71 Green Hair Dye Ideas som du kommer att älska

29

Kanske är det dags för dig att utforska bortom de gränser du har satt dig med ditt utseende, genom att välja grönt hår. Det klassiska bruna och svarta håret sätter dig inte iväg idag. Vad har tagit marknaden är de galna pastellfärgerna eller färgkritans färger, och du vet att jag har rätt.

För fansen av anime, har du väl fått dig grönt hår har alltid varit på din to-do-lista efter att ha tittat på Fairy tail eller Dragon Ball. Bulma, Freed Justine, Bisca Mulan eller CC, alla har de gröna hårfärgerna.

Varför vänta längre för att få dig något som du alltid har velat ha?
Oh vänta. Inte så säker på det. Vad undrar du? Hur ser det ut? Ska du gå till skog, mörk, smaragd, del eller ombregrön? Ett sådant dilemma, jag vet (lita på mig). Låt mig rensa förvirringen för dig.
Ska vi?

1. Sätt din gröna på

Detta är den mest uppfriskande mörkgrön hårfärgidean jag har sett. Det är inte mycket gjort, dvs om du inte anser att färglägga hela ditt hår grönt en stor sak. Annat än det, det som går med den utmärkta färgen är hennes ännu coolare utseende. Vagga på, tjej! (Y)

2. Bright Green Ombre Hair

Grön hårfärg ger en unik färgfärg för ombrefärgning. Hennes krullar ser ut som en av skogens magnifika prestationer. De små spiralerna med färgerna som suger ut med den alltid fantastiska ombrehårseffekten är vad som kommer att skilja dig från folkmassan.

3. Lysande Grön

Mörkgrön hårfärg kan fortfarande användas på ett sådant sätt att det kan ge glans. Jag är säker; dina vänner kommer då att bli superjalösa din hårglans. Jag kan också garantera, det här blir det gröna hårfärg du inte vill bli av med.

4. Dark Green Ombre Hair

Annat än vad hon dödar är hennes hårfärg. Jag menar att ta en stund och acceptera vilken grön hårfärg som kan göra för att intensifiera ditt utseende. Du kan gå till denna hårfärg om du inte vill gå ljusare än din naturliga nyans.

5. Skogsgrönt hår

Liksom skogen kan du få dig själv nyanser av grönt i ditt hår. Visa dem av med en vacker frisyr och låt färgerna flyta som naturen gör. Du kan även gå till vattenfall frisyr om du har sådan hårfärg.

6. Ljus och blommor

Gå för en gyllengrön hårfärg om du vill göra något ur lådan. Ändra din look helt med sådan hårfärg. Denna snygga hårfärg kan alltid göras naturlig och mild med tillsats av några blommor.

7. Mörk men vi låter det sväva!

Detta är ett annat bra exempel på mörkgrön hårfärg. Håret har också nyanser av smaragdgrönt i dem. Blandningen av gröna färgämnen kan ge dig en sådan hårfärg som du aldrig kommer att vilja färga över.

8. Gråa huvudpunkter

Spela med några varma och snygga nyanser av färg i ditt hår. I världen där alla framhäver med varma nyanser i neutral ton, varför vågar du inte något nytt? Markera med askfärg i din papegojagrön hårfärg.

9. Mörk och Ljus Ombre

Här ger jag dig ett annat bra exempel på mörkgrön hårfärg med alltid favorit ombre-effekten. Hennes hår är långt och färgen är inte särskilt mörk. Det hade lite ljusstyrka lagt till den. Detta kommer att ge lite strålning till hela ditt utseende.

10. Fairytale Green

Detta är kombinationen av två fantasifärger som är gjorda för att ge dig större än livet. Det finns en kombination av smaragdgrön och ljusgrön för att skapa en vacker ombreffekt. Den mörkare skuggan här hålls för hårets röda del, och ändarna är för de ljusare nyanserna som skapar bra magi.

11. Blå grönt hårfärg

Vi har nu en annan hårfärg som visar den fantastiska effekten som blå och grön hårfärg har. Håret är långt vilket är bra eftersom du har mer utrymme för att se emulgeringen av färgerna. Frisyren flyter med färgerna. Att lägga på körsbären på kakan är den lilla strimmen av brunt hår förutom flätan. Spelar du med färger ser du?

