73 Extraordinära Sjöjungfrun Frisyrer som kommer att vända huvuden

43

Varje personlighet har en sjöjungfrun-frisyr gjord för dem. En behandling för ögonen, sjöjungfruhår, kan ha kontrasterande nyanser eller liknande nyanser.
Vill du se mjuka och ljusa versioner av sjöjungfrunhår? Vi har några få iögonfallande sjöjungfruhårigheter för dig.

1. Mermaid Splashed

Skaffa dig en sjöjungfru stänkt hår! Blek ditt hår blond och balayage ändarna med en blandning av mörkblå och lila färg.

2. Mjuka nyanser

De mjuka pastellfärgerna gör denna frisyr så trendig och klar. Det slutliga utseendet ger en illusion av flera nyanser, men denna stil är en blandning av rosa, blått och gult. Frisyren komplimangerar de olika nyanserna med sina få snoddar. En sjöjungfrun frisyr för en sjöjungfrun hårfärg.

3. Rainbow Blonde

Färgerna ser ut som om de är blyertsfärgade i det underbara långa blonda håret. Blandningen av grön, rosa, lila och gul sträcker sig som ett vackert vattenfall. Den knutna halvan bun komplimangerar det vågiga håret. En frisyr för sommaren då kan du flauta på stranden.

4. Blå Cotton Candy

Ett rostig lockigt hår med en isblå pastellfärg ser så fräsch och cool ut på sommaren.

5. Neon Rainbow

Dessa hårfärger kan lysa i mörkret. Sådana dramatiska regnbågsfärger kräver engagemang och måste också bibehållas för att färgerna ska vara ljusa. Användning av så många färger gör detta regnbågshår glänsande.

6. Aqua Berry

Trenden med sjöjungfruhår verkar öka mycket. Aqua berryfärgen uppnås med en blandning av kricka vid basen och havet grön i ändarna. Flätorna tycks föra ut färgen mer.

7. Mermaid flätad

De ljusare nyanserna av lila och grå används som hårfärgerna. Denna fantastiska sjöjungfrun fläta väljer för frisyren för att avsluta utseendet.

8. Grön, Blå & Lila

Om du älskar de kallare nyanserna kan du använda balayage tekniken och färga håret med en blandning av blått, lila och grönt. Curls, behöver jag säga något om det?

9. Bun Lilac

Lägg till krydda i din mångfärgade hårfärg med en snygg mermaidbulle.

10. Marinfärger

För en saga frisyr, färga ditt hår med en kombination av blått, rosa, grönt, lila och violett och utforma det i exotiska flätor.

11. Pastellfärgad

Balayage ditt hår vit en blandning av lila, blå, rosa, brun och gul färg för att skapa en regnbågseffekt på ditt hår. Den halva bun frisyren gör att färgerna har en slät effekt.

12. Unicorn Hair

För detta unicornhår blanda platina och pastellblå och lila. Var den mytiska representanten för land.

13. Bun, Straight eller Braids?

Din sjöjungfrun hårfärger ser fantastiskt ut med flätor eller bollar för frisyren. Det ser fantastiskt ut, även utan stil.

14. Frizzy Green

Frizzy grönt hår med lockar ser dödsdöda vackert ut.

15. Mjukt lila

Vill du ha en vacker sjöjungfrun hårfärg? Skapa en kraftfull blandning av rosa hårfärg för en mjuk lila. Blanda ljusa och ljusa nyanser av rosa, för att skapa en magnifik, lila mermaidhårfärg.

16. Swamped Green

Detta är ett enkelt sätt att krydda din vanliga blondin med två eller flera nyanser av grönt. Du kan färga ändarna grönt och markera några avsnitt. För ett mer avslutande utseende, fläta din markerade gröna bit av hår.

17. Chunky Highlights

Markera bitar av ditt hår med blått, vitt och grått för en funky look.

18. Orangisk havsfröhår

För sjöjungfruhår kan du använda maximal orangefärgad färg med gröna och blåaktiga ändar. En exotisk frisyr kan bara komplimera dina hårfärger.

19. Flera Braid Mermaid Hair

Du kan välja något fint och mjukt, du kan få dig en komplett vit hårfärg. Lägg till en ny dimension med flera flätor och en hästsvans, voila en perfekt frisyr för stranden shenanigans.

20. Brown & Green

Mermaid ditt vanliga bruna hår med höjdpunkter i grönt och döende ändarna grön.

21. Virvlar och höjdpunkter

Ge dig själv en sjöjungfrun behandla med under blå och lila höjdpunkter. Curl dina ändar med en blond bas.

22. Vågor av havet

Du kan använda dynamiska färger på havsvågorna för dina hårvågor.

23. Nyanser av grön

För din korta lockiga frisyr kan du stile den med blå, grön och lila färger.

24. Mermaid Ombre

Du kan skapa en omvänd effekt med mermaidfärger som blå, grön och lila. Lägg till ett unikt vackert hår tillbehör och fläta dina lås.

