85 Trendiga tips hur man stilar långt rakt hår

55

Vad är den viktigaste frågan om härlig frisyr för stor längd? Definitivt är det hälsosamt, välskött och smidigt hårtillstånd. Så, om du har bestämt dig för att växa dina lås, gör dig redo för regelbunden hårvård och för evigt problem – hur man stilar det för detta eller tillfället, evenemang, fest. I den här artikeln kommer vi att försöka lösa ditt problem, eller skaffa lite inspiration hur man skapar magnifika avslappnade och smarta frisyrer för långt hår.

Rak hårupplösningar eller “Långt hår bryr sig inte”

Är ditt hår långt och rakt? Du är en lycklig tiggare, eftersom det tillåter ett så bra val av frisyrer, skärningar och färgningar som kommer att se sitt bästa ut på din textur och längd till din fördel.

Balayage Highlights för långt hår med Bangs

Balayage Highlights för långt hår med Bangs

Balayage är en av relativt nya och otroligt populära hårmålningstekniker, som kan uppdatera någon frisyr, speciellt när det gäller långt rakt hår. Den här tekniken innebär att skapa naturliga, mjuka höjdpunkter som ser mer kreativ ut än traditionella färgmetoder och gör frisyren fräsch under lång tid efter färgning, eftersom hårrötterna ska vara av din naturliga färg och blandningen är blondin extremt mjuk.

Underbar färg för glatt hår

Underbar färg för glatt hår

Den första frågan om att ha så slät och glättat hår, långt och vackert, är en vanlig och kvalitetshårvård. Om det här första steget är klart kan du säkert gå vidare med att skapa speciell skärning eller färgning. Kom ihåg om moderna tendenser som betonar naturliga och nästan osynliga färgmetoder när du skapar din unika vackra frisyr.

U-Shape Rapunzel Blond Hår

U-Shape Rapunzel Blond Hår

Här har vi ett exempel på hur mycket hårhårets form innebär hela utseendet – det blir självklart mjukare och mer naturligt. Det måste noteras att det längre håret du har den smartare och ljusare effekten av färgning du får. Så om du är en av dessa häxor, som har extremt långt och tjockt hår, notera denna underbara idé.

Twisted Style med vackra violetttoner

Twisted Style med vackra violetttoner

Här är ett annat alternativ för färgning och styling Blonde Balayge Natural Waves

Blonde Balayge Natural Waves

Naturvågor + rakt hår = inga problem! Även om ditt hår är väldigt orubbligt och för envis för fulla lockar, är mjuka vågor helt riktiga för dig. Det finns många sätt hur man skapar den här stilen, men det enklaste är att göra en hög tät bulle på duggigt rent hår innan du lägger dig och förlorar håret på morgonen och sprinklar med hårspray.

Blended Straight Up Curly Down Frisyr

Blended Straight Up Curly Down Frisyr

Det snygga och romantiska utseendet kan skapas om det långa raka håret är krökt på spetsarna. Denna ljus effekt blir ett supertillsats till din smarta bild och är universell för alla tillfällen.

Halv-rakt, halvvågigt utmärkt hår

Halv-rakt, halvvågigt utmärkt hår

Den här bilden visar hur otroligt bilden förändras när det raka håret blir krökt. det blir mer mjukt, romantiskt och feminint. Om du gör de här vågorna från mitten av längden, får du en fantastisk avslappnad look. Men om du börjar från rötterna kommer din frisyr att göra dig lysande på några bra evenemang och fester.

Pastellfärgad perfektion med regnbågstips

Pastellfärgad perfektion med regnbågstips

Den här kvinnans frisyr är helt perfekt: perfekt pastellfärg, ren tvåskiktsskärning och otroligt mjuka färgstarka höjdpunkter på tipsen på bottenskiktet. Bara ense om att detta barn är en riktig konst!

