77 Fantastiska frisyrer med Bangs för 2019

46

Åren 2018 och 2019 har gått; Vi har 2019 här men den enda sak som inte verkar förändras genom åren är frisyrer med pärlor! Evig. De verkar ha varit populära sedan för alltid.

Jo, det är så av en anledning. En av de många, många (och jag menar många, litar på mig) är dess variation. Var det kort hår, långt hår, medelhår, tjockt hår, tunt hår, rakt hår eller lockigt hår, frisyrer med pärlor komplimanger alla. Du kan gå till hästsvans, flätor eller tvåsidiga flätor; Det finns oändliga fransar skära idéer för dig att välja. På grund av sin variation har vi också haft frisyren med bangs att få (väl redan uppnått) popularitet över hela världen. Tänk på det. Du hittar otroligt söta smällar i någon asiatisk tjej, men samtidigt ser det ut som om afrikansk amerikan slår av det också. Från Alaska till Nya Zeeland kan kvinnor över hela världen se fantastiskt ut i smällen. Men kom ihåg att det är ett knep för det.

Trick well är ditt ansikte form. Bangs har ett brett sortiment av variationer och var och en av de olika matcherna med ansiktsformen. Så innan du går för någon frisyr med smäll förstår du först och främst ditt ansiktsform.
Sätt upp allt håret i en hästsvans och titta på dig själv i spegeln. Se. När du har räkna ut din ansiktsform, är det dags för dig att hitta rätt stil med bangs.

1. Runda ansikte: Om du har en cirkulär ansiktsform ska du gå till sidoband eller stumma mikrofon.
2.Oval look: Om du har ett ovalt ansikte, väl då älskling är du välsignad. Du kan prova vilken stil som helst av fransar. Exakt vad som kommer att komplimera dig mest är, mjukade trubbiga smällar och medium smällar.
3. Kvadratiskt ansikte: För torgets ansikte, det som fungerar bäst är A-line bangs och långa, skiktade pärmar.
4. Hjärtansikte: För älsklingar med hjärtformat utseende, gå till babysäng eller halvmånehals.
5. Långt ansikte: Vinklade fransar och vuxna bollar fungerar bäst för långa ansikten.

Efter att ha hittat svaren på de flesta av dina frågor (jag hoppas), tycker jag att det är dags att se varför frisyrer med bangs är så trendiga.

1. Sida Sopa dina Bangs

Om du har ett fyrkantigt ansikte borde du gå efter en skiktsydd frisyr som mjuknar dina skarpa kanter. Nu för smällen, bra för ett fyrkantigt ansikte kan du gå till A-linje eller skiktade pärmar, men om dina skikt har försvagat sidorna kan du också gå till sidoslagna långa smällar.

2. Frisyrer med Bangs för lockigt hår

Detta är ett annat utseende som påminner mig om frasen “spräng från det förflutna.” Krullarna är fantastiska, och hela hennes längd är medellängd. Den röriga smällen och hela utseendet ger en “just rolled out of bed” -vibe som du kan bära fram till din dag ute.

3. Lager och lager

Om du planerar att gå till stranden i helgen, skulle det vara en bra tid att visa upp ditt smäll. Dra upp resten av ditt hår i en bulle och låt ditt smäll ramma ditt ansikte. Se till att din knäppning är för ditt ansiktsform. Du kan använda hjälp av ett diagram om du behöver det.

4. Messed Up

Personligen älskar jag det förstörda utseendet. Oavsett om det är en bulle eller en hästsvans eller naturligtvis älskar jag det! Vad som lägger mer till utseendet är smällen. Hela denna vinkade look med pärlorna ser extra roligt ut med nyanser av tillbehör.

5. Mjuka vågor

Hennes päls svänger något som resten av hennes hår. Hon ser elegant ut och är enkelt med sitt medelstora hår som kompletteras med hennes höjdpunkter och röd läppstift.

6. Edgy och Sharp

Hennes frisyr som hennes knopp är skarp och på punkt. Du kan gå till denna pixie frisyr med långa smällar på sidan för en komplett makeover. Följ Kaley Cuocos pixie cut om du gillar sådana stilar.

7. Braid dem

Du kan se hur mycket bang stil kan påverka hela utseendet. Istället för flätorna skulle bangs ha definierat hennes egenskaper mer. Inte så att frisyren inte fungerar, men smällen kan skapa magi.

8. Swift It All

Kära Taylor,
Tack för att du visat hur du ska se fantastiskt och felfri i bangs.
Med vänliga hälsningar,
Mode värld

Bang frisyrer för ovalt ansikte, vi har Taylor Swift för dig.

9. Flätor och Bangs

Om du hittar frisyrer med knullar tråkiga, lägg till lite chic och sommar med flätor. Låt din fläta fungera som ett hårband och komplettera ditt utseende med en blommig sommarklänning.

