Långa frisyrer för svarta kvinnor

274

Stunning och välskötta långa hår är en dekoration av varje kvinna, men det är också en stor utmaning i vård och styling. De flesta svarta kvinnor ignorerar alla svårigheter och bär långa frisyrer som kan bidra till att understryka deras individualitet och naturliga skönhet. Det finns många varianter av långa hårklipp som passar för afroamerikanska kvinnor. Men varje svart kvinna borde förstå hur man presenterar sitt hår-do i bästa ljus och håll dig uppdaterad.

Svartblå Cornrows för långt hår

Svartblå Cornrows För Långt Hår
Cornrow frisyr är inget nytt i en värld av fashionabla hårklippningar men det är också populärt bland de svarta kvinnorna nuförtiden. Blå och lila hårstänger lägger till det moderna utseendet på denna stil. Tjocka platta flätor blandade med tunna ser charmigt och glamoröst ut.

Symmetriskt partierad hårdhet med fantastiska vågor

Symmetriskt partierad hårdhet med fantastiska vågor
Att uppnå en underbar man är en högsta prioritet för varje kvinna som gillar att vara i centrum av uppmärksamhet och få de bästa komplimangerna. Gör en symmetrisk del och perfekta vågor för att få extra volym. Alla viftade en bit hår och kontrasterade rättvisa hårstänger skapar ett fascinerande utseende som vi kan observera i bilden.

Charmiga vågor av olika färger

Charmiga vågor av olika färger
Om du gillar att experimentera med din frisyr bör du säkert försöka färga håret i de kalla färgerna. Det ser ovanligt ut och lite extravagant men det drar mycket uppmärksamhet! En asymmetrisk del, blond topp, viftade blå och lila hårstänger hjälper till att slutföra din underbara frisyr.

och sofistikerad

och sofistikerad
malm och fler afroamerikanska kvinnor föredrar att ha långa frisyrer dessa dagar och de har ett bra utseende med det slanka håret som kvinnan på bilden. Om du älskar en rak och lång frisyr, varför inte prova den här gången?

Mörka och Fair Curls With Bouffant

Mörka och Fair Curls med Bouffant
Hur vackert, ömt och attraktivt du är med ett så behagligt hår-gör! Du kommer bara att höra sådana ord om du väljer den här frisyren: mörk topp och långa halvmässiga krullade tressar passar perfekt med en bouffant!

Långa Luscious Twists With Golden Brown Tips

Långa Luscious Twists With Golden Brown Tips
Twists är mycket populära bland de svarta kvinnorna nuförtiden. Om du inte skulle vilja byta hårklänningen i korthet kan du locka uppmärksamheten mot de klassiska rätvridningarna som lägger till excentricitet i ditt utseende. Tvåfärgade tressar är ett bra val för att slutföra din bild. Svarta och guldbruna vridningar kombineras utmärkt tillsammans.

Snyggt flätat och så blått

Snyggt flätat och så blått
en enkel frisyr – två symmetriska flätor och en del i mitten. Men en ljusblå färg lägger till det nya utseendet på den här gamla hårklänningen och gör den så modern och elegant.

Klar för att vara bäst

Klar för att vara bäst
Hur man är elegant och fascinerande? Hur ökar du hårets volym? Det enklaste sättet är att stile det i långa stora lösa lock och dela ditt hår asymmetriskt med en rundformad del.

Ombre Long Hair-Do

Ombre Long Hair-Do
Otroligt nog hur modig frisyr passar den afroamerikanska kvinnan! Mörka rötter blandar harmoniskt med rätt färg på den andra längden av håret. Denna hårklänning betonas med mjuka lösa lås som efterliknar det iögonfallande naturliga utseendet!

Romantiska Långgrå Curls

Romantiska Långgrå Curls
många svarta kvinnor tycker att den ljusgråa eller platina blonda passar bra med de långa frisyrerna, speciellt om du accentuerar den med vackra lockar. Det här håret gör din bild kallare och hårdare.

Låg hästsvans för Ombre Hair

Låg hästsvans för Ombre hår
f du är ett fan av ombrehår, det här är ett coolt exempel på hur du gör din frisyr mer elegant och sexuell. Bara dela ditt hår exakt i mitten, det kommer att se mer snyggt ut och sedan reta den låga hästsvansen för att dela den mörka toppen från det ombrekta håret.

