80 bästa frisyrer för runda ansikten

43

Om du har ett runt ansikte, är det lätt att tänka att du inte kan komma undan med vissa frisyrer för rädsla för att de kan göra ditt ansikte se rounder, bredare, fetare …

Den goda nyheten är att du inte är den enda personen i världen med ett runt ansikte, och gott om de andra människorna där ute klarar en hel värld av frisyrer. I din rundklassiga klubb hittar du sådana skönheter som Kate Bosworth, Fergie, Oprah Winfrey, Catherine Zeta Jones och naturligtvis några av de älsklingar som du hittar om du kolla in några av dessa kändiseksemplar på 80 bästa frisyrer för runda ansikten !

1. Selena Gomez – Short & Bouncy

Frisyrer för Round Faces_01

Ett av de sötaste utseendena, det här är inte bara en frisyr som passar den yngre generationen. Flicked under med hjälp av en hårtork och rund pensel under blåstryck, det spelar ingen roll om du har skikt eller ett längd kort hår, du kan dra av det. Så länge du håller det till en längre längd som Selena har gjort här, kommer det inte att göra ditt ansikte att se någon runda!

2. Selena Gomez – Lång & Luscious

Frisyrer för Round Faces_02

Oroa dig inte om du inte har vackert långa lås som Selena Gomez gör här, det finns gott om ställen att du kan köpa inklädda hårförlängningar, och med lite arbete behöver du inte ens se ut som om du har på sig hårförlängningar alls! Häll bara ihop ändarna och låt dig se lite straggly och borta går du!

3. Kate Upton – Wild & Wavy

Frisyrer för Round Faces_03

Kate Upton är en av de vackraste kändisarna, och vi tycker att hon ser bäst ut med sina långa låser, vilket visas vackert i den här bilden. En enkel mittskärning har varit med lite volymerande mousse, och uppvärmda rullar hjälper dig att ge dig den extra studsen. Curl resten med en stor fatrulle och borta går du, en spritz av hårspray för att skicka dig på väg.

4. Mila Kunis – Pinned Back & Cute

Frisyrer för Round Faces_05

En annan av de vackraste kvinnorna i världen, Mila Kunis, är en annan kändis i klubbens runda sida, och som du kan se från henne finns det en hel del hanterbara frisyrer. Ta bara den här som ett utmärkt exempel. Curled med en liten tunna curling tong och pinned tillbaka, så scruffy som du vill, och du har en ångra som inte tog för lång tid att uppnå, men ser fortfarande super och ultra glamourous. Centralspridningen hjälper till att jämnt ut det runda ansiktet och få det att se mindre ut.

5. Mila Kunis – Slicked & straight

Frisyrer för Round Faces_04

Inte bara allt om volymen och locken, Mila Kunis visar dig hur man rockar håret för ett runt ansikte med super stil här, går över håret med rätjärn och lite utjämnande serum för att ge henne slickad och rak look. Hon har några lager som kastas här, vilket kan hjälpa till med extra volym, men även om du har enlängds hår, kan du få samma raka utseende.

6. Demi Lovato – Side-svepade Bangs

Frisyrer för Round Faces_06

Demi Lovato har arbetat med sin egen naturliga hårvåg för att uppnå detta lite snygga men super söta utseende. Pops poppiest prinsessa har rockat många utseende över sin tid i diagrammen, men det här är en av våra speciella favoriter med en blick som är både elegant och elegant, samtidigt som hon lägger till att hon har en lite grovkanten.

Sväva smällen över till ena sidan med ett mittparti för att återskapa detta utseende, och helt enkelt stryka upp ditt hårs naturliga våg med lite havssprutor (havsalt blandat med vatten), fixa med lite hårspray.

7. Emma Stone – Kort & Twisted

Frisyrer för Round Faces_07

En annan Hollywood-runt-fasare som är känd för både långa och korta stilar, den här röda Emma Stone-klassiken är perfekt om du vill ha en kortare klippning, och bara genom att lägga till enkla krullar med en trångt vals rullar det direkt.

Oavsett om du har en lång eller kort bob, kan du återskapa utseendet, och kom bara ihåg att lägga till den centrala avskiljningen (eller bara lite av) för att hålla sakerna symmetriska.

8. Emma Stone – Asymmetriskt Side-Sopa

Frisyrer för Round Faces_08

Köra lite av håret längs den ena sidan av ansiktet, som dessa sidoslagna pärlor, modellerade av den vackra Emma Stone, ger dig ett perfekt sätt att uppnå alla stilar och klipp. Så snart du tar bort det längre avsnittet som nästan hälften täcker ansiktet, öppnar du uppsidan uppåt, och det kan få det att se ut som rounder. Det har samma effekt som att dra hela håret tillbaka i en tätt hästsvans – det är inte en titt som många flickvänner kan hantera, vet du?

9. René Zellweger – Kort och enkel

Frisyrer för Round Faces_09

Bridget Jones själv har alltid varit en av våra favoritblondiner, och även om hon har tyckt att rocka samma (eller liknande) stilar under åren, är det en som gör henne rund ansikte stolt.

Den här kortare klippningen fungerar bra eftersom lite volym är kvar i den. Renee har ganska fint, tunt hår, vilket kan göra en kortare stil ganska svår, men som med de flesta korta lås så länge du kommer ihåg att behålla några av det studsar, blir du bra. Smala, korta stilar tenderar inte heller att fungera, även om det alltid finns undantag från reglerna.

