80 bästa uppdateringar för långt hår

73

Det är dags att upptäcka de fantastiska updos du kan göra med ditt långa hår. Kanske detta kommer att inspirera dig att ha ett hårparty med din flickvän att prova några av dessa nya utseende. Vi har samlat de hetaste långa håruppdateringarna från toppkändisar som Kim Kardashian, Taylor Swift, Beyonce, Jennifer Lawrence och många fler. Hitta de som du är glada över och börja tänka annorlunda på ditt hår som ett roligt uttag för din personliga kreativitet!

1. Kim Kardashian: The Elegant Chignon

Updos för Long Hair_01

TV-verkställande stjärnan Kim Kardashian ser fenomenal ut i hennes espressomärkta låser som dras in i en låg chignon. Denna låga bulle är löst vridd och säkras sedan med några diskreta bobbynålar och hårspray. Vi älskar den nakenrosa läppstiftet och gnistrande örhängen som hon har lagt till för en extra hint av elegans.

2. Jennifer Lawrence: Casual Side Bun

Updos för Long Hair_02

Denna vackra och unga amerikanska skådespelerska från X Men sportar en avslappnad sidobulle med lösa flygplan för att rama hennes ansikte. Denna look är perfekt för hår som har olika toner och kontrasterar hennes snygga och moderiktiga svarta topp gudomligt. Och vi måste bara säga, hur vacker är hennes topp?

3. Selena Gomez: Pinned Up Curls med ett sidovägg.

Updos för Long Hair_03

Vi älskar hur den här amerikanska skådespelerskan och sångaren har uppfinnt uppdateringen. Bara för att du drar upp lite betyder inte att du måste följa reglerna. Du kan löst dra upp några krullar och låt mycket hänga för att rama ditt ansikte. Utseendet är magiskt på grund av den avsiktliga sidoväggen som är fastsatt för att få henne att se ultra feminin ut.

4. Taylor Swift: Snygg Ash Blonde Bouffant med Curled Bangs

Updos för Long Hair_04

Denna vackra sångare vet hur man ska vara fantastisk med denna snygga updo. Det är inte så svårt som det ser ut damer. Du behöver lite fast hårspray och en pensel för att få det att bli snyggt. Börja med att reta toppen av ditt hår och sedan kamma tillbaka det. När du har gjort en slinga, säkra den med bobby stiften. Du kan använda en rund pensel till smällen, och om du kan göra denna blonda askaska, bära du krämer, guld och vita i din garderob för en extra överklagande.

5. Beyonce: Hög hästsvans med säkrade krullar

Updos för Long Hair_05

Berömd sångare Beyonce är bländande med denna slickade rygghästsvans och säkrade lockar. Vi älskar hennes skimrande hud, smycken och örhängen för att ge henne en gyllene och gudinnig överklagande. Börja med att säkra en hög ponnysvans som är kammad snyggt tillbaka. Skruva skilda hårstycken och säkra dem diskret med stiften.

6. Rihanna: Messy Birdnest Bun med Choppy Bangs

Updos för Long Hair_06

sångerskan Rihanna är mjuk och feminin med denna rosa mockafärgade fågelnaste bulle och kattögonmakeup. Vi älskar hennes brosk som ger henne en rockstar kant. Hon låter henne knäppa vara lite hakig och rak mot kontrast den rundformade bullen. Lägg märke till hur hennes finformade browar exponeras och hon har valt en rödbrun läpprik för att ge henne den gothiska vädjan.

7. Scarlett Johansson: Stora Teased Volume med Curls

Updos för Long Hair_07

En av de roliga sakerna om updo är att du kan gå stor och göra nya saker hela tiden. Skådespelerska Scarlett Johansson har använt dramatisk ögonmakeup och ett huvudband för att hålla tillbaka den retade och krullade manen. Du kan säkra den med bobbynålar och låta den vara fantastisk. Denna look är perfekt för blondiner med höjdpunkter och lowlights eftersom tonerna ger dimension till utseendet.

8. Angelina Jolie: Messy Cross Over Updo med ansiktsramar

Updos för Long Hair_08

Knockout kändis skådespelerska Angelina Jolie har en casual updo som har criss crossed bitar på toppen. Korsa bitarna innan du fixar en lösglad bulle. Gör väsentligen bara en hästsvans men dra inte hela vägen när du gör den sista slingan med ditt hårband. Du kan klämma upp några bitar på toppen av ditt huvud för volym och vi älskar de kortare ansiktsramarna runt ansiktet för att mildra utseendet och hennes vinklade ansikte.

9. Kendall Jenner: Puffed up Braid för Mohawk Look

Updos för Long Hair_09

Denna amerikanska modemodell och TV-personlighet ser så modekunnig ut med den här mohawk-flätan. Hon har vänt in fläkten och puffed upp den innan den sprutas. Sidorna slickas tillbaka för att ge det lite extra drama och hennes spetsiga ärmar kompletterar detta utomjordiska utseende. På baksidan kan du ta tillbaka änden av din fläta och lägga på den eller låta den hänga länge. Vi älskar denna utseende för det är unikhet och originalitet!

