Topp 20 hetaste filippinska killar för 2019

62

Ekvatorialsolen är kanske inte den hetaste på Filippinerna. Nej. Och det är verkligen inte folkets huvuden mot sina politiker. Vi pratar om de hetaste filippinska killarna här, damer. Ja. Den goda typen varm.

På grund av att leva sida vid sida med spanska, amerikaner och till och med japanska kolonisatorer tidigare och en beredskap för att acceptera utlänningar fram till idag finns det så många mestizo och vackra killar här. Du måste bara vara på rätt plats. Och vilken bättre plats att börja än visa affärer?

Vi har visat filippinska heta grejer i år som lämnar ett sizzlingmärke i hela multimediet. Observera att vi lämnar ut häftklubbar som Piolo Pascual, Diether Ocampo och Coco Martin eftersom de är en del av varje het kille lista år efter år (se dem här). Denna roster är avsedd främst för de “mest genombrott” hetaste filippinska killarna för 2019.

( Obs! Den här listan har konsulterats med en liten grupp av självutnämnda hot guy-experter. Åsikterna kan variera och kommentarer är verkligen välkomna. Dessutom hör bilder till deras respektive ägare som inte innehåller författaren.)

20. Edgar Allan Guzman

Edgar Allan Guzmanedgarallanguzman (1)

Precis som matinee idol Jericho Rosales, började Edgar Allan som en noontime show contest vinnare. År 2006 framträdde han som Mr Pogi i Eat Bulaga. Härifrån gjorde han sig in i indiefilmer och teaterfasen, som hinkade hans hantverk som en seriös skådespelare. Och liksom Coco Martin, är Edgar Allan också hyllad för sina skådespelare (han gjorde gay roller!) Och blev faktiskt hyllad som “New Indie Prince”.

Födelsedatum : 20 november 1988

Varför han är het: Edgar Allan slog sig till ett slags hushållsnamn efter att ha varit en av de stora finalisterna i topprankade showet ditt ansiktsljud känner till detta 2019. Men några såg bara att det kom. Han började med “okej” och “meh” föreställningar men blev överraskande stark och imponerande i slutet. Den flexibiliteten och dedikationen garanterar bara att hans stjärna ännu inte lyser mycket snart!

19. Enchong Dee

Enchong Dee-1

Enchong Dee-2

Echong eller Ernest Lorenzo Velasquez Dee är en av de sötaste sakerna som någonsin pratat filippinsk tv. Förutom att vara en fantastisk skådespelare och en effektiv modell för bänken bland andra produkter, är Enchong en SEA-spel och asiatisk simmare!

Födelsedatum: 5 november 1988

Varför han är het: Seriöst, vem vill gå med skärmnamnet “Enchong”? Men ja, han drar det smidigt ändå!

Dessutom, som en idrottsman, är det inte förvånande att denna söta chinito har imponerande kinetiska krafter. Han dansar med oozing överklagande! Men saken med honom är att han inte behöver ta av sig kläderna … även om vi inte har något emot om han gör det heller! Han måste bara le och dansa och tjejerna går ut ur deras sinnen!

Han är curently dating British-Filipina modell Samantha Lewis sedan förra året. Han stjärnor i ett helgshow Kungfu Chinito där vi bara tror att han kan dra av en ljusgul-och-röd superhero outfit.

18. Chris Banchero

Chris Banchero 3

banchero1

Halv-italiensk Chris Banchero ger tjejer en anledning och mer entusiasm och intresse för att titta på basket. Denna nuvarande Alaska Ace-spelare kan enligt uppgift växla från punktvakt till skjutvakt utan problem. Och han kan skjuta igenom till hjärtat innan du vet det.

Födelsedatum: 24 januari 1989

Varför han är het: Han är en professionell basketspelare !!! Kom igen! Chris framhäver helt enkelt hur jocks är sådana hjärtmuskler. Han kan också spela golf och har en examen i International Communications in Business. Tack vare sitt snygga utseende och en imponerande idrottskarriär har han fångat produktbeteckningar samt omslag på tidningar.

17. Neil Perez

Neil Perez-1

Neil, en polis, är en bomb- och sprängtekniker. Men allvarligt är det inte han själv med dem som ser bra ut och extremt passande bod? Hur kunde han detonera flickans hjärtan från exploderande när han är där? Oj!

