76 Bästa African Braids för svarta kvinnor

42

Hej tjejer! Vi är tillbaka igen.

Vi hoppas att du är bra!

Gissa vad vi har kommit med! Visst afrikanska flätor!

Afrikanska flätor är perfekta frisyr. Det har en stor värld att undra!

Tidigare var det en del av den afrikanska kulturen, den har en lång och mycket meningsfull historia. I Afrika är flätor den unika n att identifiera stammen. En av de mycket värdefulla betydelserna av afrikanska flätor är att det hjälper till att upprätta ett band av vänskap och brödraskap bland medlemmar i en stam.

Du måste undra vad det egentligen betyder och varför det kallas afrikanska flätor?

Inga problem! Du hittar olika slags villkor om du bara surfar på afrikanska flätor. Afrikanska flätor för barn, afrikanska flätor för flickor, afrikanska flätor för kvinnor, afrikanska flätor för kvinnor över 50 år, festliga afrikanska flätor är få att namnge.

Håret själv har en väldigt djup kärna; Om en kvinna har tjockt hår, kommer hon att ha många barn, gårdar och kommer att vara rik.

Nu kan du relatera denna mening till ditt liv också. Det är väldigt intressant att rocka om dig själv om du kommer att vara rik i en nära framtid!

Även om afrikanska flätor är den obetydliga delen av afrikansk kultur, är det idag en fråga om världsomspännande mode. Varje tjej och kvinna, oavsett ålder, ras och stam, älskar att bära. Nu hör det inte bara till afrikansk kultur.

Med fokus på detta faktum har vi kommit med magiska afrikanska flätor för denna vecka. Du kan träna dem för att få världsomspännande vänskap och brödraskap. Bär det när du vill ändra ditt utseende från söt till djärv till ceremoniell till brud till klassiker.

Om du är upptagen och inte har mycket tid att dekorera ditt hår. Afrikanska flätor kan vara den perfekta lösningen; de varar i veckor.

1 Elegant Updo

afrikanska flätor

Denna eleganta afrikanska updo använder många mönster för att skapa jumbo updo bun som innehåller kreativ konst.

2 Tjock Flätad fri fall

Vill du uppnå vintageutseende? Här är tjock svart flätor frisyr!

3 Creative Braids

Låt oss vara kreativa och ha vår vunna stil!

4 franska uppdateringar

Detta är snyggare och mer konstnärligt än någon annan afrikansk flätad frisyr. Du kan få det till ceremoniella tillfällen. Lägg till höjdpunkt för att skapa anständig smak.

Fet fällning

Tjejer ser inte hårda ut, de ser djärva och fantastiska ut med afrikanska flätor. ditt färgval ger en viss mening om naturen. Hår med vit färg är mer ögonkachning.

Festliga briads

Har jag inte nämnt att varje afrikansk fläta är kulturellt kopplad? Detta är en annan festlig flätor och jag vet att jag är kär i den. Inget problem! Du kan också bära detta till dig själv som en global bosatt i Afrika. Ja, det är en bra idé.

African Braids för långt hår

Wow! Vilken vacker frisyr det är och ja, här är fantastiska afrikanska flätor för flickor.

Flätad hästsvans

Det har ett extraordinärt överklagande att raka runt och det finns fortfarande flätat hästsvans hängande på ryggen. När du dansar skapar det rytm tillsammans med den traditionella musiken.

Afrikanska flätor för flickor

Naturligt lockigt hår är den stora fördelen för afrikanska flätor att skapa. Design ditt hår artistiskt för att ha söt look. När allt kommer omkring handlar det om frisyr som gör att du ser fabolous ut.

Boxad Flätad frisyr

Om du någonsin tror på förekomsten av perfektion, kommer den bara med en rik look och detta rika utseende kommer med afrikanska flätor. Så kompromissa aldrig för en frisyr.