10. Jennifer Lopez: Top Knot Snygg Twisted Bun

Updos för Long Hair_10

Ta reda på hur tydlig sångaren och skådespelerskan Jennifer Lopez ser ut med sin snygga, sneda toppknut. Vi älskar det här för flickor med ombrea hårfärger, eftersom bollens kontrastfärg och håret som dras tillbaka är så roligt. Du kan spela upp det andra ordligheten i utseendet genom att använda dramatisk ögonmakeup som Jennifer har gjort.

11. Demi Lovato: Blond Chignon med en Bouffant

Updos för Long Hair_11-1

Updos för Long Hair_11-2

Skådespelerska och sångare Demi Lovato har en klassisk Hollywood-look här som vi absolut älskar! Du kan sova i flätor och sedan puffa på toppen av ditt hår genom att reta det. Gör en lös fläta som börjar på baksidan av ditt huvud och vrid sidorna tillsammans för att möta flätan i nacken. Gör en snygg lågvridad bulle och kom ihåg att ha en sidodel för att göra den extra feminin. Du kan stifta den på plats för att hålla den ihop och låt den vara en stor bulle. Vi älskar denna look i blond och ombre för den roliga effekten. Lägg till en pop med rött läppstift för att göra det extremt glamoröst.

12. Mila Kunis: Draped Side Part med en lös uppdatering

Updos för Long Hair_12

Den vackra skådespelerskan Mila Kunis har en djup sidodel och det ligger löst bakom hennes öra. Hon har lagt lite volym på toppen som du kan få genom att dra ditt hår ur den bulle du skapar på baksidan av ditt huvud. Vi älskar den djupa chokladbruna färgen som accentuerar ögonen och går bra med den nakna läppfärgen. För att få ögonen att popa, välj en ljus färgad garderob och mörk ögonmakeup.

13. Kaley Cuoco: Princess Sida Braid Pinned Up

Updos för Long Hair_13

Komedi-skådespelerskan Kaley Cuoco från The Big Bang Theory ser älskling ut med sina få bitar som ramar hennes ansikte och sidoblädan som kommer över ansiktet. Du kan starta den franska flätan på ena sidan och gå längs hårets botten hela vägen. Pin änden och du har den perfekta prinsessan uppdatering!

14. Kristen Stewart: Loose Brown Bun med Bouffant

Updos för Long Hair_14

Detta är ett bra utseende för damer med rakt och tjockt hår. Du kan göra en lös och avslappnad bulle på baksidan av ditt huvud omkring halvvägs och dra sedan håret från toppen för att ge ditt ansikte en längre och smalare look.

15. Megan Fox: Ultra Slank Bun

Updos för Long Hair_15

Amerikansk skådespelerska och modell Megan Fox har en unik slank uppdatering som är invecklad på sig själv. Vi älskar hennes mörka hår kontrasterat av smaragdgröna örhängen. Om du vill ha den här utseendet, få din bobbynålar och fast håll hårspray redo samt en handhållen spegel så att du kan se ryggen och göra den extra perfekt!

16. Emma Stone: Den nedgjorda vågen med en hög bulle

Updos för Long Hair_16

Skådespelerska Emma Stone har den a bibliotekarie tittar på med sin vågsidardel som ligger ner. Hon har en bulle på huvudets övre mittback och en mjuk vit garderob och månstenring för att dra in hårets ljusfärg. Lägg märke till hennes mjuka ögonmakeup och panna färg matchar hennes aska blonda rötter. Detta är ett bra utseende för alla tillfällen och väldigt förförisk.

17. Kristen Bell: Sidan svepas med en fläta

Updos för Long Hair_17-1

Updos för Long Hair_17-2

För att få utseendet är den här underbara skådespelerskan Kristen Bell dödande du kan börja med att krulla håret och ge det en bra spray så det håller. Gör en liten fläta på baksidan av ditt huvud för att linda runt den bulle du ska göra. Dra sedan den åt sidan och separera bitarna och vrid dem. Snurra äntligen en lös bulle och låt den hänga i taget. Spraya och stift den för mer kontroll, men låt den vara lite vild och fri.

18. Blake Lively: Enkel Bouffant med Flyaways

Updos för Long Hair_18-1Updos för Long Hair_18-2

För att få det här fantastiska utseendet, vrid ditt hår i nackens botten och ta snodden nära hårbotten upp till toppen av baksidan av ditt huvud. Vrid vridningen nedåt och stift den på plats. Var noga med att spruta allt och om du har halt hår, lägg till lite balsam för att göra det mer hanterbart. För att få volymen på toppen kan du reta och trycka upp den. Dra inte det för hårt på toppen när du vrider men dra det ordentligt på sidorna.