Neil Perez-2

Födelsedatum: 16 februari 1985

Varför han är het: Poliser 2 Mariano Perez Flormata Jr i verkligheten är Mister International 2019. Med stöd av den filippinska nationella polisen bestod han hunks från andra nationer i februari i år i Sydkorea. Enligt honom gick han med för att främja en hälsosam livsstil och fitness. Därefter prydde han oundvikligen banor och tidningar. Om han en dag blir polischef … då är det en annan imponerande rekord för en skönhetskonung.

Jag har varit en dålig tjej nyligen, officer! Arrestera mig!

16. Joseph Marco

joseph marco

Joseph Marco
Joseph har också varit ett tag i branschen, flyttar från ett nätverk till ett annat och har spelat i många ledande roller. Men hittills är hans hetaste roll definitivt som Franco i TV dramatiken Pasion de Amor som är en remake av Colombian Pasion de Gavilanes (som stjärnor den sizzling heta Mario Cimarro).

Joseph-marco2

Födelsedatum: 4 oktober 1988

Varför han är het: Denna tyska, italienska och spanska sötnos har ett pojkeband! Han kommer serenade dig ur din lust! Imponerande blev Joseph godkänd på sin allra första VTR. Få kan skryta om det! Han har också gjort både tryck och kommersiell modellering.

15. Jeff Langan

JC de Vera

Jeff är en tornad sexfotig en demi-gud med de snäva och fasta muskelbullarna. Han förstog filippinernas uppmärksamhet när han gästade på Kris Aquinos morgontelevisionsprogram.

Jeff Langan

Varför han är het: Definitivt är den här ett ögonkock. Abercrombie & Fitch märkte det också och fick honom att modellera för dem. Ja, vi kan säga att den här heta filippinska killen är en seriös spelare på den internationella modelleringsarenan. Jeff är också helt och hållet en av de hetaste bänkmodellerna till dags dato.

14. John Spainhour

John Spainhour

John-Spainhour_1

Med ett stubbigt ansikte och en muskulös kropp ger John en spök av att hajta robusthet. Lägg till det där hans vackra ansikte och hans a smirk och han kan lätt vara den hemligt känsliga vargen alfamannen i en kvinnlig fantasi. Undrar hur dessa stubbar känner mot huden …

John-Spainhour

Varför han är het: John var herr World Philippines 2019 innan han taggades som en av de hetaste filippinska killarna. Han tävlade internationellt mot 45 andra tävlande. Han väckte inte titeln men det spelar ingen roll. Den här killen behöver inte en tävling för validering!

Och va, John är också en före detta Marine Corp Scout Sniper. Han kan skjuta sig till någon tjejs hjärta.

13. JM de Guzman

JM-de-Guzman-87-1357436376

Juan Miguel, eller JM för kort, är ett fint exemplar av en överväldigande “naturlig filippinsk skönhet.” Solbränd och idrottslig inbyggd, han är en enkel hjärthjälpa.

Födelsedatum: 9 september 1988

JM de Guzman

Varför han är varm: Även i hans tidiga primetime tv år var JMs teaterförmåga imponerande. Det visar sig att han är en University of the Philippines Theatre Arts grad. Också för många blev JM också president för UP Dilimans brytningsklubb. Och vad mer? Den här killen är en crooner! Han kan sjunga och spela gitarr!

12. Luis Manzano

Luis Manzano

Luis - Manzano

Trots att han är en son till två framträdande skådespelare-Edu Manzano och Vilma Santos-Luis kan göra sitt eget namn. Han började som en kommersiell och tryckt modell och är en lång tid VJ på Myx Channel.

luis-Manzano

Födelsedatum: 21 april 1981

Varför han är het : Den här killen är snygg och rolig. Han är inte rädd för att göra roligt med sig själv och behöver inte kritisera människor för att vara roligt. När du kolla in hans wikipedia sida, hävdar han även att han är en Pokemon tränare. LOL.

11. Gerald Anderson

geraldandersonbenchuncu

Geralds stora paus var efter att ha blivit den tredje Teen Big Placer i Pinoy Big Brother: Teen Edition 2006. Men få kunde ha hållit rampljuset utan både charm och talang. Gerald lyckades stiga i den konkurrenskraftiga showbranschen med sin stora skådespelare. Han dansar och spelar också basket.

gerald anderson shirtless dyesebel

Födelsedatum: 7 mars 1989

Varför han är het: En film som han spelade med i namnet On the Job kom in i Cannes-filmen 2019! Trots att han är en nybörjare i branschen, har den här halvamerikan ett tapet av teaterutmärkelser och nomineringar. Han kan flytta från mellow drama till tunga till rom-coms och actionfilmer så enkelt att han har blivit en toppskådespelare. Kolla in hans teleserye ” Budoy” !
10. John Lloyd Cruz

