Den mest oväntade Ombre frisyrer

49

Nyligen blev en speciell färgteknik – Ombre – mycket populär bland moderna kvinnor. Hårfärg representerar tvåfärgad färgning med en kant som suddas av den horisontella linjen.

På grund av den här färgens frisyr ser ganska original ut: från rötterna till mitten av längden bevarad naturlig nyans, följt av en mjuk och smidig övergång i en annan färg och tipsen blir färgen den mest intensiva och mättade. Ombre, där den mörkare nyansen gradvis omvandlas till ett ljus, kallas även “sol” färgning, eftersom resultatet är mycket lik det naturliga hårbränningen.

De mer våldsamma tjejerna är överens om att göra en skarp gräns mellan två färger. Övergångar kan vara ganska olika – från mörkt hår till ljus och vice versa, eller från naturliga färger till ljusa moderna nyanser, kort sagt kan Ombre hårfärgning göras för att passa alla smaker. Spetsarna av håret i en annan färg är mycket uppfriskande sätt, gör ansiktet yngre. Ombre hår ger också volym och glans kommer att återuppliva den enklaste frisyren.

Mörkbrun Ombre

Det ser underbara överflödiga kaffe och konjak, guldbrun, karamell och honung naturliga nyanser i kombination med en djup mörk hårfärg. Den här fashionabla färgningen föredras nu av många lyxiga brunetter i Hollywood och det ser verkligen ut som ett mycket imponerande och glamoröst. Beroende på hur ljus en bild du vill skapa kan du välja antingen en tyst kaffe och cognac nyanser eller mer saftig och kontrastkaramell-honung färg.
Stor mörkbrun ombre

Härlig mörkbrun ombre

Underbar mörkbrun ombre

Underbar mörkbrun ombre

Blond Ombre

Den klassiska versionen Ombre, som betraktas som ett tvåfärgigt hår med blekta tips och rädda mörkare nyanser. Mellanzonen görs sömlöst och ger maximal naturlig bild.
Blond ombre

Ljus blond ombre

Vacker blond ombre

Röd Ombre

Snygga och ljusa brunetter kommer säkert att locka extravaganta Ombre med en lyxig effekt “flammorna”. Dess väsen är att spetsarna av mörkt eller svart hår gör nyanser av rött, guld, koppar och honung eller röd-orange. Styling curls ger hår rörelse och betona skönheten i denna fantastiska Ombre.
Röd ombre

Naturlig röd ombre

Kreativ röd ombre

Ljusbrun Ombre

Mjuka färgreflektioner gör den här färgen frisk och elegant i stället för ljusa accenter. Hår med en varm nyans snabbare med vete, karamell, gyllene sand eller lätt älsklingfärg på Ombre.
Ljusbrun ombre

Ashen ljusbrun ombre

Trendigt ljusbrun ombre

Härlig ljusbrun ombre

Ljusblå Ombre

Tack vare tekniken om färg Ombre, på det mörka eller ljusa håret, kan du skapa verkliga konstverk. Favoriten blir kalla bilder, det antas lyxigt flödande spela flera toner av ljusblå på hårets spetsar.
Ljusblå ombre

Utmärkt ljusblå ombre

Trevlig ljusblå ombre

Lila Ombre

För ljusa och extravaganta tjejer finns det också slående tvåfärgsvarianter Ombre. Denna typ av hårfärgning utförd såväl som klassisk, men med djärva förtrollande färger. Här är var att vända fantasi, kan du använda alla nyanser av lila.
Lila ombre

Uppfriskande lila ombre

Moderna lila ombre

Delikat lila ombre

Svart Ombre

En otroligt intressant invers variant där ljusrötter överförs till de mörka ändarna. Laconic och stilig svart Ombre representerar en ljus och kontrasterande kombination av rik svart med en ljusare hårfärg. Gränserna för färgning kan vara både tydliga och suddiga horisontellt.
Svart ombre

Svart streight ombre

Perfekt svart ombre

Brun och Blond Ombre

Denna Ombre representerar mycket smidiga övergångar av flera nyanser. Det är viktigt att hålla det en smidig övergång från ton till ton, så genomförandet av sådant Ombre bäst lämnat till en professionell. Om showen fantasi och behärskning kan du skapa bländande effekter.
Brun och blond ombre

Tendera brun och blond ombre

Blå Ombre

Du kan helt enkelt lägga till blå färg till din naturliga ton och kan radikalt ommåla håret, vilket gör dem helt färgade. Det sista alternativet ser utan tvekan ut otroligt imponerande, vågat, tråkigt, slående, men anser att en sådan omvandling bara kan bibehålla friskt hår!
Blå och lila ombre

Bra blå ombre

Underbar blå ombre

Grön Ombre

Denna Ombre innebär en kombination av en ovanlig färgpalett. Det finns en plats med kastanj – grönblå kombinationer. Övergångsfärg kan vara vilken som helst färg. En sådan extravagant färg är lämplig för personer som älskar att vara i centrum för uppmärksamhet hos andra.
Grön ombre

Otroligt grön ombre

Aqua ombre

Mörkgrön ombre

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More