19. Vanessa Hudgens: Messy Curls med en Middle Part Updo

Updos för Long Hair_19

Disney Channel sångare och skådespelerska Vanessa Hudgens ser så artsy och roligt ut med denna röriga och krullade updo. Försök att separera bitrullar efter att ha dragit allt hår upp löst. Du kan dra den i ett hårband i en lös bulle efter att ha krökt och dra bitar ut och återfå dem. Vi älskar också mörkt hår med rosa garderobsval för kontrast!

20. Carrie Underwood: Deep Side Part Chignon

Updos för Long Hair_20

Country Music Star Carrie Underwood är inte rädd för att ha en glamorös frisyr. Denna vackra blonda updo förlänger ansiktet och parar bra med eleganta shinnyörhängen. Börja med att krulla håret och reta toppen. Dra ditt hår löst tillbaka till nackens nacke och vrid det sedan åt sidan och säkra det med stift. Spray för sista hållet och vara stolt över att vara fantastisk!

21. Nina Dobrev: Side Chignon

Updos för Long Hair_21-1Updos för Long Hair_21-2

Den här bulgariska kanadensiska skådespelerskan och modellen har klaffen att titta på henne, hennes långa locklås dras upp till ena sidan. Börja med att curla ditt hår och dela det på sidan. Låt den längre sidan drapera för att rama ditt ansikte och dra din bulle lös så att den är stor. Använd Bobby-stift som har samma färg som ditt hår för att säkra det.

22. Kiera Knightley: Loose Updo med lock och höjdpunkter

Updos för Long Hair_22

Vi älskar denna look på skådespelerskan Kiera Knightley eftersom hon ser ut som en kvinna från den vilda västern. Denna look hålls löst så det finns volym på toppen och sidorna. Vi älskar hennes gyllene bruna hår med blonda höjdpunkter som ger henne en naturlig solkusad look. Den mjuka looken går bra med en vit drappande garderob för att få henne att se extra feminin och gudinnaliknande.

23. Rita Ora: Dark Brows och Blonde Bouffant

Updos för Long Hair_23-1Updos för Long Hair_23-2

Rita Ora har slutfört denna vridna chignon låga bun genom att öka volymen till toppen. Hon är glad att ha flugor och kontrasterar hennes ljusa blondin med tjocka mörka ögonbryn, långa ögonfransar och djärva röda läppar. Vi tycker att det här är en artsy look som du bara kan bli kär i om du vill krydda ditt liv och din stil!

24. Jessica Alba: Snygg Flätad Chignon

Updos för Long Hair_24-1Updos för Long Hair_24-2

Det här är kanske en av våra favorit updos och skådespelerska Jessical Alba bär är oklanderligt. Börja med att curla och spruta ditt hår och sedan göra en mittdel. Ta några bitar framifrån och skapa en fransk fläta på varje sida nära ditt huvud och över ditt öra för att köta med den lilla chignonbungen på baksidan av ditt huvud. Håll bullen på baksidan lös och stor och säkra den med stift och hårspray. Gå till stora örhängen och naturlig smink att se ut som en prinsessa från medeltida tider.

25. Amber Heard: Tease toppen i Platinum

Updos för Long Hair_25-1Updos för Long Hair_25-2

Denna blonda skådespelerska och modell tycker om att ha volym på toppen med sin omvända ombrehårstil. Hon har gyllene doppade platina och vi älskar hennes unika plågade bouffant. Framsidan är krökt för att göra en stöta på framsidan av huvudet och fastspänd på plats. Var inte rädd för att vara djärv och olika damer!

26. Olivia Wilde: Messy Middle Bun med Curled Pieces

Updos för Long Hair_26

Om du är i rush är det en rolig utseende som bara behöver några mellanklasslager. Du behöver bara krulla de få sidorsidiga ansiktsramarna och dra resten tillbaka i en rörig bulle. Denna look har kontrast och öppnar ditt ansikte för att visa upp dina ögon och läppar. Detta kan ändra en rörig bulle till ett fantastiskt utseende med minimal ansträngning! Det är bra för fester och evenemang där det kan vara vind eller regn för att det inte kommer att bli så enkelt som möjligt.

27. Jessica Biel: Pinned Waves på topp och lång bulle

Updos för Long Hair_27-1Updos för Long Hair_27-2

Den underbara skådespelerskan Jessical Biel är helt fantastisk med avante gard look. Curl ditt hår och stift sedan några krullar på toppen så att de gör vågor. Gör en snurrad och vertikal bulle på baksidan av ditt huvud och stift den på plats. Detta skapar en dramatisk profil och förlänger ditt ansikte. Vi älskar det med en öppen rygg eller strapless garderob för att verkligen öppna ditt ansikte.

28. Zoe Saldana: Curls och Color Popping Makeup

Updos för Long Hair_28

Denna blick på amerikansk skådespelerska, producent och dansare Zoe Saldana är artsy och allt komplimangerar varandra i denna utseende. Guld örhängen lyfter fram naken toppen som gör att hennes hud ser bra ut och den lila ögonskuggan dyker upp i sina vackra ögon. De mörka lockarna i en lös uppdatering är en utmärkt finish till hennes sultry och eklektisk sex appeal.

