81 Cool Triangle Braids Att Testa In 2019

157

Vad är Triangle Braids?

Triangle flätor är de praktiska lådan frisyrer som nu har återuppstått med twist. Traditionella frisyrer brukar användas för att fira rektangel eller kvadratisk formdesign som standardval men det här är det nya modet. Lyssnar det här modevetet fantastiskt för dig? Om du också söker en ny trendstil för ett uppdaterat utseende, tveka inte att prova denna flätad design. Det finns olika typer av triangelflätor som du kan välja varje ny fläta på daglig basis.

Triangelfältet kan inte vara din standardlådans flätor. Dessa stilar hade uppdelats i en annan form så att du kan få nya trianglar på huvudet. Genom att använda triangulär design kan du dekorera ansiktet vackert som några prydnadsföremål gör. Vi har samlat många olika alternativ för dig att välja den bästa frisyren.

Varför Triangle Braids?

Anledningen till att prova dessa flätor ligger i dess eleganta utseende och kreativa design. När du väl har gått för denna fläta kommer du aldrig att känna att ändra utseendet på andra flätade stilar. Dessa fantastiska flätor finns i olika alternativ med många färgtillägg. Den enda skillnaden i traditionell och denna moderna design är att boxformen skulle ersättas av triangelformade stilar. Många har älskat triangelformat fläta på grund av dess unika utseende och enkla steg att följa. Detta är bland de bästa stilerna i Pinterest och även Instagram firar trekantdesign idag. Det finns färgglada flätor, prydda stilar och många fler överraskningar framåt. När du bläddrar för att besöka mönster kommer du att vara förvirrad att välja en för dig!

Om du söker den bästa stilen hår för dig själv, en som du inte behöver oroa dig mycket om är triangelflätor. Det är rätt val för någon form av ansikte på grund av sin breda design; Det kan innehålla alla ändringar enligt personens utseende. In ger dig den märkbara bästa utkik efter någon säsong.

Några tips för bästa Triangle Braids

  • Skydda din hårform nattfrysning
  • Undvik kosmetika för att hålla håret fuktat – använd ört istället
  • Håll hårbotten sval under dagen
  • Undvik mer färg för varaktig effekt
  • Tvätta Braids två gånger i veckan för bästa utseende
  • Om du lämnar dina rutor flätar drastiskt över natten kan det leda till hårförlust.

Kolla in dessa 65 coola Triangle Braids som du kommer att älska att prova:

Skuggfärg

triangel flätor

Man måste acceptera det faktum att detta är den mest inflytelserika bland flätorna på grund av dens densitet och skuggigt färgutseende. Om du letar efter att rocka Triangle Braids i den nya designen, prova det här.

Snygga Jumboo Triangle Braids

Om du har tjocka flätor, kom ihåg att göra mer hårda krullar, annars kan ditt hår sluta se bara normalt som andra. Det mest snygga popdesign som du säkert kommer att hitta underbart.

Pop ser Triangle Braids

I denna moderna tid har modevärlden utvecklats så mycket att även frisyren klassificeras i pop och klassiskt utseende. Om du letar efter den bästa festdesignen kan du prova pop-looken.

Standard Rock

Varje rockingstil är inte i standardformat, men om du verkligen vill se standard måste du hantera spiralhåret på ett sådant sätt att det verkar enkelt och elegant samtidigt.

Step Up Triangle Braids

För att upprepa triangeln måste man ha långt mörkt hår med naturliga krullar för extra effekt. Som kvinna måste hon också överväga hennes utseende på moderna sätt annars kan det gamla modeet invadera sin personlighet.

Rosa flätor

Gå inte med färgen bara titta på stil, designen är det som gör att flätans utseende är underbart – färgerna är det extra elementet. Den stannar i mer än tre dagar utan behov av underhåll, men efter det måste du arbeta.

Långt hår Mörkt

Om du har det långa och mörka håret, kan du enkelt ha någon formgivning på ett enkelt sätt. Var noga med att ordna krullen i stigande sätt så att varje del av håret ser täckt ut.

Process Braid in Fall

Den fallande processflätan är vad du kan ha för denna julfest. Under årets början borde du alltid prova något nytt och behöva hantera det på ett lugnt sätt.

Spire Triangle Fall

När Triangle faller i spiral design tenderar du att se så söt ut som en baby panda. Om du har det vita ansiktet kommer designen att passa mer på dig på väldigt annorlunda sätt, för att det verkligen är för blackface.