Mohawk Flätad Hästsvans

Mohawk Flätad Hästsvans

Denna uppstil är en universell, eftersom den passar både för stora händelser och för vardagligt slitage. Det finns ingen hemlighet, den ser bara väldigt graciös och vacker ut, men är fortfarande väldigt lätt i styling samtidigt. Allt du behöver är att separera kronen av ditt hår (som i underskott) och fläta den i fishtail tekniken, slick tillbaka sidorna och binda allt hår i en låg hästsvans, vrid den med en hårsträng.

Flätat spel med långsträckt hår

Flätat spel med långsträckt hår

Den här är en vacker stil för avslappet slitage, smart och lätt samtidigt. Gör en fransk fläta på överkanten av håret från ansiktet bakåt och anslut det med resten av håret från en annan sida. Du kan antingen stanna vid denna punkt eller fläta en fiskstjärt för att göra din bild helt unik.

En annan Fishtail Braid Idea

En annan Fishtail Braid Idea

Gullig idé för unga damer med långt rakt hår. Gör en central delning och fläta två holländska flätor i fishtail teknik på båda sidor, från pannan. Om du inte befinner dig i mellanpartierna, kan du också prova en sidodel för denna avslappnade frisyr.

Roligt lite updo

Roligt lite updo

Ibland känner du dig uttråkad av ditt långa hår och vill bli av med det, men handlar inte rasande, eftersom sannolikheten att ångra om den nya genvägen är mycket hög. Glöm inte om förekomsten av ett stort utbud av upswept frisyrer för långt hår för varje smak och tillfälle. Till exempel kommer en sådan flätad chignon vara bra för några officiella eller festliga evenemang för kvinnor i alla åldrar.

Flödande hår med diagonal fläta

Flödande hår med diagonal fläta

Den här vanliga flytande frisyren har en väldigt söt och snygg detalj. Det är en tunn fläta som går från den högra delen av pannan ner till vänstra delen av nacken och är säkert fastsatt under det lösa håret. Trevlig stil för varje dag.

Disconnected Thick Frisyr

Disconnected Thick Frisyr

Om ditt långa hår är tjockt och det är ett stort problem för dig, försök curling hårspetsarna för att lägga till lite volym och koppla bort dem med fingrarna för att få ett mer naturligt utseende. Denna textur hjälper dig att dölja hårets tjocklek och visa det i ett bra ljus.

Metallic Braids för Rainbow Hair

Metallic Braids för Rainbow Hair

Det här håret och färgläggningen bör övervägas separat, eftersom båda är oberoende färska idéer för långt hår, vilket kan fungera underbart ensamt. Men blandningen av dem är en sann bomb, som är en fantastisk upplösning för ditt långa hår när du vill ha lite kreativitet och konst i din stil.

Messy & Colorful Bow Updo

Messy & Colorful Bow Updo

Bow updo ser alltid söt och vacker ut, oavsett huruvida den är överst på huvudet eller underifrån, den här frisyren kan lägga till en del fabulousness och lätta på vilken bild som helst. Denna rosa lågsidebåge med fantastiskt tillbehör kommer att bli en riktig inredning av ditt smarta utseende.

Naken Blush Wavy Mess

Naken Blush Wavy Mess

Hur gör du din vardagslösa, vågiga frisyr mer imponerande och ljus? -Det är enkelt, lägg bara lite färg! Moderna färgtekniker möjliggör extremt mjuka, nästan osynliga blandningar och höjdpunkter som förmodligen fungerar perfekt med vilken färg du vill.

Mini Floating Fishtail Braid

Mini Floating Fishtail Braid

Här är en annan idé om att halva upp för rakt hår. Först gör en bouffant på toppen, sedan fläta en liten fishtail ner lägga några strängar från sidorna. Slutligen gör ditt hår naturligt vågigt och rörigt lite med krulljärn och hårprodukt och njut av ditt fantastiska hår för idag.