29. Gwen Stefani: Frambulle i platina

Updos för Long Hair_29-1Updos för Long Hair_29-2

Detta är överlägset ett av våra favoritutseende och det är lättare än det ser ut. Vi älskar det för soliga hårfärger och sångare Gwen Stefani är en modeikon som talar för sig själv. Denna look kan uppnås genom att vrida håret upp från nacken och nära huvudet. Lägg till lite balsam och se till att du curl den först. När du får det till toppen, skapa en cirkulär bulle och peka den till sidan drapering på pannan. Du kommer att bli förvånad över hur många komplimanger denna utseende blir och det är den perfekta pinup girl updo.

30. Brittany Murphy: Koppar Blonde Ringlets Twisted In A Chignon

Updos för Long Hair_30-1Updos för Long Hair_30-2

Den bländande skådespelerskan Brittany Murphy jobbar utanför lådan med sitt unika hårtillbehör och små ringletkrullar. Ge lite kropp till toppen och sidorna och låt några bitar ramma ditt ansikte. Vrid botten eller lägg till en fläta på underdelen och dra den ihop vid sidan om nacken. Detta är ett utmärkt utseende för att komplimera ombrehårsstilar och massiva garderober. Var noga med att lägga till en färgstänk på läpparna om du vill!

31. Miranda Kerr: Funky Twisted Bun

Updos för Long Hair_31

Hej, vi har inte alltid massor av tid att göra vårt hår och ibland gör vi bara en unik vridd bulle är allt du behöver för att komplimangera en skraj outfit. Om outfiten är upptagen och högt, håll ditt hår enkelt och snyggt. Du kan spraya den för att hålla flygerna nere och det kommer att uppmärksamma ditt leende och ögon.

32. Natalie Portman: Twists till en Side Chignon

Updos för Long Hair_32-1Updos för Long Hair_32-2

Denna saga prinsessa ser bra ut för en stark och vacker skådespelerska som Natalie Portman. Vi älskar hur hon har mjukt vriden olika bitar tillbaka i en vriden sida bulle i nacken av nacken. Lägg märke till att hon har lite volym på toppen med sina vrider och de dras för hårt.

33. Charlize Theron: Sida Briad till Chignon med Bouffant

Updos för Long Hair_33

Skådespelerska Charlize Theron har kombinerat några magiska element för att få det här utseendet. Hon har en sidodel med en tät bouffant och en ren sida svepad framsida. På andra sidan började hon sin rena flätan och packade den på motsatta sidan på baksidan som prinsessan Leah. Det här utseendet är roligt och annorlunda men kan vara svårt att hålla på plats om du planerar att göra mycket dans!

34. Anne Hathaway: The Front Wave och Back Twist

Updos för Long Hair_34-1Updos för Long Hair_34-2

Detta är en high fashion look som skådespelerska Anne Hathaway drar av med framgång. Använd några av håret från toppen och krulla det och stift det för att få vågan. Vrid baksidan av ditt hår från nackens botten inåt och uppåt och stift det för att säkra det. Detta skapar en dramatisk profil och kommer att kräva en hel del fasthållande hårspray! Ha kul med det!

35. Rachel McAdams: Coppoer Bouffant med Deep Side Part

Updos för Long Hair_35

Skådespelerska Rachel McAdams gröna ögon popar med den härliga kopparblonda färgen och vi älskar den dramatiska volymen hon skapat genom att reta håret och dra allt till toppen av huvudet. Du kan vrida håret från baksidan och ta upp det i en hög platt bulle för att blanda med bouffanten. Lägg märke till hennes unika garderobsval som är lika djärvt som hennes hår!

36. Hilary Duff: Bouffant med ett huvudband

Updos för Long Hair_36

Sångare och skådespelerska Hillary Duff är redo för den röda mattan med denna artsy stil. Även om detta inte är ett vardagligt utseende för de flesta människor, om du arbetar i en konstnärlig miljö, finns det ingen anledning att du kan ha roligt och djärvt hår för att hjälpa dig att komma i kontakt med din inre kreativitet!

37. Bella Thorne: Choppy Bangs med långa sidor och två flätor uppspända

Updos för Long Hair_37-1Updos för Long Hair_37-2

Vi älskar denna känsliga och varierade utseende för alla hårfärger. De flera färgerna i hennes hår speglar stilen väl. Vi tycker om hur hon har smärtan som ramar hennes ansikte och sedan bestämt sig för att ta med flätor från toppen av huvudet och till sidan och stifta upp dem på baksidan av huvudet. Hur underbart unikt är detta utseende och färg damer?

38. Zooey Deschanel: Bouffant med Bangs och Bling

Updos för Long Hair_38-1Updos för Long Hair_38-2

Det här är en rolig uppdatering på den komiska skådespelerskan Zooey Deschannel och vi älskar hennes mjuka garderob och mousserande tillbehör. Svart hår kan göra blå ögon verkligen pop som kan lång öga sista förlängningar! Vi älskar bouffanten på toppen komplimangerad av den lösa bun som också kan flätas. Knappa ryggen på bouffanten för att få den dubbla bumpen.

