85 Bästa platta snoddar och hur man gör dem

58

Varför inte välja platta snurra frisyrer om du är uttråkad av de vanliga stilarna? Jag känner ibland de gamla flätorna, lösa locken, fjäderhårarna eller vad som inte skärs. Så, för de stilmoment i ditt liv, har vi den platta vridningen.

platt-twist-frisyrer

En platt twist är en stil där du typ av updo ditt hår uppdateringar. Dessa stilar är perfekta för nybörjare och är ett utmärkt sätt att skydda ditt hår. De behöver inte heller mycket tid och är en krångelfri frisyr. Kolla in några av dem.

Dessa frisyrer är bra för att skydda ditt hår. Du kan prova dessa stilar när du vill leta efter alternativ som fungerar bäst för ditt övergångshår. Under dessa tider kan du vrida ditt hår vilket ger dig många alternativ för styling. Om du har en fancy händelse du måste delta och inte tror att twist stilar kommer att göra skuren, stoppa den tanken. Ta allt hår och skapa en vacker låg bulle. Avsluta utseendet med ljus röd läppstift. Du kan också gå för subtil ögonmakeup.

Denna 4C twist frisyr är enkel och okomplicerad. Om du inte gillar det tämda utseendet, kan du göra hela utseendet funky och livfullt. För det går en platt utsikt. Jag älskar det halva bundet utseendet på denna frisyr. Det gör att du ser elegant och rakt framåt. Håret på huvudet dras tillbaka på ett sådant sätt att det gör en enkel knut. Resten av strängarna släpps loss. Avsluta utseendet med ett fint par örhängen och enkel smink. Nu räcker det! Du är färdig. Detta är en utmärkt stil för nybörjare.

Det här är en bra platt snygg utseende. Jag älskar det. Du kan se variationerna i varje utseende. Om du ville veta hur man gör “ut” leta efter sådana snurra frisyrer, visar den här bilden allt. De två första bilderna visar hur hög stilen verkar när den tämnas. Den släta sidodelen och flätorna ser elegant och elegant ut. Du kan bekvämt bära denna look för ett datum. De två nedre bilderna visar den roliga sidan. Du kommer att älska denna utseende om du vill ha en sassy och livlig utseende. Båda frisyrerna fungerar bra.

Detta är ett bra frisyr alternativ för kort naturligt hår. Jag älskar mönster och linjer över hela håret. Linjerna korsar på många ställen och skapar en stor geometrisk figur. Hårets frizziness är vackert tämjt. Flätorna är också signifikanta och gör ett uttalande. Eftersom hennes frisyr är enkel, går hon för ett uttalande smycke. Det kan du också göra. Håll alltid en del av ditt utseende i höjdpunkten. Försök inte överdriva något av ditt utseende. Det är hemligheten att se till att du ser bra ut hela tiden.

Denna platta twist updo är vacker. Jag älskar hur håret ser ut som en full bo som passar till flätor av flätor som faller som ett vattenfall. När det gäller frisyr, tänk på ditt hår som en duk. Du kan göra så mycket med det. Tänk inte att stilar som platt vridning kommer att begränsa dig. Tänk på de oändliga möjligheterna du har med sådana frisyrer. Detta är det perfekta exemplet på vacker och detaljerad frisyr. Jag älskar hur flätorna verkar som en krona på hennes ansikte.

Den övre knut frisyren är också bra om du vill ha en rolig twist frisyr. För denna speciella stil är flätorna små. Du kan se hur storleken på flätorna är minst. Du kanske inte gillar det, men du kan alltid försöka inse hur bra det är. Självklart kan vi alla gissa att du kommer att behöva mycket tid att göra detta många flätor. Så ta lite tid innan du går för att få den här frisyren. För styling det, vet du hur man gör en toppnoot, eller hur? Det är lätt.

Denna frisyr liknar den som är ovanför den ovanstående. Det är elegant och elegant. Dessa frisyrer är perfekta för ett datum och kontorsarbete. Du kan bära den här frisyren för den stora presentationen som kommer upp. Om du planerar att leta efter ett datum föreslår jag att du får tillgång till utseendet med stora örhängen. För kontorslooken, håll det enkelt och minimalt. Du kan bära enkla örhängen och coola formella skjortan. Frisyren är krångelfri, och du kommer att älska det.