Long Burgundy Waves

Long Burgundy Waves
En vacker look är ett perfekt exempel på hur de afroamerikanska kvinnorna kan experimentera med håret utan rädsla för att göra mycket skada på det. Dina mörka rötter passar bra med en burgunderfärg på ditt långa vågiga hår och en sådan blandning framhäver din önskan att alltid vara på trend.

Mycket långa rutan flätor

Mycket långa rutan flätor
En av de mest populära svarta frisyrerna för det långa håret är boxflätor. En sådan modig frisyr kräver inte mycket att hålla och varar minst cirka två månader. Dessutom kommer det alltid att vara på trend oberoende av åldern.

Glamourous Girl`s Long Wavy Hairdo

Glamourous Girl`s Long Wavy Hairdo
Det bästa sättet att öka den extra volymen av ditt hår är att bära de stora långa lösa locken som gör din bild mer tillgiven, romantisk och . Den asymmetriska delen och låset av vågigt hår som faller ned för ögonbrynet och täcker ögat, lägger till kupén till din stil.

Rak och centrerad hårklänning

Rak och centrerad hårklänning
Har du någonsin bestämt dig för att stärka ditt hår? Du kommer ha en fin look med rakt långt hår som tjejen på bilden nedan! Den del i mitten och frånvaron av bandet spänner på din perfekta form av ansiktet och det långa välplexade svarta håret kommer att locka uppmärksamheten hos omgivande människor!

Var som en filmstjärna med långa vågiga lockar

Var som en filmstjärna med långa vågiga lockar
hans är en bra frisyr för speciella tillfällen eller ett varmt första datum. Sidoseparationen fungerar bra för den ovala formen av ansiktet och det uppmärksammar ögonen och munnen. Så, de ljusa vågiga långa låsningarna ser elegant och ömt ut och gör att du liknar den riktiga filmstjärnan.

Långa tvåtonade flaskor flätade i hög hästsvans

Långa tvåtonade flaskor flätade i hög hästsvans
han kombination av två och fler frisyrer är väldigt faktiskt idag. Som vi kan märka i bilden: rättvis och svart låda flätade flätor i en hög hästsvans. En sådan blandning går bra tillsammans och ser trendigt ut.

Ageless Cool Hair-Dress

Ageless Cool Hair-Dress
mycket långa flätor är en utmärkt stil för varje svart kvinna, speciellt om du gör den av den olika färgen som modellen i exemplet. De tvåtonade – blonda och svarta tjocka flätorna smälter samman och en symmetrisk del delar dem exakt i mitten. Det enkla och så coola håret!

Mer än elegant och ganska långt hår

Mer än elegant och ganska långt hår
Här hittar du hårklänningen som du enkelt kan stila hemma och det ser briljant ut. Mellanpartiet hår understryker den ovala formen av ansiktet, bristen på bang öppnar pannan och perfekt ögonbryn och accentuerar ögon och mun. De lätta vågiga låsningarna kompletterar det här eleganta håret.

Tvåfärgad hårklänning för långt hår

Tvåfärgad hårklänning för långt hår
Det kan kallas bara “WOW-frisyr”! Det här håret ser väldigt ovanligt och extravagant ut och betalar människors uppmärksamhet på en gång. Sålunda, om du gillar att vara i centrum av uppmärksamheten, så är en frisyr för dig: en blond sida går bra med den andra mörka sidan och mittpartiet fullbordar denna extraordinära frisyr.

Rett långt hårhår med ljusbruna tressar

Rett långt hårhår med ljusbruna tressar
Du skulle vilja vara ljus och glänsande hela tiden! Du bör börja från ditt hår! Dela ditt hår i mitten. Lägg till flera ljusbruna tresses. Gör ditt hår snyggt och rakt och alla börjar säga dig komplimangerna.

Bouncy Curls för svart hår

Bouncy Curls för svart hår
När du är en fläkt av långa frisyrer och långklaff kan du skilja din bild med hjälp av stora, lösta lockar som gör din frisyr mer utsökt och graciös. Sådana hopplås fungerar briljant för den asymmetriska delen och den långa vågiga sidobeväven.

Tvåfärgade krusiga snoddar

Tvåfärgade krusiga snoddar
Långa vrider är fortfarande populära bland de svarta kvinnorna nuförtiden. Denna gamla frisyr väljs av många afroamerikanska kvinnor på grund av dess mångsidighet och enkelhet. Vår svarta tjej i bilden blandar två frisyrer tillsammans: långa vändningar och ombre frisyr. Så hon har ett bra och elegant utseende med det här coola håret.