12. Kort och stark

Frisyren är den korta pixie cuten med micro-blunt bangs. Vi är här för att inte prata om frisyren men om den supera, fantastiska ljusgröna hårfärgen som alltid tar mig närmare Mother Nature. Messinessen visar mer av det naturliga tillståndet.

13. Nyanser av grönt

Låt mörkgrön hårfärg färg blanda med din naturliga svarta hårfärg. Jag har liknande mörk hårfärg och seriöst tänker jag på att få denna stil. Färgen har inte skapat en stor variation i utseendet men har lagt till en fin subtil effekt för att ge dig en liten makeover.

14. Parrot Green Hair

Spela med nyanser av grön hårfärg för att återigen få ut en annan fantastisk ombrehårseffekt. Om du vill gå för sådan hårfärg bör du bleka ditt hår vilket innebär näring och korrekt vård är ett måste. Om du inte har tid att ta hand om ditt hår, spara dig själv och ditt hår. Men om du begår, gå bra för det.

15. Avril Green

Vem bättre att visa dig hur man rockar grön hårfärg punk stil än Avril Lavigne? Vad som blir bättre med hennes musik är hennes fantastiska hårfärg. Hon går för en enkel frisyr, men hennes val av gröna höjdpunkter (ljusgrön) ger oss all tillfredsställelse.

16. Bourgogne och grönt hår

Varför färgar burgunderfärg över ditt redan gröna hår om du kan skapa ett så bra utseende? Detta är en kombination av färger som finns i bitar på olika delar av håret. Håret är bundet i en toppknut för att visa färgerna.

17. Enkelt

För tjejerna som har långt hår och är inte säkra på den tillfälliga hårfärgen, kan du alltid gå till den klassiska ombrehårseffekten med grönt hårfärg. Låt vinden flöda och alltid ha en bra hårdag.

18. Skogsprinsessan

Om du vill känna dig som djungelens drottning varje dag, gå till det här skogsgröna hårfärgen. För att lägga till mer i drottningsvibbarna, få dig löst bundna fishtail flätor och lägg till några vackra tillbehör.

19. Parrot Green

Det här är en annan medellång frisyr som visar hårfärg än vad du behöver mycket mage att dra. Vi har en av de ljusaste nyanserna av grönt och mörkt grönt hårfärg vid rötterna som spelar för att ge dig en subtil ombreffekt.

20. Grön vinklad

Ge ditt hår en grön behandling med mörkgrön hårfärg. För flickor med kort hår kan du vinkla det åt sidan och ha kul. Låt resten av världen prata om ditt fantastiska hår.

21. Grön för blondinen

Detta är en vacker nyans av grön som blandar vackert med blondans ljusaste nyans. Hårfärgen är en av de unika färgerna jag har sett. Du behöver en viss nyans av hårfärg för att uppnå en sådan prestation.

22. Grön och Blondin

För de som är välsignade med blond hårfärg har du ett annat alternativ som håller både hårfärgen på ditt huvud. Du kan färga hårets främre del med grönt hårfärg och lämna resten blondin för att skapa en slags horisontell ombreffekt.

23. Matcha färgen

Om du har en favorit byxa eller en huva, varför inte matcha med dessa färger. Din favorithatt eller huva kan sedan användas som hårtillbehör. När det gäller hårfärgen kan vi se att detta är den ljusaste nyansen av det gröna hårfärgen,

24. Grön blommaffekt

För mig ser blommorna i den här bilden ut som tekniken. Men, om du vill skildra naturen i det naturliga tillståndet, kan du visa att ditt hår kan blomma blommor. Få dig den här snygga nyansen av grön (jag talar om skuggan) och lägg till lite solrosor.

25. Retro Green

Frisyren tar mig tillbaka i tiden. De svagt krullade hårsträngarna fram och voluminösa lockar överallt är underbara. Vad håller det modernt och höftigt är den gröna hårfärgen som du bör överväga att få.

26. Du vet vad jag pratar om.

Du vet alla vad dödarna ser ut. Få dig det här utmärkta mördarutseendet. Om du älskar kroppskonst och har sådana tatueringar, vet du vilken hårfärg som går med utseendet? GREEN OBVIOUSLY! Ljusgrön är färgen för att lägga till lite glöd till din mörka temaklädsel och stil.