10. René Zellweger – Den En Tendrill

Frisyrer för Round Faces_10

En av de smartaste tipsen du lär dig om du har ett runt ansikte, är att alltid ha den där tendensen av hår som sitter framför örat snarare än bakom det. Det är bara en liten sak, men det kan göra stor skillnad mot ett runt ansikte, som Renee Zellweger visar här. Om den ena sändehåren på vänster sida hade blivit bortgjuten från ansiktet och bakom örat, hade hela hennes ansikte varit på show, och detta kommer att göra rundan sticka ut mycket mer.

11. Margot Robbie – Deeply Parted

Frisyrer för Round Faces_11

Djupa avdelningar fungerar bra på runda ansikten, precis som Hollywoodsiren Margot Robbie visar oss här. Genom att ändra var din avskildhet ligger, ändrar du ansiktets kontaktpunkt och när det ser ut ur centrum kan det ge intrycket att ansiktet är mindre runda. Detta är ett bra tips om du tänker på att arbeta med kortare skärningar och stilar, eftersom vi, som vi tidigare nämnde, kan ha kortare längder kan vara svårare om du har ett runt ansikte. Margot har lyssnat på vår råd också här – hon har lämnat lite volym i stil istället för att slicka ner det.

12. Margot Robbie – Färgändring

Frisyrer för runda ansikten_12

Okej så hon växte ut sitt hår också, men märker du dhow helt enkelt genom att byta hårfärg, Margot Robbie har gått från blond bombshell till sultrig, mystisk brunette vixen? Två färger – två mycket olika utseende!

Om du har ett runt ansikte och du inte är nöjd med hur ditt hår ser ut, varför inte försöka byta färg och ändra klippet? Du kan till och med överväga att lägga till hårförlängning för att få samma klassiska och eleganta utseende som du kan se här.

13. Cameron Diaz – Större & Bättre

Frisyrer för Round Faces_13

Uppvärmda rullar är din bästa vän när du har ett runt ansikte, eftersom volymen är den enda som kommer att hjälpa till att utjämna ansiktets form på nolltid.

Ta denna enkla och snygga look sportad av Cameron Diaz. Tvätta, torka upp och ner, använd hårrätning eller en stor fatrulle för att skapa de lösa, ena krullade vågorna, och sväng den över till ena sidan, så att ditt slag följer efter. Dessutom kan du bära några super söta örhängen!

14. Cameron Diaz – Long & Lovely

Frisyrer för runda ansikten_14

Långt hår ser bara fantastiskt ut på runda ansiktsformer, och längden hjälper verkligen att dra framsidan ner, vilket ger intrycket av en mycket slankare. Långa och hackiga lager är en annan bra idé, som faller mellan hakan och nedanför, välblandad och kanske till och med krökt, precis som Cameron har gjort här.

15. Hayden Panettiere – Graderade längder

Frisyrer för Round Faces_15

Om du vill klippa kort, rakt hår med ett runt ansikte, visar Hayden Panettiere dig hur man gör det på rätt sätt – genom att ha olika längder i ditt “gör”.

Hon har graderat längder som leder ner från hennes lilla slag till resten av håret, vilket igen är längre framåt med en kortare längd på baksidan. Visa din frisör denna bild, den fungerar på runda ansikten, hjärtformade ansikten och även fyrkantiga ansikten!

16. Hayden Panettiere – Höghår

Frisyrer för Round Faces_16

Som vi redan har nämnt, kan du ha håret på toppen av ditt huvud eller bak i en hög hästsvans kan vara hårt arbete för ett runt ansikte. Skådespelerska Hayden Panettiere visar oss här hur det görs.

Genom att lägga till den övre knuten direkt på toppen av huvudet, ger hon intrycket av att hennes hår är mer ovalt än runt. Om du ska försöka få det här utseendet, gå över det med en tandborste med en ljus spray av hårspray för att bli av med några flyghår. Den här, även om den är enkel, är ett ganska högt underhåll, och är nästan omöjligt med kort eller skiktat hår, om inte håret har vuxit till en längd där det alla kan sättas i den höga knuten.

17. Chrissy Teigen – Big Bangs! Bonus!

Frisyrer för runda ansikten_17

De flesta tjejer är under intryck av att om de har ett runt ansikte, kan de inte bära smällar. Som hustru till musikgeni, visar John Legend, Chrissy Teigen, du kan.

Om du kan se börjar smällen mycket längre tillbaka på huvudet än vad de vanligtvis skulle, vilket nästan hjälper till att förlänga pannan och göra ansiktet längre. Det är som att flytta mittpunkten – det ändrar resten av ansiktet helt.

18. Kelly Clarkson – The Pob

Frisyrer för Round Faces_18

Pob, eller posh bob, köptes först av Posh Spice själv, Victoria Beckham. Sedan dess har det blivit en spelväxlare av olika slag, med jämnt runda ansikten som kan dra av den här snygga och hårda utseendet med lätthet, bara genom att skräddarsy det för att möta kraven på sin egen ansiktsform.

Precis som omvänd Kelly Clarkson har gjort, ta fram hårets framsida längre än baksidan och gå till en nästan spetsig avsmalning. Detta hjälper till att förlänga ansiktet och få det att se längre ut. Det fungerar på nästan samma sätt som vertikala ränder på en klänning – det är gallring.

