Inspirerande Long Layered Bob frisyrer

17

Har du hört talas om de långa bob frisyrerna (de kallas också lober)? Om du inte har det, här är en sak som kommer att uppmärksamma dig: lång bob haircut kommer troligtvis passa dig perfekt. Din ansiktsform (ovalt eller runda ansikte) och din typ av hår (rak eller vågig) spelar ingen roll alls på grund av en fantastisk egenskap hos långa bobbar – de kan smickra varje kvinna! Det är förmodligen varför långa bobskärningar är så populära nu. Det är en av de trender som inte kommer att dö under de närmaste åren – och vi är verkligen nöjda med det. En enkel, vacker och elegant frisyr som är lätt att underhålla – vad kan det vara bättre än det?

Här har vi samlat 70 bilder av de bästa lagrade bob frisyrerna – bara de sötaste, de mest feminina och de trendigaste klippen som säkert kommer att imponera på dig. De långa skiktade bobskärningarna är definitivt värda din uppmärksamhet – så låt oss inte slösa tid och ta en titt på dem. Redo?

Söt Långlagda Bobs med Bangs

Söt Långlagda Bobs med Bangs 1

Söt Långlagda Bobs med Bangs 2

Söt Långlagda Bobs med Bangs 3

Söt långskiktad Bobs med Bangs 4

Söt Långlagda Bobs med Bangs 5

Söt långskiktad Bobs med Bangs 6

Söt långskiktad Bobs med Bangs 7

Som vi alla vet kan även perfekta saker bli bättre. När det gäller lob hairdos, handlar det om lager. Layering kan göra nästan alla hårklipp bättre, och lobs är inte ett undantag. Skikten ger en volymökning, de ger djup, ger en rörelse till en frisör, och de kan få dig att se yngre ut (särskilt i kombination med smällar). Långa skiktade hårklippningar är verkligen perfekta av hårklippningarna. Träffa några fantastiska bilder av de långa skiktade bobbarna med smällar – vi är säkra på att du inte blir besviken!

Trots att smällen kan ta din tid och ansträngningar varje morgon och trots att de måste trimmas var tredje vecka, är de verkligen det som kan uppgradera din stil. Smällen (eller “fransen” om du bor utanför USA) kan göra ditt ansikte ser tunnare och ovalare, de är eleganta och trendiga, feminina (om du väljer kortare halsband) eller extremt söta (om du föredrar långa fransar) … Fan, vi kunde prata om dem hela dagen om vi hade tid. Men du vet, en bild är värd tusen ord – så slösa inte bort din tid och kolla bilderna just nu!

Messy Layered Lob Cut Ideas

Messy Layered Lob Cut Ideas 1

Messy Layered Lob Cut Ideas 2

Messy Layered Lob Cut Ideas 3

Messy Layered Lob Cut Ideas 4

Messy Layered Lob Cut Ideas 5

Messy Layered Lob Cut Ideas 6

Messy Layered Lob Cut Ideas 7

Kom ihåg vad vi har sagt om ansiktsformstyperna i början av den här artikeln? Det var helt sant – de långa bobskärningarna fungerar bra för alla ansiktsformer. Det finns dock några detaljer och nyanser här.

Som om du har en fyrkantig ansiktsform, kommer en lång bob med de korta stumma knuffarna inte att passa dig perfekt. En sådan frisyr är ett utmärkt sätt att göra ditt ansikte som ett boxy-ansikte, för att inte göra det mer ovalt eller runt. Men det är inte vad du letar efter, tror vi.

Men oroa dig inte: det finns en fantastisk frisyr som kommer att fungera bra för dig om du har en fyrkantig ansiktsform. Vi pratar om den kladdiga lagade lobskuren – det är det snitt som kommer att mildra ditt utseende och dina käftlinjer utan tvekan.

Men det handlar inte klart om damerna med fyrkantiga ansikten. Kuslig lång bob frisyr skuren i lager är en av de universella frisyrer som ramar ansiktet och lägger lite balans – för att inte tala om dess fantastiska förmåga att göra varje ansikte ser elegant ut. Vem älskar inte det enkla vibeet?

Smällen kommer också att fungera bra här (speciellt långa och sidosvepta). Det är en väldigt mångsidig frisör, vilket innebär att du kan ändra och uppgradera det enligt dina idéer. Kolla bilderna och dra inspiration från dem!

Medium till lång längd Bob Haircut med lager

Medium till lång längd Bob Haircut med lager 1

Medium till lång längd Bob Haircut med lager 2

Medium till lång längd Bob Haircut med lager 3

Medium till lång längd Bob Haircut med lager 4

Medium till lång längd Bob Haircut med lager 5

Medium till lång längd Bob Haircut med lager 6

Kort hår har många stylingalternativ, liksom långt hår. Men vad med den gyllene medelvärdet?