10. Bang Hairstyles för hjärtform

Vi har Bella Throne som visar dig hur man går till en skiktade och full frisyr med päls i en hästsvans för hjärtformat ansikte. Hon ser otroligt ut.

11. Rak och vinklad

För ett komplett rakt hår kan du bibehålla ditt knä rakt. För att säkra din frisyr med päls, kom ihåg att torka håret. Du kan gå för smala knipor skära eller tjocka, allt fungerar.

12. Hej tjej!

Hej tjejen!
Watcha gör?
Fick du dig några Zooey Deschanel inspirerade frisyrer med pärlor?
Hon går för det här ögonhoppet som kommer att ställa ner runda ansiktet. Hennes hjärtformade ansikte ser fantastiskt ut med sin signatur frisyr, men den här typen av pärlor kan dras av med någon form av ansikte.

13. Sida-svep

Där Taylor Swift svarar på frågorna till “Hur man rockar frisyrer för ett ovalt ansikte?”, Vi har Emma Watson som visar oss otroliga frisyrer med bangs för rund ansikte. Hon går för en sida-svepad frans och låter hennes medellånga hår vara.

14. Bangs and Buns

Frisyrer med pärlor kan alltid vara stilen för ett formellt utseende eller en kontorsdag med hjälp av bullar. Låt dina fransar ramma ditt ansikte, och din bulle sörjer för att visa showen.

15. Guldkusade lås

När jag pratade om frisyrens popularitet med bangs över hela världen, verkar jag ha visat min mening. Detta är en favorit asiatisk frisyr faktiskt. Hennes runda ansikte med smäll på ögonhöga lyckas ge sitt ansikte en utmärkt form. Den medellånga frisyren med några höjdpunkter ser jättebra ut med bangs.

16. Layered Bangs

Personligen älskar jag skiktade smällar. De är min all-time favorit. Hennes ögonhalssvampar lyfter fram hennes ansiktsform, och de långa skikten på sidan utjämnar hela strukturen. Hon drog håret i en bulle vilket gör detta till en idealisk frisyr för ett runt eller hjärtat ansikte.

17. Chic stil

Bangs kan lägga så mycket klass i hela ditt utseende när du bestämmer dig för att delta i en fest. Hela bulle och tjocka fransar på framsidan ser underbara ut. Hela utkik efter en kvällsfest är en tio på tio utseende.

18. A-line Bangs

A-line fransar är bang frisyren för ett fyrkantigt ansikte. De lägger fokus på sidan av ansiktet mjukgör den starka käken och ta uppmärksamheten bort från den utdragna hakan. A-line bangs fungerar felfritt som frisyrer med pärlor för långt hår.

19. Över Grown Bangs

Overgrown bangs är idealiska för ett långt ansikte. Men om du har ett ovalt ansikte kan du få det att fungera också. Du kan sätta håret i en hästsvans eller en bulle när du har bang att stjäla showen, och du kommer se fantastisk ut.

20. Messy Bangs

Frisyrer med pärlor fungerar bra med lager också. När du har kort hår, kan du gå till den skiktade klippningen och röra upp din knuff bara för att få ut det som bara rullat ur sängens utseende. Gå till sidobevattna eller övervuxna smällar om du går för det här utseendet. Kom alltid ihåg din ansiktsform.

21. Skiktad

Det här är en super kort frisyr där de relativt långa smärtarna siktras med håret. Bangs tar inget utrymme i ansiktet men ramar dem. Detta är en otrolig frisyr med pärlor för kort hår.

22. Sexy Square

Här är ett annat exempel på bang frisyrer för torget ansikte med A-line bangs. Du kan också titta på Dakota Johnson som är en annan kändis vars signaturstil är hennes smäll. Hon drar också av A-line bangs nådigt.

23. Enkelt och snyggt

För sådan rektangulär ansiktsform bör frisyren fokuseras på mjukgöring av de aktiva kanterna. Du kan lägga till det här utseendet med sidobandspetsar som pekade på att vara elegant och enkel.

24. Kort och söt

Gå till den här korta frisyren med söta smällar. Du kan gå för ett sådant rörigt utseende som kommer att bli elegant och episk även på en röd matta.

25. Glöd

Hennes hårfärg är vad vi kallar ordet “glöd”. Vad som är mer otrolig med det här utseendet är den sida som görs för hennes ansikte. Den här frisyren är en inspiration för kvinnor över fyrtio som vill gå för en frisyr med pärlor.

26. Söt A-linje Bangs

A-linjebandet och hennes korta frisyr lägger till hennes fräschhet. Dessa pärlor är gjorda för den fyrkantiga ansiktsformen. Vad som tillägger mer till detta är färgvariationen av bangs och resten av håret.