19. Kelly Clarkson – försiktigt vågig

Frisyrer för runda ansikten_19

Dessa breda, försiktigt krökta vågor är den bästa typen av lockigt hår för ett runt ansikte, speciellt när du kombinerar den med den vackra långa längden som Kelly Clarkson har här. Det här är två fantastiska tips om du vill klippa lockigt hår som en rundfasad – ju längre desto bättre, och desto lösare, mildare vågorna desto bättre.

De bredare vågorna kommer att defekta från ansiktsformens rundhet, och det ger dig också chansen att låta ditt hår vara något naturligt också. Om du har en naturlig kröning eller våg i det, gör dig något av den havsaltsprayen som vi fortsätter att nämna (med havssalt och vatten blandat ihop) och krossa det i dina hårändar när du sprutar den. Du får boho beachy vågor även om du inte kan vara störd att få curling iron ut.

20. Miranda Lambert – Faked Asymmetrisk Bob

Frisyrer för Round Faces_20

Om du inte är tillräckligt modig för att få din bob skuren i en asymmetrisk stil, förfalska den genom att trycka (och glida tillbaka) ena sidan bakom ditt öra, samtidigt som du lämnar den andra för att falla framåt. Lägg till en djup sidoseparation och sväng det hela med lite volym och lägg till en ganska hackig enlängdskärning till resten, och du har en vinnande frisyr som vi anser vara medium underhåll.

21. Miranda Lambert – Cheek-Length Bangs

Frisyrer för Round Faces_21

Kinnlängden vinklade smällar som ses på Miranda Lambert här är bra om du har ett runt ansikte men ändå vill ge smäll ett skott. De flesta kvinnor med runda ansikten kommer helt och hållet att ignorera tanken på smällar, helt enkelt för att de är kända för att göra ansiktet ser fylligare eller fetare ut, men om du lägger till en klassisk vridning mot det, kommer utseendet att vara ganska motsatt.

Smällen som sexuellt faller över ett öga, lägger inte bara en mystisk upplevelse på get-up, utan också gömmer den ena halvan av ansiktet som i huvudsak gör att den ser mycket mindre ut.

22. Olivia Munn – Curly Round the Chin

Frisyrer för runda ansikten_22

Om du har kort hår men ändå vill curly, använd krullarna till din fördel. Kort och lockigt hår är normalt en massiv nej till någon med ett runt ansikte, men som Olivia Munn visar kan du rocka om du har kunskapen.

Genom att vrida krullarna borta från ditt ansikte, böjer du från den runda formen men samtidigt arbetar kröken på samma sätt som de mörka fläckarna på de smarta kroppsklänningar som gör att midjan ser mycket slankare än den är …

(Vi äger alla en av de här klänningarna, rätta girlarna?)

23. Olivia Munn – Smart Placed & Classic

Frisyrer för runda ansikten_23

Det är det typiska glamorösa Hollywood-utseendet, men den djupa avskedningen och de eleganta vågorna gör mycket mer än att bara ta dig tillbaka till 50-talet där män fortfarande höll dörren öppen för kvinnor, och de bära också dina väskor!

Genom att använda den snygga krullen, från vänsterluften och arbeta sig i mjuka lager ner till kragebenet, skördar du många fördelar. Du gömmer en del av ansiktet, vilket gör att det verkar mindre. Du lockar också uppmärksamheten på dina ögon och krullarna som omger dem. Genom att ha håret dras bakom ett öra, kan du också visa upp ett vackert par örhängen, igen ta uppmärksamheten bort från ett runt ansikte. Det är bara smart planering hela tiden.

24. Amy Adams – Face-Framing Tendrils

Frisyrer för Round Faces_24

Du kan rocka alla uppdrag om du lär dig detta enkla tips för framsidan av din stil. Med hjälp av en mittskärning, lämna två tendrils att falla ner på båda sidor av ditt ansikte, som sportad av Hollywood skönhet Amy Adams här. Om du gör dem runt haklängden och curling under ditt ansikte, kommer det att hjälpa till att effektivisera saker. Bara ett tips för dig!

25. Sarah Hyland – Asymmetriska vågor

Frisyrer för runda ansikten_25

Med runda ansikten rekommenderas du normalt att försöka undvika bulk och vikt runt sidorna (kinderna) i ditt ansikte, men Sarah Hyland visar dig hur man gör det ordentligt, gör håret med de lösa vågorna som hon normalt skulle, och sedan blinkar det helt enkelt till ena sidan. När det finns en massa och vikt på ena sidan, ger det ett offsymmetriskt utseende som kan hjälpa till att smickra ett runt ansikte, särskilt med korta frisyrer.

26. Sarah Hyland – Bang-Away A Wide Hairline

Frisyrer för runda ansikten_26

Människor med runda ansikten brukar ofta ha ganska brett hårfönster, och Sarah Hyland visar dig hur man går runt just där, med knappt det smäll som hon delar (utanför mitten) och låter nästan blanda sig med resten av hennes hår. Den enkla hästsvansen håller sakerna bara professionellt nog, men de lösa skikten som hänger ner hjälper verkligen att smickra en annars tråkig frisyr.

27. Katie Holmes – The Tapered Bob

Frisyrer för Round Faces_27

Kate Holmes har rundat både lång och kort hår genom åren, men vi älskar denna speciella favorit av oss – den avsmalnande bobben.

