81 Stunning Curly Hairstyles för 2019-Kort, Medium & Long Curly Frisyrer

340

Kanske är en välsignelse eller ett krispigt hår alltid fantastiskt. Krullar gör ibland inte hand, går extremt frizzy eller bara enkelt sticker ut. Det betyder inte att du behöver springa för din platta järnhjälp. Den rätta stilen och hårklippningen är allt du behöver för att tämja din besvärliga frizz och göra dina naturliga krusar till prata om staden.

Vill du veta dina alternativ för ditt lockiga hår?

Korta Curls – Bouncy curls på kort hår med bangs ser otroligt ut. Räta ut bandet eller håll dem lockigt, det är ditt val. Lägg till några höjdpunkter om du vill förbättra hårets konsistens.

Medium Length Curls – För axellängdshår kan du gå för lösa krullar, fjädrande krullar eller små tätare ringar. Även om vi kan råda dig för beachy vågor också för ett naturligt utseende. De flesta av oss lockiga hårda skönheter är inte säkra på kort frisyr eftersom de ger en extra full utseende som de flesta av oss inte vill ha. Så kan en axel längd klippa vara ett alternativ. Du kan tunna ut håret och ge en lämplig stil.

Långa lockar – Lång frisyr för lockigt hår är ett av de bästa alternativen. Du kan gå för blöta vågor, raffinerade krullar eller röra sig upp tendrils. Du kan använda lagringsteknik för din långa lockiga frisyr.

Här har vi 81 alternativ för dig att välja mellan, för korta, medelstora eller långa frisyrer för ditt fantastiska lockiga hår.

1. Tjockt krökt hår

Låt ditt hår spelas med vindarna. Sidan sopade pärlor, och det korta lockiga håret lämnar en fantastisk effekt.

2. Breezy Frizzy

Låt dina lösa lockiga tressar flyta som det är. En ljus hårfärg gör den här looken helt solskyddad. Den här frisyren är klar med bangs. En otrolig look!

3. Mörka rötter

Rihanna visar oss hur man stilar sitt ljusa färgade långa lockiga hår. Hennes rötter hålls mörka och visar oss hur man gör det rätt.

4. Korta spiraler

Visa ett brett utbrott av krullar som Julia Garner här med sina täta korkskruvkrullar i en beskuren frisyr.

5. Pixie For Curls

Audrey Tautou visar oss att pixie haircut ser fantastisk ut med lockigt konsistens. Hon ser super varm ut.

6. Platina Curls

För Nicki Minaj korkskruvar, använd en diffusor för utblåsning. Hennes platinfärgade hår med mörka rötter är en iögonfallande frisyr.

7. Mjuka och Delikat Curls

Madonna flaunts hennes känsliga krullar med mycket självförtroende. Den vinklade flicken tar bort sina strängar från hennes ansikte och lämnar hennes fantastiska.

8. Middle Part

Lär dig hur du stylar ditt lockiga hår med en mellanpartition från vår Thandie Newton här. Hennes mittdel skapar en vacker symmetri som är ett perfekt utseende för våren.

9. Angelic Curls

Christina Aguileras frisyr med lockar borttagna från ansiktet ger en vacker ansiktsram. Hennes ljusa hårfärg med röd läppstift, hon ser fantastisk ut.

10. Brown Curls

Penelope Cruz lägger till skönheten i hennes naturliga smink med hennes lösa lockar svepte åt sidan.

11. Lossa korta lock

Naomi Watt tappar hennes lösa lockiga vågor på ett snyggt sätt och ser spektakulärt ut med det.

12. Shakira, Shakira!

Hennes höfter ljuger inte! Inte heller krulnar hon. Hennes blonda höjdpunkter gör håret strålande.

13. Scrunchy Waves

Lär dig hur du stilar ditt naturligt lockiga hår genom att skrapa upp det som Debra Messing här för ett perfekt uppseende.

14. Väva lockigt hår

Kiersey Clemons hår tar definitionen av voluminöst hår till en helt ny nivå. Hennes vackra utspädda hår är perfekt med sin glänsande klädsel.

15. Beskuren Bob

Scarlett Johansson ser fantastisk ut med hennes ljusa röda läppstift och ojämn bob frisyr med ändarna curled för en triangulär effekt.

16. För Prom

Låt ditt långa hår flöda med lösa lockar. Skapa två vridningar och peka upp den på baksidan. Bär din vackra kappa och ha det roligt på dina prom dag tjejer.

17. Dra upp

Dra upp dina underbara voluminösa och luströra krullar. Denna frisyr är att dö för och kommer inte att gå fel vid något tillfälle. Dra ut strängar och se bra ut.