27. Nästan Svart

Det gröna hårfärg som används här är nästan svart, så jag ser inte stor skillnad med den naturliga hårfärgen. Färgen här lägger till mycket glans till hela håret och skapar också en vacker och subtil ombrehårseffekt.

28. I order eller omvänd?

Välj en?
Grönt hår klump i mitten eller sidorna?
Jag säger prova dem båda.
Om du går till sidorna, flät håret i mellan för att dra in mer fokus, men om du går för en stor bit av ljust grönt hår i mitten, låt det vara.

29. Ljusare nyanser

Jag tror att vi behöver en docka med denna hårfärg eftersom det här är super sött. De två bun frisyren är gjord för att se dig attraktiv och naturligtvis att hålla håret borta från ditt ansikte. Annat än det, titta på papegojan grön, och smaragdgröna färger fungerar i det håret.

30. Omvänd grön ombre

Vi har här tre nyanser av grönt arbete för att ge dig en motsatt ombre hår effekt. Låsens botten är färgad med ljusa papegojagrön hårfärg, och kanterna spelas med en ljus yta och några askfärger också.

31. Emerald Ombre Effekt

Om du älskar smaragd borde du få lite av den färgen i ditt hår också. Låt ditt långa hår flöda med några färger, och du kan alltid behålla en subtil ombrehårseffekt.

32. Grönare ljusare

Personligen skulle jag inte gå för hårfärgen men jag menar att om du är uppe för neon nyanser kan du gå för den här gröna. Det här är en färg som du måste vara säker på innan du ens försöker försöka. Om du är säker på det, gå till en hårfärg som kommer att glöda i mörkret.

33. Gult och grönt hårfärg

Använd krullarna du har en fördel och gå för nyanser som är bortom någons fantasi. Spela med nyanser av gult och ljusgrönt för att välkomna de ljusare årstiderna i ditt liv. Krullarna är en extra fördel för en sådan kombination av grönt hårfärg.

34. Lag av grönt

Den gröna hårfärgen här går med sin naturliga hudton. Det är därför hon kan dra av den här färgen. Annat än denna djärva gröna färg, vad är helt annorlunda om detta är hennes frisyr. Hon har spelat med lager, bullar och flätor.

35. Pixie Green

Pixie frisyr i mörkgrön hårfärg ser ännu bättre ut. Hon ser fenomenal ut. Pixlarnas lockar är vackra att se. Färgen bra, jag har visat dig tillräckligt för att säga att grönt hårfärg är värt det.

36. Ljusgrön Ombre

Om du har en medellång hårfärg och naturlig ljusskugga som din hårfärg, ge dig själv en paus. Bli av med de tråkiga färgerna och välj nyanser som förändrar ditt utseende helt. Hon går för grön som faller ljus på håret. Lägger en subtil effekt, hon går för en mörk basfärg.

37. Gullig Grön

Mörkgröna färger kan användas för att definiera din cuteness. Du måste spela med din frisyr för att få en sådan titt. Hennes hår är kort med en sidodel, och grönt hårfärg bidrar till effekten och skapar en vacker färgkombination.

38. A-linje Green

Lilla lockar ser fantastiskt ut i A-line bob cut. Det som lägger mer till sin skönhet är den mörkgröna hårfärgen. Den gröna hårfärgen är inte mörkare än hennes naturliga hårfärg vilket ger en glänsande effekt.

39. Höjdpunkter i Green

Om du går till höjdpunkter behöver du inte bara välja från en nyans. Du har en hel palett att välja. Även för en sådan hårfärg behöver du balayage och lite tid att spara. Men det är allt värt det, tror du inte det? Det lägger till en dimension i ditt annars tråkiga hår.

40. Ombre

Välj nyanser av grönt för att skapa en magnifik grön hår ombre effekt. Det mörka håret hålls vid det är i rötterna. För mitten av axeln går vi för en mörkare nyans som ligger närmare din naturliga hårfärg. För ändarna, välj den snyggaste. Allt skapar något fantastiskt.