27. Solsken och leenden

Hennes hår ger solens strålning, och hennes leende ger kraft åt det. Annat än det, vi har hennes knoppar som är otroliga och måste beskrivas. Hon har ett runda ansikte vilket betyder att hon går för att sätta in sidoskärp.
Radiance och Glow

28. Disney Bangs

Hillary Duff har alltid varit min favorit Disney-stjärna. Jag älskade henne som Lizzie McGuire, och bra idag älskar jag hennes känsla av stil. Hon har långa gyllene låsningar (lite rörade). Hennes ovala ansiktsform kompletteras med hennes långsidiga halvmåneband.

29. Pixie Bangs

Vi har pratat om korta frisyrer med päls, men nu har vi för dig super korta frisyrer med pärlor. Även Pixie frisyrer ser fantastiskt ut med sidoslagna pärlor. Tja, hennes starka käftlinje och utskjutande haka (fyrkantigt ansikte) behöver A-linje eller långa lager Du kan också gå till Kaley Cuoco pixie frisyr med bangs.

30. Långlagad frisyr

Hon har otroliga svarta långa frisyrer där hennes sida smällar komplimanger hennes ansiktsform. Denna frisyr och outfit gör att allt ser elegant ut och stiligt samtidigt.

31. Bundet upp

Vi har en annan knuten frisyr med långa knoppar som kommer att fungera bra för ett långt ansikte. Hon har lilla lock som komplimangerar hela hennes utseende. Du kan gå för det här utseendet på ett middagsdatum.

32. Olsen Love

Våra favorit Olsen tvillingar har ett runt ansikte som visar hur man kan rocka en lagrad frisyr med sidoväggar. Det här är en annan frisyr som du kan prova om du har gått “hårda frisyrer för runda ansikten”.

33. Inte så hemskt

Jennifer Anniston misslyckas aldrig med att imponera på henne. Var det hennes skådespelare eller hennes känsla av stil. Hennes fyrkantiga ansiktsform ser perfekt ut jämnt med hennes frisyr. Hästsvansen gör denna look perfekt för ett kontorsutseende.

34. Baby Bangs

Medan de flesta av oss tror att smällen ska vara raka, här har vi den här vackra damen som visar oss hur krullade banden ser ut som otroliga. Hennes korta frisyr och hjärtformade ansikte är avsedda för de babybarn.

35. Nerdy är den nya a

De tjocka, voluminösa fransarna är att dö för. Hon upprätthåller långa lager och stor bulle som gör att hela detta ser otroligt t ut. Hennes bangs är gjorda för att rama hennes ansikte helt.

36. Long Side Swept

Hennes frisyr har en längd upp till kinderna med långa klackar som är sidosvepta. De är övervuxna fransar som utjämnar sitt ansikte perfekt. Hon ser söt och vacker ut samtidigt.

37. Även Bangs

Först och främst, speciellt omnämnande till hennes drop-dead vackra ögon. Hennes smink gör ögonen ännu vackrare. Pratar om hennes bangs, hon går för en jämn frans som tonar ner den starka käken.

38. Bangs frisyrer för lagret hår

Du kan gå till skiktade pärmar om du har en rak skikthårig frisyr. För medium frisyr, går hon för en sida-svepad A-line frisyr som fokuserar på sin starka käftlinje. Detta är en annan bang frisyr för torget ansikte.

39. Långt, mörkt hår

Hennes frisyr gör henne vacker. Hennes mikrostarka frisyr verkar magi på hennes ovala ansikte. Inte djärvt, men mikroblåsa smällar får dig att bli också. Det röriga utseendet lägger mer till sitt fantastiska och fantastiska utseende.

40. Curled Bangs and Buns

Hon har tagit bort två bunka frisyrer med sina krullar för smäll. Om du är en av dem, som inte gillar att göra vad alla gör, kan du gå för lockiga fransar. Bangs komplimanger hennes bröd starkt.

41. Bangs frisyrer för tunt hår

För medelstort frisyr med tunn hårstruktur kan du gå för smala smällar. Bangsna är lite ojämna med mitten korta än sidorna.

42. Bruna vågor

Håret med kort längd med övervuxna knoppar som är spetsiga i hakområdet är knäppa frisyren till det hjärtformade ansiktet. Bangs uppmärksammar hennes vackra blå ögon.

43. Blond och stark

Hon använder A-line bangs för att mildra hennes starka käftbanor. Ja, du gissade det, det här är en annan bang frisyr för ett fyrkantigt ansikte. Den medellånga frisyren, smällen, lagren fungerar allt för att ge dig ett charmigt utseende.

44. Round-Up

Ironiskt nog går hon för en rundad bun frisyr. Tja, som du kan se hennes skiktade pärmar som är sidosvepna ramar ansiktet för att återigen minimera rundheten i hela hennes ansikte. Hon ser chic och episk ut med sin frisyr.

