Rihanna frisyrer – 32 Bästa Rihanna Hair Looks of All Time

91
Rihanna Hairstyles

Namnet på popsångaren Rihanna behöver ingen introduktion. Hon har gjort vågor ända sedan hennes första sånger kom på luften och antalet hennes fans har bara höjt sedan dess. Hon är så känd för sin musik som för henne ut ur lådan och quirky stil. Den personliga känslan av stil sträcker sig också till Rihanna frisyrer, och hennes mode är allt du behöver följa när du vill få variation i frisyrer.

Rihanna är inte någon att begå till bara en sorts utseende. Hennes ständigt föränderliga frisyrer är en bestämd del av hennes signaturstil. Det känns nästan som om hon lyfter fram sin individualitet genom hennes hår. Oavsett om du är fan av Rihanna, måste du beundra sångaren för hennes fantastiska frisyrer. Du kan också ta några löv av hennes böcker och prova några av hennes vackra frisyrer.

Long Curly Casual Updo

Rihanna frisyrer

Rockstar ser bra ut med denna frisyr och du skulle också en gång du försökte det. Det här är en väldigt enkel frisyr, och du behöver ingen hjälp från en hairstylist att göra det. Börja med att göra krullar från mitten av hårlängden. Nu borsta ditt hår väl och gör en hög hästsvans. Krossa din hästsvans och reta krullarna för att lägga till mer volym i ditt hår. Denna frisyr är ett utmärkt sätt att visa upp dina funktioner.

Rihanna frisyrer

Sidodel hår med snygg hästsvans

Rihanna frisyrer

Frisyren ser så smidig och smidig ut som du är bundet av att älska den. Det är en bra stil för både formella tillfällen och rockande partier. Du måste börja med att sätta tillräckligt med hårgel och skina serum i ditt hår. Borsta sedan all håret för att få det snygga utseende som behövs för frisyren. Skapa en sidoseparation och ta sedan hela håret nära näsan för att göra en lång hästsvans.

Rihanna frisyrer

Long Wavy Undercut Frisyr

Rihanna frisyrer

Denna frisyr erbjuder en bra variation hennes signatursidiga rakade stil. Denna speciella frisyr har en beskuren sektion medan resten av hennes hår har fått strandvågor. Stranden vågar har stylats på funky backcombed sätt. En medium hårlängd är idealisk för den här. Kontrasten mellan det raka håret och lockiga lås är huvudattraktionen för den här fantastiska frisyren. Du har också möjlighet att gömma den rakade delen när du vill.

Rihanna frisyrer

Medelvågig Frisyr med Skiktade Bangs

Rihanna frisyrer

Kombinationen av färger är en av de saker som verkligen drar dig mot denna frisyr. Det finns gulaktiga blonda lås som ser ännu bättre ut tack vare hårets mörka rötter. Plocka upp hårkrullen och gör vågorna i ditt hår. Kom ihåg att du inte behöver vågor som är för väldefinierade. Gör vågorna så röriga som möjligt för den här frisyren. Den sista handen är den lilla och skikten smällar på pannan.

Rihanna frisyrer

Half Up Long Red Frisyr

Rihanna frisyrer

Denna frisyr är definitivt inte för svaghjärtad, och allt om den här frisyren skriker vågat. Gå bara för den här frisyren om du känner dig djärv nog för att avlägsna det här mycket spetsiga utseendet. Färgen på Rihanna hår är vad du skulle kalla brandmotor röd. Hon har fått vågor längs hårets längd. Nästa steg är en sidoförskjutning. Ta upp lite hår från båda sidor av avskärningen och rulla dem upp för att likna horn.

Rihanna frisyrer

Röd Afro Frisyr

Rihanna frisyrer

En afro är en svår stil att bära, men sångaren gör att den ser så lätt och cool ut. Hennes röda afrohår är stort och stort, minst sagt. Du kommer att behöva ta en stund att curl upp hela ditt hår och spritz det med tillräckligt hårspray för att få en Afro. Men all den insatsen är helt värt den med tanke på det resultat du kommer att få. Till och med hennes knuffar har krullade upp för att blanda det med resten av håret.

Rihanna frisyrer

Medium Curly Bob med Bangs

Rihanna frisyrer

Frisyren har en riktigt mjuk och bedårande atmosfär som gör att du blir kär i den. Även om Rihanna har provat det på hennes snygga strängar, kan du också få bra resultat genom att prova på svart, brunt eller blont hår. Slädesångarens medellånga hår har givits definierade lock överallt. Den krulliga smällen lämnas för att vackert smyga på pannan för att slutföra detta unika utseende.