Afrikanska flätor för flickor

Tjejer ser väldigt vackert ut när de blir tonåring. De verkar mycket mer attraktiva om de bär glamorös afrikansk frisyr så här.

Lång flätad frisyr

ditt hår kan sova med dig, äta med dig, skratta med dig och dansa med dig om du ger dem liv. Ge livet till håret? På vilket sätt? Afrikansk flätad frisyr är en teknik bland många.

African Braid för tjejer

Långt flätat hår är alltid efterfrågan på tjejer och pojkar i århundraden. Det är fantastiskt att ha det på egen hand och att se för andra.

Box Flätor

Super fet frisyr ger dig perfektion! Ta den på din sida för att göra underbara och visa upp ditt vackra ansikte.

Fishbone flätor

Ingen tvekan! Du har haft franska flätor i otaliga tider. Men tanken att göra den mer attraktiv och kreativ är mindre vanligt. Fishbone franska flätor är vad vi har kommit med i sommar för att få dig att se elegant och mystisk ut.

Bun Style

Varför hur kvinnor älskar att ha den super bulle? När jag ställer denna fråga ger nästan alla människor samma svar, “eftersom kvinnor ser super sofistikerade ut med updo-bunten”. Min forskning är nästan falsk men din frisyr är verklig.

Afrikansk fläta för tunt hår

Oavsett om du har mager hår. Afrikanska flätor är alltid afrikanska flätor. du ser vacker och fantastisk ut.

Bruna flätor

Wow! Detta letade jag efter länge. Jag ska bära den och handla i centrum. Alla människor “WOW” mig! Då ska jag le tillbaka och fortsätta min resa.

Långa flätor

Bruna långa flätor ger dig ett t utseende.

Unika flätor

Har du någon aning om vilken reporter som tog med oss? Frisyr nyheter! Läs dagens höjdpunkt, flickor är kända för styling hår! Varje gång de dyker upp med en annan frisyr i centrum. Dessa bilder skulle inte vara här om det här var falska nyheter.

Bridal Bun

Herregud! Vilket bröllopsbunke När du bor hos din brudgum, faller alla ögon på din frisyr! Du ser så naturlig och delikat ut.

Gyllene låga bulle

Det här är inte bara en vanlig bulle. Den gyllene låga bullen är mycket sofistikerad och rik. Bär den med dina traditionella kläder, du får en gudinnaliknande look.

Naturligtvis grön

Den här tjejen har en annan historia. En dag vaknar hon att hitta hennes hår grönt! Hon vrider den på ett afrikansk sätt. då applicerar hon röd läppstift och gyllene tillbehör och går runt. Det här är bara en historia. Du måste göra det riktigt att hända.

sidofasade flänsar

Hon är en liten flicka men hennes frisyr är fantastiskt bra. Ge din tjej en vuxen look med den långa rutan flätad frisyr.

Blandad stil

Vad händer om du vill ha flätor med mikroflätorna för att sluta? Hur som helst, det är lika enkelt som någon annan frisyr. Allt du behöver är din önskan.

Svart är vackert

Svart outfit! Svart hudton! Svarta hår flätor! Svarta är fantastiska.

Long Side Braids

Bli inspirerad för att få framgång. Din inspiration är vår värdighet.

Long Box flätor

Om du någonsin designar ditt hår, ger det dig en poetisk rättvisa. Andra följer dig.

Fantastiska flätor med tillbehör

Enkel frisyr ger dig en enkel titt! Snygg frisör hjälper dig att vinna ett vackert utseende. Vilken föredrar du? Ingen tvekan, fantastisk en. Glöm inte att tillbehör är obligatoriska.

Svart + Lila flätning

Det finns ett alternativ för färg; du kan ha alla svarta flätor eller svarta + lila flätor. Resultatet är samma; du ser enkel och elegant ut.

Svart flätad hästsvans

Det kommer vara lätt för dig att hantera hästsvans i jämförelse med frisyr flätad frisyr. Om du ska ha upptagen schema och inte kan leka med ditt hår väljer du hästsvans.