25. Tillbehör för sjöjungfruhår

Mermaid hårfärger ser fantastiskt ut med flätor och tillbehör. Se till att du får rätt tillbehör. Pärlor, kanske, för den verkliga havsupplevelsen.

26. Blues

För de tjejer som älskar blues för musik, varför inte blues för ditt hår? Färga håret blått och markera dina hårsträngar nära ansiktet och slutar.

27. Solnedgång för sjöjungfruhår

För en ljus solig effekt på ditt hår kan du använda eldiga färger som röd, orange och gul. Röd, gul och orange kan också skapa en fantastisk ombre-effekt.

28. Grön & Blå

För saga effekt på ditt hår och prinsessa-liknande känner färg ditt hår med blått och lila. Få dig en Disney prinsessa frisyr för körsbären på tårtan.

29. Mermaid Brown

Skapa en sjöjungfrun fläta för ditt bruna hår för att ge dig en sjöjungfrun som känsla.

30. Kort sjöjungfruhår

Havfruhår kan också fungera för korta hårklippningar. Det kan se snyggt och väldigt t. Spela med havsfärgerna. brud!

31. Grön för längder

Vill du visa din kärlek till naturen?
Varför färga inte ditt hår grönt?
Du kan välja två nyanser där du kan använda en mörkgrön på toppen, och för ändarna kan du hålla dig till ljusgrön.

32. Curled Ombre

Älskar ditt långa hår! Lägg till krydda med det med curls och grön sjöjungfru ombre.

33. Ombre & Havfrue

Rosa, blå och blond skapar en fantastisk ombreffekt. Curls är alla våra favoriter, eller hur?

34. Exotisk Blå

Jag älskar den här blåskärmen. Exotisk frisyr för exotisk sjöjungfruhår med bara en nyans av blått ser otroligt ut.

35. Underbelysning

Användning av två nyanser av blått med kikar en boo lila under det första lagret av blondiner, ett ord WOW!

36. Unicorn Blue

För flickorna som har mörka hårfärger kan du färga dina ändar pastellblå för unicorn frisyr. En mystisk hårfärg för landet.

37. Färgglada Bomullsgodis

För ett bomullslikthår kan du leka med rosa, blå, neon grön och gul färg. Styr vibrations och skugga och stick ut.

38. Långblå vågor

Långa vågor är allas favorit. För de tjejer som älskar havsfärger och ombre effekt kan du använda mörkblå för dina ändamål. Blåen blandar otroligt bra med blondinen. Få dig en dramatisk och levande blå frisyr.

39. Sandy Art

Braid ditt sandiga hår regnbågshår, älskar!

40. Färger och längd

Du behöver inte blanda matcha hårfärger för en sjöjungfrunseffekt. Du kan använda olika färger för olika längder för att skapa en regnbågseffekt.

41. Vibrant & Pastel

Använd pastellblå och grön med rosa höjdpunkter för en levande sjöjungfrunseffekt.

42. Hidden Rainbow

För naturliga blondiner kan du skapa en dold regnbågseffekt på ditt hår. Se till att din dominerande hårfärg är orange och lägg till grön, blå och rosa för en regnbågseffekt.

43. VIBGYOR

Om du vill ha regnbågeinspirerat hår, välj fyra till sex färger. Ordna dem och tvätta sedan ditt hår med olika färger. Blanda nyanser för att hålla dina övergångar perfekta.

44. Icy Blue Ombre

Om du inte vill ha rosa eller lila hår, men vill ändå prova pastellhår, kan du välja lavendel och blå. Lavendel och pastellblandning utan att ge en slående kontrast. Var Elsa!

45. Under blå

Under blå färger kan du ge dig en levande look som du alltid letat efter. Curl dina ändar och färga det med olika nyanser av blått. En sjöstjärna (inte äkta, men) lägger en fin touch till detta sjöjungfrunhår.

46. ​​Hjärtstoner

Om du älskar romantiska och söta frisyrer väljer du persika och rosa nyanser som går vackert med blondin. Du kan välja mjuka krullar och rosetter för din frisyr.

47. Brown Ombre

Du kan skapa en ombreffekt o ditt mörka svarta hår med olika nyanser av brunt. Spice upp ditt annars tråkiga svarta hår med den underbara ombre-effekten.

48. Rökt neon

För ett futuristiskt utseende, färga ditt hårgrå och använd endast neonhöjdpunkter i mitten och underskott. Curls kan ta fram dessa höjdpunkter.

49. Hav färgat

Du behöver inte färg ditt hår hela vägen för att uppnå sjöjungfrun. Du kan visa din kantiga sida genom att bara tvätta dina ändar. Blå och nyanser kan vara ett av dina val.

50. Maroon Dipped

Havfruhår ger dig friheten att visa din mörka sida, vilda sidan eller din söta sida. Var dig själv. Visa världen vad du vill! Platina basfärg med mörkröda ändar är en av mina favoriter.

