Hur får man lila hår för den här säsongen?

45

Vi har officiellt förklarat lila hår som den mest önskvärda stilen för säsongen. Alla vill ha lila färgat bomullslikthår, och vi är här för att hjälpa dig att få dem.

Börja med grunderna, när du har bestämt för färgen (vi hoppas det är lila eller lavendel), behöver du bleka ditt hår. Ingen pastellfärg kommer att stanna kvar på dina mörkfärgade lås. Börja med att bleka ditt hår. Du kan prova hemma eller gå till salongen. Blekning kan orsaka allvarliga skador på ditt hår, så om du är osäker bör du fråga lite hjälp från proffs. Om du är en naturlig blondin, kan du lägga till lite toner för att lätta ditt hår. Utför alltid ett strängtest och se till att du följer anvisningarna.

Nu kommer den del när du väljer din nyans. För det har vi färgpalett. Förstå att vissa färger kan börja som den nyans du vill men kommer att blekna in i något oönskat. Var väldigt försiktig!
När det gäller att välja från pastellpalett, bör du veta att de bara varar i några veckor eller några månader. Det beror på din ursprungliga hårfärg, hårförhållanden, vilka produkter du använder på dem och hur ofta tvättar du dem.
För lila hårfärg börjar den vanligen i lila, sedan går den till lila och blir senare en silverfärgad färg. Lila hårfärg kan betraktas på ett sätt som en permanent färgämne. Det låter bra, eller hur?

Nu är det dags för dig att börja förbereda. För det första skulle jag säga mentalt. Du bär ditt hår överallt; det är din personlighet. Så var noga med att du kan dra av den och kommer att accepteras universellt. När du väl har bestämt dig, skaffa dig gamla handdukar, vaselin, borste, duschlock, mixskål, balsam, spegel, folier och clips. Eller om du kommer till salongen tror jag att bankautomat skulle vara ditt första stopp.

Låt oss nu komma igång. Du har bestämt dig för att du vill ha lila färg men har bestämt dig om du vill strika, bara underlag, ombre eller hela hårfärgade. Tricket är att blanda din färg med vit balsam för att lämna en permanent härlig lila hårfärg.
Om du går för strimmor, använd en del folier och ta hjälp av en vän eller en släkting. Bara för de underlagda, greppa överdelen av ditt hår och färga bottensträngarna. Använd handskar för att släta ut det hela och undvik huden. För hela håret, klistra bara på allt.

Tvivla dig inte om du vill gå för hela lila håret. Det är en av de bästa pastellfärgerna. Efter att ha lakan hårfärg stannar i trettio till fyrtio minuter tvätta den med kallt vatten. Kolla efter några misstag och åtgärda dem.

Nu har du det, det vackra lila håret som du alltid ville ha.
Vi har några fantastiska exempel lined upp för att visa hur vacker lila hårfärg är. Ska vi?

1. helt enkelt lila

Detta är en vacker pastellfärg som visar lila på sitt bästa. Färgen har satt vackert och ger en purpurfärgad nyans plus glans. Hon behöver inte göra mycket för att stila det men bara låta färgerna flöda.

2. Senaste lilahår

Dessa voluminösa lås visar det bästa av pastellfärgfärg. Lavendeltonen i detta hår ger det ett unikt utseende. Om du undrar varför färgen ser så stor ut i det här håret, beror det på näring. Så, håll ditt hår friskt.

3. Låt Lilac Flow

Detta lila hår har sin färg något blekad. Kom ihåg när jag sa, lila hårfärg är en av de bästa färgämnena som de försvinner i en stor nyans. Tror du att jag ljög?

4. Messigt lila hår

Du kan accentuera dina lockar med en av de bästa permanenta färgämnena, som är (trummor), lila. Självklart! Varför inte ge dig en Disney Princess känner med dina lockar och en godis färg i bomull. Men om du är en av oss lata tjejer, fungerar färgen bra med rörigt hår.

5. Mot Lavendel

Denna nyans av lila håret är mer mot den blåaktiga nyansen av färgen. Även fransarna har blivit färgade vilket ger en hel look en mer signifikant än livet känner. Låsningarna är hackade till axel längd.