Och med “gyllene medel” menar vi frisyren mellan medellånga längder. Här kan du se några fantastiska långsträckta bobbar – och vi kan garantera att de kommer att se bra ut på dig. Det handlar om lag igen – de skiktade frisörerna är det perfekta alternativet för den absoluta majoriteten av kvinnorna. Du kommer 100% att älska deras mångsidighet – det spelar ingen roll vad som är dina planer för idag, eftersom mellanhåriga frisyrhårar fungerar bra för både formella och tillfälliga tillfällen. Oavsett om det är en vanlig dag på kontoret, en kvällsfest eller något annat, blir den långsträckta skiktade boben ett utmärkt val. Ta en titt på bilderna ovan, gör ditt val och ändra din stil!

Sätt att Style Long Bob med lager

Sätt att Style Long Bob med lager 1

Sätt att Style Long Bob med lager 2

Sätt att Style Long Bob med lager 3

Sätt att Style Long Bob med lager 4

Sätt att Style Long Bob med lager 5

Sätt att Style Long Bob med lager 6

Sätt att Style Long Bob med lager 7

Lång bob är en av de mest populära frisörerna i världen, så det är inte meningsfullt att beskriva alla möjliga sätt att stile det. Det finns dock tre huvudidéer om vad du kan göra med din nacklängd bob frisyr. Vad är dem?

Den första är en traditionell lång bobskuren med skikt. Det är en enkel och extremt vacker frisyr som fungerar perfekt för alla (ja, nästan alla) ansiktsformer. Vill du lägga till rörelse? Vill du prova en texturerad och smickrande frisör, men är inte redo för något extraordinärt än? Då är sådana lobs för dig.

Då rekommenderar vi att prova en inverterad lob frisyr. Kort på baksidan, långt framåt – det är en stor volymhårig klippning som blir ännu bättre om den är vinklad. Förresten är smällen välkommen här!

Den sista idén heter “shag”. De raka långa bobskärningarna är som den aste och mest rock’n’roll-versionen av en traditionell lång bob. Skikten kan inte förstöra det, men de kan göra det bättre – så om du känner att du är cool och stark nog kan du visa ditt förtroende för världen med en shaggy lob frisyr. Vill du prova det?

Det är förstås inte allt. Du kan göra vad du vill ha på din långa lagrade bob – som du kan prova höjdpunkter eller andra färgtekniker som balayage eller Cool Long Layered Bob frisyrer för vågigt hår

Cool Long Layered Bob frisyrer för vågigt hår 1

Cool Long Layered Bob frisyrer för vågigt hår 2

Cool Long Layered Bob frisyrer för vågigt hår 3

Cool Long Layered Bob frisyrer för vågigt hår 4

Cool Long Layered Bob frisyrer för vågigt hår 5

Cool Long Layered Bob frisyrer för vågigt hår 6

Cool Long Layered Bob frisyrer för vågigt hår 7

Det finns två saker som får oss att älska långskiktade bobskärningar på vågigt hår. Det första är: dessa frisyrer är extremt lätta att underhålla. De är förmodligen i topp 5-listan med de enklaste frisyrerna – så om du letar efter ett lågt underhållsnivå, väl, våra grattis. Du har just hittat den.

Den andra sak vi älskar om sådana frisyrer är deras mjukhet. Ja, vi sa att alla lob-snitt ser mjukt ut, men de vågiga lagade lob frisyrerna är vinnarna här, utan tvekan. Mycket romantisk, mycket mjuk, mycket feminin hårklipp – exakt vad du letade efter, eller hur?

Snygga långskiktiga bubblor med sidosvep

Snygga långskiktade bubblor med sidoväxta knuffar 1

Snygga långskiktade bubblor med sidosvipta knuffar 2

Snygga långskiktade bubblor med sidosvipade knoppar 3

Snygga långskiktade bubblor med sidobevattna knuffar 4

Snygga långskiktade bubblor med sidoväxta smällar 5

Snygga långskiktade bubblor med sidobevattna knuffar 6

Snygga långskiktade bubblor med sidoväxta knuffar 7

Okej, tillräckligt mjuka skär. Det är dags för något lekfullt och elegant!

