84 Gorgeous Rope Braids Updos och hur man gör dem

104

Rope flätor frisyrer är färskt och ser bra ut när skönhetsperioden utvecklas. Alla vet om de vanliga flätorna, franska och nederländska flätor, men man kan inte veta om repstilarna. Oroa dig inte, vi är här för att svara på alla dina frågor.

Rope flätor, även kända som falska flätor, görs genom att vrida två hårsträngar tillsammans. De är extremt populära på grund av deras enkelhet. Vem som helst kan göra dem. Allt du behöver göra är vridningen.

Det är en bra tidsbesparande frisyr och annorlunda än de tre delade flätorna som franska och holländska. Du kan se rep flätor flaunted av dina favoritmodeller på sanden i Parish och New York.

rep-flätor-frisyr

Rope Braids: DIY

Även om det finns oändliga rep flätor stilar, det finns en väsentlig teknik som fungerar för alla. Om du vill veta hur man gör dem följer du de angivna stegen:

  1. Kamma ditt hår och gör det trollfritt. Slå den i en hästsvans.
  2. Separera din ponny i två sektioner och vrid sektionerna.
  3. Vrid den högra delen medurs. Vice versa å andra sidan.
  4. Du kan korsa de sneda sektionerna över varandra flera gånger och sedan säkra den med ett elastiskt band.

Du kan gå för en snygg och snygg version av det här utseendet, eller du kan prova den rotiga. Den typ av hästsvans, låg eller hög, är helt ditt val. Som jag alltid säger har en frisyr oändliga variationer.

Jag älskar den färgade versionen av repflätorna. Du kan göra dina flätor ser ut som faktiska rep om du gillar det på så sätt. För repfärgerna kan du välja röd, blond eller blå. Ditt hår kan vara vilken färg du vill ha. Denna flätta frisyr är tunn och rolig. Många färger spelar tillsammans. Detta är ett utmärkt sätt att skydda ditt hår. Även färga ditt hår kommer inte att skada håret. Ha det roligt med det här nya utseendet. Det är en bra titt om du har ett svart hår.

Rope flätor kan göras till utarbetade bullar. De ser vackra ut när de vrids till något högt. Flätorna är tunna och väl flätta. Detta är en enkel stil som kan bäras av någon. Du behöver inte söka hur man gör invecklade updos för svarta frisyrer för att uppnå detta utseende. För den här frisyren, när du får vridningen, dra upp ditt hår i en hög bulle. Du kan göra det snyggt och vridet. Det kommer att se vackert och stiligt ut. Avsluta utseendet med rökiga ögon och naken läppstift.

Titta på den vackra hårlängden. Det är underbart. ; du är en härlig sida fransk rep flätor frisyr som utarbetas under en längre tid. Frisyren är enkel och ser elegant ut. Färgen på hennes klänning skapar ett mjukt och romantiskt tema för vilken frisyren är perfekt. Jag älskar hur hon väljer klänningen med färger som smickrar hennes hudton. För denna look kan du gå till färger som rosa och ljust orange för din ögonskugga. Gå för glänsande läppar och ha den här utkik efter ditt datum.

Jag älskar de stora flätorna som hon valde. Det sparar mycket tid och gör det enkelt. Den här frisyren sparar mycket tid. Du kan snabbt uppnå detta flätor. Allt du behöver göra är att dela håret i olika delar. För varje del av håret skär dem i två och börja sedan vrida. Voila! Du är färdig. Du kan gå för en tjockare version av flätorna än den som visas på bilden. För att det ser ut som ett faktiskt rep kan du ge håret en vacker färg. Du kan gå för guldblond eller brun färg. Avsluta utseendet med örhängen.

Denna frisyr oser kärlek. Det är frisyren för Alla hjärtans dag. Du kan spara den här bilden i ditt galleri. Bär den här stilen i februari. För dem kan du inte vänta så länge; du kan bära detta i någon av dina speciella årsdagar eller din dagskväll. Du måste skapa ett hjärtformat tvärsnitt mitt i håret. För dina sidor kan du börja med att vrida dem i franska repflätor. Skär det på ett sådant sätt att allt ser ut i ett vackert hjärta. Ändarna kan göras till en låg bulle. Denna frisyr är utsökt.

