Korta naturliga frisyrer för svarta kvinnor

147

Frisyr för afroamerikanska kvinnor är ett sätt att kommunicera och att gå utan frisyrer ofördragen idé för dem. För hår i afrikansk stil kan du använda en hårklippande bob afro, kaskad och många andra, som kan vara ganska olika och snygga. De har emellertid en stor nackdel, denna frisyr görs inte snabbt, men de är ganska långa och behåller ett framträdande utseende.

Olika Afro Hawks: Ideal Short Natural Haircuts för alla tillfällen

Olika Afro Hawks för alla tillfällen0

Olika Afro Hawks för alla tillfällen1

Olika Afro Hawks för alla tillfällen2

Olika Afro Hawks för varje tillfälle3

Mohawk frisyr för svarta kvinnor är en av de unika kategorierna, vilket imponerar med sin extraordinära. De svarta kvinnorna som föredrar korta naturliga frisyrer kommer att älska denna mycket snygga och bländande bild.

Extra korta naturliga frisyrer att se fantastiska och feminina

Extra Kort Feminin Natural Style0

Extra kort feminin naturlig stil1

Extra Kort Feminin Natural Style2

Mycket kort och naturligt lockigt hår gör att du kan ta en titt på procedurerna för hårvård, styling och oändliga utgifter för ansträngning på allt detta. Du är fri att njuta av all komfort och frihet i den här populära korta frisyren. Inget behov av att tänka på rätande krullningar, flätande hår eller grusande procedurer för att ta hand om långa, orörliga lockiga hår. Allt du behöver är att njuta av denna mycket korta naturliga frisyr som alltid ser bra ut på svarta kvinnor.

Söt naturligt pixiehårsnitt för svarta kvinnor

Svarta Kvinnor Pixie0

Svarta Kvinnor Pixie1

Pixie haircut är ett unikt kort hår som gör det möjligt för en kvinna att se chic, förbluffande och oföränderlig, trots de korta frisyren. Kvinnor med en kort naturlig pixie cut kommer inte att spendera timmar och timmar på hår styling.

Texturerad Pixie Cut With Side Bangs För African American Women

Texturerad Pixie Cut med Side Bangs0

Texturerad Pixie Cut med Side Bangs1

Texturerad Pixie Cut med Side Bangs2

Inte varje kvinna kan besluta att radikalt ändra frisyren till en kort version. Men som du kan se, ser kvinnorna som gick till ett sådant drag fortfarande kvinnligt och t ut.

Eleganta kortvågiga frisyrer för svart hår

Elegant Smooth Up Wavy Down Hairdo0

Elegant Smooth Up Wavy Down Hairdo1

Elegant Smooth Up Wavy Down Hairdo2

Denna frisyridé för kort svart hår passar inte bara för vardagligt slitage och för olika händelser. Denna frisyr kommer definitivt att betona smidigheten i din hud och visa dina ansiktsdrag bara från den bästa sidan.

Söt Naturlig Curly Mane

Söt Naturlig Mane0

Gullig Naturlig Mane1

Naturligt lockigt hår betonar den sanna naturen hos en svart kvinna som visar sin upproriska karaktär. Många kändisar bär stolt sina enorma staplar av lockigt hår och förklarar att de är stilen i sitt liv. En av de bästa fördelarna med håret är att ha naturligt lockigt hår, kan få lockar att hänga i vilken riktning som helst, och det kommer fortfarande att bli fantastiskt.

Rak medellång bob för svarta kvinnor

Rak MediumLength Bob0

Rak MediumLength Bob1

Smidig lång bob frisyr ger för svarta kvinnor otrolig elegans och femininitet. Så om du är villig att spendera tillräckligt med tid för att rätta ut håret, för att få frisyren du vill ha är allt i dina händer.

Underbara Bob frisyrer för afroamerikanska kvinnor

Underbar volym Lång Afro Bob0

Underbar volym Lång Afro Bob1

Lång bob – det här är en av de mest populära stilarna i Hollywood eftersom det är otroligt mångsidigt och lämpligt. Oblique bangs till ena sidan ser fantastiskt ut och hjälper optiskt att dra i ansiktet.

Twists & Curls With Shaved Temples På Naturligt Hår

Twists Curls with Shaved Temples0

Twists Curls with Shaved Temples1

Twists Curls with Shaved Temples2

Kvinnor vill ofta ändra något, och de flesta av denna förändring är relaterad till utseendet: målade i en annan färg, för att radikalt ändra frisyren. Ett bättre alternativ att imponera på din fantasi, och andra, kommer att vara unikt populär kort naturlig frisyr med rakade tempel eller baksida av huvudet. Så du ser otroligt cool ut.

Idéer om raka frisyrer för svarta kvinnor: Lämna oroliga lockar bakom

Idealiskt Straight Strands från Unruly Curls0

Idealiskt Straight Strands från Unruly Curls1

Idealiskt Straight Strands från Unruly Curls2

Idealiskt Straight Strands från Unruly Curls3

Denna klassiska bob med bangs kommer säkert att accentuera dina vackra funktioner. Med denna hårklippning ser du graciöst, fantastiskt och vackert. Denna super lätt korta naturliga frisyr kommer att ge ditt hår önskad glans, jämnhet och volym.

Bästa svarta flätta frisyrer: Från Cornrows till Kinky Twists

Cornrows Kommer i Fabulous Twisted Flätad Arrangemang0

Cornrows Kommer i Fabulous Twisted Flätad Arrangemang1

Cornrows Kommer in Fabulous Twisted Flätad Arrangemang2

Cornrows Kommer in Fabulous Twisted Flätad Arrangemang3

Flätor är inte bara en extra frisyr för svarta kvinnor, vilket hjälper dig på ett annat sätt på den dagliga frisyren. Varje morgon ser du fantastiska, moderiktiga och eleganta, och lägger inte mycket på det här. Tillbringa tillräckligt med tid att fläta en gång och njut av den otroliga korta frisyren i en månad eller mer.

Rakad sidlinje för att uppdatera korta svarta frisyrer

Rakad sidlinje för att uppdatera en kort Afro Style0

Rakad sidlinje för att uppdatera en kort Afro Style1

Rakad sidlinje för att uppdatera en kort Afro Style2

Många föredrar att betona afro frisyrer med original tempel mer uttrycksfulla för vilka avbildar det rakade området på något lämpligt tryck eller mönster. Rakade mönster har bara en nackdel, vilket är att från och med nu kommer att överge de söta lockarna.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More