Rihanna frisyrer

Long Formal Updo

Rihanna frisyrer

Du kan till och med hämta formell frisyr från Rihannas långa lista över frisyrer och den här här är beviset på det. Här har hennes långa hår sopats upp i en bulle med en sidoväggen sedd framifrån. Hon har verkligen långa fransar här som rör hennes käft. Kanterna är den intressanta delen för denna frisyr eftersom de har en hakig och ojämn snitt. Hon har gått med färgen röd för denna frisyr, men du är bra att gå med någon hårfärg.

Rihanna frisyrer

Kort frisyr med sidovift

Rihanna frisyrer

Det finns mer än ett uttalandeelement i den här frisyren. Det första som förtjänar att nämna måste vara färgen. Bangs är mörka i färg med några grå och blonda strängar i den. Resten av håret bortom smällen är allt ljusblond i färg. Den motsatta sidan av bandet har rakats bort. Bangs har ett dramatiskt svep som går över och täcker ett öga helt.

Rihanna frisyrer

Bob med Parted Bangs

Rihanna frisyrer

Rihanna frisyrer handlar inte bara om edgy och funky. Hennes låga underhålls frisyrer har lika popularitet och det är säkert för att de aldrig är låga på stilkvoten. Den här frisyren som du ser här behöver minst ansträngning. Det är en riktigt kort bob med hakiga ändar. Bangsna når upp till ögonbrynen och de har skiljts från mitten. Det fungerar bäst för dem med vågigt hårstruktur.

Rihanna frisyrer

Funky Frisyr

Rihanna frisyrer

Detta kommer att vara det du väljer om du känner dig som rolig med din frisyr. Det är en av de finaste hårkrokarna som du kan ge dig själv. En sak är garanterad att alla ögon kommer att vara på dig när du går ut med denna en sort frisyr. Hårets sidor är alla rakade och jet svart i färg. Håret i mitten har krullar svepte mot framsidan som når upp till ögonen.

Rihanna frisyrer

Sida Rakad Långt vågigt hår

Rihanna frisyrer

Hårets längd av den sjungande sensationen når upp till den lilla i ryggen. Klippet och texturen är vad som drar ögonen. Ena sidan av hennes huvud är helt rakat och det superlånga håret på andra sidan står ut som en slående kontrast. Det långa håret är mörkt nära rötterna och det faller ned i en auburn färg gradvis från mitten i en ombre stil. Stora, mjuka krullar dominerar hårtexturen.

Rihanna frisyrer

Black Wavy Updo

Rihanna frisyrer

Denna frisyr har nästan en brudkänsla och om du är en brudtärna eller en brud, kan du prova den här. Men det ser också bra ut med klänningar som har tappade halsband. Det vågiga jet-svarta håret lyfts upp i en rörig uppdatering. Låt flera hårsträngar hänga löst. Dessa strängar behöver inte ha lika tjocklek och de behöver bara rama ditt ansikte för att mjuka utseendet.

Rihanna frisyrer

Messy Updo

Rihanna frisyrer

Det ser så trendigt och fantastiskt ut som att någon skulle se bra ut för att försöka se den här. Det första steget är att krulla håret ordentligt med din pålitliga hårkrullare. Det andra steget är att reta håret för att nagla det röriga utseendet och också att få in lite volym. Dra ihop allt håret och skapa en hög uppdatering. Låt några hårlås hänga lös runt pannan. Dekorera ditt hår med smycken tillbehör.

Rihanna frisyrer

Centrum Del Långt Vågigt Hår

Rihanna frisyrer

Denna look har en så rolig och feminin känsla att det är svårt att ta ögonen av sångaren. Du kommer också att vara centrum för uppmärksamhet när du provar den här frisyren. Den exponerade rothårfärgstekniken, där rötterna är kvar mörka i färg, har provats här. Hårfärgen gradueras till en fin ljusbrun nyans. Använd ditt plana strykjärn för att göra håret vågigt utifrån mitten av längden.

Rihanna frisyrer

Chignon med Bangs

Rihanna frisyrer

Chignon är en av klassikerna när det gäller bullar och Rihanna bär denna klassiker med mycket elan. Den svarta basfärgen gör en peekaboo från blondinen på toppen. Bangsna strös över hela pannan. Den här frisyren är perfekt för tiderna när du har en dålig hårdag eller behöver en snabb sista minuten-idé. Skär upp kronan för att ge håret lite volym.

Rihanna frisyrer

Dessa sexton Rihanna frisyrer täcker några av de mest populära frisyr som testats av Rockstar genom åren. Dessa frisyrer av Rihanna är en fin blandning av funky och rolig, cool och stilren. Gå till den som är den bästa matchen för din personlighet.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More