39. Julianne Hough: Messy Twisted Top Knot

Updos för Long Hair_39-1Updos för Long Hair_39-2

Denna roliga look har en liten twist eller fläta som leder till den höga bullen. Oroa dig inte för att göra den perfekt och komplimanger den med en ren, men funkig och snygg garderob. Detta är en snabb updo som kan klä upp med snygg örhänge och ljus läppstift!

40. Eva Green: The Queen Beehive Look

Updos för Long Hair_40-1Updos för Long Hair_40-2

Eva Green har ett regalt utseende med sin höga hals som med juveler, dramatisk smink och bouffant. Hon drog sidorna tätt och vred håret från botten av hennes nacke upp. Du behöver bobbynålar och hårspray för att dra av det här och märka hur hon är ok med flugvägar och har en rolig färgstänk av blondin på sina nedre rötter. Denna dramatiska och artsy look är perfekt för alla hårfärger men speciellt för mörkt hår!

41. Emma Roberts: Honung Blonde Chignon med Side Swept Bang

Updos för Long Hair_41-1Updos för Long Hair_41-2

Denna amerikanska skådespelerska och sångare ser pittoreska ut i hennes honungblonde chignon. Du kan uppnå detta utseende med några långa smällar som skärs asymmetriskt och sedan ta en bit hår och linda den runt din bulle och stifta den i nacken på sidan. Vi älskar hennes höga nacklinje och unika garderobsval att klä upp denna look också!

42. Nicole Kidman: Loose briads Runt en stor bulle

Updos för Long Hair_42-1Updos för Long Hair_42-2

Någonsin undrar hur några bullar har så mycket volym? Har du någonsin provat en socka bulle? Om du inte har massor i håret kan det hjälpa dig att ge dig lite! Denna utseende kommer att ta ett tag men det är majestätiskt och helt unikt. Börja med att skapa en stor bulle med hårets underlag och använd sedan de övre skikten för att göra lös franska flätor som täcker bullen. Pin och spray och du är redo för din debut!

43. Jennifer Love Hewitt: Draget helt enkelt till sidan

Updos för Long Hair_43

Skådespelerskan Jennifer Love Hewitt har klassisk skönhet och vi älskar hur hon bär sitt hår i en djup sida och försiktigt samlas på sidan i en låg och lös bulle. Lägg märke till hur det här eleganta håret visar upp sitt leende och diamantörhängen parar väl med den a svarta klänningen. Om din garderob är högt är det trevligt att gå enkelt med ditt hår.

44. Kate Beckinsale: Draping Curls With A Loose Bun

Updos för Long Hair_44-1Updos för Long Hair_44-2

Vi älskar det här nyckfulla utseendet på den engelska skådespelerskan Kate Beckinsale. Du kommer att bli förvånad över att denna look är lättare att uppnå än den ser ut. Börja med att krulla håret och sedan avskilja det i mitten, dra tillbaka det till mitten av ditt huvud och skapa en lös bulle så att krullarna på toppen och sidorna av huvudet draperas. Dra några bitar ur bullen och återför dem och stift dem för extra kropp.

45. Lea Michele: Double French Braid Updo

Updos för Long Hair_45-1Updos för Long Hair_45-2

Sångare och Glee skådespelerska Lea Michelle är fantastisk med denna updo! Vi älskar det här letar efter bröllop eller händelser där du behöver flytta runt och inte röra med ditt hår. Börja med en sidodel och flät de främre delarna bakåt och sätt dem upp. Gör samma sak med nästa avsnitt och du får denna fantastiska utseende!

46. ​​Jennifer Garner: Messy Twists and Turns

Updos för Long Hair_46-1Updos för Long Hair_46-2

Den vackra skådespelerskan Jennifer Garner har målmedvetet skapat ett rörigt och vridat utseende. Vi älskar hur det finns vändningar som ger henne extra volym på toppen och till och med en liten flät på botten. Du behöver inte tänka på en updo som bara en bulle, du kan ha flera och de kan vara olika storlekar. Om du låter håret vara lite vildt kommer det att ge dig ett helt nytt utseende!

47. Ashley Tisdale: High Top Knot Wrapped In Hair

Updos för Long Hair_47-1Updos för Long Hair_47-2

Vi älskar hur dristig skådespelerska och modell Ashley Tisdale är med denna höga och röriga toppknut. Detta kan du göra i en blixt när du är i rush men det står fortfarande ut från publiken. Gör en hög bulle som pekar upp och sedan linda en bit av ditt hår runt basen och låt ändarna hålla ut på sidan. Det är roligt och bra om du har en färgstänk i ditt hår också som Ashley!

48. Kerry Washington: The High Bun

Updos för Long Hair_48

Skådespelerska Kerry Washington har en del stor volym på sidorna och toppen i denna updo som du kan få genom att trycka håret framåt när du gör din bulle. En hög bulle öppnar ditt ansikte och låter dig visa upp ett par örhängen du älskar. Vi älskar hennes långa ögonfransar och hennes vackra bruna färg. Detta är en annan updo som inte tar för lång tid och kommer vanligtvis bara att kräva ett tjockt hårband och en fast hårspray.