Holländska flätor är vackra. De ser chic och olika ut. Du kan bära dem i couture kappor eller gå till college på dem. De kommer att fungera för alla tillfällen. Det fungerar för sena nattpartier, och om du bär den rätt kan du bära dem också till klubbarna. De håller håret borta från ditt ansikte, och du kan dansa hela natten. Så, för att göra dina holländska flätor roligare än någonsin, säger jag varför inte lägga till en liten vridning mot dem? Gå för repen och väva dem i din ena stora flätan. Det kommer att se vackert ut.

Detta är en av de mest naturliga rephåriga frisyrerna någonsin. Om du vill veta hur man gör den här stilen kan du läsa den handledning vi nämnde i början av den här artikeln. För denna stil, håll din hästsvans låg. Du kan gå till den lösa versionen av flätorna. Det ser fantastiskt ut. För tillbehören kan du bära blommor. Om du planerar att ha en sjödag eller en picknick, kan du bära den här utseendet. Se till att du bär bekväma kläder och lämplig smink för detta utseende.

Denna stil är för de spontana romantiska datum som ni har bestämt. Datum planeras inte varje gång. Ibland känner du dig som att träffa honom och ha en bra tid. För de tiderna vill du inte lägga mycket ansträngning i ditt hår. Face det; du vill träffa honom snart och spendera lite kvalitetstid. Så sätt ansträngningar på en del av ditt hår och gör dem till vackra repflätor. Denna frisyr fungerar på långt och kort hår. Du kan lägga en blomma i ett hårtillbehör. Snitt på framsidan av ditt hår och gör det till en vacker fläta. Det är svaret på hur man gör den här frisyren.

Strukturen i detta hår är vacker och tunn. Du kommer att behöva ge mycket tid och ansträngning för denna frisyr. Jag föreslår istället för att prova detta utseende, du kan gå till din frisör och be dem att ge dig en makeover. Det kommer att spara dig mycket problem, och du kommer att älska resultatet. För ditt vardagliga utseende kan du låta ditt hår vara som det är och visa upp dina rep eller dra det i en hög hästsvans. Jag föreslår att du planerar din frisyr enligt ditt arbete. Se till att du ser bra ut vad du än gör.

Hennes hår ser ut som en samling rep. Det verkar vackert, och jag älskar gruppen. Det är en bra frisyr för de som älskar kort frisyr. Denna frisyr fungerar bra för krusigt hår. Det kommer att tämma ditt hår och ge ditt hår en bra form. Du kan också gå för den här frisyren om du har övergått hår. För att göra frisyren rolig kan du gå för färger. Du kan också skapa en ombre-effekt. Att hålla rep i ditt sinne kan du för en färg som brun. Det gör ditt hår ett perfekt exempel på ombrekt hår.

Hennes hårfärg är vacker. Är du ett spel av troner fan av som jag? Du kan enkelt relatera till den här frisyren. Om du är en fan av Khaleesi måste du ha tänkt på att få den här frisyren. Om du ger efter dina önskemål kan du hålla din frisyr mjuk och bekväm. Överdriv inte dig själv. Fokusera alltid på en aspekt av ditt utseende. Så, om du vill veta hur man gör den här frisyren, kan du följa de steg vi berättade om i början av denna frisyr. Avsluta utseendet genom att dra ut några strängar nära ditt ansikte.

Denna frisyr är invecklad och annorlunda. Du behöver all hjälp i världen för att få det här utseendet. Se till att du planerar denna frisyr för en stilig händelse där alla kan stirra på ditt hårda arbete. Låt dem fråga hur du har denna utseende. Linens flätor på sidorna lägger till vackra detaljer i hennes updo. Frisyren är en enkel fishtail fläta med criss-crossed kroppar. Nu, för att lägga till körsbären på tårtan, går hon för sidovridningar som ger sitt hår en ny dimension.

Den här bilden visar förlängningarna. Vissa av oss vill prova nya frisyrer men vill behålla vårt naturliga hår konsistens. Face det, vrida ditt hår och låta det vara så länge kräver mycket beslutsamhet. Vissa av oss gör det inte. För att vara ärlig, det gör jag inte heller. Jag kan inte föreställa mig att jag får en frisyr som kommer att stanna hos mig i flera månader. Vi vill fortfarande prova nya utseende, eller hur? Jag tror det är anledningen till att hårförlängningar gjordes. Det här är så vackert det ser ut när du får dina tillägg. Du kan prova många stilar med hjälp av tillägg.