Om du kommer att få ditt hår att klippa riktigt kort med ett runt ansikte, se till att frisören sitter fast i ändarna för att hjälpa till att avta eller raka det. Detta bidrar till att mjuka utseendet som en-längd, trubbiga skärningar kan ofta göra ansiktet verkar rounder.

28. Katie Holmes – Naturligt Messy

Frisyrer för runda ansikten_28

Varje gång i taget betalar det sig att ditt hår bara går naturligt och gör sin egen sak. Inte vi alla räta / färga / stil / backcomb för mycket ändå?

Precis som Katie Holmes som gjort här, tvätta och låt det torka naturligt, bara tampa smällarna lite med din hårtork och en rund pensel. Du kan lägga till några spridda lockar här men verkligen, din egen naturliga våg borde göra tricket helt bra.

29. Miranda Kerr – Fem minuters Glam Curls

Frisyrer för runda ansikten_29

Låt oss säga att du bara hade fem minuter att få ditt hår redo för ett evenemang som krävde glamorös, sofistikerad skönhet. Denna Miranda Kerr-stil är bara det om du har medium eller långt hår och ett runt ansikte.

Sätta håret i en hög hästsvans, krulla håret som hänger ner medan ditt hår är upp och ner. Låt ponnyn frigöra och sopa håret över till ena sidan, vilket ger dig en sidoskärning strax över ett öga. Krul framdelen i resten av håret så att det spolas, och reta vågorna på plats, säkra med hårspray när du går.

30. Adele – Collarbone Skimming Curls

Frisyrer för Round Faces_30

Om du letar efter ett sätt att förlänga ditt ansikte samtidigt som du slår saker till en speciell händelse, bör du kolla in denna Adele-skönhet.

Kragebenets skumkronor i ändarna av håret är inte bara i mycket smickrande längd, men hjälper också till att ge lite volym under hakan, dra uppmärksamhet från ansiktet. Uppvärmda curlers och massor av extra volym mest skulle ha använts för att uppnå det oomph vid rötterna, men om du har tjockt hår kan du upptäcka att det här utseendet faktiskt kommer ganska enkelt!

31. Adele – Ta bort det från ansiktet

Frisyrer för runda ansikten_31

Om du kommer att ha lockar eller mycket volym i håret är det klokt att se till att du lämnar pannan, för att sluta ansikte från att titta för “boxed-in”. Långa krökningar kommer att lägga längden på ansiktet, men om du har pärlor eller massor av noga lockar på framsidan och runt toppen kan du ha ganska motsatt effekt.

32. Dakota Fanning – Au Natural Grow-Out

Frisyrer för Round Faces_32

Dakota Fanning ger dig möjlighet att växa ut en kortare klippning och rötter på samma gång med detta utseende som är både enkelt och naturligt. Du kan tvätta och torka håret rakt, så att avskärningen faller varhelst det känns som det, med en rund borste för att reta ändarna i den form du vill ha dem.

33. Drew Barrymore – Short & Sweet

Frisyrer för runda ansikten_33

Återigen med rötterna – om dessa kändisar har visat dig någonting om att rocka runt ansikten är det så att rötterna är okej då och då!

Denna look är både enkel och rörig, men lägger bara till den punk cuteness som Drew tar med sig till bordet. Med tillagda lager längst ner i ett kort gör kan du lägga till lite extra vikt och studsa, och att klara upp med fingrarna är allt som krävs för att få den här showen på vägen.

34. Drew Barrymore – Blandade Längdslag

Frisyrer för Round Faces_34

Lösa, ansiktsramade lager är det rätta svaret när det gäller att få långt hår med ett runt ansikte mot höger. Starta den första plattformen av lager strax under hakan för att hjälpa till att förlänga ansiktet, och lägg till några lockiga tendrils för ett något mer glamoröst utseende. Återigen har vi en mittskärning, men du kan sätta den här avdelningen praktiskt taget vart du vill, arbeta de längre lagren för att rama ansiktet, snarare än att använda det.

35. Fergie – Smoothed Back Pony

Frisyrer för Round Faces_35

Fergie har haft sin skäliga del av konstiga och underbara frisyrer genom åren, men vi älskar henne med denna vackra “varumärke” ombrefärg, som bara drogs tillbaka från ansiktet i en enkel ponnysvans. Tricket här är att lägga till höjd på ponnytans framsida om du har ett runt ansikte, och vanligtvis en torkning av torr schampo och lite backcombing gör tricket bara snyggt. Det är en enkel titt, och en som tar bara tre minuter att göra när du har behärskat det. Kom bara ihåg att popa lite hårspray på för att undvika flyktiga ändar.

36. Heidi Klum – Faked Bangs

Frisyrer för runda ansikten_36

Om du inte har pärla, finns det ett sätt att du nästan kan “fake” dem, vilket framgår av Heidi Klum här. Vi har redan diskuterat mycket utförligt det faktum att sido sopade lugg är luggen att ha när du har ett runt ansikte, och även om Heidi faktiskt inte har lugg skärs i håret, har hon lyckats fejka det genom att svepa håret över till ena sidan, med skikten på ena sidan för att skapa en sida-svepad bang-look på den andra.