“Livet är en regnbåge” frisyr

"Livet är en regnbåge" frisyr

Med sådan hårfärgning kommer du alltid att vara på den ljusa sidan av livet, oavsett vad som händer. Det här utseendet är genomsyrad av absolut positivitet, lycka och evig ungdom, det kan inte annat än glädjas och göra livet roligare.

Extrem Rockabilly Frisyr för Crazy-Head

Extrem Rockabilly Frisyr för Crazy-Head

Det är uppenbart att människor är väldigt olika och inte alla älskar söta och vackra frisyrer. Så här är en idé för djärva, oberoende och snälla killar. Fantastiska höga bouffant, dubbelsidiga flätor och kontrasterande sträng bakom hjälper dig att skapa din extrema, men den feminina bilden som kommer att betona ditt vilda och fria temperament.

Kors holländska Braid + Dra genom flätor

Kors holländska Braid + Dra genom flätor

Och allt som omvandlas till en vacker uppstil för en magnifik prinsessa. Vi kan se, hur fantastiskt denna frisyr ser på svart hår, men kan du föreställa dig hur otroligt det kommer att se ut på randigt eller blont hår, vilket har fler förmågor att visa texturen och vridningarna ?!

Rolig färgad Boxer Braids Summer Look

Rolig färgad Boxer Braids Summer Look

Ditt långa färgade hår kan göras i söta boxerflätor för ljus sommarbild. Denna frisyr är mycket bekväm eftersom håret inte faller på ditt ansikte, och du känner dig inte så varm även i den tropiska värmen. Lätt att göra, lätt att bära – perfekt för avslappnad stil, eller hur?

Messy Half Bun

Messy Half Bun

Populär halvbulle har vridits mycket under de senaste åren, och här är en av varianterna hur man gör denna frisyr rosa, mjuk och feminin för vardagligt slitage. Allt du behöver är att separera den övre delen av håret och skapa en lös låg bulle på näsan, därefter krulla tipsen och koppla bort dem för att nå den mest naturliga effekten.

Half-Up Style med små flätor och Bluish Strands

Half-Up Style med små flätor och Bluish Strands

Denna extravaganta och extraordinära frisyr är en hård nöt att knäcka för flertalet flickor, men det finns fortfarande en grupp damer som definitivt kommer att bli kär i denna lätta hår. Vita och blåa små flätor vrider och blandar över kronan, vilket skapar en konstnärlig halv-up stil.

Bedövning Flätad Chignon Frisyr

Bedövning Flätad Chignon Frisyr

En festlig utkik efter en speciell händelse är huvudsakligen förknippad med Volym på rötterna, Naturlig vridning på tipsen

Volym på rötterna, Naturlig vridning på tipsen

Up-sweep rötterna för att ge lite volym till ditt flytande hår, lägg lite ljusvågor på spetsarna och fixa din fantastiska vardagliga frisyr med hårspray. Åh, och glöm inte först att färga dina lås i Fabulous Curly Half-Up

Fabulous Curly Half-Up

Den största utmaningen av denna ceremoniella frisyr skapar de fantastiska låsarna, som ägarna av naturligt rakt hår vet, hur svårt det är för hårhårtexturen. Men ändå är det möjligt, om man gör allt på lämpligt sätt och använder kvalitetsprodukter. Dessa lås är gjorda med massivt krusjärn och hårpomade efter att kronan är spunnet tillbaka, och all den skönheten är fixerad med hård hårspray.

Diagonal Holländsk Braid för Extremt Långt Hår

Diagonal Holländsk Braid för Extremt Långt Hår

När ditt hår är väldigt … MELLAN länge, 95% av din tid utformar du den i olika uppdoserade och vridna stilar, eftersom det är väldigt svårt att gå med lösa lås. Detta är en frisyr, som inte tar mycket tid, men kommer definitivt att försköna din bild och lägga till några nya fräscha och feminina anteckningar i ditt vardagliga utseende.

