95 Bästa Ghana Braids Styles för 2019

44

Om du älskar skyddande frisyrer, så kommer du att älska Ghana Braids. De är avsedda att säkra hår och hjälpa dem att växa. Också kända som banan cornrows, Cherokee Braids och raka ryggar, dessa flätor har oändliga styling alternativ.

Cherokee flätor och cornrows är likartade men har en väsentlig skillnad. Skillnaden är att flätorna de kräver tillsats av förlängningar för att göra dina flätor tjockare.

Var härstammar Ghana Braids?

Ghana Braids var favorit i Afrika i 500 f.Kr. Ja, det är en av de äldsta frisyrerna och bär mycket historia. Dessa flätor gjordes ursprungligen för att ge en känsla av ära och klass. Du kan se dessa flätor på baksidan av Sfinxens huvud.
När mästarna bestämde sig för att räkna ut slavarnas hår skulle de få en mer utförlig version av dessa flätor. Slavarna gjorde detta för att visa deras protest.
Banana cornrows var kända även i Middle Passage tid.

Ghana flätor idag

Idag behöver du inte bära dessa bananhörnor för att visa någon av dina motstånd. Du kan idag bära dem för att visa stil och skydda dig själv. Den här generationen har en mängd olika Cherokee-flätor som du kan erbjuda. Det är kanske zigzag, rak eller krökt.

ghana-fläta

Vad behöver du för Ghana Braids?

Du kommer att behöva en råtta svans kam, hydratisering hårkräm, hårborste, sax, förlängningar, varmt vatten och en kontrollkräm.

Hur man gör ghan flätor

1. Du måste tvätta håret och applicera hydratiseringskräm. Se till att ditt hår är krossat gratis.

2. Dela ditt hår med slutet av råttans häftkam.

3. Dela hörnsektionen i tre strängar. Du kan fläta varje del av varje sträng genom att lägga till mer hår från sidorna.

4. Lägg till din vikta hårförlängning mitt i din sträng och kombinera med vänster och höger tråd.

5. Du kan fläta mer och sedan lägga till en tjockare version av tilläggen. Fortsätt att upprepa detta tills dina flätor når nacken.

6. Du kan fortsätta flätning beroende på hårets längd du vill ha. Klipp av förlängningarna när du har nått önskad längd.

7. När du är klar, doppa dina flätor i varmt vatten. Du kommer då att säkra dem.

8. Använd kontrollkräm för att tämja dina flugvägar.

Flätor för din ansiktsform

jag. För runda ansikten kan du gå för en enkel rak rygg för att lägga längd i ansiktet.
ii. För fyrkantiga ansikten kan du välja ett krökt mönster av Ghana Braids för att mjuka dina kanter.
III. Triangulära ansikten kan prova de horisontella Cherokee-flätorna.
iv. Oblong ansikten kan gå för en låg uppdatering av dessa flätor.
v. För de hjärtformade ansikten kommer någon av stilerna i Ghana Braids att passa dig.

Nu har du lärt dig hur du gör Cherokee flätor; Du kan titta på några exempel. Detta är en samling av Ghana Braids stilar för 2018.

-Tjocka och tunna Ghana-flätor

Jumbo ghana flätor har alltid varit någonsin favorit. Denna version av den här frisyren har den största cornrowen i mitten, och på båda sidor minskar storleken på vridningar. Mellan flätorna är det också smala flätor tillagda. Detta är en snygg frisyr perfekt för daglig användning.

-Bad och kul

Detta är den perfekta frisyren för en semester. Om du planerar att gå till stranden i år, försök med detta utseende. Ha kul med snäckskal och pärlor. En krångelfri frisyr som ger dig en bra zing! Mahalo!

– Cornrows

Cornrows har sin djärvhet, och du tittar på det. Hon gör en kombination av bullar och flätor. Även hennes bullar har vridningar som en del av dess detaljer. Håret har också skildats med flätor. Detta är en perfekt frisyr för torrt hår speciellt. Tillbehör, smink och klädsel kompletterar frisyren.

-Extensions

Om du finner att hårlängden inte räcker för dina cornrows, kan du få några förlängningar. Förlängningarna behöver inte nödvändigtvis vara din hårfärg. Du kan använda färgen som kompletterar din hudton och hårfärg. Lägg till några pärlor och tillbehör för att göra det skonsamt.

-Puffade flätor

Hårfärgen är spektakulär. Jag älskar det. Det finns en växling av hårfärger som används för att ge en vacker nyans till hela utseendet. Hon går för en puffad look som gör denna Ghana flätat stil av 2019. Det lyckas fortfarande att vinna vårt hjärta 2018.

-Hana Ponytail

Titta längden på det håret! Jag menar kom igen. Är det verkligt? Föreställ dig den tid som förbrukas för att göra dessa cornrows. Det ser fantastiskt ut. De behöver ingen styling. Hon drar upp hennes ghana flätor i en hög hästsvans och voila, hon är redo.