John Lloyd Cruz

john lloyd2

John Lloyd började i sina tidiga tonåringar i branschen och även nu visar hans berömmelse inga tecken på att stoppa. Han upptäcktes i ett köpcentrum då och kanske hade han kanske ingen aning att han skulle gå så långt på grund av sin jordade och artiga upplevelse. Det finns en oskyldighet om honom som gör att man känner sig trygg och bekväm.

john_lloyd1

Födelsedatum: 24 juni 1983

Varför han är varm: Trots att han är John Lloyd, har den här killen en naturlig pojke-nästa dörr överklagande. Det är förmodligen anledningen till att hans shower och filmer är topnotch med den kvinnliga befolkningen. Han behöver inte ens riva av sin tröja. Han har kallats den tredje mest kraftfulla kändisen i 2009 Ja! Magazine issue och har sitt namn på den filippinska Walk of Fame i Eastwood.

9. JC de Vera

JC de Vera

John Carlo förstryckte tv i den populära tonårsvisningen Klicka! Han steg sedan för att bli GMA-nätverkets Drama Prince efter en serie lovvärda skådespelande i olika drama-shows.

JC De Vera close up1

Födelsedatum: 10 mars 1986

Varför han är varm : JC avvisade ett basketstipendium från Colegio de San Juan de Letran till förmån för en skådespelarkarriär. Prata om bravado och ta risker! Hans karriär lugnade ett tag en stund tills han kom tillbaka som den stiliga Dr Bustamante i ett eftermiddagsdrama.

8. Fabio Ide

fabio ide

Den här sizzling Stenbocken kommer från Sao Paulo, Brasilien. Han är inte filippinsk av blod eftersom hans far var japansk och hans mamma var spansk-brasiliansk men Fabio har bott i Filippinerna under en tid.

fabio ide

Födelsedatum: 26 december 1983

Varför han är så het : Till skillnad från andra showbiz-personligheter var den här killen inte rädd för att erkänna att han har ett barn som är född ut ur “tillfälligt möte”. Dessutom kan Fabio tala brasilianska och konversation japanska och spanska. Förutom hans intressanta egenskaper spelar den här killen basket, fotboll, boxning och surfing. Inte konstigt varför han är så passform!

7. Ejay Falcon

ejay-falcon-action-star (1)

ejay falcon

Ejay introducerades först till filippinska tv-tittare som housemate och ultimata vinnare av Pinoy Big Brother: Teen Edition Plus. Han stämmer för närvarande som en av huvudrollerna i dramatiken Pasion de Amor, där han flaunts hans mage och tuffa pojkeartiklar.

eJay-falcon

Födelsedatum: 21 november 1989
Varför han är så het: Även om han är halvfransk, växte den här filippinska killen upp i provinsen. När han gick till huvudstaden hade han problem med prylar och hissar. Hur söt är det? Ejay kom från en dålig bakgrund och övergavs av sin mamma i en tidig ålder. Men nu med bestämdhet och talang är han en snabb stigande hunk-skådespelare i denna generation.

6. Jake Cuenca

Jake Cuenca-1

jake-cuenca

Juan Carlos eller Jake upptäcktes först när han bara var nio år gammal. Som barn gjorde han små TV-roller och gjorde främst kommersiell modellering. Han återvände för att visa affärer 2003 men det var först 2008 att han landade en titulär roll i en primetime show.

Jake Cuenca-2

Födelsedatum: 30 december 1987

Varför han är så het: Jake är en seriös fotbollsspelare. Han planerar att prova för landet i internationella tävlingar. Han gör också boxning och blandad kampsport. Jake blev en sportentusiast eftersom han hade ett viktproblem som barn. Prata om att vara en förebild!

5. Enrique Gil

enrique gil2

enrique gil1

Enrique Mari Bacay Gil V är en produktiv dansare och skådespelare. Han har ett änglaliknande utseende, men också en luft av mysterium och misshandel om honom som gör honom något intressant. Intressant var hans föräldrar båda flygvärdinna så vi vet var det här bra utseendet kom ifrån.

enrique gil

Födelsedatum: 30 mars 1992

Varför han är så het: Han anmälde sig till modellering och skådespelar sig på grund av ren tristess. Denna nya satsning ledde honom till tv-reklam och roller men det var inte förrän 2011 då han landade en ledande roll. År 2019 gick Enrique till PETA för att befria en fångad elefant.