49. Alyssa Milano: Braid Wrapped Updo

Updos för Long Hair_49

Den här amerikanska skådespelerskan och producenten ser bara älskling i den här höga bunen inslagna i en fläta. Detta kommer faktiskt bli en annan snabb updo som du kan bära på jobbet om du vill eller bara för skojs skull. Gör en fläta hör huvudet på huvudet och en stor bulle. Vika flätan runt bunten och säkra den med ett stort hårband eller pinnar. Lägg till ett djärvt halsband för att klä ut utseendet!

50. Naya Rivera: Den överdrivna bullen

Updos för Long Hair_50

Denna sångare och skådespelerska från Glee vet hur man rockar något annorlunda och inte ger en tjuv vad folk tror. Om du vill få det här utseendet, försök att reta ditt hår och lägga till några kontrollerande balsam. Huvudbandet som du ser att hon har använt hjälper dig att hålla håret ihop och naturligtvis kommer en stark hållfast hårspray att vara din vän för att få denna skraj stil!

51. Ellen Page: Vrid den tillbaka med bitar för att rama ansiktet

Updos för Long Hair_51

Detta utseende är lätt att göra med fuktigt hår som du kan vrida eller om du har tid kan du locka håret och då kan det vara mer hanterbart. Du kan alltid locka framstyckena efteråt för att spara dig besväret med att krulla hela ditt hår. Vi älskar hur hon har några gyllene höjdpunkter och smokey ögonmakeup för att slutföra utseendet!

52. Amanda Seyfried: Twisted Pieces med en Crossover

Updos för Long Hair_52-1Updos för Long Hair_52-2

Det här är en rolig titt som skådespelerskan Amanda Seyfried demonstrerar så bra. Hon ser magnifik ut med den här högvridna bullen. Lägg märke till hur hon criss korsade håret på toppen för ett unikt utseende också. Du kan göra en hög ponnysvans och vrida separata bitar och stifta dem för att få detta otroligt inspirerande utseende!

53. Paris Hilton: Plaited Chignon i Platinum

Updos för Long Hair_53-1Updos för Long Hair_53-2

TV-verklighetstjärna och arvtagare Paris Hilton är positivt iögonfallande med denna platina-blonde låga bulle. Om du sover i flätor kan du uppnå det vågiga utseendet eller använda ett krusjärn om ditt hår är naturligt rakt. Pin bunten för att hålla den på plats och dra inte ditt hår för nära huvudet så det har lite fin volym.

54. Kat Dennings: Loose Librarian Updo

Updos för Long Hair_54-1Updos för Long Hair_54-2

Vi älskar denna konstnärliga updo som gör att kvinnor ser ut som den a studious typen. Denna amerikanska skådespelerska är känd för sin roll i Sex och Staden och hon älskar den mörka espressomärgen som hon har på hennes hår och den mörka röda på hennes läppar. Dra ditt hår löst och låt några bitar falla ner. Du kan använda lite gjutbalsam för att hjälpa den att hålla sig på plats om du har halt hår.

55. Leighton Meester: Curly och Messy med Volume

Updos för Long Hair_55

Den här amerikanska skådespelerskan och sångaren från Gossip Girl bär den här lockiga och röriga updo så bra. Vi tycker om hur hon har mycket volym ovanpå och vi älskar de älsklingarna som ramar hennes ansikte. Detta är ett bra utseende för mörkt brunt hår eftersom det ger dig en artsy bohemisk stil!

56. Christina Hendricks: Regalkoppar med Bangs och ett huvudband

Updos för Long Hair_56

Denna updo är delvis framgångsrik på grund av den guldfärgade kopparfärgen, fest på grund av det underbara guldhuvudbandet och den asymetriska smällen. Vi älskar hur hon har curled hennes smäll till sidan och låt hennes lockar dansa runt i den bakre delen som hon drog upp och fastnade upp. Det här utseendet är rätt ur en saga och kom ihåg att kopparblont hår är ett bra par med smaragdgröna kläder!

57. Kim Kardashian: Snygg bulle med volym på toppen

Updos för Long Hair_57

Mode och stilikon Kim Kardashian vet hur man ser drop dead beautiful utan att göra för mycket med håret. Hon har helt enkelt vridit sitt mörka hår i en snygg bulle med lite formgjutningsprodukter och tryckt på toppen av hennes hår för att förlänga ansiktet genom att lägga volymen på toppen. Denna updo låter hennes vackra ögon och läppar ses.

58. Jennifer Lawrence: Messy Princess Braid

Updos för Long Hair_58

Jennifer Lawrence verkar alltid ha den aura som hon är från en annan tidsperiod och hennes stil är en stor del av hennes unika utseende. Du kan dra ditt hår tillbaka i en fläta och sedan linda runt huvudet som en krona och stifta den på plats för att få denna prinsessans look. Glöm inte att ha några ansiktsramar längre bitar eller sminkar för att mildra utseendet.