Trälagd Balayage Frisyr

Trälagd Balayage Frisyr

Denna lyxiga färgning i populär balayage teknik ser mer naturligt och mjukt ut på den skiktade skuren och bortkopplade slarviga stilen. Ge ett försök till denna baby och du kommer inte ångra.

Long Hair Sharp Perfection

Long Hair Sharp Perfection

Inget speciellt, bara ett långt rakt hår med skarpt snitt och extremt hälsosam och blank struktur. Konceptet är enkelt: Allt du behöver är att ta hand om ditt hår så att det ser så otroligt glorious ut.

Underbar & Drömmande Bardot Style

Underbar & Drömmande Bardot Style

“Acceptera att ibland de mest a kläderna och frisyrerna är de enklaste” – Brigitte Bardot sa och hade helt rätt! Inga pompösa kronor och idealiskt snygga uppstilar, inga ljusa huvudstycken och invecklade konstruktioner – allt är enkelt, men med en liten bit av mystik och intrig, som är typiska tecken på en sann kvinna.

Flytande Fishtail Nailed i Split Fishtail Braid

Flytande Fishtail Nailed i Split Fishtail Braid

Om du inte är i hårda och säkra frisyrer och har huvudvärk på grund av dem, är denna fiskstjärtidé för dig. Det är väldigt lätt, nästan obemärligt, medan du har på dig, men en mycket viktig detalj i ditt utseende. Ibland är det enklare, ja?

Everyday Braid Frisyr med Elastics för långt hår

Everyday Braid Frisyr med Elastics för långt hår

Omvänd genombrott med elastik är en relativt ny teknik som rockar kvinnors och tjejhuvud över hela världen i några år. Detta sätt att fläta ger mer volym och stabilitet till din frisyr, jämfört med en traditionell teknik. Dessutom är det mycket enklare och bekvämare.

Cool Summer Boho Braids

Cool Summer Boho Braids

Möt en cool rotig frisyr för fantastiska sommarupplevelser. Det är lätt och galet – exakt vad du behöver koppla av och koppla av. Skapa en sorts rostig hök på toppen och gör en slarvig flätning, glöm inte hårfärgningen – du kan välja vilken du vill ha; till exempel kommer den här att göra dig till en ganska vacker sjöjungfrun.

Flirty Braids Top Knot

Flirty Braids Top Knot

Den vanliga höga bullen är precis vad du behöver för varmt väder, men det är för tråkigt. Sommar är en hög tid för att lägga till några vändningar, som flätor och belyser in i ditt bekväma men vanliga hårföremål för att göra det mer roligt och ljust.

Upp och ner dubbla flätor i en hög bulle

Upp och ner dubbla flätor i en hög bulle

Titta på ett annat sätt på styling av den tidigare uppgiften. Här går vi med mer slarvig och lös stil, och upp och ner flätor involverar allt hår på näsan.

Långa Firkantlag och Blowdry

Långa Firkantlag och Blowdry

Långa raka frisyrer med många lager skapar kropp och rörelse. Få kortare lager för att rama ditt ansikte följt av flera skikt ner längden på ditt hår, koppla bort tipsen med hårtork och njut av du lyxiga viktfria lås.

Lösa flätor och vågor för super långt hår

Lösa flätor och vågor för super långt hår

Lyckliga ägare av magnifikt långt hår kan skryta med sina glansiga lås på många olika sätt. Fransk flätad stil är det perfekta sättet att visa upp ditt hår, visa det till den bästa fördelen och skapa en vacker feminin frisyr som passar alla tillfällen.

Skönhet Triple Stacked Braid Style

Skönhet Triple Stacked Braid Style

Här är en annan extraordinär idé för långt hår casual look. En holländsk fläta är så förra säsongen, rock dubbel eller till och med trippel staplad flätad och du kommer definitivt att vända många huvuden var du än ser ut med denna vackra stil.