Stora flätor och bullar vet säkert hur man gör ett uttalande. Storleken på flätor är helt beroende av dig. Om du gillar stora, kan du få en liknande flat twist frisyr. Om du inte vill ha den här enorma storleken, fortsätt läsa den här artikeln. Du hittar en mängd olika storlekar. Pratar om den här frisyren, det är relativt enkelt. När du väl har vridit frisyren, behöver du bara använda dina långa trådar och vrida dem i en bulle. Voila! Du är redo. Det är allt du behöver göra. Prova det, och jag vet att du kommer att älska det.

Om du har kort naturligt hår, kommer den här frisyren att fungera korrekt för dig. Du kan till och med ha en medelhårig längd och försöker fortfarande se ut. Se till att du sparar den här bilden och tar den till din stylist. Om du har en krusig hårtyp, kan du gå för det här utseendet. Hon har också en liknande hårtyp, och du kan se hur hennes torrhet har gjort för en bra stil. Håret har också skildats från sidan. Från baksidan har du två partitioner. Gå för en enkel smink om du vill ha fokus på ditt hår.

Denna frisyr är igen perfekt för det korta naturliga håret. Du kommer älska det. Se hur vacker och rolig det här utseendet är. Om du vill kan du också gå till en flat twist-outlook. Det ger dig en fin Afro-look. Jag älskar hur flätorna läggs i ett mönster. De gör för en unik frisyr. För att avsluta utseendet och lägga till en feminin touch, accessorizes hon med ett söt par örhängen. Ha på sig den outfit du vill ha och ha en bra dag. Det är viktigt att du mår bra att se vacker ut. Hårmönstret och texturen är extraordinärt.

Denna typ av frisyr kan snabbt omvandlas till en platt vrid ut stil också. Det är helt ditt val. För att vara ärlig tror jag att denna typ av frisyr fungerar utmärkt om du vill bära den för ett kontorutseende. Jag vet hur mycket vi någonsin vill få dig en makeover, det är inte möjligt. Du vet att några av de ser du vill är inte bra för en kontorsmiljö. Så om du har dessa typer av problem kan du gå till det här utseendet. Detta ger dig en makeover men inte en dramatisk.

Flat twist frisyrer gör för en vacker låg bun frisyr. Om du inte vet hur man gör en låg bun frisyr, kan du hitta en annan artikel om detta ämne. Du kan också söka efter många tutorials på YouTube. Det är lätt att göra. Om du vill ha en elegant touch i din frisyr, bör du alltid gå för låga bröd. De är perfekta för att delta i alla bröllop. Om du har en flickväns bröllop att besöka, föreslår jag att du väljer den här stilen. I denna bild har hon accessorized med små kopplingar. Din tillbehör kan variera beroende på din destination.

Detta är en av mina personliga favoriter. En frisyr ska vara en behandling för dina ögon. Du borde aldrig vilja sluta titta på den. Om du planerar att göra ett försök på ditt utseende hoppas du att alla ögon kommer att sättas på ditt hår. Ovanstående flat twist updo till mig är vad jag just beskrivit. Flätorna används som en krona, och hon ser fenomenal ut. Jag älskar den vingade eyeliner-looken. De ger en retro vibe till hennes utseende. Den mätta läppstiftet är perfekt. Allt om detta utseende är på punkt. Jag har sparat den här bilden. Har du?

Den här frisyren är utmärkt för dem som har ouppnåeligt krusigt hår. Jag vet att de flesta av tjejerna har huvudhårproblem som deras frizz. För resten är deras hårproblem brist på volym. Det är som en krets av hårproblem. Så, för hälften av tjejernas befolkning som hanterar kruset som är galen, kan du gå till en snygg frisyr frisyr. Du kan göra din twist frisyr till en vacker bulle. Titta på den här lågsidans bulle. Det är utsökt och ett konstverk. Jag älskar bakpartitionen i hennes hår som är diagonalt på höger sida. Avsluta utseendet med ett uttalande guldörhängen.

