en mjuk ombre ser bäst ut. Svart, brun och blondin en perfekt blandning för en söt ombre look.

17. Snygg och Sandig

Margot Robbie visar sitt ljusa blonda utseende med styrka. Hon drog mitt mellansektion tillbaka och lade till en ny definition på hennes raka lås.

18.Bob Blonde

Bob och ljus blondin! Rosie Huntington-Whiteley visar hennes ljusa blondin med perfekta vågor i hennes bob frisyr. Ett enkelt, roligt utseende har Rosie dragit sig fantastiskt ut.

19.Peek-a-Boo Black

Få svart färg vid basen och en hel del krämigt hår med gyllene strimmor runt. En blandning av tre nyanser för att ge dig ett unikt utseende.

20. Ginger Blonde

Lägger lite varm gingerfärg med blondin, rulla upp dina baser och le. Rachel McAdams vår favoritblondin som vet hur man ändrar blont hårfärg som ingen annan.

21. Bunned Blonde

En trendig frisyr för tonåren runt. Bilden själv visar hur bekväm och fashionabel den här stilen är. En platina aska blond hårfärg till din bas, gör sedan en bulle, VISA AV DIN KONTRAST!

22. Platinum Gold

Såg du de svarta nyanserna på rötterna? Hela håret är ett vattenfall av platina och guldblandat. Sådant dyrbart hår. Vill du inte att det är ditt? Jag går direkt till salongen!

23. Silver Misty

Ett rörigt utseende med en silverblondin. Något värme här och där men en perfekt hårfärg för kallt undertone.

24. Tangerine Blonde

En sådan varm blondin, det är som att gå med solen som skiner på ditt hår. En skugga av mandarin, denna hårfärg visar värmen på denna nyans. De heta stränderna stiger upp från de mörka rötterna, som solen stiger upp från nattskyen.

25. Blek Blondin

Marina Laswick visar oss lekfullt hur mjukt blont hår med raka tressar ser fantastiskt ut. En annan hår klocka för cool underton. Se hur de här vackra blå ögonen komplimangerar hennes blonda hår!

26.Summer Blonde

Sommarlov! Den här bilden av Alissa Bourne här påminner mig om sommaren. Hennes sandiga blonda hårfärg med beachy waves perfekt kombination för någon stranddag.

27. Krämigt guld

En krämig frisyr med golden shimmer. En enkel och klassisk stil.

28. Löst upp Ombre krullar

Ombre hår med långa lösa lockar. Nu är jag allvarligt förvirrad, om jag får den här? Vad tycker du tjejer? Någon annan vill ha det här?

29. Pale Golden Blonde

En komplett blek gyllene blondin för hela ditt hår. En “naturlig blond” look som du kan få i frisören.

30. Brownish Blonde

En brunaktig blond färg, en annan enkel men klassisk hårfärg. En enkel rak hårskärning med en antydan av vågor, klassiskt utseende.

31. Golden Wheat Blonde

En gyllene hårfärg med en naturlig smak av vete. Så mysigt, va?

32. God morgon Blondin

En sådan ny morgon look. En platin hårfärg med gult beröring.
Fan, hon är het!

33. Smörjd valnöt

En annan vacker färg för att få det söta utseende. Få denna smörjdvalnöt hårfärg, lägg till några fransar och känna dig yngre.

34. Våren för ditt hår

Blommor påminner mig alltid om våren. Men vi är inte här för att prata om det, är vi? Hur som helst, detta hår färgar en platinfärg som visar sin krämiga sida.

35. Jordgubbar Blondin

Nu, det här jag kallar en champagne look. Långt rosa blont hår som ser ut som champagne. Ett så vackert unikt utseende. Jordgubbar blondin med en bob hårklippning.

36. Smoky Blonde

En annan ljus nyans av blond, rökig blondin som jag gillar att kalla den. En hårfärg för någon med ljusblå eller bruna ögon.

37. Honey Blonde

En av de grundläggande blonda hårfärgen med en honung stänk på den eftersom vem älskar inte älskling? Så älskling, skaffa dig en lång honungsblont hårfärg om du har rättvis hudton.

38. Mörk till ljus

Försöker att vara lite poetisk okej? Ge mig en chans åtminstone. Gud sade: “Låt det vara lätt!” Och då blev hennes bashårfärg den ljusaste nyansen. Jag vet att det var hemskt. Förlåt!
Men det här håret färgar ett annat exempel på den ombre som går från mörk hela vägen till ljuset. En liten gyllene touch också.

39. Glaserad sand

Skildrar moderjorden i oss själva, varför inte? En genomskinlig sand hårfärg för att visa din jordiska sida. Underbart, är det inte?

40. svensk blondin

Sverige är ett vackert land. Inte bara H & M, Ikea eller vodka som är känd för. Hårfärgen med namnet är också fantastiskt. En annan blondin för alla som skulle älska att ge det ett tag.

41. Attityd, kanske?

Nej, titeln handlar inte om hårfärgen.

Även om du bär den med rätt inställning skulle det bara vara perfekt. Det här är helt enkelt en medellängd sandig blond hårfärg som Megan Fox har förflyttat sig med den oomph. Teenage Mutant Ninja Turtles!

42. “Vit guld” aska

Platina blondin är den ljusaste nyansen för alla blonda hårfärgerna. Denna hårfärg för blå, gröna ögon ger dig det utseende att någon skulle bli kär i direkt. Ögon och hår både vacker, vi vill ha det inte vi?

43. Brownie

Blond hårfärg med en brunaktig touch. Denna hårfärg kan få dig att bli utsökt som choklad. En perfekt hårfärg för de varma hudtonerna.