59. Taylor Swift: Ombre Curls Updo

Updos för Long Hair_59

Dessa snygga och organiserade ombrekrullar är kamerabara på sångaren Taylor Swift. Använd ett stort krusjärn och löst kläm upp ditt hår så att bitar faller ner. Detta är ett utmärkt sätt att accentuera dina tvåfärgade omkretsfärger eller för att visa upp den a halslinjen och ögonen.

60. Angelina Jolie: Loose French Braid Pinned Up

Updos för Long Hair_60

Skådespelerska och aktivist Angelina Jolie har en lös fransk fläta och det roliga med det här är att du kan starta en från toppen och en från botten och sedan locka ändarna och peka upp dem. Det här är ett bra utseende för att visa att du är elegant men också med flödet. Kom ihåg att ditt hår är en förlängning av din personlighet!

61. Kendall Jenner: Long Face Framing Pieces med en hög bulle

Updos för Long Hair_61

Denna amerikanska modemodell och tv-personlighet ser ut som en sann fashionista med de långa chokladbruna bitarna som hon har dragit för att rama hennes ansikte. Denna uppdatering accentuerar ögonen och gör ansiktet att se längre på grund av den höga bullen. Använd en fast hårspray och tryck bunken framåt för att ge dig den extra volymen på toppen av ditt huvud.

62. Jennifer Lopez: Super Twisted och Shiny Updo

Updos för Long Hair_62

Skådespelerska och sångerska Jennifer Lopez är känd för sina snygga frisyrer och det här är en unik som vi älskar att se med alla hårfärger. Om du har tjockt och långt hår är det kul att leka med! Använd lite skulpterande puddy för att få kontroll över ditt hår och tillsätt ett skinserum. När du får figuren åtta vridning på plats, stift den och spray den och du är redo för den röda mattan kära!

63. Demi Lovato: Topp fågeln i smörblondin

Updos för Long Hair_63

Först och främst hur älskling är den här uppdateringen? Vi älskar det! Smörblondin är en av våra favoritfärger och du kan uppnå detta utseende genom att dra allt håret bakifrån och säkra det i en hästsvans på toppen av ditt huvud. Ta sedan enskilda bitar och krulla dem och stifta dem på plats för att ge dig ett fågelbo som bara oser stil och sofistikering.

64. Mila Kunis: Brun Bouffant med Light Dipped Ends

Updos för Long Hair_64

skådespelerska Mila Kunis ser bländande ut med denna bruna tonade bouffant och lätta tips på hennes hår. Börja med att reta ditt hår med en retande kam och vika sedan den i en fin platt bulle. Hon ser ultra feminin ut med sin sidodel och krullade bitar som ramar hennes vackra ansikte. Brunt hår går bra med silver och rosa som hon har på sig här också. Var inte rädd att ha långa ögonfransar och naturlig smink för att se levande och hälsosam!

65. Kaley Cuoco: Platinum Bouffant och Messy Bun

Updos för Long Hair_65

Om du kommer bli känd kan du också vara fantastisk också. Komedi-skådespelerskan Kaley Cuoco har några långa ögonfransar och mörk ögonmakeup för att komplimangera hennes platina blonde bouffant. Hon lät sin bulle vara lite vild precis som hennes roliga och udda personlighet. Detta är ett bra exempel på att gå utanför lådan för att ha kul!

66. Kristen Stewart: Zig Zag Part och Beehive

Updos för Long Hair_66

Detta utseende kommer inte vara lika svårt att uppnå som du kanske tror. Curl fronterna av ditt hår och spray dem och sedan zig zag din del. Skaka ryggen på ditt hår och börja ett par inches tillbaka och vrid sedan ryggen upp i en bulle. Knappa den på plats och du kommer se ut som en fe på nolltid! Lägg märke till hur hon har dragit håret ut så det är inte hårt i huvudet.

67. Kristen Bell: Elegant Updo med ett huvudband

Updos för Long Hair_67-1Updos för Long Hair_67-2

Skådespelerska Kristen Bell ser förtjusande ut med denna snygga och vridna bulle. Hon har lagt ett huvudband för att hålla allt på plats, vilket är en bra idé att styra flugor och att bara lägga till några roliga tillbehör. Använd gjutpuddy för att hålla den vridningen i din bulle och tryck håret upp på toppen så att huvudbandet kommer att bidra till att skapa den volymen som gör att ansiktet ser smalare ut.

68. Blake Livlig: Klassisk Chignon i Blondin

Updos för Long Hair_68-1Updos för Long Hair_68-2

Skådespelerska Blake Lively från Gossip Girl bär denna fina updo med stil och lätthet. Hon ser så graciös ut med detta vattenfall. Du vill i grund och botten skapa en stor slinga och klämma upp den. Försök med att spruta håret först så att du har mer kontroll och håll dig kvar under den tills du har den volym du önskar!