Vi talar naturligtvis om sida-svepade smällar. De lägger inte bara volym på varje klipp, de gör att du ser väldigt elegant ut. Ett annat intressant kännetecken hos sidobevattna brasarna är att de ramar ansiktet perfekt – en skiktad bob med sådana inslag kan göra ditt ansikte mer ovalt. Perfekt för alla ansiktsformer! Och såklart ser sådana frisyrer fantastiskt ut – kolla på bilderna för att se till att vi säger sanningen.

Idéer av långa lagade Bob Haircuts för tjockt hår

Idéer om långa lagade Bob hårklippningar för tjockt hår 1

Idéer av långa lagade Bob Haircuts för tjockt hår 2

Idéer av långa lagade Bob Haircuts för tjockt hår 3

Idéer av långa lagade Bob Haircuts för tjockt hår 4

Idéer om långa lagade Bob Haircuts för tjockt hår 5

Idéer om långa lagade Bob Haircuts för tjockt hår 6

Idéer om långa lagade Bob Haircuts för tjockt hår 7

Volymen är stor, när det gäller hårklippningen … men inte när det gäller tjockt hår. Saken är att för mycket extra volym i tjockt hår kan göra ditt ansikte ser mer maskulin och boxig om ditt hår inte är tillräckligt länge – så ibland behöver du bara hitta en hårklippning som lugnar denna volym. En enkel lång skiktad bob är precis vad du behöver här – det ramar ansikte, gör det tunnare och lägger inte onödig volym.

Här har vi några fantastiska bilder på hur de långa skiktade bobskärningarna kan titta på tjockt hår. Ta en titt på dem och du kommer att se varför vi kallar sådana bobs universella!

Awesome Lob Haircut med lager för långt hår

Awesome Lob Haircut med lager för långt hår 1

Awesome Lob Haircut med lager för långt hår 2

Awesome Lob Haircut med lager för långt hår 3

Awesome Lob Haircut med lager för långt hår 4

Awesome Lob Haircut med lager för långt hår 5

Awesome Lob Haircut med lager för långt hår 6

Awesome Lob Haircut med lager för långt hår 7

Lob haircuts ser bra ut både med lager och utan dem. Men som du förmodligen redan har märkt, är de vågiga och lagrade långa bobbarna verkligen nästa nivå av mode. Det finns ingen hemlighet här – de långa bobskärningarna ser fantastiska ut och de är ganska enkla, det är därför alla kvinnor med medelhår älskar dem. Men vad händer om din hårlängd är lite längre än den klassiska överkrokarbenlängden?

Det är inget problem alls. Ta en titt på bilderna ovan för att se till att vi har rätt – självklart kommer löparna inte att fungera bra med midjan hårlängd, men de är fortfarande perfekta för allt kortare än det.

Trendigt lagret Bob klippt på långt brunt hår

Trendigt lagret Bob klippt på långt brunt hår 1

Trendigt lagret Bob klippt på långt brunt hår 2

Trendigt lagat Bob klippt på långt brunt hår 3

Trendigt lagret Bob klippt på långt brunt hår 4

Trendigt lagat Bob klippt på långt brunt hår 5

Trendigt lagret Bob klippt på långt brunt hår 6

Trendigt lagret Bob klippt på långt brunt hår 7

När det gäller lobskärningar är brunt hår förmodligen det mest populära alternativet – men tro mig, det betyder inte att långa bruna hårklippningar är ute av trenden. Självklart är de inte!

Vi tror att det finns tre “regler” här: en perfekt lob måste se vacker ut, den måste smickra ditt ansiktsform och det ska ha de lager som ramar ditt ansikte (men den sista regeln är valfri). Det är därför vi har samlat dessa skiktade långa bob frisyrer ovanför – om du har långt brunt hår, kan du bara inte sakna någon av dem!

Lång till axellängd Bob frisyrer med lager

Lång till axellängd Bob frisyrer med lager 1

Lång till axellängd Bob frisyrer med lager 2

Lång till axellängd Bob frisyrer med lager 3

Lång till axellängd Bob frisyrer med lager 4

Lång till axellängd Bob frisyrer med lager 5

Lång till axellängd Bob frisyrer med lager 6

Lång till axellängd Bob frisyrer med lager 7

Om du inte vet mycket om frisyrtrenderna är loben ett perfekt val för dig. Det är en av de mest populära hårklippningarna som experterna och bloggarna pratar om. “Long bob kommer att vara populär den här säsongen” – ja smarty, liksom under de senaste 24 säsongerna! Du kommer bara inte hitta en hårklipp så populär som den här. Vi vet vad vi pratar om.

Så, låt oss ta en titt på någonting som aldrig kommer att gå ur stil – vi är säkra på att dessa skiktade lång-till-axelbanden kommer att vara ett bra val för dig. Din ålder spelar ingen roll!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More