Undercut Frisyrer för moderna män

384

Denna frisyr har varit på toppen av popularitet i många år och det är inte förvånande. Du kan knappast hitta någon som säger att underkrok inte fungerar för honom, ett undantag är balding män (men inte i alla fall) och män med naturligt mycket fint hår. Den underbara frisyrens största sak är att det kan stylas på många olika sätt så att du kan ändra varje dag beroende på ditt humör och planer. Oavsett vem du är, den underliggande stilen är den som varje kille ska försöka men en gång i sitt liv.

Elegant hög underskott

Här går vi med en traditionell underskådad look: en formidabel kombination av hög hudfärg och tjock och smidig uppblåst krona. För att behålla frisyren under dagen använder du en hårprodukt medan du fixar den.
Elegant hög underskott

Vågigt underskärande hår

Som motsats till den tidigare frisyren är den här underskärningen inte slät på toppen. Den är full av vågor och enkla fria trådar, ganska

Sloppy Hipster Undercut Style

Skönheten i denna frisyr är i sin försumlighet och slumthet. På ett sådant sätt att det är underkrossat, kommer du att uttrycka din vildhet som var dold djupt inne i din natur i åratal.
Sloppy Hipster Undercut Style

Cornrows Undercut

Manlig flätor fortsätter att sprida sig över moderna frisyrer och underskottet är inget undantag. En sådan flätad krona är mycket praktisk eftersom de separata trådarna knappast kan stickas ut och det gör den här snitten bekväm och unik.
Cornrows Undercut

Side-svepad underskärningsstil

Rena kanter kan vara skillnaden mellan ett snitt som är genomsnittligt och bra, så rakhyvel det av. De höga bleka sidorna balanserar avviket mellan den slickade glansiga toppen och det röriga orörda skägget, vilket gör det mindre uppenbart.
Side-svepad underskärningsstil

Freestyle Polished Undercut

Ett vanligt alternativ på den underliggande stilen med hög blek blek är pat uppdaterad med freestyle-zon på den ena sidan, medan det översta långa håret sveps till en annan rakad sida.
Freestyle Polished Undercut

Rakad Sides Crew Top Frisyr

Känslan att författaren av den här stilen inte kunde bestämma huruvida man ska klippa ett

Vågig och ren Undercut Frisyr

Otroliga naturliga vågor vrider lätt en vardaglig tråkig mittfångare skär i en eldig bombe. Om du inte är så lycklig och ditt hår är hopplöst rakt, skynd dig inte för att vara upprörd. Styling produkter och curling irons har inte avbrutits!
Vågig och ren Undercut Frisyr

Platinum Blonde Frisyr

Denna platina blonde underskott med den svåra delen är otroligt! Den färgen är fantastisk! Hur fick han det? -Något så hörs du ofta med sådan vitfox-frisyr.
Platinum Blonde Frisyr

High Pompadour Undercut

Pomps och quiffs, särskilt höga och volymer, ser alltid pompösa och förtrollande ut. I kombination med kort blek på sidorna verkar det ännu högre. Den här underskärningen kräver mycket tid och tålamod under styling, så det är avsett för speciella tillfällen och händelser.
High Pompadour Undercut

En annan hud bleknar under skärning

Denna hudfärgade underskott visar hur det fungerar för män med den hårda hårlinjen. Det fulla naturliga skägget, som ett populärt tillskott till underskott, pat accentuerar detta genomsnittliga utseende.
En annan hud bleknar under skärning

V-formad tjock underskott

Här är ett uppdaterat alternativ för tjockt rakt hår. Frisyren handlar om skarpa och kantiga linjer. Kronan är formad i v-formen i framsidan och smälter gradvis i en vanlig

Flossy Frisyr för män

Manliga frisyrer handlar om att visa din personlighet. De kan ge ledtråd vem du är, vad dina intressen är, och till och med ibland vad din civilstånd är. Till exempel visar den här underskärningen snygghet, noggrannhet, beslutsamhet och välgörenhet hos dess ägare.
Flossy Frisyr för män

Curly Dyed Cut med Fresh Fade

Denna frisyr skiljer sig från andra genomsnittliga undernycklar. Den lockiga toppen sugs framåt istället för att slickas tillbaka, förutom den är färgad på ytan. Den rena friska blekna som en konstant komponent av undercut frisyr masterly utför sitt syfte.
Curly Dyed Cut med Fresh Fade

Afro Top Knot Undercut

Afroamerikaner har också ett bra val av alternativ inom den underbara frisyren. Det är välkänt att afrohår är väldigt oroligt, så du kan undvika alla de stylingproblemen när du har bråttom eller mycket upptagen med hjälp av vårdslös manlig bulle som den här.
Afro Top Knot Undercut

Avkopplad underskärning för lockiga lås

Krulligt hår är tänkt att vara lite rörigt, så varför understryker du inte den istället för att släta och utjämna den. Ren blekna med skarpa hårddiskar kompletterar och höjer frisyren harmoniskt.
Avkopplad underskärning för lockiga lås

Skärpa med färgdel

Detta är en extremt kort underskott med en ovanlig design på ena sidan. Det är ett cheetahtryck som täcker hela bleka zonen. Den här ljusa trenden blir populärare idag, så följ tendensen och fortsätt med tiderna.
Skärpa med färgdel

Undersökning med flare

Det kan vara en vanlig underkörningsstil för svarta män om det inte fanns någon hotflare som förekommer från mitten av panna hårlinjen. Det är definitivt något nytt i modern frisör, så om du tittar igenom det här galleriet nu har du chansen att vara en av de första i att utföra en sådan helt ny bild
Undersökning med flare

Halssvans Undersökning

Underkanten är universell eftersom den kan formas både smart och på ett avslappet sätt. Den här med den vanliga topphästsvansen är bra för fitness och vardag, men det kan enkelt bli en festlig elegant stil.
Halssvans Undersökning

Tjockt hår Alternativ för underskott

Det är för mycket volym för ett huvud! Detta hår är otroligt stort och texturerat. En sådan oordning underbenad stil är perfekt för killar med långt tjockt hår.
Tjockt hår Alternativ för underskott

Fade med dubbel linje

Ovanlig diagonal dubbelskalning är en nyckelkomponent i underskriften nedan. Kronan är slickad tillbaka på ett “Mohawky” sätt medan skägget är trimmat kort som en fortsättning av blekna.
Fade med dubbel linje

Lätt och mjuk underskott

Fjäderdesign och ljusfärgad strand gör denna frisyr nästan viktlös, den långa toppen är stylad i en blowback. För att behålla denna stil borde du inte låta sidorna och bakdelen växa för länge och alltid hålla kronan ren och snygg.
Lätt och mjuk underskott

Funky Undercut med Absolut Bald Sidor

Vanligtvis innebär den underliggande frisyren blekade blandande sidor. Den här bryter mot reglerna och börjar en ny tradition för hud rakning. Vad är nästa uppdatering av denna stil? Vem vet … Kanske är det du som modifierar bra gammal underskott enligt 21-talets lagar.
Funky Undercut med Absolut Bald Sidor

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More