6. Ombre Lilac Hair

Forever favorit ombre hårfärg ser ännu mer fantastiskt ut med lila håret. Denna färg kan vara svår att uppnå, men när du förstår det tror jag att du kommer att vilja ha det som ditt permanenta hårfärg. Håll din röda mörka färg och låt resten av dina lock ha kul med de ljusare nyanserna.

7. Trendigt lila

Skuggan av lila kan visas på vilket sätt som helst. Från ombre till ljust lila, fungerar det mirakulöst. Denna ljusa pastellfärg kan visa din kantiga sida när du stilar din outfit på samma sätt.

8. Blanda flätorna

Hon har en ren lila hårfärg. Vad jag älskar om detta är blandningen av flätorna. Den övre lagrade fiskstjärtflätan och de övre lösna flätorna kombinerar till en fantastisk frisyr. Om lila hårfärg, vi kan alla se hur fantastiskt det är.

9. Slå upp en knut

Denna lila hårfärg komplimangerar sin milda hudton perfekt. Om du har liknande hudfärg, bör du prova den här färgen om du vill ha en komplett makeover. Du kan stile ditt hår som för en toppknutbulle eller låt det vara.

10. Dubbla knut och dubbel skugga

Om du är uttråkad av en enda nyans lila hårfärg, säger jag gå för två. Tror du inte att det kommer att fungera?
Jag tror att vi alla kan se bilden. Hon går för en tvåhårig frisyr för att visa upp sina två skuggade lila hårfärger. Låt några strängar falla på ditt ansikte för att slutföra utseendet.

11. I slutet

Det här är den vackra silverskuggan som du har efter allt bleknar av lila hårfärgen. För den här korta frisyren fungerar färgen magi. Hennes hudton går bra med hårets färg. En titt, definitivt värt försöket.

12. Kort lilahår

Den lila hårfärgade bleken ser fantastiskt ut med den korta bob frisyren och choker-looken. Denna hårfärg är vad alla vill ha. När lila färgämnet har försvunnit i silverfärgen, kan du lägga till några nya höjdpunkter mot slutet av ditt hår för att skapa en slags ombre look.

13. Subtile Ombre-d Lilac Hair

Jag berättade hur ombre stil fungerar magiskt i lila hår också. Jag har bevis! Titta på hur nyanser av lila spelas med en fantastisk ombreffekt. Hela färgen en gång bleknad förstärks genom att rötterna lavendel igen. Flätorna är där för att accentuera och definiera hela korta frisyren.

14. Bluish Lilac Hair

Denna nyans av lila håret visar mer av sin blåaktiga färgton. Om du tänker på att gå för denna typ av färg, bör du vara mycket försiktig. Kontrollera noggrant din underton. Om den här färgen går fel kommer du att bära katastrof överallt. Å andra sidan, om du kan dra av det, vet du komplimangerna du kommer att hantera.

15. Mörkrödad

Om du inte är säker på att få en hel lila hår makeover, kan du alltid försöka arbeta halvvägs. Du kan hålla dina rötter mörka så att det går med din naturliga hudton. Resten av håret kan färgas i lila. Experimentera!

16. Nyanser av Blå

Den här nyansen av lila hår spelar igen med de blå nyanserna men vad det magiskt visar är askens blonda undertoner. Den här korta frisyren med hårfärgen gör hela håret som ett vattenfall. Jag älskar det!

17. Rosaaktig lila

Om du älskar de varmare nyanserna av lila håret har du alltid de rosa tonerna. I slutändan är det viktigt med dina undertoner och vad som passar dig. Du har så många alternativ att välja att välja en och ha kul.

18. Bäst av båda

Jag har talat om de varmare nyanserna och de kallare nyanserna av lila håret växelvis. Men, här har du en bild som visar dig det bästa av båda världarna. Som jag har nämnt handlar det om dina hudtoner. Lilacfärg visar ett brett spektrum av variationer från paletten. Du kan också se magiken om ombre. Behöver jag även säga mer?