Två enkla bullar

Bob med två små bun frisyrer är lämplig för tonårsflickor. De ser söta och självsäkra ut. Det är vad de behöver för deras åldersgrupp.

Korta flätor

Detta är ett annat val för tonårsflickor.

Svart lock på svarta flätor

Ingen tvekan! Det är en iögonfallande stil. Tänker du ha medelstora boxflätor? Detta kan vara den fantastiska idén för dig att få perfektion.

Curly hästsvans

bär av axelbrunt outfit, med svarta flätor med guldkrull är en fantastisk idé att få dig att sticka ut. Mode är den enda n för att locka uppmärksamhet hos andra som leder dig till populariteten.

gudinna flätor

Det är ett annat namn är tillbaka till front updo frisyr att följa trenden i 2019. Mode är för fantastiska tjejer. En folkmassa står för dem som följer mode.

Elegant Updo

När du ser den här bilden tycker du att det här inte är vardagligt utan det är gjord för speciella evenemang. Ja, ditt antagande blir aldrig fel. Elegant updo passar mer för att delta i ceremonin.

Två sofistikerade bullar

är du galen? du har redan vänt 20 men vill ändå ha två bröd på din sida! Inget problem. Två bullar passar dig så mycket som det passar till små tjejer. Var bara säker på din egen stil.

Markerade rutan flätor

Om du bara klarar det kommer det att trunas ut för att vara ädelstenen i din personlighet. Det gör att du ser sofistikerad ut. Lägg till lite höjdpunkt för att ge anständig smak.

Jag har inget ord att förklara denna stil. Om du har snälla dela med mig dina ord. Jag skulle gärna höra dig.

Mohawk Dreadlocks

WOW! Vilken bild med dreadsna. Hon är perfekt på egen hand.Detta är anledningen till att människor älskar afrikansk frisyr. Det ger dig ett fantastiskt utseende.

Naturligtvis curl

Ibland är det naturlig att ha naturlig kröning. Du kan bara lämna det själv och ge publiken ett underbart utseende. Om du har naturligt locket hår, försök med denna idé.

Micro flätor med hästsvans

De är enkla. De är jättebra. Med kombinationen av enkel och stor kommer perfektion. Fira ditt bröllopsdag med denna eleganta frisyr eller det är perfekt att gå till den lediga händelsen.

Kuslig afrikansk frisyr

Kan någon berätta för mig varför hon väljer den här frisyren? Eftersom det passar hennes personlighet. En frisyr är lätt att ha och hantera. Tjejer kommer med speciellt när de inte har tid att göra någon annan stil.

Mohawk Curl

Om du vill ha en djärv och inspirerande frisyr kan det ge dig en annan smak. Det gör att du ser sensuell och ut.

Söta flätor

Småbarn kan inte välja på egen hand. Det är ditt ansvar att få dem att se söta och vackra med den bästa frisyren.

Long Blonde Box Flätor

Långa och färgglada flätor är tillräckligt för att du ska se perfekt elegant ut.

Lösa lockar med osynliga flätor

Tro mig. Du behöver inte tänka mycket om du uppträder med lös krull som bär blått outfit. Du ser vacker ut som du gör.

Partiella briads

Partiella flätor är gjorda för att få ett distinkt utseende. Om du är trött på flätor och tänker något annorlunda, prova det. Det ger dig en stor tillfredsställelse.

Glamorös frisyr

Centrala delade flätor

Det här är vad vi verkligen letade efter länge. Från det här ögonblicket kommer det att bli min stil. Hur är det med dig? Vilken stil kommer du att ha på dig för sommarens outfit? Glöm inte att skriva mig tillbaka!

Klassisk bulle

En klassisk bulle är hela tiden favorit frisyr som passar alla tjejer och kvinnor, det ger en vintage look. Se till att du har dekorerat din bulle med tillbehöret.