Bilden visar ett bra exempel på enkel variation i repetidens frisyr. Det är enkelt och vackert. Det bästa med detta utseende är hårfärgen. Hennes hårfärg är en bländande nyans av vit med streck av blått. Om du är en fan av unicorn färger, kan du gå för dessa nyanser. Du kan också gå till sjöjungfru färger och gå för mörkare färger. För frisyren, gå till repflätorna. Du vet hur man gör den här frisyren, eller hur? Vi har nämnt det i början av denna artikel. Spara de här stegen.

Denna frisyr påminner mig om Sansa Stark. Jag ser henne med den här frisyren. Om hon bär det, antar jag att det blir en mer komplicerad version av den här. Tja, du kan fortfarande bära den här frisyren för en fin kväll ute. Det är unikt, och jag älskar de tunna rep som hänger över hela håret. Detaljerna i den stora flätan är vackra. Du måste hitta en handledning om hur man gör flätorna. För repflätorna kan du använda tunna trådar i håret och vrida dem. Använd bobby stiften för att stifta dina flätor. Lägg dina hårtillbehör.

Rope flätor frisyrer kan bäras av barn på sidorna. Jag vet vanligtvis när du går till skolan, de förväntar dig att klä upp anständigt. Men du kan alltid lägga till något vackert för de naturliga frisyrerna. Det är lätt att göra, och du kan snabbt lära dig hur man gör det. För frisyren, dra ut några strängar av håret på sidan som du kan använda för att göra flätor. Resten av ditt hår, du kan dra det till en hästsvans. Gör mönster med dina repflätor. Moms kan göra detta till din dotter för någon sammankomst du planerar att ta dem.

Talar om Game of Thrones frisyr, här har vi en annan. Det är vackert. Om du har några dagar och planerar att göra något roligt, varför förvänta dig inte något unikt? Gå till ett spel av troner – temafotografering. Ring dina vänner och klä upp dig. Titta vackert och gör några minnen. För denna frisyr måste du söka hur man gör invecklade repflätor updos. Flätor används för att ge sin stora bulle en vacker design. Jag älskar hennes hårfärg. Det går bra med hennes hudton. Avsluta utseendet med vackra hårtillbehör.

Titta på storleken på kolossal bulle. Den är enorm. Om du har den tjocka hårtypen kommer du att sluta med den här frisyren. Även om hennes flätor är tunna, eftersom hon har en stor volym hår, hamnar hon upp många flätor. Så, när hon drar allt håret i en bulle, ser det fantastiskt ut. Storleken på bullen är viktigare än livet. Du kan bära denna look för en utekväll. Du borde ha en strapless klänning för detta utseende. Sminken kan vara så enkelt som rökiga ögon och ljus läppstift. Röd läppstift kommer att lysa upp ditt utseende direkt.

Detta är en vacker sida rep flätor updo. Det är lätt att göra och ett bra sätt att hålla hela håret ur nacken. Vanligtvis, på sommaren vill du inte ha hår på ditt ansikte eller din nacke. Det är redan brännande. Flickorna som bor på tropiska platser kommer att förstå vad jag säger. För några av oss är sommarvärme det bästa. Vart du än går kan du gå till den här frisyren vid lämpliga tillfällen. Frisyren är inverterad nederländska flätor. För att håret ska se ut som det har detaljer, kan du lägga till repflätor.

De två knutna frisyren har funnits länge. Oavsett vad du gör för ditt hår, skaffa dig några flätor eller färger, den roliga och annorlunda frisyr du kan göra är knäppt frisyr. Du kan gå för två knop eller en. Båda utseendet är favorit. Flätorna är i synnerhet tunna vilket gör frisyren detaljerad och fantastisk. För att få det att bli feminint, färgar hon hårpastelrosa. Pastellfärger har dominerat våra hjärtan under de senaste tiderna.