19. Lysande lila

Låt ditt hår skina precis som du älskar. Denna nyans av lila hår lägger till en vacker glans på ditt hår, och det är det som stjäl showen. Frisyren är vriden men okomplicerad.

20. Höjdpunkter

Att färga hela ditt hår kan vara överväldigande för många av oss här. Det är därför som stylister väljer att gå för höjdpunkter. Markera ditt raka hår eller dina vågor med någon nyans av lila hår för att ge den en extra dimension.

21. Lilac till svart

Håll dina rötter mörka och låt den svarta hårfärgen visa din skraj och kantiga sida. Denna bomullssyssla frisyr fungerar också i ditt mörkaste utseende. Den svarta läppstift- och nagelfärgen ser fantastiskt ut med denna nyans.

22. Flower Power

Skapa en prinsessans look från någon av dina favorit Disney Princesses utseende. Braid löst och unikt. Slutför utseendet genom att placera några blommor på olika ställen i ditt hår. Den vattenfall frisyren fusionerade med flätorna gör att du ser ut som en grekisk gudinna.

23. Skolflickstil

Dessa bomullsliknande nyanser från pastellpaletten kan omvandlas till en vacker tvåsidig flätad frisyr. Prata om färgerna, det bleka lila håret läggs till ett nytt liv med lila nyanser i ändarna.

24. Ombre nyanser

Lägg till några subtila lila nyanser som går med de kallare tonerna. Du kan behålla din naturliga hårfärg för dina rötter eller gå för aska blont hår. Denna hårfärgvariation lägger till ett nytt utseende på din korta frisyr. Ett annat exempel på en perfekt ombre.

25. Låt dem vara

Låt de varmare nyanserna av lila håret leka med ditt naturliga eller redan blonda hår. Dessa varmare nyanser ger hela din hårfärg en rosa guldvibe. En elegant hårfärg som du alla kommer att älska.

26. Vinter Fray

Denna vinter går med säsongen för din hårfärg. Ge ditt hår lite frostbett genom att färga håret helt lila och välja färgens kallare nyans.

27. Flätor och färger

Låt ditt lila hår ha kul med några höjdpunkter. Lilac hår behöver inte hållas enkelt och permanent. Du kan alltid leka med dem genom att lägga till många höjdpunkter. Höjdpunkterna kan vara av samma färg eller blandad. Braid den övre halvan för att lägga till lite stil.

28. Blekt lila

För en sådan blick, när du blöter ditt hår, kan du välja den ljusaste nyansen av lila och låt den bara stanna kvar på ditt hår. För att ge det en extra touch, vrid och slinga dem. Funk upp det!

29. Kärlek Lilac Hair

Visa lite kärlek till lila frisyren genom att ge dig en behandling. Du kan välja antingen den varma tonen eller kyltonen. Den varmare tonen kan ge dig en rosa nyans. Instapost din kärlek till dessa nyanser.

30. Visa dem av

Du kan bara låta ditt hår vara som det är efter att du har färgat ditt hårsilke. Det finns inte mycket du behöver göra. Den fantastiska färgen själv kan stjäla hela showen och låta människor bara ge dig komplimanger.

31. Bra hårdag

Den här bilden påminner mig om schamponannonser. Håret när det hålls friskt kan du även färga det och göra ingen skada. Ha kul, tjejer!

32. För Vinter

Visa upp din fantastiska stil med de coola nyanserna av lila hårfärg. Låt ditt raka hår flöda och låt fingrarna göra stylingen.

33. Rosa docka

Det här utseendet är helt ur lådans utseende. Lavendelens hårfärg med sin rosa färg skapar fantastisk magi. Om du har en hudton som liknar detta, kan du gå till den här färgen och klippa lite smäll.

34. Lilac Highlights

Lägg bara några höjdpunkter till din naturliga mörka hårfärg för att få ut en viss dimension i ditt hår. Dra ditt hår i en lös bulle och ha det roligt med din fantastiska hårfärg.

35. Curly Highlights

Skapa en blandning av blonda och lila höjdpunkter i ditt lockade hår. Dessa höjdpunkter skapar en vacker konsistens i ditt hår. Den har kraft att skapa en subtil ombre. Fantastisk!