Messy Braids Bohemian Hair

Messy Braids Bohemian Hair

Lägg till lite röra till ditt vardagliga utseende, Spidermoms bun för komfort och estetik

Spidermoms bun för komfort och estetik

Det finns inte någonting lättare och smartare än en välkänd dubbel slingbulle. Det är välförtjänt populärt i åratal, så vi rekommenderar inte dig att skriva av den här vackra frisyren, vilket är perfekt både för unga tjejer och för äldre damer.

Massive Waves Matrix Hair

Massive Waves Matrix Hair

Mjuk effekt av stora vågor kan bli både en söt vardaglig look och en fantastisk festlig bild. I kombination med blonda balayage-blandning och raspade tips skär denna matris frisyr betonar kvinnans naturliga femininitet och skönheten i håret.

Flätad Crown Up-Do Frisyr

Flätad Crown Up-Do Frisyr

Denna trippla flätad bunkombination är söt, och kurvorna i varje linje är så fina och rena som flätar accenthöjdpunkter och mitttoner. Stil två lacy flätor på sidorna och en liten flät i mitten istället för att avskilja och mata dem i en vridd bulle.

Braid Bomb Style för Young Chick

Braid Bomb Style för Young Chick

Denna stil av frihet och ungdom ser otroligt snygg och uppdaterad ut. Det är en underbar idé för avslappnad styling av långt rakt hår. Du kan vara så kreativ som du vill när du gör flätor, för det spelar ingen roll hur många av dem, i vilken teknik de är klara eller hur rota de är.

Loose Dutch Braid Wrapping the Bun

Loose Dutch Braid Wrapping the Bun

För nya frisyrer för långt rakt hår, se inte längre än den här. Det är en volym låg bulle som består av individuella strängar som har vridits och flätats för att skapa den magnifika strukturen. Lös holländsk fläta kommer från templet diagonalt i bunten och fungerar samtidigt som ett slags tillbehör.

Flätad, Lös Half-Bun

Flätad, Lös Half-Bun

Prova den här snygga frisyren för morgondagens bild och du kommer helt älska det för alltid. Översta lösa bunten förlänger visuellt ansiktet om det är rund eller kvadratiskt, men passar också tjejer med ovalt ansiktsform, förutom att den här frisyren kan lägga dig några inches i höjd om det är ett problem och slutligen är det oerhört bekvämt eftersom håret verkar vara flyter, men det faller inte på ansiktet, distraherar dig samtidigt.

Double Reverse French Braid Updo

Double Reverse French Braid Updo

Börja med att göra två omvända franska flätor på sidorna och lämna några strängar nära ansiktet fritt för att mjuka utseendet. Därefter formar de lösa ändarna i önskad form på nacken och säkra din updo med stiften. Slutligen avsluta utseendet med lite extra hårspray för att hålla det friskt och rent hela dagen.

Hårinspiration för långa slicklås

Hårinspiration för långa slicklås

Den här romantiska casual frisyren är så luftig och lätt, lämplig för klänningar, t-shirts och shorts, kjolar och toppar, i ett ord, allt du ska ta på dig idag. Det faktum att det också är väldigt lätt att skapa gör det här ganska en av favoriterna för moderna unga damer.

Rävflätad hästsvans

Rävflätad hästsvans

Wow, det är definitivt något nytt och helt nytt på menyn. Tie en hög hästsvans, vrid den i en rep teknik, fixa med en elastik i slutet, och voila – din ganska avslappnad stil är redo att rocka.

Floral Half-Up Hair-Do

Floral Half-Up Hair-Do

Letar du efter ett elegant och naturligt utseende för långt rakt hår? Säg inte mer – den här halva frisyren med vackert blommigt huvudstycke är precis vad du behöver! Enkel, men inte tråkig, festlig, men inte för pompös, denna härliga frisyr är avsedd för en magnifik vacker kvinna.

Franskad sedan knuten ponny

Franskad sedan knuten ponny

Det finns många vridningar på den låga ponnyn, men allting är måttligt. Först görs den diagonala, lösa franska flätan, då är den vriden och pinnad vid näsan och slutligen knuten till en låg rak hästsvans.

