Änkar Peak frisyrer för män – 20 frisyrer för dapper look

89
Widows Peak Hairstyles for Men

Änka Peak är inte ett nytt namn till män runt om i världen men vad många inte vet är hur begreppet kom fram. Änka Peak refererar till den nedåtriktade V-formen som du ser i en persons hårlinje. Man trodde att en kvinna med den här typen av hårstråle skulle överleva sin man som V-formen påminde om slöets likhet som bärs under sorg. Nu, när det gäller den praktiska aspekten av den, antas den faktiska orsaken till saken vara genetisk och som sådan har vissa män det och vissa gör det inte. Men bara för att du har den typen hårlinje betyder det inte att du har någon brist på stilalternativ.

Widows Peak Hairstyles visar dig hur du utnyttjar potentialen i patcherna i full utsträckning. Eftersom du verkligen inte kan göra mycket om det, är det bättre att ta det i strid.

Hoppas tillbaka Quiff Haircut

Frisyren har visats på mörkt hår runt här men det ser lika bra ut på brunett hår. Att få frisyren är verkligen enkel också och du behöver inte ha för mycket besvär för att flaunt denna stil. Ta en tjock tandkam och borsta all håret bakåt. Detta är lämpligt för medelstort hår och sidorna måste hållas lite kortare än längden på håret för det här utseendet.

Änkar Peak frisyrer för män

Slick Back Hair

Den slicked tillbaka looken gick aldrig ut ur mode och denna frisyr här bevisar orsaken till varför. Det här är ett så snyggt och polerat utseende att det är säkert att överklaga din känsla av stil. Ängens topp ger en fin geometrisk kant mot håret. För denna frisyr behöver du lägga till extra glans i håret förutom den naturliga glans som den har. Den här visar hur man arbetar med änkens topp till din fördel.

Änkar Peak frisyrer för män

Frisyr för tunt hår

Tunt hår i kombination med änkens topp är ett av de vanligaste hårproblemen bland män. Men låt inte det känna att du har begränsade frisyralternativ. Prova denna stil och du kommer säkert att älska det utseende som det ger. Det finns en elegans och minimalism för frisyren som fångar ögat. Håll längden på hårmediet och gör en avskalning till vänster. Puff upp håret lite och borsta det till ena sidan.

Änkar Peak frisyrer för män

Messig frisyr med vinklad frans

Att få håret är rörigt är ett av de beprövade sätten att dölja änkens topp. Denna frisyr tar det ett steg längre och lägger fransar till håret. Det rörade håret ser väldigt t ut och tar inte ens för mycket tid att bli klar. Ta lite hårgel eller vax mellan dina palmer och gnugga det på ditt hår. Använd borsten för att ta fram håret framför och använd sedan fingrarna för att röra upp det.

Änkar Peak frisyrer för män

Änkar Peak Frisyr med Undercut

Underskottet är ett annat smart sätt att flaunting din ändes topp. Det som du behöver be din frisyrer att göra är att starta underskottet direkt från patchen. Detta sammanfogar plåstret i frisyren vilket gör det svårt för någon annan att märka att du någonsin haft en änka topp. Den längre delen av håret som du har i mitten sopas tillbaka med hårvax. Hårdets volym utgör en viss smalhet.

Änkar Peak frisyrer för män

Kort spikig hårklippning

Att gå ut spikig kan vara svårt och om du vill ha något som är säkert för alla tillfällen, är en helt spikig frisyr definitivt inte det. Men om du verkligen har dina ögon på att bli spikig, försök sedan denna stil med korta spikar. Spikarna är gjorda endast framför och de är spetsade i ingen speciell riktning. Denna frisyr passar män i alla åldrar, så tro inte att spikar skulle vara för mycket för dig.

Änkar Peak frisyrer för män

Side Swept Frisyr

Ju mer volym som ska komma i ditt hår och ju snyggare du gör desto bättre är dina chanser att täcka upp de här patcherna framför. Så, fortsätt och gör håret allvarligt och grovt överallt. Sopa håret till en sida, men gör det försiktigt för att dölja fläckarna. Du kan experimentera med färger för den här frisyren. Lägg till några ljusa höjdpunkter mot hårets mörka bakgrund, men se till att du följer balayage stilen.

Änkar Peak frisyrer för män

Klassisk herr Frisyr

Några frisyrer når en kultstatus för den stora popularitet som de tycker om bland män över hela världen. Det här är en av de frisyrer som män har flaunted i många år. Sidorna hålls inte för korta för den här. En av de viktigaste dragen för den här är att du kan göra det helt ensam utan hjälp från din stylist. Bara göra en avskjutning på ena sidan och puffa upp håret på andra sidan medan du sveper det på ena sidan.

Änkar Peak frisyrer för män

Upscale Mohawk Frisyr

Att få ett faktiskt högt Mohawk-utseende kan vara problematiskt om du lider av tunt hår. Men du kan alltid få en modern spin på den typiska Mohawk och göra den lämplig för dig. Den exklusiva Mohawk kan vara frälsaren som du letar efter. Detta är en typisk sidodelad frisyr med lite underskydd på baksidan och sidorna och den enda skillnaden är gjord av den korta Mohawk du ser i hårets främre del.