Round Style curl

Rund stil triangel fläta passar bäst för barnet eftersom bara barnets ansikte kan belysa skönhet och ljus för att dekorera denna Triangle Braids konst – Prova det i din dotters huvud för ett trevligt utseende.

Glorious Triangle

Trianglens ära ligger i svart hår, eftersom det är hemligheten att ordna olika färger i fackform. En stor hårdesign som du säkert skulle älska, oavsett färghår.

Små Messy Braid

Detta är inte bland de bästa Triangle Braids men det kan fortfarande göra ditt barn så underbart på ett unikt sätt. För extra effekt kan du sätta ihop trådarna med band eller färgstarka klipp.

Updo Triangle Style

Det ser inte riktigt ut som andra updos men det är bäst i en rörig stil. Tänk dig att röran rör sig med luftflödet och fallande krullar som dekorerar ditt huvud.

Barn Triangle

Det här är den bästa stilen för barn eftersom du inte behöver oroa dig för att ändra sitt utseende varje andra dag. Om du gör detta en gång kommer det att vara minst en vecka utan något underhåll.

Creative Braid

Denna triangelform på toppen är bara en annan version av den bästa kreativa designen som någonsin gjorts av någon mänsklig hand. Om du letar efter någon unik design för att överraska någon, gå för det här utseendet.

Fantastisk design

Planerar du något nytt för det här året? varför börja inte med en ny frisyr. Eftersom det är så enkelt och mindre tidskrävande design som kan göras hemma.

Triangle delbox flätor

triangel flätor

Triangle Braids är senare en del, för det första förlorades flätor i boxstil och långsamt samma boxdesign lyckas utvecklas som triangeln och andra fantastiska stilar.

Liten Updo

Dessa små updos är inte riktigt själva stilen men det är förlängningen av Triangle Braids som dekorerar ditt huvud på ett unikt sätt. Småupplevelserna känns som hårhår vilket gör att du ser ännu vackrare ut.

Arbeta på Mess

Har du någonsin funderat på att dekorera röran? Inte börja med att tänka på det, för här får vi dig några kreativa idéer för att dekorera rostig hår och göra undra triangeln flätar ut ur det.

Gullig design

Kom ihåg att inget hår är dåligt i sig, det är bara att du inte kan välja den bästa designen själv. Om du är bra på att välja den bästa stilen kan du göra den bästa designen av det värsta håret.

Special Braid Style

Som namnet antyder kommer denna Triangle Braids säkert att ta lite mer tid för extra dekoration på så sätt att alla som skulle titta på dig kommer att bli förvånad över denna design.

Spanska våg

Vågn på övre delen känns som 90-talets spansk design som brukade göras genom att använda citronvatten i hår. Denna stil ser så smal ut som den är naturligt gjord design.

Dead-Knop

De döda knutarna är lätta att göra, men odöda det gör att ta hela dagen. Du måste vara väldigt känslig när du dödar de döda knutarna, för om du gör misstag är risken för att håret faller.

Curvy Spiral

När spiralhår rör sig uppåt i lockar, kan ingen annan stil matcha sin skönhet. Det är bland de bästa Triangle Braids som du kan ha i 2019. Ge bara försök och du kommer inte ångra.

Pink-Black Upbun

Uppblåst av rosa och svart är den bästa kombinationen vilken hårdesigner som helst kan föreslå dig. Dessutom har båda färgerna kultur symbolism-Rosa för flickaktigt och svart för det vågade utseendet.

Sun-kissed Braid

Medan du gör en fläta ur solskyddat hår måste du komma ihåg att markera den grå delen för extra effekt och visa svart hårdel som triangelutseende.

Tuffa Triangle Flätor

Ju mer design du lägger till desto hårdare blir det. Så för att göra det enkelt, minimera graden av styling och design – håll det bara över och säkert för hår. Gör mindre låda som möjligt för en bestående look.

Artistic Updo Style

Håren är trending dessa dagar och många har börjat göra olika flätor design som konst. Om du letar efter lite nytt hårdesign – gå bara till det.

Tjock strand

Den stora stilen med tjockt hår som kommer att pågå så länge du gör det tätt i slutet. Med denna stil kan ditt hår få det nya utseendet för speciella tillfällen.

Fet frisyr

I det här fallet kommer storleken av ett hår verkligen att bestämma utseendet som om du har långt hår du kan ha bäst av den här stilen men med kort hår, kan stilen se ut som gammaldags.