41. Smaragdgrön

Den smaragdgröna hårfärgen är verkligen en pärla. Titta på skenet som ger ditt hår. Om du går för en kantig, punky look, kan du se att det här är hårfärgen som kommer att komplimangera hela ditt utseende och din outfit.

42. Söt och t

Endast grön hårfärg kan göra att du ser söt och ut samtidigt. Denna hårfärg är för tjejerna som har en ljus hudton. Du kan gå för denna pastellfärg om du inte är för lavendelfärgen som är populär idag.

43. Höjdpunkter i Green

Att uppnå detta utseende handlar om att använda nyanser av grön färg som naturen gör. Om du tittar på löven ordentligt ser du de gröna ljusare nyanserna på de övre skikten och desto mörkare vid basen. Detta ger en glans. Gå med denna formel för ditt hår också.

44. Blågrön hårfärg

En blandning av blått och grönt hårfärg kan ge en ny atmosfär till ditt mörka raka hår. Även din hästsvansljus ser upp ljuset med sådan hårfärg. Du borde försöka detta, lita på mig.

45. Dark Green Bang

Mörkgröna hårfärger ser fantastiskt ut på en rättvis hudton. Hennes frisyr behövde det mörka gröna hårfärgen. Denna nyans av grönt färgämne är en annan av mina favoriter. Särskilt omnämnande till de drop-dead vackra ögonen.

46. ​​Bluish Hue

Blågrön hårfärg är en annan populär hårfärg denna säsong. Och varför skulle det inte vara? Det är fantastiskt. Färgerna är en kombination av varma och varma nyanser samtidigt. Neutral? Nej. De existerar tillsammans.

47. Subtil och mjuk

Annat än det vackra ögat sminkar, vad stöldar showen är blandningen av grön nyans med den blonda hårfärgen. Hårfärgen är fantastisk. Det finns ingen dramatisk effekt av grön färg men det fungerar på ett sådant sätt att det kan dras av på kontoret också.

48. Ombre

Här visar jag dig trollkransen och grön, IGEN! Ombre effekten här är en annan behandling för ögonen. Denna frisyr och färg går på mina samlingar.

49. Bright Ombre

För en annan dynamisk hårfärg måste du kunna leka med färger. Se hur nyanser av grön används för att skapa den fantastiska ombreffekten. Basen hålls naturligt mörk och ändarna spelas med mörka och ljusa gröna hårfärger. Balayage tekniken är vad du behöver för sådan hårfärg.

50. Naturens färger

Dessa är färger från pastellpaletten. Pastellfärger är mycket svåra att bära och kräver mycket mod. Hårfärgen här är en blandning av grönt och gult. Frisyren är lika unik som den tvåknutna halvbullen.

51. Höjdpunkter och Ombre

Den gröna hårfärgen här kan visa upp ditt hår som ett naturligt vattenfall. Titta på hur färgerna flyter, mörkt vid rötterna, lättare midshaft och de lättaste i ändarna. Den tillförda effekten är de små krullarna, som alla älskar.

52. Stå rakt

Detta är ett annat sätt att använda nyanser av grönt i hårfärgen. Om du har valt den gröna nyans du gillar, färga du hela håret med den hårfärgen. För skojs skull kan du måla en bit hår i mitten en annan nyans.

53.

Gå för en hel hårfärg om du är säker på den gröna skuggan du vill ha. Den mörkgröna hårfärgen ger ett friskt skogsutseende som fungerar bra med all svart outfit. Du vet vad som fungerar med alla röda läppar i svart outfit.

54. Henna Green

Om du är en fan av Henna gröna färg som jag är, kommer du inte att tänka två gånger om att få det. När du har sett den här bilden kommer du inte ens vänta längre. Gå vidare, boka det avtalet, spara den här bilden och gå till din frisersalong.

55. Princess Green

Inte alla prinsessor vill ha vackra, vackra saker? Eller inte varje tjej är gjord av vackra saker. Du är en prinsessa, och du måste få dig den färg du vill ha. Gå för mörkgrön hårfärg eller en ljus. Gå med smaragd eller skog eller papegoja eller ombre effekt. Darling, du är och alltid kommer att bli en prinsessa. Å nej. Du är och kommer alltid att vara en drottning.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More