Titta på de vackra linjerna som flätorna gör i håret. Flätorna ser ut som ett vackert mönster. Hennes hår är långt och imponerande. Jag älskar det. Efter att ha tagit sig i snurra frisyren bestämmer hon sig för att göra en vacker slinga för en hög bulle. Du behöver inte göra något för att uppnå denna magnifika stil. Flätorna kan också skiljas från sidan. Om du gillar dig kan du låta vridningarna vara som det är eller du kan följa den visade stilen. Dra upp alla dina flätor och gör dem till en vacker hög bulle. Bungen ser bra ut om den är snygg.

Om du vill ha en 90-tals stil på din platta snurra frisyr, föreslår jag att du går på en sida hästsvans. De kommer att se bra ut. Den höga hästsvansen tar bort alla strängarna från hennes ansikte. Prata om vridningen, den är liten i storlek. Om du vill kan du gå för en storstor twist också. Jag gillar det format som visas på bilden. Men om du inte gör det, tveka att fråga din stylist för att ge dig en stor. Därefter är allt du behöver göra att dra ditt hår i en hög ponny. Avsluta utseendet med ett fint par örhängen och andra tillbehör.

Om du gillar din naturliga hårtextur och vill visa upp den är det här ett bra exempel. Frisyren visar också en vacker ombreffekt. Halvt hår är fyllt med plana vändningar, och resten av håret är latt som det är. Detta skapar en söt frisyr som ser naturlig ut. Jag älskar hur ombre färgpåverkan har spelat in i denna frisyr. Framsidan av hennes hår har en vacker vridning som snyggt knuffar i hela hennes hår. Det finns en härlig sidodel, och allt om denna look fungerar. Detta är nästa bild; Jag kommer att spara. Hur är det med dig?

Denna hårfärg är unik. Hårfärgen som du kommer att få när du tvättar håret med kemikalier beror också på din naturliga hårfärg. Så kanske du inte slutar med samma hårfärg som visas i rutan. Oroa dig inte. Om du väljer rätt hårfärg enligt din ögonfärg och underton, gör du inget fel. När det gäller den här frisyren är den en kombination av 4C-frisyr med en vanlig platt vridning. På sidorna läggs små vändningar, och över huvudet är håret löst som i ett 4C-mönster.

Det här är en annan stil som jag har bestämt mig för att spara. Jag älskar kombinationen av platt vrid ut frisyr och flätor. Samordningen fungerar bäst, och du kan se hur den naturliga konsistensen i hennes hår fungerar bäst för denna stil. Om du vill veta hur man gör den här frisyren, låt mig först säga att det är enkelt. Du behöver bara göra några vändningar. För det första, mittpartiet ditt hår och sedan stifta sidovridningarna. Använd en scrunchy för att knyta resten av ditt hår som visar bort ett Afro-utseende.

Detta är en vacker ombreffekt som har gjorts på hennes hår. Ombre-effekten är faktiskt vanlig men på grund av den plana snurra frisyren, det ser ut som en omvänd ombreffekt. Den här delen av denna frisyr är vad jag älskar. Frisyren är perfekt för kort naturlig hårtyp. Allt du behöver göra är en vridning. Du måste se till att du har hårhållande produkter så att den här frisyren håller. Övre delen av hennes hår är också vacker. På grund av hennes hårfärg och hennes flätor ser den övre delen av håret ut som ett rep. Gå till den här stilen, om du är redo för det.

Vi har många 4C frisyrexemplar i den här artikeln, men den här är inte den här. Om du har ett ögonblick för mode och skönhetsstilar, kommer du att veta det direkt. De stora vridningarna är vackra. Flätorna hålls alla på ett sådant sätt att det gör en elegant stil på huvudet. Det finns också en liten slits på hennes frisyr som lägger en fin kant i hela hennes utseende. Hon håller minsta smink och går för glänsande läppar. Denna stil är kort och elegant. Du kan prova om du vill ha något nytt i ditt utseende.