-Golden Touch

Ghana flätor ser fantastiska ut med gyllene höjdpunkter. Färgen behöver vara ljus. Ju ljusare, ju mer fokus du får i ditt hår. Du kan få dig en puff som henne. Jag älskar det. Det ger en så stor effekt på hela frisyren. Detta är en kombination av jumbo och mini flätor.

-Golden Streaks

Jag älskar denna Ghana flätor. Frisyren har en blandning av jumbo och mini-versionen av cornrows. Flätans storlek ökar från pannan. Alla vändningar tycks peka på ansiktet. Det finns streck av guldfärg som stjäl hela showen. Resten av håret löses med små flätor.

-Ghana Braids In A Bun

Denna frisyr är en sådan behandling för ögonen. Titta på det! Det är fantastiskt. Detaljerna är vackra. Flätorna dras upp i en söt bulle. Bunen är skapad på ett sådant sätt att åsarna bildas växelvis vilket gör den här frisyren idealisk för varje speciell händelse. Avsluta utseendet med mjuk smink.

-Hort ponny

Jumbo Ghana flätor ser spektakulärt ut i en ponny. Hela utseendet gör håret voluminöst. Det här är den perfekta frisyren för torrt hår och ett perfekt sätt att hantera din frizz. Du kan lägga till några pärlor på varje fläta. Detta är ett naturligt vardagligt utseende för din skola eller ditt arbete.

-Extra stor

Dessa extra stora versioner av Ghana flätor är fantastiska. Hårets längd är också prisvärt. Hon lägger till små cornrows i mitten av hårstrålarna för att krydda utseendet. Hela håret sitter snyggt på baksidan. Det kommer inget hår som irriterande faller på ditt ansikte om du går för det här utseendet.

-Kors och tvärs

Denna korsversion av Ghana flätor ser fantastiskt ut. Det mesta av håret används i vändningarna på hårets övre del. Resten av det återstående håret lades ner med små flätor. Storleken på flätorna på toppen av ditt huvud ökar. Jag älskar det! Detta är en perfekt frisyr för sommaren.

-Almost Radial

Du kan gå för ett radialt utseende för Ghana flätor. Välj centrum för dina flätor och börja sedan vrida. Gå till en fin längd för denna look. Detta är en frisyr som ser fantastiskt ut i alla vinklar. Storleken på flätor är helt ditt val. Detta är ett perfekt sätt att skydda ditt hår. Du kan även binde håret till en hästsvans.

-Blondeffekt

Jag älskar den glänsande färgen på håret i denna frisyr. Hon har tre stora flätor som är markerade med den ljusa färgen. Det förlängs och görs länge. Resten av håret används för att göra små flätor över huvudet. Den används för att komplettera de extra stora flätorna.

-Ghana Braids With Bun

Ghana flätor gör för en spektakulär bulle. Jag älskar det! Detta är en frisyr som fungerar bra för krusigt hår. Du kan gå för en låg bulle eller hög bulle. Jumbo cornrows lägger också till en bra stil till din bulle. Den enkla diagonala flätan på framsidan gör det till en behandling för ögonen.

-Mini Flätat Hästsvans

Om du planerar att gå till spelet den här veckan kan du välja en hästsvanslook. Den här frisyren är en kombination av stora flätor med liten storlek. Flygvägarna tömmas också. När cornrows är gjorda kan du använda en scrunchy för att dra upp den i en hög hästsvans. Hästsvansen kan vara lika lös eller tätt du vill ha.

-Vrider och vänder sig

Börja med tunna cornrows. Du kan mixa och matcha igen i storleken. Du kan försöka för någon form, antingen radial eller multi-centrerad. Därefter kan du förlänga ditt hår i jumbo flätor. Avsluta utseendet med fina stora örhängen. Gå till en naken smink och spaghetti topp.

-I mitten

Välj ett centrum och sedan fläta bort. Börja med en flätad flätad storlek och öka sedan din cornrows storlek. Du kan gå en halv upp och halva ner frisyren. Det är ett bra sätt att visa upp dina vändningar. Du kan se att hennes hår är av torr typ. Så, banan cornrows är en lösning på detta problem.

-Lång och stark

Vi vill alla ha vårt hår att vara lång och stark. Om det finns en frisyr som ger dig det privilegiet, varför ska du inte gå för det? Dessutom kommer du att se otroligt snygg ut i den. Du behöver inte arbeta med att styla det varje dag. Du kan lägga till tillbehör om du vill. Allt om Ghana flätor är perfekt.

-Band och flätor

Om du tror att tillbehör till cornrows är begränsade till pärlor och snäckskal, tänk på igen. Du kan använda någonting. Färgglada band är ett annat bra exempel. De får ditt hår att se ut som om de har markerat streck på dem. Gå för en enda färg eller variation. Du kan använda band på delar av ditt hår eller hela ditt hår.