18. Sommarfärg

En frizzy och messed upp utseendet kan skapa ett helt utseende. Färg dina rötter ljus och dina ändar mörkare för en omvänd ombre effekt. Denna färg ger det bästa av ditt naturligt lockiga hår.

19. Dark Curls

För ett kvällsutseende kan du gå för raffinerade lockar för din korta frisyr. Koppla av med ett pärlhalsband och din vackraste kvällsklänning.

20. Naturligtvis Curly

Detta är en lätt frisyr för ditt naturligt långa lockiga hår för sommaren. Låt dina krusar som det är men stil det med några vändningar fastspända på baksidan. Dra ut några strängar för en mjuk finish.

21. Black Curly

Dra upp dina voluminöst täta vävkronor till en hög hästsvans. Vrid framändarna och låt dem gå med i hästsvansen. Färg din hästsvans för en ny finish.

22. Hög upp

Dra upp din väviga lockiga frisyr i en hög hästsvans. Lägg till några vrider på framsidan av ditt huvud och se till att inspirera din flickvän. Ett foto för er två till Instagram, kanske?

23. Söt Curls

För en söt kort lockig frisyr, titta inte längre. En kort bob frisyr med lockar hela vägen kan ge ett helt men flickaktigt utseende. En subtil smink avslutar detta utseende.

24. Sidoseparerad väv

Den här frisyren om den djärva. Sida delen din korta lockiga frisyr. Använd en dramatisk färg för hårfärgen. Fokusera på din ögonmakeup för det här utseendet och använd en formgivande slags örhänge.

25. Kortvågig

Använd vågor för att krydda din korta, tråkiga frisyr. Skapa sidobeväpna knoppar och ha på dig skraj örhängen för ditt tillbehör.

26. Fiery Head

Krumpa hela din korta frisyr på huvudet för en hoppande effekt. Använd en varm färg för hårfärgen. Håll dina rötter mörka och se till att du använder en ljusrosa läppstift.

27.Braider och flätor

Loose curls är perfekta för dina långa tresses. Om du vill lägga till stil på det, vad bättre än flätor? Skapa vridningar till nålen på baksidan och gör en annan lång flätad som vilar ner med dina lockar.

28. Krulligt och vågigt

En annan frisyr som skulle vara perfekt för din prom. Curl dina lås i slutet i långa lösa lock och dra upp en halv hög hästsvans med en puff på framsidan. Bär den här frisyren med en fantastisk klänning.

29. Delikat Curls

Denna frisyr är en bit av arbete. Du behöver mycket tålamod och kompetens för detta utseende. Välj först mjuka, lösa lockar. Skapa nu snodd flätning nära kronan för att skapa en vattenfallliknande effekt. Denna frisyr är ett speciellt tillfälle.

30. Långa krullar till en halv bulle

Fyll i ditt långa krullade utseende med en halv bulle som går långt upp högt. En kyld ute letar efter en cool din.

31. Curls For A Selfie

Nu är det här en frisyr som du vill ta en själviska av. Snapchat dina tjejer, en hög bulle som är gjord av lös och snygga krullar. En frisyr att svalna i sommar.

32. Springy Curls

Gå till fjädrande lockar för ett helt nytt utseende. Dra i en hög bulle med strängar av små krullar som placeras som smäll på pannan.

33. Curls i slutet

Dra upp ditt hår i en halv hästsvans. För ändarna kan du välja lösa krusar som är romantiska och känsliga. En perfekt frisyr för ditt datum.

34. Små lockar

Stil ditt långa hår i små täta lock för en voluminös frisyr. Du kan lägga till lite extra stil på framsidan för ett färdigt och elegant utseende.

35. Wow

Detta är en drop-dead underbar frisyr. Ett långt hår med lösa, polerade lockar är en frisyr som är värt att växa ut ditt hår. Lägg till färger för att lägga till glans till din redan fantastiska frisyr.

36. Blond Curls

Rihanna klarar av att dra av blonda krusiga naturliga krullar på ett otroligt sätt. De mörka rötterna avslutade utseendet.

37. Dragd bakåt

Dra tillbaka ditt långa krullade och färgade hår för en volymenhet på framsidan, men en minskad volym effekt i ändarna. En minimal makeup kommer att fungera perfekt för denna frisyr.

38. Lösa vågor

Röd är varje tjejs favoritfärg. För din rödbrun hårfärg, välj lös rörade krullar.

39. A-line Curls

Gå för rosa curls när du vill gå till en A-line bob cut. Färga ditt hår efter eget val. Blondin kan aldrig gå fel med rätt val av nyans.