Änkar Peak frisyrer för män

Sidokompis över frisyr

Kammen över frisyren har många varianter, och här är en av de många varianterna som du ser trenden i nuvarande tider. Här gör det ruffade håret inte att sidodelen ser för framträdande, men skilsmässan är fortfarande kvar. Använd en tjock tandkam och borsta håret över på vilken sida som helst som passar ditt ansikte och du är redo att ta världen.

Änkar Peak frisyrer för män

Änkar Peak Pompadour Frisyr

Om du har en rund eller oval ansiktsform, är pompadour en bra idé. Och om du har änkens topp på toppen av det, är pompadour en av de bästa frisyridéerna du kan ha. Det här är en klassisk pompadour och höjden på det uppblåsta håret står upp till dig. Rulla håret bakåt efter att ha givit den den volym som den behöver. I sista steget sätt din pompadour med någon hårspray.

Änkar Peak frisyrer för män

Lång kam över frisyr

Om du gillar att behålla ditt hår länge, så är den här frisyren här för att ge dig ett starkt modeutlåtande. Börja med applicering av hår av hårgel eller vax. Kammaren över kommer inte att ligga på plats utan applicering av dessa hårprodukter. Använd nu kammen för att borsta håret bakåt. Ta några hårsträngar från ena sidan och låt det hänga vid sidan av pannan som en lång frans.

Änkar Peak frisyrer för män

Sida sopa Spiky Hair

Ibland är enkelhet allt du behöver för att få huvudet att vända och denna frisyr är ett bevis på det. Det är lika lätt att göra som det ser ut och allt som behövs är din frisyrers klara händer för att ge dig snittet. Resten av sakerna kommer du att kunna behålla på egen hand utan stor hjälp. Här pekar spikarna inte uppåt, utan snarare pekar de på en sida tack vare det spikiga håret.

Änkar Peak frisyrer för män

Borsta upp håret med skägg

X-faktorn till vissa frisyrer läggs till av skägget som går med den och den här här är en av de här frisyrerna. Håret borstar uppåt och håret framför, som det är kort i längden, ser ut att det har spikats upp. Vad som kompletterar utseendet är det fulla skägget som går med det. Det perfekt trimmade skägget ger utseendet viss aura av personlighet och klass. En man med denna utseende kommer definitivt att sticka ut.

Änkar Peak frisyrer för män

Hud bleka änkor Peak Haircut

Skin bleknar är en av de frisyrer som har blivit populärare sedan förra året och genom utseendet på den, är stilens popularitet här för att stanna. Den här frisyren går inte i ett gömningsmodus för änkens topp och glänsar det med lätthet tillsammans med hudens blekna frisättning. Det långa håret i mitten sopas åt ena sidan. Håret framför har stylats i de sidlediga spikarna.

Änkar Peak frisyrer för män

Fade Haircut med en linje

Att lägga geometriska detaljer till traditionella och typiska frisyrer är den senaste trenden och den här frisyren följer den trenden flitigt. Det finns en linje som görs av rakhyvel på sidorna av håret som avgränsar regionen från vilket huden blekna börjar. Den längre delen av håret är borstad och dras till mitten av huvudet och det är allt du behöver göra för att slutföra detta utseende.

Änkar Peak frisyrer för män

Buzz Cut

Buzz cut är inget nytt för människor som älskar att experimentera med sitt hår. Detta är en av de snitt som behöver minimalt underhåll. Det är perfekt för en upptagen morgon när du bara rusar ut ur dörren utan att behöva få ditt hår. En buzz cut behöver inte ens kamma med intervaller eller någon form av hårgel. Håret är skarpt extremt kort för en buzz cut. Om du nyligen lider av håravfall kan det här vara din lösning.

Änkar Peak frisyrer för män

Messy Fringe Haircut

Prova denna hårklippning och glöm det att du någonsin lidit av frågorna om änkens topp. Messinessen lägger till volym och textur i ditt vanliga hår. För att ge den lite extra glans, försök att söka hårskinnande tonic. Ta nu hela håret framåt och gör det helt täckt av pannan. Ruffled-up-utseendet är inte så svårt att få och det enda verktyget du behöver för det är dina fingrar.

Änkar Peak frisyrer för män

Slicked Back Undercut

Kontrast av hårlängd är vad som fångar dig ögat med den riktigt beskurna underskottet på sidorna och ganska hög volym i mitten. Det långa håret hålls mörkt medan salt och peppar ser ut i underskottet. Ta ut dina bästa stylingprodukter och borsta tillbaka håret genom att förstärka det. Det ser bra ut på vilken hårfärg som helst.

Änkar Peak frisyrer för män

Dessa Widows Peak Frisyrer låter dig upptäcka stilen utsikterna av patchar framför ditt huvud. Änns topp kan uppträda i alla åldrar och så har dessa frisyrer också sammanställts med tanke på människors behov i alla åldrar. Ditt nästa frisyr val ligger definitivt bland dessa nittonhundratalet.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More