Ensidigt hängande flätor

Långa hängande flätor är alltid ett populärt val. Dessa ser stilfulla och stilfulla ut för alla evenemang. Tjejer älskar den här stilen, det är lätt att skapa och hantera.

Vågiga Cornrows

Flätor är vintergröna frisyr som passar för en dag in och ut.

Två flätor, alla lösa

Den här frisyren gör att du ser vacker ut. Bland lite färg för att göra ditt utseende mer attraktivt.

En sida

Detta glamorösa utseende uppnås av afrikanska flätor. Hantera den till sidan. Se till att du väljer tillbehör och outfit. Jag skulle säga en kontrastiv färg är bäst.

Dekorera ditt hår med röd halsduk

Enkelt är det bästa. Du behöver inte göra många fler saker för att dekorera ditt hår. Du kan ha en röd halsduk hemma. Placera halsduken på kronområdet och binda den till din rygg. Visa inte knuten. Sedan rocka med ditt naturliga hår.

Svart Bun, Röd Scarf

Här är en fantastisk och sofistikerad bulle som varje flicka drömmer om att ha innan de leder till ceremoniella händelsen. Detta är fantastiskt och rikt på egen hand.

Mager men elegant

Flätor är mer attraktiva när de är dekorerade med tillbehör.

Detta är en afrikansk

Vi är magnetiserade av afrikansk stil. Afrika är rikt. Afrika är unikt. Afrika är bra i frisyr.

Wavy Curl

Vågig curl är hela tiden trend. Partiella flätor på toppen är dock något unika att bara super tjejen vågar ha det. Brunt hår med rött outfit gör att du ser mer sofistikerad och intelligent ut.

färgglada pärlor

Om du vill ha en djärv och modig look, design ditt hår med hjälp av pärlor. Det gör att du ser väldigt fantastisk och levande ut.

Curly hästsvans

En hästsvans med partiella flätor är elegant och dekorativt. Det gör att du ser enkel och kreativ ut.

Rock On Side

Naturligtvis får du perfektion med svarta, glänsande lådor. Slösa inte bort din tid mycket att tänka över det. Ha en bra datortid!

Förtjusande Micro Braids

Människor som nämner cornrows är varumärket för Hip-Hop-kulturen. Jag skulle hellre säga att det är varumärket 2019 och populärt bland alla tullar. Du ser elegant ut. Du är söt. Du ser perfekt ut.

Bara du är

Honestl pratar, tjejer ser vackert ut med naturligt curl hari med liten bulle på toppen och sidan. Har du inte lockigt hår? Inga problem. Det finns många salonger där ute för att få ditt hår att se naturligt lockigt. Du behöver bara ha en passion för frisyr.

Fishbone cornrows med låg bulle

Detta är en festsäsong i mitt område. Måste du gå på fest också. Låt oss göra bulle tillsammans och gå party med ett vintageutseende.

Front stil

Hängande hår på pannan stöder mycket för att få henne att se fantastisk ut, Earing på öron och svart outfit stöder för att lägga till skönhet i ansiktet.

Sproty Frisyr

Det här är inte något som alla gillar att ha, men extraordinära tjejer gillar verkligen det. Det ser mer sportigt mindre flickaktigt ut.

Cornrows med Mohawk

Ibland har kort hår en extra kul. Du kan skapa din egen stil med den.

Underbar curl

Detta är en afrikansk stil som varje tjej vill ha det på sistone. Eftersom de är i uppdrag att vara en global medborgare. Försök; Afrikansk stil är din stil.

Totalt sett är det totalt sett! Jag hoppas att du gillar artikeln.

Har du valt någon av dem för den här veckan? Bra val! Denna frisyr gör att du ser elegant, sofistikerad, kreativ och intelligent ut. Allt i ett!

Se också till att du har en lämplig och kontrastig outfit och tillbehör. Dessa supportrar lägger till perfektion på dig.

Ha en bra tid framåt. Hejdå!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More