40. Halva Bun

Ett av de enklaste sätten att utforma ditt lockiga hår som kan minska effekten av extra stor effekt är att dra upp en halv bun frisyr. Dra ut några strängar för att lägga till en mjuk touch. Du kan välja för loose curls för denna frisyr.

41. Helt enkelt Curly

Låt ditt naturligt lockiga hår användas till sitt bästa. Hantera sin frizz, polera sina lockar och sidan sopa det och låt dina krullar flöda. Glöm inte din favorit nyans av läppstift. Matt naken verkar vara trenden denna säsong.

42. Söt Curls

Vill du ha en söt frisyr? Välj för korta, snäva och polerade lockar. Lägg till några höjdpunkter på dina vackra krullar för en förbättrad konsistens.

43. Underbar för dagen

Detta är en annan frisyr för ett bröllop. De långa lås som är krullade och gjorda till en stor komplex flätad. Lägg till några fantastiska bitar av ett huvudstycke och låt alla ögon sätta på dig.

44. Pixie Bob

Kombinera pixie och bob haircut för att ge en rak effekt till ditt blonda lockiga hår. Hennes hår är riktat bort från hennes ansikte. Ett djärvt och elegant utseende som du kan försöka.

45. Ganska lång

Det långa håret ser t och voluminöst ut med den extra effekten av små krullar. En daglig frisyr som alla älskar.

46. ​​Rosa Curls

Om du älskar en djärv färg, krulla ditt medellånga hår i lösa lock och bli rosa. Låt kransen lägga till skönheten i denna stil. Tuck i en hårsträng bakom örat för en komplett finish.

47. Snygg Frizz

Medellångt hår är perfekt för en stor volym. Sätt på håret och låt det vara lös.

48. Twisted Bun

Börja med att vrida delar av ditt hår framifrån för att skapa en bulle i slutet. Den naturliga konsistensen och frizzinessen kompletterar detta utseende.

49. Elegant

Ditt naturligt lockiga hår behöver ingen extra sexiness och elegans. De har nog av det. Skapa en fransk fläta dra den till en rörig bulle. Dra ut några strängar av dina lösa lock.

50. Sidosvängningar med ponnysvans

Vill du ha ett nytt utseende som du kan uppnå om några minuter? För ditt naturligt lockiga hår, försök vända på dina sidor och dra dina känsliga krusar i en hög hästsvans. Denna frisyr håller ditt hår borta från ditt ansikte under hela dagen.

51. Flätat huvudband

Ditt vävhåriga hår kan vara utformat med korsflätor för ett huvudband. Var säker på att kontrollera frizziness. Denna stil innehåller din naturliga frizziness.

52. Vågig bulle

En bulle som är gjord av dina naturliga vågor kan vara en blick som inte kan gå fel för kontoret eller parterna. Denna bulle är söt och vacker och visar på dina höjdpunkter.

53. Rose färgade lockar

För en blek hud är pastellfärgad färg en otrolig hårfärg. Se till att fuktar ditt naturligt lockiga hår eftersom färgen lämnar håret torrt.

54. Färgrik och Curly

Varför begå en färg när du väljer hårfärgen? Gå för livfulla streck av lila, rosa och blå. Krokigt hår visar på dessa höjdpunkter underbart.

55. Soligt hår

Om du är djärv nog, raka sedan sidorna på ditt väviga lockiga hår. Detta skapar en faux hawk look med det lätta håret som faller in i pannan.

56. Naturligtvis Curly

Dessa krullar är fulla av livet. Curly fungerar bäst för hårlängd mellan kort och axel längd hårklipp.

57. Curly Weave

Har du inte mycket tid att ge till ditt hår? Låt din väv av ditt hår naturligt nere. Gör en sida avskiljning och plocka upp en bit hår nära ditt öra, vrid det innan du klämmer ner det.

58. Det är bara

Låt dina lösa korta krullar vara precis som den är. Du behöver inte bläddra i wikien för att stile ditt vackra hår som kräver ingen styling.

59. Lioness

De säger att en lejoninna tillåter ett lejon att vara kungen så länge det behagar henne. Hon är inte underdanig.

Avbilda din inre lejoninna med ett t utökat voluminöst utseende. De mörka ögonbrynen och rötterna gör denna stil fantastisk.

60. Höjdpunkter

Du kan använda blonda höjdpunkter för att accentuera ditt topprullade utseende. Denna frisyr är perfekt för speciella tillfällen.

61. Twisted Locks

Twists för dina lås är fantastiska, eller hur? Inget behov av att fortsätta undra hur man stilar dina snäva lockor eftersom en enkel vridning kan komplettera.