Låg romantisk frisyr

Låg romantisk frisyr

Titta bara på den här romantiska och härliga flätade updo med otrolig konsistens och sidoförskjutning! Trots att det ser väldigt naturligt ut, verkar det som att varje sträng av denna flätade chignon ligger i sin idealiska plats på ett perfekt sätt. Den här frisyren kan uppfyllas Halv upp Halv ner Hårknut

Halv upp Halv ner Hårknut

Denna enkla men vackra håridé för varje dag kommer att rocka din avslappnade stil. Det ser ganska intressant och ovanligt ut, men är överraskande enkelt i styling: Ta det övre lagret av ditt hår, gör en slinga och vrid den med resten av håret, kläm fast under halva bunten.

Lag upp ditt raka hår

Lag upp ditt raka hår

Långa raka frisyrer med massor av lager skapar kropp och naturlig rörelse, och erbjuder fler idéer om styling. Rama in ditt ansikte genom att få haklängdsskikt framför och lägg till flera längre bortkopplade lager längs hårets längd, vilket också minskar vikten på dina lås.

Avslappnad flätad hästsvansstil

Avslappnad flätad hästsvansstil

Det är ingen hemlighet att flätta stilar handlar om kreativitet och självuttryck, eftersom varje lilla rörelse gör helt annorlunda hår, så det kommer alltid att bli något helt nytt inom flätad updos. Denna traditionella diagonala franska flätan slutar i en hästsvans, så en del av håret är gratis och det har en fin dekoration av små flätor nedan.

Double Braid Twisted Fishtail Pony

Double Braid Twisted Fishtail Pony

Vad sägs om en sådan fiskstjärtidé för ditt avslappnade utseende? Så snyggt och naturligt har den här frisyren två flätor som ligger som en krans, och deras ändar vrider hästsvansen på nacken. Håret i ponnyn är formlöst slarvigt i fiskstångslös teknik – extremt smart för vardagar.

Enkel och Söt Infinity Braid

Enkel och Söt Infinity Braid

Denna frisyr är vacker och ganska snabb att göra på dig själv, plus det verkar hårdare än det verkligen är, vilket ger dig ett unikt och invecklat utseende. Infinity flätor är alltid bra och lämpliga för alla bilder och omständigheter.

Long Mohawk Disconnected Braid

Long Mohawk Disconnected Braid

Vågor och flätor och vändningar – allt har blandat sig i denna hawk-stil för tjejer. För att få denna typ av koppling bör du vinka ditt raka hår först och vrida och vrida det, fixa det med pinnar för säkerhet och lägga en tunn flätad genom hela kompositionen för ett mer kreativt utseende.

Långa lager och Sun Kissed Ends

Långa lager och Sun Kissed Ends

Denna söta sommar frisyr är avsedd för tjejer med ljusbrunt hår. De markerade ändarna ser fantastiska här som de har blivit kyssade av solen. Och långa lager ramar ansiktet och gör hela bilden fri och viktlös.

Halv upp stil med ljusa vågor

Halv upp stil med ljusa vågor

Om du är uttråkad med din raka hårtextur, och det är väldigt orimligt, så att det är nästan omöjligt att hålla lockar färska under lång tid, är ljusvågor en väg ut. Lägg till några halvvändiga vändningar på den och ett fantastiskt festligt utseende är klart.

Stunning Blonde Braid

Stunning Blonde Braid

Blondt hår är det perfekta materialet för olika svåra flättekniker eftersom det visar upp varje sträng och ögla på sitt bästa. Denna bebis behöver lite övning för att nå så rent och storslaget utseende, men det är definitivt värt all denna insats och tid.

Stor och blank oval bulle

Stor och blank oval bulle

När en vanlig bun up-do blir för tråkig och trivial för dig, kommer högtiden för flätor. Gör en hästsvans först och stil ett par fulla flätor i mitten och ett par små under. Sedan fixar du volymen i en oval bulle med pinnar och slutligen rulla den med de små “repen” för att slutföra bilden.