37. Heidi Klum – Fake Farrah

Frisyrer för runda ansikten_37

Kom ihåg 70-talet som Farah Fawcett, Charlie’s Angel sportade? Det är därför den här frisyren som visas av Heidi Klum är så populär – det är en sådan klassiker. Det är både noga och enkelt på samma gång, och uppnås enkelt med ett medelstort krulljärn. du kommer att behöva krulla håret i ganska små sektioner, så du måste ge dig gott om tid att slutföra hela hårets hår om du har ganska långa lås. Lägg till en sidoseparation, och en del sidoviktning av den lösa ser framsidan för att mjuka den bredare pannan, och du har en stor, noga, elegant men enkel look för ett runt ansikte och en sofistikerad händelse.

38. Abigail Breslin – Boost vid rötterna

Frisyrer för Round Faces_38

Halv-upp, halv-down frisyr är mycket populär bland de flesta ansiktsformer, och med den runda ansiktsformen är det ingen skillnad. Abigail Breslin har lagt till lite volym, och om du har riktigt fint hår kan du köpa små bump-clips för att placera under håret för att förfalska lite extra volym. Krumma ändarna och lägg ett fint grepp eller en båge där du har pinnat den tillbaka, och du har en sofistikerad och enkel look som både är lätt att uppnå och smickrande för runda ansikten.

39. Ginnifer Goodwin – Super kort söt Pixie

Frisyrer för runda ansikten_39

Ginnifer Goodwin är känd för att komma ut med några snygga frisyrstilar, och denna super korta och super söta pixie är något som de flesta rundade flickorna bara inte skulle vara modiga nog att försöka.

Det som hjälper här är den volymen i rötterna och på toppen, som vi fortsätter att föreslå, och de utexaminerade smällarna som hjälper till att lägga till något nytt i pannan, så det är inte bara allt … Pannan.

40. Ginnifer Goodwin – lång och över axeln

Frisyrer för Round Faces_40

Om du vill få en titt precis som den här, där den sopas över till ena sidan på ett dramatiskt Hollywood-sätt, måste du faktiskt stile det så. Tänk inte att du kan locka håret och sedan sopa det över, för att det förmodligen inte kommer att vara så. Ställ istället allt över på ena sidan och krulla sedan det som finns kvar. Krullarna kommer att sammanfalla med varandra för en början och hjälper till att hålla allt på plats, plus det blir lättare att avsluta utseendet på exakt hur du vill ha det.

41. Isla Fisher – Pinned Back and Pretty

Frisyrer för Round Faces_41

Hon behöver inte noga modellera för att se vacker ut, och Isla Fisher-sporten är en mycket lätt look i detta gör – en sidoseparation med sidobevattna brasar (två av bonusrundans ansikte ser ut) och resten av håret är bundet tillbaka in i en scruffy bulle på baksidan.

Slicked back, hårda stilar är inte bra för ett runt ansikte, så ta ett blad ut av Islas bok och lära sig att lämna sakerna lite lösare!

42. Isla Fisher – Messy Boho Braid

Frisyrer för Round Faces_42

Den rosa boho flätan är en blick som enkelt bärs av många ansiktsformer, runda ansikten är bara en av dem. När du har bundet din fläta, dra den ifrån varandra med fingrarna rutta, ge det en mussed up, scruffy look. Återigen hjälper de sidobeväkrade banden och avskiljningen med det stora pannan och breda kinder som ofta är förknippade med runda ansikten.

43. Kirsten Dunst – Asymmetriska Bangs

Frisyrer för Round Faces_43

Ett annat bra sätt att bära pärlor med ett runt ansikte är hur Kirsten Dunst har gjort det här. Asymmetriska smällar innebär att du sminkar på olika spetsiga längder och kan bäras på flera sätt. Höjd bidrar alltid till att mjuka ett brett pann, så att pärmarna kan dras tillbaka från ansiktet i en puff eller quiff. Lämnar det och faller som det naturligtvis skulle vilja Kirsten här, och du har ett mycket mer naturligt utseende som är mycket lättare att uppnå och underhålla.

44. Kirsten Dunst – Grown Out Bangs

Frisyrer för runda ansikten_44

Om du har försökt växa ut ett tag men har kämpat på grund av ditt runda ansikte och mjuka ansiktsdrag, lär du dig av Kirsten Dunst och odlar dem med stil.

Många kvinnor är avstängd genom att ha päls, eftersom utväxlingsprocessen visar sig vara så smärtsam, men enkelt delar dem lite utanför mitten och blandar sig i resten av håret så snart de är tillräckligt långa för att ge dig ett annat skiktat verktyg för att hjälpa smala breda eller fulla kinder.

45. Mandy Moore – Messy Super-Short Bob

Frisyrer för Round Faces_45

Det här är faktiskt en stor snitt för ett runt ansikte om du växer ut en mycket kortare stil, som pixie. Vänster att växa som det normalt skulle, med raka längder lite retas med lite styling vax, och du har rätt kombination för ett runt ansikte. De olika lageren kommer att bidra till att mjuka ansiktet, och de sidosvivna banden hjälper till att göra pannan ser mycket mindre ut.

46. ​​Mandy Moore – Big & Bouncy

Frisyrer för Round Faces_46

Pops egen Mandy Moore ger dig ett klassiskt utseende som är knäppt på trenden just nu, med Kate Middleton, Prinsessan ALLA talar om att ens ha det som sin egen.