36. Lila flätor

Din lila hårfärg, när den flätas i stora knutar löst, kan skapa en majestätisk utseende. Frisyren är en sådan behandling för alla ögon. Färgvariationen fungerar för att ge en spektakulär utsikt.

37. Vinkat lilahår

Spela med silverfärgerna och lila nyanser av pastellfärgspalet. Visa dem av diagonalt och låt alla fråga dig om råd. Klar för att få överväldigande kommentarer på din nya profilbild?

38. Ombre-d Silver Hue

Du kan hålla dina rötter ljusblonda och låt ändarna ha silverfärgen i lila hårfärgen. Detta ger den omvända ombreffekten som återigen är en spektakulär vy. Braid ditt hår och se fantastiskt ut.

39. Omvänd Ombre

Håll ditt hår naturligt blont vid rötterna. Du kan färga ditt hårsilke i ändarna och låt det blekna för att ge en silverfärg. Om du vill kan du lägga till några mörka färger i slutet. Tja, du vet vad resultatet är efter det. Fantastisk!

40. Princess Lilac Hair

Om du alltid har varit en Disney-fan och ville ha det i ditt liv att se ut som en prinsessa, bör du gå till lila hårfärgen från pastellpaletten. Denna färg på ditt hår kommer att lämna en något permanent effekt, och den flätade frisyren får dig att känna dig som att sjunga med fåglarna.

41. Lättaste lilahår

Emma Watson kan dra av sig någon hårfärg. Hon visar hur man rockar en av de ljusaste nyanserna av lila hårfärg. Hennes ljuskrullar och sidoframar ramar hennes ansikte perfekt. Körsbären på toppen är hennes ljusa lila läppstift som matchar fantastiskt bra med hennes hårfärg.

42. Lilac eller Blonde?

Vissa av oss har redan vacker blond hårfärg, men den lila hårfärgen är inspirerande. Men, om du inte är redo att lämna din hårfärg? Du har det här sättet att införliva båda nyanserna. Den andra blondin och lila komplimanger varandra otroligt.

43. Silvered

Även de röda mattan stunderna behöver silvertonen. Det lägger till glamour och glitter. Denna nyans av lila fungerar när din hudton har rätt. Var försiktig med din outfit.

44. Subtil Rainbow

Även när lilafärgen är helt blekad och bringar ut sin silverfärg, finns det fortfarande mycket mer som du kan göra med det. Du kan gå för en ombre effekt, eller du vet att du ska spela med färger. Lägg till röda, blåa eller gröna nyanser till ändarna av ditt hår och skapa en regnbågseffekt.

45. Styled Up Purple

För dig kort frisyr kan du skapa ett helt nytt utseende genom att tvätta håret med lavendelfärg. Skapa en hoppande del med fingrarna. Du kan använda lila ögonskugga med tung ögonmakeup och vara prata om staden.

46. ​​Nyanser av lila

Du kan se vad du kan göra med nyanser av lila hårfärg i alla dessa samlingar. Tie det i en bulle eller fläta det. Gå för en ljus ton, en matt lila nyans, rosa färg eller feffekt. Valet är ditt. Din palett är ett beslut bort.

47. Slå det i en bulle

Om du har din stora dag att komma upp och planerar att göra något som resten aldrig kommer att våga göra, kan du ge ditt hår en lila färgbehandling. Det kommer att bli fantastiskt med din klänning. Stil den in i en rörig bulle, behåll tillbehören och sminken subtil. Det fungerar.

48. Doll Up

Se ut som en docka med lila hårfärg. Om du har fantastiskt rakt hår och smäll som gör att du ser söt ut, kan du lägga till ditt utseende med lavendelfärgen. Jag slår vad om att nästa Barbie kan inspireras av ditt utseende.

49. Djävulens Färg

För en sådan saga eller en dukhårfärg ser du ens hår som vrids i djävulens horn otroligt. Denna stil ger också bort några England vibbar. För en blommig outfit och härlig vårdag, kommer hårfärgen att komplimangera allt.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More