62. Pretty Bun

Dra upp dina snäva krullar i en hög bulle med några lösa strängar. Denna frisyr lägger till din skönhet med din naturliga smink för att slutföra utseendet.

63. Mörk kort lockigt hår

A-linjen klipps och formas på baksidan gör den här korta frisyren perfekt för ditt lockiga hår. Några lockiga smällar kunde läggas till om du vill.

64. Flätor för huvudbandet

Du kan utforma ditt naturligt korta lockiga hår genom att skapa vridningar för ditt hårband. Den här frisyren ramar ditt ansikte perfekt och behöver inte se efter hela dagen.

65. Crazy For Curls

Om du vill visa din galna roliga sida, bli galen på dina färgade blåst ut krullar. Smile och se till att ta en själv.

66. Snygg Bob

Undrar hur man stryker ditt naturligt lockiga hår utan problem? Med skikt och perfekta vinklar ger kort hårklipp en utmärkt struktur och struktur för dina lockar.

67. Bröllopsdag

Curls är favorit för varje tillfälle. Hur kan det inte vara en favorit för bröllopet? Curls är en mycket romantisk frisyr. Så det kan inte gå fel för din stora dag. Välj för långa lösa lockar upp lite. Dra ut några strängar för en helt delikat utseende.

68. Krulligt hår

Krulligt och rörigt hår kan göras det är snyggt med en tjock flätad. Du naturligt lockigt hår kan bara släppas med lite tillsatt stil.

69. Bouncy Flowered Curls

Lägg till några blommor i dina bouncy curls med vackra rosa rosor. Ett perfekt utseende för ett bröllop.

70. Fiery Hair

Om du vill att ditt hår ska visa upp din själs eld, kolla inte längre. De varma färgerna för ditt korta hår med rökig ögonmakeup är hårda. Försök curla några av de krusiga trådarna med ett krusjärn för att ge en mjuk finish.

71. Långväv

För en funky look, skapa täta vävkronor som har blonda höjdpunkter i slutet. Håll våra mörka rötter för att skapa en fantastisk ombreffekt på ditt hår.

72. Pastellhöjdpunkter för Curly Updo

Användning av många höjdpunkter på lockar ökar dess skönhet. Uppdateringen gör att håret ser ut som gott gott sockervadd. Lägg till ett tillbehör för att slutföra utseendet.

73. Krökt elegans

Stil ditt svarta naturligt lockiga hår under de varma årstiderna i en elegant bulle. Lägg till ett vackert tillbehör för att slutföra utseendet.

74. Flätad krona

A-line bob frisyren, de naturliga lösa locken och flätorna för huvudet fungerar alla perfekt. Denna frisyr återspeglar din femininitet och är perfekt för dina tjejer dag ut.

75. Nådig Curls

Du kan använda denna frisyr för din stora dag. Puffen och resten av de romantiska lösa locken är en behandling för ögonen. Hårfärgen lägger till sin glans. Absolut skönhet!

76. Tjockt krökt hår

Sättet att style ditt tjocka hår är genom att binda det i en lös låg hästsvans. Lägg till en viss dimension till det genom att göra några flätor. En frisyr som inte tar mer än fem minuter varje morgon.

77. Sida svepade lockar

Naturligtvis kan lockigt hår stylas på många sätt. Undrar du hur du ska style ditt hår för ikväll? Skapa en sidoseparation med snäva sidovridningar och håll alla dina lås på den ena sidan. En djärv titt på dina lockar.

78. Medellånga krullar

Ditt naturligt lockiga hår kan släppas loss. Men nyckeln till att behålla ditt naturligt lockiga hår är att låsa fukt på håret. Använd oljebaserade produkter för att låsa i fukt för dina lock. Lila höjdpunkter lägger till en ny dimension till din frisyr.

79. Loose Curls

Din löst krökt hår kan stylas genom att skapa en lös flät i kronan och hoppa mellan något hår. Denna frisyr kan prydas i några fina tillfällen med några blommor för hårtillbehöret.

55 Inspirerande Jumbo box flätor till Rock

80. Färgglada Updo

Denna uppdatering fungerar korrekt på ditt naturligt lockiga hår. Dela ditt hår i två stora sektioner, skapa en nederländsk flätad framsida och en rörig bulle på baksidan. Krullets frizziness gör denna look en absolut perfektion.

81. Färger för bunten

Du kan blonda upp ändarna på ditt glänsande lockiga hår och dra det i en bulle. Det här kan vara svaret du har tittat på hur man stilar ditt naturligt lockiga hår på wikien.

Ha på dig vackra krullar för att alla ska vara avundsjuk på det. Var stolt över det för att alla inte har vad du har. Curl din väg, tjejer!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More