51. Rainbow Candy

Vet inte vilken färg du vill välja för ditt hår? Här är en tanke. Varför inte välja dem alla? Välj bara de färger som passar din hudton det bästa. Alternativen är då gränslösa från pastell, neon och mer. Höjdpunkterna kan ta fram det bästa i dina flätor.

52. Grå själar

Mermaid hårfärger handlar inte bara om solsken och regnbågar. De kan också vara en reflektion av grungy själar. Du kan färga dina rötter en mörk färg och färga olika hårstrålar med lila och rosa. Du kan färga din slutgrå. För att avsluta utseendet, krulla ditt hår i mitten men lämna ändarna raka.

53. Röd volym

Jag trodde att det här håret bara fanns i fantasier. Blandningen av pulserande orange och mörkröd är perfekt. Se till att du har orange övergångar runt ditt ansikte för att ta fram dina vackra ögon.

54. Rosa Mermaid Hair

Om du vill ha en mer feminin touch för ditt sjöjungfruhår, kan du använda olika nyanser av rosa. Mörk på toppen och lättare i ändarna för ombre effekten, förstås.

55. Flätad Blå

Lämna din basfärg blond och färga dina ändar blått och lila. Du kan också lägga till rosa höjdpunkter. En halv flätad ger dig ett sagolikt utseende.

56. Flätor för en krona

En rödaktig ombre effekt ser fantastiskt ut med flätor som vrids runt som en krona på huvudet. En förlängning av blått kan inte gå fel med det här utseendet.

57. Flätor eller krullar?

Grön, grå, lila och blå färger kan skapa magi. Skapa magi på ditt hår. Ge dig själv en sjöjungfru makeover med flätor eller lockar för frisyren.

58. Ombre-d Green

För en lång hår och nyfiken hår nybörjare, kan du hålla dina basfärger mörka och låt resten av håret spela med ljusare och mest ljusa färger. Du kan välja vilken färg som helst, men grönt skulle vara mitt val. Bli grön!

59. Färgat Armband

Mermaid frisyrer låter dig spela med färger. Dessa färgade trådar blir dina tillbehör. Alla hårklippningar blir extra vackra. Även en flätad updo kommer aldrig att vara densamma.

60. Pastell

#love_for_retro_curls
Ja, vi älskar alla retrokrullar, men för att få det att se ut AMAZING, färg det med pastellfärgat lila med en grå nyans. För höjdpunkterna kan du använda mjuk aqua färg. Du behöver först applicera lila och lämna bitar av hår för att göra det blått efteråt. Du behöver inte använda folie medan du färgar håret.

61. Frossen Kärlek

Blå, rosa och lila med exotisk frisyr, varför inte? Det ser fantastiskt ut med en svart tank top.

62. Levande

För att uppnå detta dynamiska utseende måste du gå till en salong. Varje bit av hår behandlas med olika färger och bibehåller en mörk basfärg. Du behöver inte alltid använda de färger som är vanliga. Var unik och djärv, kärlek.

63. Sea Green & Cream

Markera bitar av ditt hår med havsgrön färg för din vita blonda. Detta är utseendet för dig för ett subtilt sjöjungfrunhår.

64. Grape Ombre

Få dig din personliga omvänd effekt med hjälp av sjöjungfrufärgorna lila och blå. Håll din basfärg blond och använd mörk lila färg för ändarna. Braid ditt hår och bära det som en krona.

65. Blå & Flätor

Kort hårskärning med sidoklingor ser fantastiskt ut med olika nyanser av blått. Du kan också skapa en subtil ombre effekt också.

66. Rainbow Colors

Du kan använda många färger för att skapa ett pulserande sjöjungfrunhår. De dominerande nyanserna för sådan hårfärg är blå, rosa och guldbrun. För denna livfulla hårfärg, skulle jag rekommendera dig att välja en balayage färgteknik. Det kommer att göra det mer naturligt. För stylingdelen skulle ett lagskikt komplettera dina texturer.

67. Girlytoner

Om du är modig nog, färga håret med vibrerande rosa, lila och grön. Välj din smink och tillbehör för att vara en stjärna.

68. Blyertsfärger

Jag skulle älska att springa runt underlandet med dessa hårfärger. Allt som görs för att uppnå detta utseende är det som gör det så underbart. Vågorna och färgerna passar perfekt. Basen är mörkad till blå, och sedan används ljusare nyanser som en kontrast. De gråa ändarna är det som gör den här utseendet komplett. Vi vet alla hur varje färg går med grå.
PS Inte för DIY!

69. Skyens färger

Jag älskar himmelens färger. Gör du?
Om du gör varför, reflektera inte din kärlek för de färgerna på ditt hår?

70. Swirl of Colors

Ge ditt hår en godisliknande touch. Spela med livfulla och ljusa hårfärger med rosa som dominerande hårfärg. Strejker av gult, lila, grönt och blått skapar en vacker regnbåge look. En vacker och blank läppstift komplimangerar dessa funky hårfärger.

Mermaid ditt hår och vara den mystiska varelsen av land eller hav. Det är ditt val, kära!
Skapa magi vart du än går, älskar.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More