69. Vanessa Hudgens: Ombre Flätat Bunke

Updos för Long Hair_69

High School Musical skådespelerska och sångerska Vanessa Hudgens ser ut som en bohemisk gudinna med denna staplade ombre updo. Hon har gjort en krona ur en flätan och pannat hela hennes hår upp med kaskad bitar som är krullade. Det här är en rolig titt att para med en avante gard garderob och ett stort leende och vi adore det.

70. Carrie Underwood: Platinum Blonde Tuck

Updos för Long Hair_70

Countrymusikstjärnan Carrie Underwood är alltid djärv i hennes hårval. Vi älskar hur hon har tappat håret underifrån och upp för att ge henne en fin volymaktig bouffant. Använd pinnar som matchar din hårfärg och låt några bitar falla runt ditt ansikte. You can get a teasing comb at a beauty supply store to give you more volume if you have thin hair.

71. Nina Dobrev : Twisted Curls in a Pile

Updos for Long Hair_71

Bulgarian Canadian actress and model Nina Dobrev looks mysterious and sexy with this curly pile of goodness on her head. We love that you can’t tell how long her hair is which keeps the gentlemen guessing. Start by making tight ringlet curls and spray them then twist them up into a pile on the top of your head. Her high neck line on her wardrobe brings attention to her gorgeous eyes too.

72. Kiera Knightley : Soft and Natural Brown Chignon

Updos for Long Hair_72

This classy actress always impresses the crowd with her gentle but magnificent appearance. She uses natural makeup colors and soft natural colors in her hair and wardrobe. She is the essence of beauty and sophistication. We love how her hair looks soft as she’s carefully pulled it into a bun at the base of her neck. It shows her calm measured and sweet demeanor.

73. Jessica Alba : Fun and Loose Chignon

Updos for Long Hair_73

We love this fun and playful yet elegant look on actress Jessica Alba. Pull your hair back loosely and spray it. If you have slippery straight hair you can texturize it by curling it, teasing it and spraying it before you pull it back.

74. Amber Heard : Side Part Braid Updo

Updos for Long Hair_74

This princess look is very unique and really complimenting. Start your French braid with a large chunk of hair after you make the side part. Add some product to help you control it. Pull hair from the other side to spiral the braid on the lower side of your head. Then pull some pieces out to soften the look.

75. Jessica Biel : Sleek Bun With Bangs

Updos for Long Hair_75

This is a high fashion look that actress Jessica Biel is absolutely rocking. The bangs are thick and curled in a little bit and the bun is perfectly tucked and combed so there are no flyaways or messiness. She looks like a magazine model with this fun updo and we love it for work or parties! Use a fine tooth comb to get the hair to behave.

76. Zoe Saldana : Messy Middle Bun with Height On Top

Updos for Long Hair_76

This is a great look to make your face look more thin. If you have dark hair you can make a messy middle bun and pull the pieces out some to make it bigger. Pin it in place and pull the hair forward on top to elongate your face. We love how celebrities are wearing height neck lines with updos for an extra fashion flair!

77. Brittany Murphy : Honey Gold Hollywood Glamor Updo

Updos for Long Hair_77-1Updos for Long Hair_77-2

Brittany Murphy is a famous actress that knows how to look like a star. Her honey blonde hair is so darling in this side parted chignon. We love the gold orange dress with her honey blonde hair. Remember that an updo is just as sexy low on your neck and gives a different vibe. This vibe is more mature but allows her to incorporate lots of fun colors.

78. Natalie Portman : Low Bun with a Top Poof

Updos for Long Hair_78

Classic and stylish actress Natalie Portman looks like a high fashion model with her low ash brown colored bun and added volume on top. We love the dark smokey eyes and vibrant blue wardrobe. You can make and ‘X’ with bobby pins on the top of your head to get the poof she’s wearing so well here.

79. Charlize Theron : Upturned Twist in Blonde with Lowlights

Updos for Long Hair_79

Actress Charlize Theron has a classic upturned twist that is tucked in at the back of her head. It creates a halo that brings attention to the eyes and creates a beautiful side profile. Get the hairspray ready and pin it to keep it in place. We love this look for fancy events where you don’t want to worry about the wind messing up your game!

80. Bella Thorne : Copper Bun with Bangs and Blonde Hightlights

Updos for Long Hair_80-1Updos for Long Hair_80-2

This high bun on Bella Thorne makes her already thin frame look even more thin. She has added a fun accessory and some different copper and blonde colors in her hair for fun. Notice how she’s pushed the bun forward to make more of a poof and contrast to the bangs. She’s pulled down some pieces so it doesn’t look to planned out and shows she’s still flexible and open minded.

Hopefully you are now inspired to try some of these exciting hairstyles and maybe you’re even now looking forward to your next event more so you can unleash your creativity! Remember your hair can be a fun extension of your personality and a great creative outlet for you. Don’t be afraid to go outside of your comfort zone and try new things, you never know what conversations it might start or what other fun activities you’ll be inspired to try!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More