-Reddish Glow

Detta är en låg hästsvans med korn som strömmar över hela håret. Flätorna på huvudet är radiella i stil. För en fin touch kan du ge ditt hår en röd nyans. Se till att du tar den här Ghana-flätbilden till din frisyrer. Du kan också prova denna stil med en nyans av brun också. Det handlar om att markera och färglägga ditt hår för fantastisk effekt.

-För den blåa

Varför gå till en vanlig röd eller blond hårfärg? Du kan gå till en ljusblå som klarar av att stjäla showen. Det ser fantastiskt ut. Hon håller allt hår i ena sidan. Flätorna är en kombination av stora och små. Även de små bitarna av håret tämnas. Hon avslutar utseendet med snygga örhängen.

-Braider för en krona

Detta är en av mina personliga favorit frisyrer. Det ser fantastiskt ut. Hon använder flätorna som en krona. Titta på det. Detta är en ideal Ghana flätor bulle. Du borde ha en fin smink som kompletterar det här utseendet. Bunten är enkel men flätorna på framsidan är det som gör att denna ser unik ut.

-Jumbo Cornrows

Jumbo Ghana flätor är populära stil i år. Alla älskar det. Huvudvis kräver det inte mycket tid att få. Det ger också mycket volym till ditt hår och du kan enkelt anpassa det till andra former. Du kan lägga till några små flätor mellan dina stora flätor för att ge några detaljer till hela din frisyr. Ju längre ditt hår, desto bättre ser den här stilen ut. Så när du går för att få dig själv så ser du till att du tar lite tid och får en bra längd för det. Alltid accessorize med fina smycken och stor smink.

-Braider för en bulle

Ghana flätor bullar är min favorit. Jag har visat dig så många bilder av Ghana flätor stilar och du kan tydligt se hur fantastiska de är. Du kan tydligt se att stylisterna har lagt mycket av ansträngning och tid för dessa flätor. Raden är små och detaljerade. När du får flätorna, dra bara upp den till en hög bulle med ett band. Voila, du är redo! Gå och ha kul och se fantastiskt överallt där du går.

– Från toppen

Även om den rena och snäva naturen av cornrows gör det som en sommar frisyr, ser de också bra ut på vintern. Lägg till några pärlor här och där. Detta gör det ovanligt och spännande. Den stilfulla bakarten av stilen gör att du ser snygg och städad hela tiden. Det är perfekt om du vill rulla ut ur sängen, få lite kaffe och gå till jobbet.

På sidorna

Bullar är så mångsidig frisyr. De kan vara en daglig frisyr eller ett stort evenemangsutseende. Det ser till och med fantastiskt ut på din stora dag. Så, Ghana flätor uppenbarligen fungerar bra för din bun frisyr. Ghana flätor med en bulle är en populär sökning hela denna säsong. Titta inte längre, vi har brakt dig bra exempel. Välj bara en och försök.

– Ghana Braids

Hon har inte många cornrows. De stora är två eller tre i antal. De små är något mindre i antal. De stora är utsträckta och de små är gjutna i. Om du har några tatueringar, är den här frisyren det perfekta sättet att visa upp det. Titta på hårets kvalitet. Det är friskt och vackert.

-Svart och röd

Svart och rött är fantastiska kombinationer. De ser fantastiska ut. Röd och svart klänning ser fantastiskt ut. Om du har svarta lås, lägger du till lite röd nyans för att den kommer att sticka ut från mängden. Om du vill ha mer än det, kan du gå till Ghana flätor stil. Se hur oklanderligt det är. Inte konstigt att det fortfarande råder våra hjärtan år 2018.

-Fresh Vibes

Först av allt speciellt omnämnande till hennes smink. Den nakna läppstiftet, långa ögonfransar och högljuset gör alla för en bra kombination. Hon går en halv upp och halva ner frisyren. Flätorna är olika i storlek. Vissa är relativt mindre och några större. Den snygga looken gör det till en naturlig daglig frisyr.

-Låt det vara

 

Detta är en unik version av Ghana flätor frisyr. Vanligtvis är cornrows antingen gjorda i en hästsvans eller en bulle. De är också stylade i halv upp och halva ner frisyren. Här kan vi se hur hennes flätor bara släpps loss. Hon har ett mycket krusigt hår. Så hon går för jumbo flätor som släpps loss. Hon ser fantastisk ut. Hennes stil uttalande är centrum för uppmärksamhet. Kom ihåg att när du har sådana bilder blir du automatiskt den bästa i vilken bild som helst. Korrekt vård av håret är kritiskt.

-Messy Ghana Braids In A Bun

Vi har visat dig många bilder av Ghana flätor stil som har en söt bulle. Bullarna är vackra och kräver mycket tid och ansträngning. Nu är det här en rörig bulle. Ja, om du älskar röriga bullar, kan cornrows ge dig det också. Använd fingrarna och dra ut några strängar. När du drar det i en bulle, se till att du gör det löst och på ett roligt sätt.

Bläddra ner för fler Ghana flätar stilar. Ha det roligt med ditt hår. Som jag alltid säger, prova olika stilar, du får bara en livstid att göra det.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More