Som en begåvad dansare har Enrique hunnit konserter på hona. Hans senaste, hetaste projekt för det här året var Primetime hit Forevermore och filmen Just The Way You Are med banbrytande skådespelerskan Liza Soberano.

4. Paulo Avelino

Paulo Avelino

paulo-avelino (1)

Paulo startade officiellt sin showbiz track record 2006 i en berömd talangsökning. Efter att han blev eliminerad spelade han i olika mindre roller. Det var först 2011 då han återfick sin popularitet. Nu är han tydligen en av de snabbast stigande och eftertraktade aktörerna i branschen.

paulo avelino-1

Födelsedatum: 13 maj 1988

Varför han är så het: Åtgärden är visserligen Paulo passion sedan han var ung. Detta engagemang för vad han kallar hans kallelse är verkligen inspirerande! Och även om en begåvad skådespelare som kan flytta från en roll till nästa, är Paulo mest effektiva när han spelar en obsessiv, psykoälskare som är snäll och varm.
Denna Gawad Urian Best Actor är också en modell och en sångare.

3. Daniel Padilla

Daniel Padilla

Daniel-Padilla1

Daniel John Ford Padilla eller DJ, som han kallas förtjust, är en scion av en populär och etablerad showbiz-dynasti. Daniel jämför mycket med sin farbror Robin men konstigt och intressant nog, utstrålar han sitt eget “märke” av den dåliga pojken. Han verkar mer bekväm med rockstil som går bra med sin coola upplevelse.

daniel-padilla

Födelsedatum: 26 april 1995

Varför han är så het: Det är säkert att säga att Daniel har en kult efter tonårsflickor idag. Han är framträdande en skådespelare med huvudroll i en rad teleserye-shower och filmer tillsammans med hans älskande lag Kathryn. Men Daniel är också en solo-musiker och en basist på ett band. Han har för närvarande tre platina album! Inte undra varför han valdes till att vara en junior ambassadör för att främja original Pinoy-musik (OPM). Med det här bra utseende och talang kan den här dåliga pojken väl vara en topp matinee idol under de kommande åren.

2. James Reid

jamesreid-instagram4

James-Reid-Cosmopolitan-Photo (1)

James är adorably söt och pojklig men om han blir seriös kan han lätt morph in i denna heta, dåliga pojke. Hans långa leenden och intensiva blickar framkallar giggles och swoons i biografer där han gav livet till dashing Wattpad karaktärer.

james4

Födelsedatum: 11 maj 1993

Varför han är så het: Den här Pinoy Big Teen Clash 2010 vinnaren är halv australiensisk. Han var en gymnast och en simmare innan han blev den svällande upphetsningen av hett kött som han är nu. Dessutom skriver han också sina egna låtar! Allvarligt kan någon verkligen vara perfekt? Han har hittills tre studioalbum och en fjärde kan komma upp snart. James har också en kommande primetime teleserye och filmer.

1. Daniel Matsunaga

daniel matsunaga

daniel matsunaga

Daniel Kenji Matsunaga är den stora vinnaren av Pinoy Big Brother: Alla I förra 2019 och så blev han ett hushållsnamn för de flesta. Denna japanska-brasilian har dock länge varit i landet som en kosmopolitisk modell. Han gjorde också några mindre tv-roller och blev knuten till Heart Evangelista.

DANIEL-Matsunaga2

daniel-kenji-matsunaga1-31

Födelsedatum: 28 november 1988

Varför han är så het: Du kommer inte vara rädd eller generad att presentera honom för din familj. Trots att han är en tuff sexmånad varm bit av en man, utstrålar Daniel en välanpassad, gentleman aura. Dessutom spelar han som professionell fotbollsspelare-en mittfältare för Kaya Futbol Club. Han är trots allt brasiliansk.

Han är för närvarande dating Erich Gonzales och citerades för att ha sagt “se hundra år på vägen” med henne. Och nu är han varmare för att han är en djurhållare! Och varmare fortfarande för att det verkar vi kan aldrig någonsin få honom!

Med 7 107 öar i Filippinerna är skönheten inte bara i sitt naturliga landskap (du måste kolla på stränderna!), Men också i dess folk. Värme, vänlighet och glädje är attribut som gör filippinerna riktigt attraktiva. Fysisk skönhet är bara ett plus.

Den här skrämmande uppgiften att sätta upp en lista över de hetaste filippinska killarna är bara för 2019. Och året är inte över än! Många saker kan förändras. Vem vet vem som kommer att göra igen när vi sammantaget samlar för att fira Malakas i denna del av världen?

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More