Vackra Prom frisyrer för långt hår

237

Inte en hemlighet att promen är ganska speciell och viktig del för studenter, särskilt för tjejer. Unga damer tävlar i den bästa outfiten och bästa frisyren, så att de skulle kunna vara damerna på den här speciella natten. Bara med rätt utseende kan du göra den bästa dagen i ditt liv. Hairdos ska matcha klänningen, tillbehören och till och med sminken för att få ditt utseende färdigt.

Dessutom är det viktigt att din frisyr passar din ansiktsform och belyser din personlighet. En naturlig look är i de flesta trenderna i år. Välj en enkel flätad frisyr med lite rostig look, lägg till några blommor och du får din perfekta frisyr frisyr.

30 vackraste frisyrer för långt hår

Vi vet alla att förberedelserna för loppet kan vara en riktig mardröm för en tjej för att underlätta det, har vi hittat de mest härliga och trendiga frisörerna för dig. Titta bara på dem och gör dig redo att se ut som en Hollywood-stjärna på din speciella natt!

Blomsträcka

Blommig ömhet

Denna svagt rosa Långskurna lås med flätad krona

Långt krullade lås med flätad krona

När det gäller ett verkligt frisörmästerverk fungerar ingenting bäst än ett naturligt utseende på ditt hår. Använd ett tjockt järn för att göra stora tjocka krökar över hela längden och avsluta kompositionen med en krona av två tunna flätor och du kommer definitivt att rocka på din prom natt.

Red Loose Bun

Röd lösa bulle

Enkelheten hos denna prom-frisyr är den viktigaste funktionen. Dra ditt hår upp för att göra en tjock lös bulle på toppen och glöm inte att ditt hår ska se puffigt och lös för att göra volymen. Sist men inte minst är en dekoration som är gjord av mjuka vita rosor och rosa krysantemum.

Krönad Curled Locks

Krönad krökta lås

Om du bestämde dig för att bära en strapless klänning, kanske du är intresserad av den här frisyrstilen som innehåller fria faller tjocka krullade lås som är kronade med två flätor. Frisyren är ganska enkel men ser verkligen vackert ut.

Brunett till Lila Balayage Hairdo

Brunett till lila balayage frisyr

Om du inte är rädd för att experimentera med några ovanliga prom hairdos, kommer den här att locka din uppmärksamhet. Mjuka violettkrullar som faller fria på axeln kompletteras med tjocka fjädrade flätor på kronan. Det här är riktigt snyggt och flickaktigt prom frisyr.

Vackra vändningar

Vackra vändningar

Denna typ av prom hairdo fungerar bäst för dem som har långt tjockt hår. Det ser elegant ut och är elegant. Dessutom håller den sig perfekt under hela natten, så du behöver inte oroa dig för att fräsa ut lås.

Blonde Tousled Waves

Blonda tousled vågor

Vattenfallet låser som börjar från två accentflätor som skapar en krona runt huvudet. Utseendet är ganska avslappet och hippie-liknande men är fortfarande fantastisk och iögonfallande.

Braid med rosor

Braid med rosor

Dessa charmiga vita rosor som är vävda i tjock lösa flätor skapar ett otroligt prom utseende. En sådan fantastisk frisyr kommer att fungera som ett utmärkt tillskott till din klänning och kommer att bli det bästa tillbehöret till alla.

Eleganta lock med långa sidolås

Eleganta lockar med långa sidolås

För att skapa något så mjukt och löst måste du besöka din frisör eftersom det är ganska svårt att göra den här frisyren hemma. Hela skönheten gömmer sig i lösa lock som fastnade på baksidan av huvudet. Lämna några separata fria falllås för att skapa volym och flickaktigt utseende.

Klassisk Vintage Prom Hairdo

Klassisk vintage prom hairdo

om du letar efter någon klassisk stil, ta en titt på denna låga bulle med vridna sidor. Frisuren ser polerad och elegant ut. Lämna några vågiga lås för att skapa ett romantiskt utseende.

Blonde Twists

Blonda vrider

Använd denna moderna ta en klassisk look att skina på din speciella natt. Flera vrider som är vävda inuti skapa en fantastisk låg updo som passar alla ansiktsform och klädstil.

Bow-Knot Frisyr

Böjknuten frisyr

Om du vill se ut som en Disneys karikatyrprinsessan på din bollkula, överväga den här charmiga knäpphåren. Tekniken att skapa en sådan vacker frisyr är enkel och knepig samtidigt. Börja från en hästsvans, dela den i tre delar, använd stiften för att fixa din bulle från två delar och slutligen ta en del för att rulla böjknuten. Använd en texturiserande spray för att skapa håll.

Blomvridningar

Blomvridningar

Flätad regnbåge

Flätad regnbåge

Ibland är det ganska svårt att känna sig bekväma med långt tjockt hår. Så för att undvika detta obehag stift ditt hår i en flätad bulle med några snodda nederländska flätor som går ner från pannan. Och om du vill ha ett ovanligt utseende på en elegant frisyr, lägg till lite regnbågsfärg för att uttrycka din lättsamma personlighet.