Du behöver bra skick hår för att få en blick så glänsande som detta, så en sak du alltid bör göra är att ha en bra trim varje sex till åtta veckor för att bli av med split och döda ändar, och se alltid till att fuktas, ge ditt hår en vecka intensiv behandling, speciellt om du är benägen att över-styling eller använda flera produkter.

När du har bra skick hår, det spelar ingen roll vilken typ av ansiktsform du har, varje utseende kommer att uppnås.

47. Penelope Cruz – Loose Drag Back

Frisyrer för Round Faces_47

Lösa frisyrer är en bestämd vinst med runda ansikten, precis som Penelope Cruz visar dig här i den enklaste stilen hela tiden. Räta ut håret efter att ha tvättat och torkat och dra fram framsidan av håret och torka några lösa slingor när du går, innan du sitter fast med ett par grepp på baksidan. Det är enkelt men ändå effektivt, och med längre lager på framsidan är det perfekta sättet att smickra runt Latino-ansiktet.

48. Christina Ricci – Flicked-Out Waves

Frisyrer för Round Faces_48

När du gör några krullar med ett runt ansikte, om det är på långt eller kort hår, ska du alltid kasta krökarna bort från ansiktet för att öppna det och smickra allt på samma gång. Gör detsamma med ditt smäll för att blanda allt ihop, så ser du att det här fungerar på både den korta boben som ses här, och längre stilar också.

49. Christina Ricci – Ögonbryn Skimming Bangs

Frisyrer för runda ansikten_49

Det sätt på vilket Christina Ricci har sporten med henne här, visar bara hur mycket våra två favoritrundan / bangtips fungerar. Inte bara har hon en ojämn klippning till, längre i öronen och kortare i mitten, men de har också startats längre tillbaka på huvudet än vad de normalt skulle göra. Att ge intrycket av ett ovalt ansikte snarare än en runda öppnar många fler frisyrer till dig, eftersom det här raka och snygga utseendet visar.

50. Sarah Michelle Gellar – Loose Side Braid

Frisyrer för Round Faces_50

Vet du länge det krävs för att återskapa den här enkla frisyren för ett runt ansikte? Cirka fem minuter, det är så länge.

Ta håret tillbaka från ansiktet och låt det falla ner till ena sidan före flätning och säkra med en hårelastisk. Låt de naturliga vågorna falla ner runt ditt ansikte och svepa dina lager eller smäll över till ena sidan innan du lägger till ett Alice-band eller annat hårtillbehör om du vill “jazz” titta upp!

Enkelt men ändå effektivt – vilket visas av den vackra Sarah Michelle Gellar.

51. Maria Menounos – Loose & Layered

Frisyrer för Round Faces_51

Massor av lösa lager är vad som har gett detta utseende skönheten som lockade dig till den. De långa skikten som löper genom håret ser bra ut när de är krullade och ser även bra ut när de är rakade – något som du ser både i denna look. Den övre halvan har lämnats rakt, med den undre halvan ritad till ena sidan och givet en liten våg i motsats till en snäv krullning.

52. Elisha Cuthbert – The Simple Bob

Frisyrer för Round Faces_52

Enstaka snett snitt är normalt inte ett bra utseende för de med runda ansikten, men som Elisha Cuthbert visar kan det ske. Se bara till att längden faller till hakan och pärlorna är graderade i längden på resten av ditt hår.

53. Elisa Cuthbert – Slicked till Sidan

Frisyrer för Round Faces_53

Det är en ganska 80-tal, power-woman stil men det är OK eftersom det är en trend som har kommit tillbaka runt. Den korta boben som ses i den första blicken har fått en omedelbar ökning av livet med detta lite annorlunda sätt att bära det på. Allt har blivit slickat till sidan i motsats till att det sänktes till sidan, en våtblågel har använts för att ge den detta supera skinnande utseende. Det är enkelt, men du måste komma ihåg att spela upp ögonen med smink för att stoppa det ser för svårt ut.

54. Imogen Poots – Braid It

Frisyrer för runda ansikten_54

Imagoen Poots har ett ansikte som ska visas, och hon gör det briljant med en av nyckeltrenderna för sommaren – flätor.

Ett bra utseende för de som inte har knäcka men vill ändå ha en hjälpande hand att få håret bort från ansiktet under den varma sommaren (breda pannor och hårblandade gör fläckar och blackheads!), En lös fransk fläta är allt som krävs från ena sidan av ansiktet till det andra, vilket skapar en nästan Alice band effekt med din egen. Låt några krökta vågor hänga ner, och peka håret bak på höger baksida för att hålla nacken cool!

Du kan bäst träna på dina flätor!

55. Kelly Osbourne – The Marilyn

Frisyrer för Round Faces_55

Karaktäriseras av ett brett pann kan runda ansikten vara svåra att arbeta noga och komplicerade utseende, men som Kelly Osbourne visar, hindrar det dig inte från att rocka klassikerna. Den här är en som vi gillar att kalla The Marilyn, efterliknar hur den blonda bombskalmen själv använde för att modellera sitt hår, och med tendrilsna skär av de två sidorna av pannan med stora krullar, sänker nästan ner i storlek med hälften, vilket ger nedsänkning av ett mer hjärtformat ansikte. Detta var förresten Marilyns ansiktsform!

