Crew Cut Fade Ideas

13

Vad är ett besättningssnitt?

Crew cut frisyr är en mängd korta och vanliga hårklipp som användes av högskolans idrottslag för många år sedan. Det representerade frisyren med kort topp och tempel, och håret upp och blåste ut som sin ägare lämnade bara en orkanzon. Sådana frisyrer blev populära på 70-talet och har inte förlorat sin popularitet även idag när mode dikterar stela och strikta regler när det gäller att vara snygg.

Begreppet “crew cut” har sannolikt skapats för att beskriva frisyren som bärs av medlemmar av Harvard, Yale, Princeton, Cornell och andra universitetsbesättningsteam. De sporter som de var inblandade i krävde att händerna var fulla, och det fanns ingen möjlighet att borsta håret ur ansiktet.

Denna frisyr är fortfarande lätt att underhålla, och det gör ett ansikte ser mer uttrycksfullt och djärvt, vilket var viktigt för spelarna på den tiden. Det är fortfarande viktigt för män, och detta är en av de främsta anledningarna till att besättningen har spridit sig snabbt över hela världen.

Typer och längder på ett besättningsklipp

Besättningen är en praktisk, bekväm och relevant frisyr som är perfekt för den dagliga aktiviteten. Det är enkelt i styling. Det är också ganska mångsidigt och lämpligt för alla typer av män: djärvt, öppet, säkert, reserverat, etc. Det finns flera typer av besättningsklipp, och du får välja mellan dem.

1) Kort besättningssänkning. Detta är en klassisk version av frisyren, den representerar en nästan skallig skalle. Håret är så kort att det knappt ses, men det är fortfarande kvar.

2) Lång besättning skär. Det kallas också Ivy League crew cut eftersom det användes mest av spelarna på Ivy League universiteten. Håret som skars enligt reglerna för denna frisyr kan nå 1,5 inches.

3) Platt topp besättning skär. En sådan frisyr är vanligtvis förknippad med militärstyrkorna, eftersom håret, som är längre på toppen av huvudet och kortare vid templen, påminner slaktskäret.

Vi har en stor lista över alla nämnda typer av besättning och ännu mer! Gå kolla in det!

Inspirerande Long Crew Cut Ideas för män

Inspirerande Long Crew Cut Ideas för män 1

Inspirerande Long Crew Cut Ideas för män 2

Inspirerande Long Crew Cut Ideas för män 3

Inspirerande Long Crew Cut Ideas för män 4

Den korta besättningssnittet är lite mer lämplig för ungdomarna, eftersom det ser ganska upprorisk och sassy ut. Hårlängden kan nå 1,5 tum. Om du vill att det ska vara lite längre, kom ihåg att håret inte ska vara så spikigt som det klassiska långa besättningen.

En sådan frisyr kan göra att ett runt ansikte ser mer ut som det ovala ansiktet, kan täcka ofullkomligheten hos en skalle, även mycket lanternkäftar kan förvandlas lite till de fantastiska Sherlock-liknande kindbenen. En frisyr kan dock inte göra att du ser helt annorlunda ut eller skapar mirakel. Om ditt ansikte eller kroppsform är väldigt långt ifrån den sportiga, borde du undvika denna hårklippning för att inte se hilarisk ut.

Korta Crew Cuts: Den bästa ideen om korta mäns hår

Korta Crew Cuts Den bästa ideen om kort manhår 1

Korta Crew Cuts Den bästa ideen om kort manhår 2

Korta Crew Cuts Den bästa ideen om kort manhår 3

Korta Crew Cuts Den bästa ideen om kort manhår 4

Besättningen är fortfarande ett av de bästa alternativen för de flesta män över hela världen. Om du uppskattar snygghet, stil och bekvämlighet kommer den här frisyren att bli den bästa varianten för dig, oavsett vilken aktivitet du är inblandad i. Besättningssnittet är enkelt, snyggt och det framhäver ansiktets egenskaper fantastiskt. Killarna från Ivy League-universiteten visste hur man ser fantastiskt ut och trivs även under tävlingarna, så vi tror att du kommer att se likadant ut med besättningen.

Crew Cut Haircut med sidodel

Crew Cut Haircut med sidodel 1

Crew Cut Haircut med sidodelen 2

Crew Cut Haircut med sidodel 3

Crew Cut Haircut med sidodel 3

Om du vill se ännu mer manlig och tuff kan du komplettera ditt besättningssnitt med ansiktshåret. Var säker på att du behöver det, annars kommer du att se ut som varelsen från Fantastic Four.

Om du har ett runt ansikte kan du göra håret på tempel lite längre än det som accepteras i den klassiska besättningen, och gör en sidodel. Ett sådant trick kommer att göra ditt ansikte ser skinnigare ut och ger dig en form av formellt humör. Crew cut klippning kan matcha nästan alla ansiktsformer, men det kommer att accentuera allt från nimbleness och tightness av muskler till feta kinder och svagt haka. När det gäller en sidodel kommer det att locka uppmärksamheten på din frisyr, inte till ansiktsfunktionerna.

Classic Men’s Crew Cut Styles för kopiering

Classic Mens Crew Cut Styles för att kopiera 1

Classic Mens Crew Cut Styles för att kopiera 2

Classic Mens Crew Cut Styles för att kopiera 3

Classic Mens Crew Cut Styles för att kopiera 4

Om du känner dig obekväm med din nuvarande frisyr, kan du försöka omvandla dig till en superhjälte med det klassiska besättningssnittet. Även om ditt utseende nu är långt ifrån den ideala standarden i den moderna världen kan du bli inspirerad och gå till gymmet eller till och med starta en idrotts karriär. Vanligtvis börjar männen sportkarriären innan de ändrar stilen; du kan göra vice versa. Du kan ta ett exempel från kvinnor, som säkert vet hur livet förändras efter att ha klippt en snygg bob.