Långskurna lås

Långa krullade lås

Om du är den lyckliga ägaren av långt tjockt hår, behöver du inte oroa dig för ditt vackra promutseende. Ditt hår kommer att se fantastiskt ut, även om du bara använder ett tjockt järn för att locka långa lås. Tänk på det här alternativet om du vill ha något enkelt men aldrig ur mode.

Loose Twisted Braid med dekoration

Löst vridet flätat med dekoration

Om du inte är ett fan av up hairdos, överväga den här snygga och löst vridna flätan som ditt huvudalternativ. Det är elegant och romantiskt utseende och med några vackra blommigteglar skiner du som en drottning på dansgolvet.

Classic Full Bun med Lacy Strip

Klassisk full bulle med lacy strip

Vad kan vara bättre än vintage frisyrer som överlevde genom tiden? Rätt, ingenting! Du kommer att se fenomenal med snygg full bun dekorerad med spetsremsan och vackra stift. En sådan polerad och formell stil är bara rätt för prom natten.

Holländska flätade och klassiska rulle

Holländska flätor och klassisk rulle

Klassisk lågvals kan dekoreras med vacker tjock holländsk flät som runt huvudet. Genom att helt enkelt lämna curlade tendrils på båda sidor får du en delikat och ömt utseende.

Rosa och blå Fishtail Flätor

Rosa och blå fishtail flätor

Om du råkar vara ung extraordinär dam söker efter lite extravagant prom frisyr, här är det! Ljusrosa och blått långt hår som har krulits och flätats i tjocka fiskstjärtsflätor på kronan kan vara ditt nummer ett bland andra frisyrhårigheter. Du kommer helt att rocka på din speciella natt med denna härliga frisör.

Brun till Blond Ombre Side Fishtail Braid

Brun till blond ombre sida fishtail fläta

Olika flätor är i 2019 trend, speciellt för prom hairdos. Om du handlar om mode och vill bli drottningen av ditt prom, prova den här frisören. Brunt till Sida Braid med Twists

Sida fläta med vändningar

Försök med en vanlig tre tråds sida fläta men lägg till några extra element som vriden nederländska flätade accent på den ena sidan. Gå till denna charmiga frisyr och du kommer inte ångra det!

Holländska Braid Crown

Holländska flätskrona

Naturligt utseende och Mermaid Blue Braids

Mermaid blå flätor

Om du är en lycklig ägare till denna härliga hårfärg, överväga något rotiga flätor som virvlar runt i en enda snigelbulle. Lämna några krullade trådar över hela frisören för att skapa volym och romantisk utseende och här går du – drottningens dröm!

Curled High Ponytail

Curled hög hästsvans

Den höga volymen på kronan fortsätter med en högkrökt hästsvans. Långsidan sminkar på bilden och gör utseendet mer romantiskt och mjukt. Denna frisyr kommer att fungera bra på alla ansiktsformer och hårtyper.

Grekisk gudinna frisyr

Grekisk gudinna frisyr

Dessa flera vridningar av krökt hår som fixas av knappt sett hårnålar skapar en riktig grekisk gudinna utseende. Det är ömt och känsligt och passar en naturlig smink. Var försiktig med en klänning; välj pastellfärger och klassisk stil för att se bedårande!

Halv upp, Halv ner Prom Curls med Orchid

Halv uppåt, halva ner krullar med orkidé

Om du letar efter ett romantiskt och ömt utseende, kommer dessa lite rosa krusar med en orkidéblomma som tappar håret att fungera bäst. Separera ditt hår som redan har krökt på tjockt järn i två delar. Övre delen stiftar med orkidéen och resten av håret lämnar som de är. Ömheten i ditt utseende kommer att imponera varje pojke på ditt prom. Garanterat!

Flätad krona med Laurelkrans

Flätad krona med Laurelkrans

Inspirerad av grekisk mytologi kommer denna gudinna utseende att passa en självsäker och charmig tjej som vill lyfta fram sin skönhet. Skapa en lös fransk flätad krona över huvudet och avsluta den med guldkrans dekoration. Denna frisyr är modern och vintage samtidigt.

Tousled Milkmaid Braids

Tousled mjölkmaid flätor

Denna söta mjölkmaid fläta som går runt huvudet är enkelt och charmigt. Det svagt touslade utseendet kompletteras med mjuka vita blommor på sidan. Vintage High Bun Updo

Vintage high bun updo

Om du vill ha ett sofistikerat utseende, prova en enkel, snygg hög bulle. För att skapa volym använder du en socksbunksvamp och lite texturiserande spray för att hålla fast. Denna typ av frisyr är aldrig ute av mode och ser elegant och vackert ut.

Flätad krans med blommor

Flätad krans med blommor

Hur kan du göra en vanlig fläta ser mer extraordinärt? Du kommer förmodligen att bli förvånad över att enkla blomstiflor kan ändra en vanlig fläta till frisyrmästerverk. Om du inte är övertygad än, kolla in den här otroliga flätade kronan med vita krysantemum och små röda floror som är vävda i en fläta. Den här frisören gör att du ser ut som en prinsessa.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More