Unicorn Bomb Hair

Unicorn Bomb Hair

Fantastisk kombination av många färger är det som gör denna unicorn frisyr så unik. Den här halvfranska franska flätan spelar med vit och karamell och brun och blåaktig toner, som blandar otroligt och arbetar fantastiskt tillsammans. En sådan underbar färgning kommer att göra några hår-do i en konst för säker!

Halv Updo + Fishtail Braid

Halv Updo + Fishtail Braid

En annan idé för hälften upp-dos älskare. Pretty, romantisk och lätt att stil – de bästa egenskaperna för den dagliga frisyren i ett paket.

Big Messy Bun Updo

Big Messy Bun Updo

Den rosa bullen är en frisyr, som passar alla tillfällen och evenemanget, plus det är en enkel up-do-stil som du kan göra själv hemma. Från vacker brud frisyr till snabb “springa till affären”, erbjuder den fulla röra bunen långt hår ett alternativt skönhetsutseende, vilket är snabbt och enkelt att skapa.

Fem Strand nederländska Braid

Fem Strand nederländska Braid

Skynd dig inte för att vara upprörd om den här frisyren om du inte är en bra braider, eftersom du inte är vanligtvis flätad i denna skönhet, väver du den. Den här femsträngspinnen ser extremt svårt ut, men så snart du kommer hänga på det, kommer du inse, hur lätt, roligt och säkert att imponera på det är. Denna stil är en “måste ha” för de dåliga hårdagarna.

Sida Bun med svepande rörelse

Sida Bun med svepande rörelse

Sidobungen är frisyren som kommer att betona din femininitet, lägga till några eleganta, graciösa och romantiska anteckningar till din bild. Denna sida-svepade vriden låg chignon är definitivt inte för en strand promenad, men för ett speciellt tillfälle eller en viktig händelse.

Triple Flätad Silver Pony

Triple Flätad Silver Pony

Silverfärg kan bli din zest (om du är fast besluten för sådana förändringar) och prettify vilket hår du ska utföra. Titta, hur otroligt det fungerar för den här tredubblade flätade lågponnyen med magnifika naturvågor – det är bara vackert!

Otroligt volym och fantastisk längd

Otroligt volym och fantastisk längd

Lyckliga ägare av långt hår kan spela med storlekar och stärka intrycket, orsakat av längd, med en extra volym över flätan, från pannan och sluta på mycket tips. En sådan drakstil kommer att visa sitt bästa på strimmigt rakt hår.

Low Bun Updo med kransbräda

Low Bun Updo med kransbräda

Denna sofistikerade vriden hårdåda ser väldigt komplicerat ut, men det är faktiskt lätt nog. Den har en slags flätad krans som håller håret ur ansiktet och är en söt detalj samtidigt. Den låga bullen är tillräckligt säker för att stå emot en natt med din söta dans.

Små lockar bara för slutet

Små lockar bara för slutet

Vet inte hur man uppdaterar din pestered hästsvans? – Lägg till några lockar! Efter att ha gjort din vanliga ponny skapar du små krullar på hårspetsarna med en liten diameter krullare. Detta ger dina lås mer hälsosamt och attraktivt utseende, vilket gör det mest vardagliga håret till en smart uppstil.

Balayaged och Flätad Half-Up

Balayaged och Flätad Half-Up

När du har håret är den här långa och tjocka halv-stilen en av de mest populära lösningarna idag. Det är bekvämt (som håret tas bort från ansiktet), och vackert samtidigt på grund av den vågiga konsistensen på mjuk balayagefärgning.

Ganska vågig ponny med vridning

Ganska vågig ponny med vridning

Vad sägs om sådan daglig stil för långt hår? Det är helt kompatibelt med de flesta klädstilarna från casual ragged jeans med en piggy tröja till eleganta och romantiska klänningar och blusar.