Vem skulle ha trott att platt vridstil skulle kunna bli till något som detta? Dessa frisyrer kan till och med vara ditt bröllopsutseende. Om du inte vill ha den vanliga brudklänningen med krullarna och en låg bulle, kan du gå för det här utseendet. Vissa av oss vill inte ha de vanliga sakerna men vill ändå se extra. Så, för det, gå för denna invecklade höga bulle som är elegant. Allt du behöver göra är twist och gör vackra flätor. Därefter lägger du till några pärlor och strass för att få det att se vackert ut. Du kan bilda spolar med hjälp av dina vändningar.

Den övre delen av håret påminner mig om en våffel.
Mmmm .. våfflor!
Förlåt!
Av ämnet igen. Hur som helst visar denna frisyr också en vacker ombreffekt. Detta är en snygg frisyr för de som har lång hårlängd. Den övre delen av håret är gjord till ett vackert mönster, och för den nedre delen av håret är det släppt. Färgerna visar den stora skillnaden i hennes hårmönster och stilar. Om du tror att du kan dra av den, kan du prova det här utseendet. Se till att du kan ta bort utseendet. Ta inte en titt om det är i trenden. Du behöver veta om det passar och om du gillar det.

Flat twist frisyrer är ett konstverk. Du kan göra något för att visa sin skönhet. Dess variationer är oändliga, och du kan snabbt göra dem. Titta på den här bilden av frisyren. Stilen verkar enkel och enkel. Första sak om du vill veta hur man gör den här frisyren är att veta att du måste hålla lugnet och tänka dig. Gå till din stylist och få storleken på vridningar du vill ha. Visa den här bilden, och hon kommer att veta exakt vad man ska göra. Du kan gå för ett liknande mönster för ditt hår eller hitta en ny. Visa upp din kreativitet

Titta på variationerna i hennes frisyr. Det är perfekt. En tummen upp för det här utseendet. Det finns inget annat att diskutera. Hårklippningen är kort och komplett för nybörjare. Allt du behöver göra för detta utseende är att gå till salongen och få dig platta vändningar. Nu räcker det. När du har gjort det handlar det om att stylera ditt hår. Du kan använda dina fingrar för att sidodela ditt hår och hålla trådarna på motsatt sida. Detta ger en fin touch till din look. Avsluta utseendet med en kyla denim jacka.

Här har vi en annan snyggare för en snygg frisyr. Finns det något annat jag måste berätta om detta utseende? Det är en fest för dina ögon. De korsade vridningarna är alla staplade upp på varandra. När det är gjort, blir resten av hennes lås till en vacker rund bulle. Den låga delen av hennes bulle har också många krullar och detaljer. Jag älskar det det gör. Frisyren kan användas för någon formell händelse som du måste delta i. Du vet var du kan bära den här looken. Så, prova det och flaunt det.

Denna frisyr är enkel och vacker. Jag älskar det. Korset och flätorna är bra att titta på. Sidans partition av hennes hår är underbart. De extra tilläggsbarriärerna är också attraktiva. Vridningarna är signifikanta och läggs i diagonalt mönster. Det är allt du behöver göra för den här frisyren. Om du ser noga ut ser du att hennes hårtyp är krusig. Så, om du har liknande hårmönster, kan du gå för det här utseendet. Det uttalandet nackstycket är felfri. Hennes smink är på punkt, och du borde prova. Hennes spaghetti topp är perfekt för att visa upp det nackstycket och hennes frisyr. Om du kommer till ett uttalande nackstycke borde du hålla dina örhängen små. Markera bara på en del av ditt utseende. Det är viktigt. Håll det enkelt och stiligt. Följ alltid denna riktlinje.

Vi har mer platta twist updos inspirationer för dig, och vi kommer också att ge dig hur du gör dem. Om du är nybörjare, föreslår jag att du tittar på fler bilder för ditt korta naturliga hår. Vi har också idéer på plattformen och 4C-stilar.

Ha det roligt med alla falt twist updos och ton bilder du kommer att ta. Om du har rätt stil, var inte rädd för att flauta den.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More