45. snyggt

Om du är super säker på din frisyr så kan du bara dra av ett sådant foto. Hon har ett ovalt ansikte, och hennes långa smällar som hålls på sidan ser otroligt ut på henne. Särskilt omnämnande till hennes smink och självförtroende.

46. ​​Frisyrer med Bangs för långt hår

Om du har en lång ansiktsform och långt långt hår kan du upptäcka att övervuxna smällar komplimangerar hela ditt utseende perfekt. Se till att du behåller ditt smäll genom att torka dem och göra dem tunna.

47. Smile med dina Bangs

Hon har hennes runda ansikte jämnt ut med hennes sida sopade pärlor. Hennes medellånga frisyr ger en så fin och fin känsla. Om våren bara har sparkat in var du än bor bor du det här.

48. Överväxt för runda ansikte

Jag har ett annat exempel för dig som visar övervuxna pärlor för runda ansikten. Hennes haka är lite utdragen vilket visar att stilen kanske inte är perfekt för ett fyrkantigt format ansikte. Så, som jag har nämnt, vet alltid ditt ansikte.

49. Vinklad

Du kan gå till vinklar om du söker efter hårda frisyrer för långt hår. Hennes frisyr är av medium längd, och hennes hårs vågor, liksom pärlorna, verkar dra samman ett sofistikerat utseende.

50. Micro Blunt

Här har vi en annan bang frisyr för ett ovalt ansikte. Detta är en djärv look som går bra med din korta frisyr. Om du känner dig lite edgy och är redo att visa världen en annan sida av dig, kan du gå för det här utseendet.

51. Reese Witherspoon

Bang hairstyles för hjärtform är, som jag har nämnt, majorly crescent bangs och baby bangs. Men vår Reese visar här några sidoslagna pärlor som hennes knäppa frisyr för hjärtformen. Hon låter sina fransar fokusera på mitten så att den ser lite ut som en halvmåne.

52. Mjuka Blunt Bangs

Frisyrer med pärlor kan lägga fräschhet till din korta frisyr. När det gäller bangstilarna, har jag berättat för dig vad som är basalt, att bestämma ditt ansiktsform. Du kan gå för mjukade trubbiga smällar om du har ett ovalt ansikte som henne.

53. Söt Kort Svart Frisyr med Bangs

Frisyr med bangs ser fantastiskt ut på tjockt hår. Hon går för mjukade trubbiga smällar på hennes underbara lås. Hennes hela bob frisyr med sina fransar ramar hennes ansikte perfekt. Bang frisyrer för hjärtformad är mestadels halvmånehalsband, men du kan också gå för sådana bangstilar.

54. Asiatisk Frisyr med Bangs

Jag ska bara använda ett ord för att beskriva hennes utseende (du gissade det), CUTE! Som jag nämnde ger frisyr med bangs ett brett utbud av utseende. Hennes super korta frisyr med sidobeväpna fulla bollar komplimangerar hennes ansikteform perfekt.

55. Frisyrer med Bangs för tunt hår

Inte tjockt hår, tunt hårstruktur ser fantastiskt ut med bangs också. Om du har rakt hår och undrar vilken smink som ska komplimentera din hårstruktur, kan du gå till en full volym bangs. Se till att du berömmer din stil med din ansiktsform.

56. Kvadratisk ansikte

Vår alltid favorit och älskling, Jennifer Anniston har en fyrkantig ansikts frisyr. Den här frisyren verkar inte komplimangera hennes ansikte struktur så bra. Du kan bara fokusera på hennes starka käftlinje och utskjutande haka. Den sida som svepas, ser inte ut att vara frisyren med pärlor för ett fyrkantigt ansikte.

57. Ovalt ansikte

När du har ett ovalt ansikte kan du använda din symmetricitet till din fördel noga överallt. Även för dina knipskärningar. Du behöver inte google för bang frisyrer för ovalt ansikte och söka efter de unika. Vi har den här fantastiska mikrostarka frisyren du kan dra av.

58. Tunna hårstilar

För darlings med tunna hårproblem har du smäll för att rädda dig. Om de går med ditt ansiktsform ska du gå för en full, voluminös smäll och sidan sopa dem för att få dig att se mer än fantastisk.

59. Taylor Style

Vår tjej, Taylor här kan skapa ett perfekt exempel på bang frisyrer för ovalt ansikte. Hon har noggrant täckt hennes panna upp till ögonhöjden med något vinklade smällar och håller medellångt hår i sitt naturliga tillstånd.

60. Eye Sweeping Fringes

Lea Michele här visar oss vilka frisyrer med päls ska vara för långt hår. Hennes vågor komplimangerar henne En formad bangs som igen matchar hennes ansikte struktur otroligt. Balayage hårfärgen är bara körsbär på tårtan.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More