56. Kelly Osbourne – Sida-svept hår

Frisyrer för Round Faces_56

Om du inte har smäll att sopa till sidan, oroa dig inte för att du kan förfalska det, och till och med återskapa samma effekt på bantning av ett runt ansikte, helt enkelt genom att ha på sig en frisyr som faller till ena sidan. Det har funnits en diagonal sidodelning för att hjälpa till att skapa den djupa flickan som hjälper till att smickra runt ansiktet på Kelly Osbourne, och resten av håret har lämnats för att falla naturligt på ena sidan, antingen fastat på plats eller med hjälp av ett hårband. Det är enkelt men effektivt, och det behöver inte lila ganska som denna chick!

57. Malin Akerman – Cheek Thinner

Frisyrer för runda ansikten_57

Alla vill ha kinnfyllare dessa dagar, medan den runda vi står inför ser på att tona våra kinder ner! Malin Akerman visar dig hur man gör det ordentligt med detta bubbla blonda utseende,

58. Malin Akerman – Centrum Avskiljning med lager

Frisyrer för Round Faces_58

Malin Akerman gör återigen ett ansiktshår gjort bra med detta vackra och enkla utseende som både är klassiskt och elegant. En mittskärning har använts med några jämn, fjädrande lager runt ansiktets framsida. Från början av hakhöjd hjälper de till att rama ansiktet och mjuka det, med längden som hjälper till att förlänga det ännu längre.

59. Emily Browning – Kort och söt

Frisyrer för Round Faces_59

Once again proving the point that layers are everything when it comes to rocking short hair with a round face, Emily Browning sports a super cute look that involves a lot of short and choppy layers, with a deep side-swept front and parting. It’s simple and to the point, and fairly easy to maintain, although growing it out might be a pain in your backside.

60. Emily Browning – Cute Victorian Curls

Hairstyles for Round Faces_60

Emily Browning has the prim and proper ‘Victorian’ curly look down right here, even managing pretty tight curls all around the face with her pretty, round face. Again we have the side-parting which can be quite difficult if you have fine hair, but with the addition of a few extra curls thrown in for good measure to frame the face, you have a look that isn’t too difficult, doesn’t take too long, and is easily worn for most events and occasions.

61. Kate Bosworth – How to Slick Down Right

Hairstyles for Round Faces_61

She’s a natural beauty so she doesn’t need fussy hair and makeup to bring out the best in her. However, not everyone can pull of this harsh, slicked-down and straightened look, especially with a round face.

The trick is to create the parting as deep as you can into one side. It takes the centre focal point from the middle of your face, and with the hair cleverly draped over one side, gives you a much thinner face shape appearance. Again, we have that collarbone skimming length which as we’ve suggested time and time again, is one of the best lengths if you want to go for short hair with a round face.

62. Kate Bosworth – Long & Natural

Hairstyles for Round Faces_62

Natural is the best hair, I’d say, and there are a number of women on this list that have rocked just-natural hair pretty well. Kate Bosworth here is just another classic example.

The hair has been poofed to perfection, with just the right amount of wave to stop it looking big and curly, but at the same time, stopping it being too slicked down and stuck to the face. If you only have a few moments to get ready in the morning, try blow-drying your hair upside down with some extra-volume mousse. Pull the front piece back and secure in place, and tease some of the hair ever so slightly, to give you a bit more ‘fake’ volume if you need it.

63. Michelle Williams – Asymmetrically Short

Hairstyles for Round Faces_63

It’s quite an odd style, and definitely not one that just any old girl could pull off, but if you’re looking to make a statement and have a round face like Marilyn Monroe actress Michelle Williams here, this asymmetrical cut is a great way to go super short, without accentuating your round face.

Keeping things long on one side helps to make things a little un-even, and when they are asymmetrical like this, you can’t really tell what kind of face shape she has. It’s a smart way of rocking a short look.

64. Michelle Williams – Low, Messy Knot

Hairstyles for Round Faces_64

If you only have a few moments spare to do your hair, this great style for round faces, as sported by Michelle Williams, is definitely one to learn… And quick!

Simply out the hair back from the face loosely, tying into a chignon or knot and holding in place with pins. Let the front of your hair fall down as it naturally would, allowing those shorter layers to frame and soften your round face. The added curls help to soften things even further.

65. Tatyana Ali – Spiralled & Short

Hairstyles for Round Faces_65

Tight curls and short hair don’t normally go hand in hand, but Tatyana Ali shows you exactly how to do it right, by setting it off with a very deep side parting, and started curling the hair with a small-barrel curling iron, main frame already in place. Great for afro hair!

66. Tatyana Ali – Half Up, Half Down

Hairstyles for Round Faces_66

One of the easiest, quickest hairstyles in the world is this classic half-up, half-down beauty which can be done on clean hair,dirty hair, unkempt hair, and any other hair you can think of!

The height at the roots will stop your round face from becoming a problem with this pulled-back look, and try to make sure the length of your hair sits on one shoulder, or both shoulders, rather than straight down your back to prevent it all from looking too harsh.

67. Amber Tamblyn – Short & Wavy

Hairstyles for Round Faces_67

If tight curls aren’t really your thing and let’s face it, most round faced girls just can’t pull it off, make the curls but then tease them out with your fingers afterwards, so they sort of fall in line and give you a much more structured look. Once again, there’s that side-parting too!

68. Amber Tamblyn – Side-Framing Layers

Hairstyles for Round Faces_68

She’s mastered a number of hairstyles and Amber Tamblyn rocks the longer-length look for a round face here, pulling the main front of the hair back and leaving to fall straight down, while the bangs have been pushed over to one side, and loose tendrils are left to frame her face and make it seem less round.