44. Ljus Blondin

Ljusbrun och blondin, det här är hårfärgen du behöver för att berätta för din frisör om du vill ha det här utseendet. En mild ombre, ja.

45. Pecan Misty Roots

En annan ombre effekt för ditt hår. Håll den pekannös hårfärgen vid dina rötter och lätta ditt hår på tipsen och få en ny ombreffekt.

46. ​​Ashy Balayage

Få dig en lång längd ashy blond balayage. Ett nytt utseende för de tjejerna där ute som är redo att ge sig ett nytt utseende.

47. Bronshår

Brons hårfärg, en färg som ger dig den perfekta varma nyansen. Lägg till denna bronsbalayage och omvandla dig själv. Håll dina rötter mörka och ge ditt hår bronsat utseende. Lägg till den nya dimensionen, smickra dig själv. Du är helt värt det.

48. Blond Ombre

Dominick Serna visar detta iskalla blonde ombre utseende. Hon använder de lätta variationerna av alla blondiner för detta isiga, coola utseende.

49. Kastanjens höjdpunkter

En annan varm sida av blond hårfärg, denna hårfärg lägger till kastanjens höjdpunkter till de gyllene låsningarna.

50. Midas Touch

Ge ditt hår en Midas touch. Inte komplett, dock. Mörka rötter och gyllene blonda hår är alla ljusa och varma, kärlek.

51. Naturliga höjdpunkter

En lekfull utseende. Denna hårfärg spelar med din naturliga hårfärg för att ge dig naturliga höjdpunkter och ljusare tips.

52. Curls and Blondes

Lägg bara till blond färg på dina lockar. En sandig guldblondin för dina lockar för att ge dig ett nytt utseende.

53. Glänsande Blondin

Lite mörkblondin till en glänsande ljusblondin för tipsen. Föreställ dig en hårfärg som gnistrar.

54. Perfekt Blondin

Mellanpartiet för de rakhåriga skönheterna där ute. En konstnärlig keps, ge dig själv en Milano look. Detta är en perfekt guldblond hårfärg.

55. Ash Blonde

Perfekt nyans för coola undertoner! Denna askblonda nyans med ett rörigt hår är ett nytt utseende du kan prova denna säsong.

56. Sandy höjdpunkter

Vill du inte ha den helt sandiga hårfärgen? Lägg till några sandiga höjdpunkter för att få ett sandigt blont utseende.

57. Caramel Favored Toffee

Älskar du inte karamell? Karamell smakar ditt hår för att ge dig detta oskyldiga utseende.

58. Grå!

Inte mörk, inte vit, men grå! Flickvän, lägg till några grå nyanser till dina lås och fortfarande vara blondin. Långt vågigt hår med gråtoner, låter det inte vackert?

59. Ashy Highlights

Loose curls och long hair.Getting uttråkad av det mörka håret? Varför inte lägga till någon färg i ditt hår? Lägg till några ashy höjdpunkter och få en blond makeover.

60. Naken och Ombre

Naken smink till en komplett kontrastomrör. Allt från total mörk färg till platina bas, är detta hår A … ..MAZING. Naken smink finner rätt mellan linjen de två motsatserna för att ge ett helt perfekt utseende.

61. The Twin Blonde

Ashley Olsens stora bitar av ljusa blonda höjdpunkter ser så naturligt ut. De gröna ögonen och “naturliga höjdpunkter” ger Olsen en tumme upp för hennes utseende.

62. Ljus, Smiley Dag

En vacker nyans av blondin och en annan röd läppstift att gå! Kate Hudson vet hur man bär det bäst.

63. Lowlight blonde

Lowlight-streck med en krämig nyans ger Carey Mulligan ett polerat utseende. En gul platina letar efter blondiner.

64. Motsägelse blondin

Det här är bara Rihanna som gör motstridiga hudtoner och hårfärgsmöten.

65. Ashy blondin

Pinky complexion och ashy blonde är en perfekt kombination. Cara Delevingnes gråa, blonda hår gör sina underbara ögon mer uttalade.

66. Ljus och mörk blondin

Denna blandning har gett en karamellton till hennes hår, vilket gör Ciara mer utsökt än vår favoritkaramellpopcorn. Hon har aldrig vuxit mer med sina lager i hennes hårklipp.

67. Fluorescerande blondin

Titta på Gwen Stefani hårglöd! Hennes voluminösa ljusstrålar ger henne den så ljusa utseendet. Gamla Hollywood Glam docka, hon är en av de få som kan visa hur det görs.

68. Unga blondin

Vill du ge dig ett nytt utseende? Vill du se ung ut?
För det, följ vår flickvän, Rosie Huntington.
Lägg till platinahöjdpunkter på de strängar som ramar ditt ansikte, ta ut ungdomen i dig.

69. The Khaleesi Blonde

Prinsessan av House Targaryen kom ut med sitt bleka silverhår, och det blev omedelbart den efterfrågade stilen. Hennes totala vita blonda look är särskilt känt som namnet Khaleesi dessa dagar.

Rita Ora har lagt till en helt kontrastfärgad röd läppstift, för att lägga accent på detta vita blonda utseende som annars skulle bli lite skrämmande.

70. Pinky Blonde

Låt oss lägga lite rodnad mot blondans värme, inte bara lägga metallisk glans på den här färgen på den här färgen. Hitta den perfekta linjen mellan rosa och blond, som vår Sienna Miller här och ge dig en rosig touch. Rose guld kanske det nya utseendet du letar efter.

Splash ditt hår med lite blondhet denna säsong, kärlek.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More