Vårt utseende

Den djärva stilen som du borde rocka i våren för ett bra utseende. Försök aldrig göra detta i färgstarkt hår eftersom det är standardhårtrenden för svarta hår. Lägg det bara organiskt för ett naturligt utseende.

Braid Empire

När Triangle Braids är assimilerade med grå färg kan det ge dig den unika sorten av utseende, kort sagt, ingen annan stil kan matcha graden av stil som du kommer att presentera i denna design. Dessutom ger det dig elitvibbar.

Round-Up och Triangle Down

triangel flätor

Den runda designen i upp och triangelformen med nedåt ger dig flera skönhetsutseende med både design i harmoni tillsammans för stor stil. Välj bara den bästa triangeln för dig, vila beror på stil.

Cirkulär Spire

När du flyttar spiralhåret i cirkulär design kommer du automatiskt att skapa en slags fläta som ser mer ut som spanska updo. Denna design är bland de måste svåra Triangle Braids.

Krabba design

Precis som krabben ytterkropp ger denna frisyr också vibbar av den svarta hårsträngen som rör sig i spårriktningen och utformningen av triangeln i överkanten för att säkerställa standardarrangemang.

Slick Design

Den här produktiva hårdesignen markerar alltid början på ny flätad stil och slutet av lådorna. Triangle Braids är också avkomman till den nya designen innan vi sällan kunde hitta sådana flätor i modevärlden.

Skinande svart

Du brukar inte få chansen att se glänsande svart hår, men när det lyser kommer ljusets skönhet att lysa för svart hår. Det är därför som många anser svart som den bästa färgen för hår och undviker annan förorening.

Triangle Style

Trianglar kan ibland vara are än du faktiskt har föreställt dig – försök bara triangeln någon gång i ditt svarta hår och se hur många ögon kommer lockas av ditt underbara utseende.

Ljus Design Hår

Det ljusa designhåret speciellt de med solskydda färgsken som är ljusa än annat polerat hår. På liknande sätt ser det lätta håret också vackert ut som det ofta har färgkombination graverad i sin standarddesign.

Sommarutseende

Om du letar efter ljus sommar ser detta år, kan du inte gå fel i blå nyanser stil. Det ger dig både ljus och färgeffekt samtidigt. På samma sätt kan du också ändra genom att ändra färgen till röd eller antagligen grå för ett nytt utseende.

Bridal Huge

Om du går som brudvän kommer varje öga att riktas mot dig, bland annat måste du ha den fantastiska designen för att ge rättvisa för de ögonen som lockas till dig. Så utan att tänka mer, gå bara för detta fantastiska utseende.

Blond Black Fall

Den blonde svarta är alltid svår att hantera med färg, det kräver extra uppmärksamhet och också mer omhändertagande om knutarna.

Pearl Down Coil

Denna stil står väldigt hög bland andra på grund av dess spolade utseende och många andra färger kan också läggas i denna Triangle Braids. Du är säker på att älska denna design på grund av färgen och kombinationen av hår med ansiktsvibbar.

Se även:

101 Enkla Flätta Updo Frisyrer 2019 201 Små Och Jumbo Havana Twistar För Dig 81 Rött hår med höjdpunkter Idéer som du kommer att älska 84 Gorgeous Rope Braids Updos och hur man gör dem 85 Bästa platta snoddar och hur man gör dem

Fabolous Triangle Braids

Triangelflätan är alltid svår när den är tätt och de flesta andra flätorna förblir löst i jämförelse med denna design. Hur som helst ser den löst ut mindre attraktivt och blir svårare att ångra äntligen.

Fishtail Braid Triangle

Om du letar efter mer sommarutseende så föreslår vi att du rullar upp som vi redan har gett fler och fler sommardesign hår. Frisyren du letar efter är det bästa alternativet för vinter, du behöver inte ångra det i mer än veckor och du kan alltid förbli vacker med samma utseende.

Updo Small Twing

Det är svårt att förstå swing-funktionen hos alla flätor eftersom funktionen är det kreativa arbetet i den konstnärliga handen. Om du klarar av att sakta ner YouTube Video Tutorial och se det noggrant hur händerna rör sig. Om du en gång lär dig steget kan du alltid göra denna design själv.

Styling Alternativ

Det finns olika alternativ tillgängliga för bästa stilar och mer av det unika utseendet kan presenteras i trianglar tan box flätor. Lådan var bara början och det vi ser idag är en mycket utvecklad version.