Flätad Hästsvans Sommar Look

Flätad Hästsvans Sommar Look

Detta flätade sommarutseende kommer att blåsa alla borta. Överraskande genomförbart och feminint, det här håret är ett perfekt val för varma sommardagar.

Ha kul med färgglada elastiker

Ha kul med färgglada elastiker

Vad har vi här? Låt oss se. På den ena sidan är det en diagonal holländsk flätan, men på den andra sidan är det totalt roligt med färgglada elastiker som matchar färgens färgfärg. Vacker combo för en modern stilig dam.

Knotted Middle Dutch Braid Hairstyle

Knotted Middle Dutch Braid Hairstyle

Denna sjöjungfrun regnbåge frisyr kommer definitivt att bli en av de ljusaste pieced av din sommar. Det är välkänt att sommartid är en hög tid för djärva experiment och otroliga förändringar, så beundra dig själv och ge den här söta knutna nederländska flätan halv upp en chans!

Felfritt vattenfall med blommiga detaljer

Felfritt vattenfall med blommiga detaljer

Vattenfallet flätat frisyr är ett mycket populärt festligt hår-gör, särskilt när det är krökt. Det ser ut som mer intressant än vanligt lös hår, och kan anpassas för vardaglig stil om den utförs utan krullningar. Denna snygga skönhet med söta blommiga detaljer är ett mycket bra alternativ för unga romantiska tjejer.

Sock Bun med Pretty Headpiece

Sock Bun med Pretty Headpiece

Allt du behöver är en hårdränna för att skapa denna ringform och några stift för att fixa det säkert för hela dagen. Därefter hittar du något söt tillbehör du gillar (det ser också elegant ut när huvudstycket harmoniserar med smycken eller kläder) och stiftar den på sidan.

Rope-Flätade Bullar Fun

Rope-Flätade Bullar Fun

En annan textur av flätan förändrar helt utseendet på den färdiga bunen, det är så enkelt att du kan lägga till några vridningar i vanliga bun frisyr.

Half-Up Half-Down i Fishtail Braid Style

Half-Up Half-Down i Fishtail Braid Style

Så invecklad och knepig kommer denna frisyr för långt rakt hår definitivt att stå ut ur publiken. Det är lätt att flyga bort handtaget och försöka förverkliga alla dessa vrider och knutar. Denna fantastiska fishtail updo blir isingen på kakan för din underbara bild.

Elegant och enkel stil för långt rakt hår

Elegant och enkel stil för långt rakt hår

Snygg kronkrona och löst rakt hår kan rockas med hjälp av två små flätor som täcker båda sidopartierna. De är fasta tillbaka, medan de övre delarna faller över dem.

Low Volume Chignon med Fabulous Texture

Low Volume Chignon med Fabulous Texture

Vi är vana vid att överväga en chignon som en pompös och officiell frisyr, men faktiskt låga kronor eller med andra ord volymbullar kan bli din spara sista uppdatering för dåliga hårdagar också.

Careless Low Tail

Careless Low Tail

Den lilla röriga hästsvansen är den nya älsklingen av fashionistas runt om i världen. Kombinera den med en sammet slips och det blir ännu mer delikat och unikt.

Twisted Pony med Bouffant

Twisted Pony med Bouffant

Denna ovanliga sneda lågponnestil kommer att gå bra med den lilla svarta klänningen, som är elegant och , vacker och graciös, som den här frisyren. Dessutom kan den höga bouffanten ge dig några inches av höjd, och fritt tempellås gör utseendet mjukare och mer naturligt.

Vintage tillbehör för rakt hår

Vintage tillbehör för rakt hår

Om du är tjock av alla flätor, snoddar, bouffants och updos och ingenting kommer ihåg, är det dags att tillgripa fashionabla hår smycken. Om några minuter kan du helt ändra din frisyr, matcha den med dina kläder och passa på det evenemang du ska göra.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More