Snygga Crew Cut Hairstyles

Messy Crew Cut Hairstyles 1

Messy Crew Cut Hairstyles 2

Messy Crew Cut Hairstyles 3

Messy Crew Cut Hairstyles 4

Innan du skär håret, bör du tänka på en sak – hur man stilar besättningen sönder?

Det finns flera sätt. Den klassiska berättar för oss att klämma lite mousse eller manlig hårstyling på dina palmer, sprida det och springa fingrarna genom håret. Försök att separera trådarna med fingrarna, svep från rötterna till ändarna av håret. En annan unik styling typ rekommenderar att reta håret för att skapa mer volym; det är möjligt att göra med en långsträckt besättningsklippning. Och sist men inte minst är det att kamma håret tillbaka för att få ett snyggt och elegant utseende. Den här stilen är inte riktigt populär, eftersom vanligtvis män föredrar att göra riktigt röriga frisyrer.

Cool Crew Cut Fade

Cool Crew Cut Fade 1

Cool Crew Cut Fade 2

Cool Crew Cut Fade 3

Cool Crew Cut Fade 4

Besättningen sänkt med bleka sidor har blivit telefonkortet hos några populära aktörer och musiker. Vi pratar om en kategori av kända personligheter som vi känner igen av sin frisyr. Crew cut kommer utan tvekan att ge någon man maskulinitet, självförtroende, attraktivitet och den sanna karibiska karismaen, men det passar inte alla. Om du bestämmer dig för att få en besättning sänkt hårklipp, är det värt att komma ihåg det viktiga rådet från frisörerna: ju kortare håret är, desto lägre chanser att dölja ansiktsfeligheterna.

Berömda män som sportar Crew Cut

Berömda män som skänker besättningen 1

Berömda män som sportar Crew Cut 2

Berömda män som sportar besättningen Cut 3

Berömda män som sportar besättningen Cut 4

Messy crew cut ser bäst ut på män med en aktiv livsstil. Sådana pojkar älskar vanligtvis träning och gör någon fysisk aktivitet. Du kanske ser en hel del kändisar med en besättning sönder frisyr, och de har ganska bra kroppsformer och brukar ha sportkarriären bakom sig. Till exempel, David Beckham, som är en av de mest kända fotbollsspelarna, träffar trenderna med hans besättningsklipp, som blev hans telefonkort. Varför följer vi inte hans steg och ärverar några modetips från honom? Att få ett besättningsklipp skulle börja ditt snygga liv.

Trending Tapered Crew Cut Haircut

Trending Tapered Crew Cut Haircut 1

Trending Tapered Crew Cut Haircut 2

Trending Tapered Crew Cut Haircut 3

Trending Tapered Crew Cut Haircut 4

Alla trending avsmalnande besättningsmeddelanden ligger mycket nära den vanliga armén varianten av denna frisyr. Nu djärvare du ser desto attraktivare är du. Den här frisyren kan visa ditt modiga humör för världen på bästa sätt, så om du älskar att slå alla kvinnornas hjärtan i visuell räckvidd är ett besättningssnitt ditt alternativ.

Modern Textured Crew Cut

Modern Textured Crew Cut 1

Modern Textured Crew Cut 2

Modern Textured Crew Cut 3

Modern Textured Crew Cut 4

Det finns en legend bakom besättningen. Det berättar att denna frisyr uppfanns av egyptierna, som försökte överleva under heta väderförhållandena. De rakade heller sina huvuden eller gjorde frisurerna långa på toppen och korta på sidor som räddade dem från den slitna solen. De hade på sig perukerna, som förmodligen genomförde samma sparande från solfunktionen men perukerna gömde de korta frisyrerna. Nu kan du bära allt du vill utan rädsla för att bli skadad av solen eller kyla.

Snygg sitta, sopad besättning, klippa frisyr

GoodLooking Side Swept Crew Cut Frisyr 1

GoodLooking Side Swept Crew Cut Frisyr 2

GoodLooking Side Swept Crew Cut Frisyr 3

GoodLooking Side Swept Crew Cut Frisyr 4

Den sida som svepade besättningen har klippt frisyren är fantastisk eftersom den kan stylas inom fem minuter. Du kommer inte bli trött även efter flera hundra morgnar med denna snitt, eftersom det inte kräver de speciella färdigheterna; Förresten kan du bara tvätta huvudet och glömma stilen alls, om du har hårt tjockt hår. Ditt hår kommer att se ut som rörigt som om det var försiktigt ruffat.

American Crew Cut with Beard

American Crew Cut med skägg 1

American Crew Cut med Beard 2

American Crew Cut With Beard 3

American Crew Cut With Beard 4

Varje manlig frisyr ser bättre ut med ett skägg. Kvinnor brukar älska skägget, som de många undersökningarna säger. Det är dock svårt att ta hand om en sådan hårkasse, så du bör hitta en frisör som kommer att erbjuda dig alla typer av hårstylingstjänster. Vi tror att du hittar flera i ditt grannskap, de visas med ljusets hastighet och brukar hyra bra specialister. Sådana tjänster är vanligtvis ganska dyra, men det kommer att spara åtminstone dina nerver, tid, rykte … Vänta, åtminstone? ..

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More