Flower Bun triangel flätor

Inget annat utseende är bättre än håret som är format som blomman. Om du har den stilen i något vitt barns huvud så kommer himlen själv att skaka för skönheten. Den typ av sublim känsla kommer från denna runda flätat utseende är väldigt beroendeframkallande att känna.

Lägg till lite ljus

En annan typ av enkel fläta som du kan bära med lite ljusfärg. Den stora stilen med flera toner i det – gör dig redo för det här utseendet med blå färg och svart spiralfall. Du kan även prova detta utseende på college prom night.

Game of Star

Denna stil påminner faktiskt stjärnspelet som spelas med stenar. Samma var som sken på bilden är stjärnorna ordnade i marken som det är ordnat i huvudet. Sådana arrangemang skulle göra underbar utsikt över denna design.

Wave Hair Idea

Har du aldrig drömt att du ska se annorlunda än andra? då är det här inlägget för dig. Du behöver bara en video handledning och hårtork för smoothy look-följ stegen som visas i handledning och agera följaktligen utan något misstag.

Bekväm Bun Style

Den praktiska bullen kan faktiskt få dig att se hög bland dina vänner på college. En bra stil som är enkla handsteg och lätt underhåll utan stor ansträngning. Du kan behålla denna stil i mer än månader utan några biverkningar i håret.

Par kramar Ljus

Om du letar efter den bästa stilen att dekorera ditt lilla barn, gå sedan till denna para enorma flätan. Det är en bland de snygga snygga Triangle Braidsna i år. Men kom ihåg att sätta ett sött band i ryggen – fjärilsformen skulle se bättre ut.

Rough Up Style

Denna stil ser faktiskt inte vacker ut, men den är mer annorlunda än andra avslappnade stilar vi hittills har sett. Dessa dagar är unika nya a så att du vill vara med en bra siffra, försök sedan denna flätstil och avslöja din inre attraktion.

Snake-Up Braid Triangle

Triangeln som ormen är utmärkt för långt hår, eftersom det kommer att röra sig framifrån, cirklar hela huvudet i många rundor och gradvis stiger uppåt med flätan. Om du letar efter vinterlooken, försöker du bättre med den här designen, eftersom den är flexibel och varar längre. Inget behov av extra underhåll.

Black Style Plain

Den vanliga svarta stilen är också bland de bästa Triangle Braidsna för sommarutseendet. Varför inte gå för denna design? De kommer säkert att dra många ögon var du än går. Prova det här en gång och du kommer att vara beroende av detta utseende.

Grå-svart hår

Det är inte så svårt som det ser ut på bilden. Du behöver bara följa enkla handsteg – först gör spiralsträngen av långt hår, varje sträng ska göras separat. Låt alla separata hårsträngar falla ihop i samma takt.

Mörk triangel

En fantastisk stil som gör perfekt av de svarta kramarna i polerad form. Skuggan av ljusbrun färg har också lagt till extra skönhet i denna Triangle Braids. Du kan göra den här stilen under ditt första datum – intrycket kommer att hålla länge.

Memorial Shade Style

Om du vill se mer unik med den gamla designen, vänd dig om och gör den här designen. Du kan få det moderna utseendet med gamla vibbar i designen och gör också det perfekta intrycket på dem som märker ditt hår på ett analytiskt sätt.

Rough Updo

Vissa triangelflätor ser bäst ut i en rotig updo på grund av sin grova design. Naturen hos sådant hår är mer som örter i djungeln, sällsynt och känsligt men finns bara i mörk hörnbuske.

Grå Falls

Fallet av strängar med grått hår uppåt skulle göra dig mer som en bun-bun undergång. Du kan få det här utseendet i rampvandringskonkurrens – segern kommer säkert följa med dig.

Twisty Knots

Vridningen vid knutens hörn gör det mer unikt än andra stilar. Bara se till att du har en professionell designer för att göra denna stil.

Sommarfranska

Under designen av fransk fläta är denna stil populärt kallad sommar look som är lätt och flexibel att göra.

Braid Horn

De hornliknande flätorna som ligger i basen av grå triangelformat hår är den bästa attraktionen i denna design.

Tuff utseende

Det här är inte så enkelt som andra Triangle Braids men det kan ändå ske om några minuter om du har en skicklig hand eller tar designhjälp för bästa.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More