Mycket långa trådar med stora Bun Updo

Mycket långa trådar med stora Bun Updo
Det här stickande exemplet är för älskarna av rädsla stil! Långa tjocka dreadlocks går perfekt med den enorma bun updo från dreadsna. Denna hårklänning ser fantastiskt ut, ovanligt och väldigt attraktivt!

Tvåfärgad Braid Med Pompös Bang

Tvåfärgad Braid Med Pompös Bang
Det trevliga sättet att bära ditt så långa hår på ett snyggt sätt är att göra en tjock tvåfärgad flätad flicka. Den pompösa bang och låga rakade sidor hjälper dig att få extra volym till din frisyr och markera ditt ovalformade ansikte.

Asymmetrisk Afroamerikansk stil: Layered Locks

Asymmetrisk Afroamerikansk stil: Layered Locks
Hur kvinnlig och vacker! Bara de här orden du vill säga, titta på ett så underbart foto! Glänsande svart hår som är asymmetriskt avskilt med lätta vågiga lagerlås skapar den vackraste looken!

Hög slät hästsvans med tjock bang

Hög slät hästsvans med tjock bang
uch håret verkar väldigt enkelt men det ser ändå ut elegant och glatt. Här märker vi blandningen av den höga hästsvansen med en tjock rak kant. Majoriteten av de svarta kvinnorna anser denna hårklänning väldigt bekväm och lätt, det är därför de väljer det så ofta.

Top Ginger Bun From Box Braids

Top Ginger Bun From Box Braids
Gingerfärgen lockar människors uppmärksamhet i sig själv på grund av sin ljusstyrka. Men när du har som målsättning att förvåna människor mer kan du också ha sådan excentrisk hårklänning som vår tjej på bilden. Den bästa ginger bun updo från flätorna passar bra med de rakade sidorna och baksidan och detta hårklipp gör din bild extravagant och extraordinärt.

Svarta rötter och rätt håriga lockar

Svarta rötter och rätt håriga lockar
Allt fler svarta kvinnor börjar experimentera med håret och provar den blonda färgen på den. Det bästa är att hålla dina mörka rötter som i exemplet på fotot och krulla ditt långa nu blonda hår för att få extra volym.

Purpurfärgad silverskinn

Purpurfärgad silverskinn
Din levande motto är att förvåna och vara i centrum av uppmärksamhet! Med en sådan ljus färg kan du enkelt nå ditt mål. Sidan svepte vågiga krullar med strålkastare och den lila hårfärgen kompletterar bilden av den klibbiga flickan.

Long Messy Frisyr för svarta kvinnor

Long Messy Frisyr För Svarta Kvinnor
Vilken rolig blandning av små flätor och långa lockiga tresses! Den här hårklänningen ser lite rörigt ut och detta faktum lägger till den extra volymen till frisyren. En sådan frisyr förvånar med sin beslutsamhet och lätthet.

Hög rak hästsvans

Hög rak hästsvans
ome-amerikanska kvinnor stoppar sitt val på klassiska frisyrer som modell på bilden. Den höga hästsvansen passar starkt med det långa raka håret och det är väldigt lätt att stila och ta hand om det.

Topp hästsvans och Ombre frisyr

Topp Hästsvans Och Ombre Frisyr
Även om hästsvans frisyren tillhör de klassiska exemplen är det väldigt faktiskt för de unga svarta tjejerna. Denna frisyr är universell och du kan helt enkelt göra den trendig bara genom att blanda hästsvansstilen med ombrehår. Den svarta toppen fungerar bra för ljusblå ombre och lockar uppmärksamhet på en gång!

Pretty and Steel

Pretty and Steel
Den senaste trenden bland de svarta kvinnorna är det gråa håret eller det kan kallas platina blond. De långa gråa lockarna, mellersta delen och mörka rötterna på håret ser fashionably och graciöst ut.

Mellans hästsvans vågig bang och asymmetrisk del

Mellanhästsvansvågig bang och asymmetrisk del
Hästsvans frisyren är en bra variant om du vill hålla håret borta från ditt ansikte och understryka dina ögon. Du kan bära den mellersta hästsvansen och stil din knuff till sidan med den asymmetriska delen och känsliga vågor för att få det briljanta utseendet.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More