69. Rachael Leigh Cook – Angled Bangs

Hairstyles for Round Faces_69

Full bangs and short hair are not two words that you would normally associated with a round face, but somehow Rachel Leigh Cook seems to rock the look totally! The trick to this one is to angle the bangs – they are longer towards the ears than they are in the centre, and although that would first seem as if it would rounden the face off further, it actually has the opposite effect. Work up the eye makeup, and you have yourself a winner!

70. Rachael Leigh Cook – Long and Free-Flowing

Hairstyles for Round Faces_70

Fine hair can be a nightmare, especially in the summer, so why not leave things long and free-flowing just like Rachel here?

Wash, blow-dry, or even leave to dry naturally, brushing as you go with a fine-tooth comb. Again, as the hair is drying, brush the bangs over to one side to dry naturally in that place, and you can even consider adding a grip if they won’t stay where you want them to. Your hair won’t take long to dry in the summer heat, and it sure does give your poor hair a break!

71. Lauren Ambrose – Subtle Long Layers

Hairstyles for Round Faces_71

One of the easiest ways to wear a wide forehead or round face is to add subtle layers around the front of your face. As you can see from this Lauren Ambrose example, the layers really help to narrow a round face, and it also helps to elongate the jaw line too with strategically placed shorter lengths of wispy hair. It’s a small touch, and one that takes just a few minutes in the hairdressers, but could make the world of difference.

Remember – layers are a round-faced girls best friend!

72. Charlotte Church – Barely-There Bangs

Hairstyles for Round Faces_72

If you’re too scared of rocking full bangs like the Chrissy Tiegen beauty we showed earlier, try doing it the Charlotte Church way and add wispier bangs. Not quite as full as to box the face in, but still there enough to break the forehead up. It’s like the perfect compromise if you’re not quite sure, and it won’t take long to grow them out (add flattering, face-framing layers) if you aren’t quite sure.

73. Lily Cole – Curly Face-Framer

Hairstyles for Round Faces_73

This look goes against most of the things we would suggest for a round face but somehow, Lily Cole manages to pull it off with style. It does make her look older though, don’t you think?

A medium sized curling iron has been used to create the flick-like curls that are framing her face, and the bangs have even been curled into place, giving her volume and heigh which is perhaps how she manages to get away with it!

74. Lily Cole – Messed up Natural

Hairstyles for Round Faces_74

Wash it, dry it, leave out the curls (if you have them) and leave it. That’s as simple as it gets with this Lily Cole look, complete with slightly off-centre parting and bangs swept over to one side in again, a lazy and messed up way. Great for those days where you really can’t be bothered, and with a touch of dry shampoo, will even work for dirty / greasy hair too! Just use heated rollers to fake some volume if you need to.

75. Valorie Curry – Tapered Pixie

Hairstyles for Round Faces_75

See – you can even rock a pixie cut if you have a round face, just like Valorie Curry shows us here. She just does the smart thing and starts the side-swept bangs from almost the centre of the head (to help elongate the face), and she has kept hair around her eyes too – longer than the hair would be at the back.

If the hair is cut too short around the ears, you are just a round head with ears sticking out. This is also why you should never tuck your hair behind both ears if you have a round face. Always leave that one tendril hanging down (as we’ve mentioned before).

76. Katherine McPhee – Parted Bangs

Hairstyles for Round Faces_76

We’ve had side swept bangs, now it’s time to learn about parted bangs. Now, once upon a time, this was considered a bad thing and only done when you hadn’t found the time to head to the salon recently. These days on the other hand, it’s a fashion trend thats doing us all a favour.

You can part them in the centre or to one side, but just make sure they aren’t greasy. Here’s a little tip for you – if you don’t have time to wash all of your hair, just wash your bangs or the front!

77. Katherine McPhee – Voluminous ‘XLob’

Hairstyles for Round Faces_77

The XLob (or extra-long bob) is great for round faces, especially when you add plenty of volume. Adele is another fan of the big, boyffanty look, and she has a round face too just like Katherine McPhee.

A cut to the collarbone is a very flattering length for round faces, and by having the bulk of the volume from the cheeks down, you have the slimming effect too, especially if you have round cheeks.

78. Frieda Pinto

Hairstyles for Round Faces_78
79. Delphine Chaneac – Great Gatsby Inspired Short Hair

Hairstyles for Round Faces_79

Another bold and daring look for Delphine Chaneac (she’s full of them), she shows you how to do a dramatic and glamorous Great Gatsby style 30’s themed hairstyle here, with waves as opposed to curls, sleeked over to one side. With the sides of the hair, they have been pushed back (and slicked again), but the height on top stops the round face from becoming an issue with this modern, yet conventional look all at the same time.

80. Delphine Chaneac – Pulled Back & Pinned

Hairstyles for Round Faces_80

This is quite a harsh look, and isn’t one that most women with round faces are going to want to go for, mostly because it leaves the wide forehead complete exposed. However, if you’re smart and learn how to wear it properly, you’ll see that this five-minute, pinned-back hairstyle is great for so many reasons. The collarbone grazing length is the most flattering short hair for round faces, while the slightly off-centre parting stops the thing from looking too harsh.

So there you have them – the 80 best hairstyles for round faces. Are there any that you feel you should try? Let us know if you do!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More