Titta på kombinationen av flätor i denna frisyr. De nederländska vridningarna i kombination med repen ger en fantastisk uppdatering. Det ser annorlunda ut och unikt. Återigen ger detta en bra svart frisyr. Flätorna är ett utmärkt sätt att skydda ditt hår. Jag säger gå för denna utseende om du har en lockig frisyr. De nederländska vridningarna på sidan är utsökta. Du kan gå och lägga dig i denna utseende. Om du planerar att resa till Europa för att resa, kommer den här frisyren att fungera korrekt.

Den här bilden är ett utmärkt exempel på repflätor för svarta frisyrer. Hennes hår ser ut som en grupp rep. Den mörka färgen är vacker, och hennes huvudband är utmärkt. Det ger henne frisyr en personlig touch. Du kan bära ett hårband om du vill. Det är inte obligatoriskt. När det gäller håret kan du låta håret lossna. Det ser vackert ut när man släpper ner. Du kan dra ditt hår i en hög hästsvans om du vill. Det kommer att se bra ut när du drar håret i en hästsvans. Du kan också gå till en låg ponny också.

Här är en annan invecklad rep flätor updo. Det är vackert, eller hur? Jag kan inte säga tillräckligt om den här frisyren. Detta är en annan frisyr för dig om du planerar att göra det som vi just nämnde? För det här håret behöver du google hur man gör eleganta halv updos. Du kommer att behöva snitta ditt hår och göra en vacker bulle. Du kan använda trådar nära håret och göra en enkel bulle runt bullen. Avsluta utseendet genom att göra dina långa trådar i repflätor. Avsluta utseendet med en fantastisk klänning och håret med lämpliga tillbehör.

Jag älskar enkelheten i det här utseendet. Du kan göra det snabbt. Det gör en bra frisyr för en dagspicknick eller romantiska datum. Allt du behöver göra är att låt ditt hår nere. För frisyren måste du dra delar av ditt hår över ditt öra hela vägen tillbaka. Därefter dela håret i två sidor och vrid dem sedan. Du kan göra det så tjockt som du vill. För resten av ditt hår, på båda sidor kan du göra tunna repflätor. Du kan avsluta utseendet med en blomma på ditt hår. Bär den här looken till våren. En blommig klänning kommer att komplimangera denna frisyr.

Hennes hårfärg är underbar. Det är rosa guld. Varje tjej vill ge sitt hår en smak av roseguld. Lita på mig; Du kommer att hitta en nyans av roseguldet för din underton. Tja, den som visade på den här bilden visar en version som är gjord för den ljusaste nyansen av den blonda hårfärgen. Hur som helst, för frisyren, kan du gå till denna vackra sida franska repflätor. Det är lätt att göra, och du kan hitta många tutorials på Youtube om hur man gör dem. Denna frisyr om det görs med övning tar bara några minuter.

Titta på snittet av hennes hår på grund av färgerna. Det skapar en unik look. Flätorna är tjocka. Du kan snabbt göra det här. Dela ditt hår i många siffror. Därefter måste du dela håret i varje sektion. Allt du behöver göra är att vrida ditt hår. Du kan säkra ditt hår med elastiska band. För detta utseende föreslår jag att du ska gå till frisörsalongen. Färg håret med en ljus röd färg. Detta är ett utmärkt exempel på svarta frisyrer. Du kan också gå till den här hårfärgen eller prova en annan färg. Dra ditt hår i en stor bulle.

Slutligen kommer vi till denna frisyr. Jag sparar den här frisyren. Det är enkelt och ser enkelt ut. Det håller hårets naturliga konsistens intakt. Din frisyr kommer att fungera för rakt hår eller krullar. För att göra denna frisyr, gör repet flätor på hårsektionerna nära dina öron. Gör det på båda sidor. Du kan göra två strängar. Därefter drar du båda strängarna till baksidan och avslutar utseendet med en båge. Du kan också använda en koppling. Trots att jag tror att en båge fungerar bäst för denna frisyr.

Rope flätor fungerar för alla hårtyper och texturer. De ser vackra ut när de släpper ner eller görs till eleganta updos. Kolla in några fler idéer om hur du kan bära dem på dina naturliga frisyrer.

Prova de oändliga varianterna av repflätorna. Använd din kreativitet och låt alla stirra, av de rätta orsakerna.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More